Pe 23.2.2018 Otteluseuranta (10. kisapäivä)

  • 58 816
  • 844
Tila
Viestiketju on suljettu.

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Ai pärkele ja tolppaan
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tolpassa kävi jälleen saksalaisten veto.
 

Rocco

Jäsen
Noin 20 Kanadan parempaa maajoukkuetta on NHL:ssä.

Saksalla ykköskenttä.

Ei sen kummempaa.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Güntherit leiponeet jo 4 kiekkoa Kanadan verkkoon, kun Suomi ei saanut sinne asti edes kunnon vetoja. Kyllähän tämä jotain kertoo Suomenkin suorituksesta, kun köykäiselle Kanadalle riittää Suomen voittamiseen yksi voitettu aloitus ja suora laukaus. Tuossa pelissä oli todellakin valovuoden matka 0-1 -tappiosta voittoon.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Toivottavasti joku on käynyt Saksan Jatkoajassa rauhoittelemassa porukkaa, että nämä ovat ihan turhaa höntsää kun NHL-pelaajat eivät ole mukana.
 

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
3 maalia vikassa erässä Kanadalle... ei se mahdotonta ole mutta epäilen todella vahvasti. Varsinki kun näyttää siltä että hermot todella kireällä. Ja sen tietää historiasta että Kanada ei usko itsekään enää siihen että tästä he nousisi
 

Perreault85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kanada alkanut pelata jo epätoivokiekkoa. Hyvää lätkää pelasivat pelin alussa, mutta kyllä Saksan maalit on lamaannuttanu Kanadan täysin.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Kanadan liike varsinkin aaveella on ihaltavaa mutta Saksa takoo maalit paikoistansa. Mahtava matsi menossa ja 20 min jäljellä. Veikkaan että 2-5 ja pommi on valmis.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Finaalista on tulossa: KHL-allstars V DEL-allstars
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Saksa pliis älä nyt ryssi tätä! :D
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Suomen osalta Kanadaa vastaan sain 4 erinomaista maalipaikkaa. Saksalla on ollut Kanadaa vastaan 40 min aikana jo 7 erinomaista maalipaikkaa. Toki osa selittyy ylivoimilla ja sillä, että Kanada ottaa tappioasemassa riskejä. Mutta perusasia on Saksan erilainen taktiikka. He eivät hakeneet ottelussa yhtä maalia, jonka voisivat itsekin tehdä, vaan pelaavat aktiivisemmin. Saksa pyrkii voittamaan Kanadan hyökkäyspelaamisessa, ei vain omaa maalia varjellen.

Sellaiset on ajat, että Suomen valmennus jää selvästi jälkeen Saksan vastaavasta. Muutamassa vuodessa kansainvälinen jääkiekko on ajanut täysin Suomen ohi. Ja Saksalla on huonommat pelaajat kuin Suomella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös