Pe 23.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 53 032
  • 752

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Tästä oli ns PAKKO TEHÄ
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
JYPiläiset näyttää kuin jokaisella olisi kivireki perässään.
 

Jarzki

Jäsen
Yksi huonoimmista pudotuspeliotteluista vuosikausiin ainakin JYPin osalta menossa. Joukkue ei pääse järkeviin hyökkäyksiin kuin ehkä kaksi kertaa erässä ja omassa päässä mies vs. mies puolustuksen takia juostaan kuin jotkut junnut miesten perässä. Voi voi.

Tätä kirjoittaessa toki sitten JYPille maalipaikka :)
 

444

Jäsen
En tiedä onko tämä tieto vielä levinnyt sinne Helesingin isolle kirkolle asti, mutta pelissä nimeltä jääkiekko pelaajilla on usein toisistaan poikkeavia spesifejä rooleja. Yogi on puukätisistä puukätisin peruspakki ja Åsten puolestaan alennuslaarin mattcooke, jonka kaltaiset puupäät pitäisi siivota pois kiekkokaukaloista.
En ole Helsingin kirkoissa käynyt aikoihin, joten en tiedä. Epäilen kuitenkin, että Yodan hienouksista ja Åstenin niissä puhuttaisi. Mulla on jopa itselläni mennyt ohi tuo ”mattcookemaisuus”, mikä ilmeisesti huokuu sinne hyppytornien juureen asti. Kertoisitko lisää, mistä moinen ajatus?
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
mistä lähtien lonkkataklaukset on tullut polveen. Leikkaaminen tuo oli kun tuli niin alas. Ilman tuo kumartumista hieno mutta nyt rottailu taklaus.

Menes trolli nukkumaan.
 

Ulos T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko kotimaassa +suomalaiset maailmalla +Kärpät
Kyllä mennään Helsingissä IFK vedossa. Ei vaan kunnon maalipaikkoja..
 

kamenski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei saatana ei pääse JyP yhtään mihinkään. Selviytymistä ja räiskimistä. Vasta nyt ihan lopussa vähän säpinää, kuhan jatkuu kolmanteen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös