Pe 23.9.2022 KooKoo - TPS

  • 849
  • 3

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo hyppää askiin kokoonpanolla:

Liedes - Molin - Antonen
D'Astous - Warg

Rautiainen - Siikonen - Andersson
Manninen - Kukkonen

Ratinen - Ojantakanen - Aaltonen
Rautanen - Gröndahl

Suuronen - Korhonen - Engberg
Tuomola (7.p)

Malik
(Setänen)

Huomioita: Ojantakasen ensimmäinen peli tällä kaudella ja Ottosson tipahti saikulle joten Molin nousee ykkösen keskelle. Johon se taidettiin alun perin hankkiakin.

Haaste nousee parista edellisestä pelistä, vaikka TPS:n alkukausi nyt ei vissiin ihan pelkkää hunajaa olekaan ollut niin tänään pitää KooKoon peli oli kasassa ja homman toimia.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS tänään:

#28 Pavol Skalicky - #41 Aarne Intonen - #18 Anthony Rech
#74 Jonne Tammela - #75 Arttu Ilomäki - #26 Lauri Korpikoski
#17 Scott Kosmachuk - #80 Jasse Ikonen - #21 Tyler Steenbergen
#77 Topias Haapanen - #61 Juhani Jasu - #58 Kalle Väisänen

#62 Teemu Kivihalme - # 7 Antti Tuomisto
#19 Valtteri Pulli - # 6 Ruben Rafkin
#42 Jimi Suomi - #44 Niklas Arell
#40 Sisu-Petteri Lehtonen

#30 Lassi Lehtinen
(#35 Eetu Anttila)

Loukkaantuneet: #36 Roni Allen (day-by-day -status - ilmoitettu 16.09.2022), #57 Vili Munkki ("- - - Ikosen hankinta tuli meille ajankohtaiseksi Vili Munkin loukkaantumisen myötä" - ilmoitettu 19.09.2022)
Rotaatio: # 4 Aleksi Anttalainen (ei ainakaan ilmoitettu loukkaantumista/sairastumista), #20 Viljami Marjala, #29 Aaron Hakala, #33 Aron Kiviharju, #53 Eemeli Saari, #81 Kasper Koskinen, #91 Kai Kantola
Training Camp: #27 Mikael Pyyhtiä

Ainakaan TPS:n ennakossa ei ollut mitään uutta tietoa loukkaantumisista/sairastumisista jne. Syvemmältä en jaksa/ehdi tällä hetkellä tonkia, joten on mentävä nykyisillä tiedoilla.
 
Suosikkijoukkue
TPS, sivusilmällä DEL
Tammela-Ilomäki-Korppari, perstuntumalta vaikuttaisi hyvältä kombinaatiolta ja hyökkäyspäässä voi ja pitää odottaa tulosta. Ei näistä koskaan kuitenkaan tiedä, toivottavasti kavereilla natsaa heti. Neloskentästä tuskin on kellään ollut valittamista tähän mennessä (?) mutta kyllä korpparilla pitäis olla käyttöä tuloksen tekoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös