Pe 23.1.2015 Kärpät - HPK

  • 29 755
  • 250

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpät ollu jo n. 10min jäällä, ja HPK:ta ei näy. Protesti?? Kunhan tulee peliin eikä ota suoraa 5-0 tappiota.

E: Eikös ne sieltä sitten tullut.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Miten liiga voi kantaa vastuun loukkaantumisesta?

Hyvitetäänkö niistä peleistä pisteitä, jotka joudutaan pelaamaan ilman loukkaantunutta pelaajaa vai antaako liiga korvaavan pelaajan? Vai lähettääkö liiga lohdutukseksi avaimenperän ja lippalakin?
 

Fancy Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
IceHearts
Voin olla väärässäkin mutta eikö Barona hoida Helsingissä lentokentällä laukkulinjaa?

Junno hykertelee käsiään ku katsojat hallilla vetää hiivaa. Siihen vielä Liigalta vahingonkorvausta päälle. Taloudellisesti kannattava pelin viivästyminen.
 

Hockey#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minkäs kokoisia junnuveskareita kärpiltä löytyy? Saattaa tulla pitkä prosessi, jos Saros nyt menee loukkaantumaan liian pienien tai liian isojen varusteiden takia.

Samuel Jukuri ja Niko Palsola ovat pituudeltaan suunnilleen samaa kokoa, mutta patjojen kokoon vaikuttaa paljon mitta nilkasta polveen, joten on paljon tuurista kiinni sopiiko. Muut varusteet siihen lisäksi, niin eihän siinä ole mitään järkeä. Saa nähdä suostuvatko pelaamaan ollenkaan. Epäilen.
 
Viimeksi muokattu:

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vittu mitä paskaa! Luulis sitten edes Finnairin korvaavan jotain. Käsittämätöntä scheissee Liiga!
Ymmärrän tuskastumisesi. Jos urheilun ehdoilla mentäisiin, niin peli olisi siirretty. Liigaa seuraavat kuitenkin tietävät, ettei tässä sarjassa ole menty urheilu edellä moneen vuoteen. Aika paljon on varmaan Junno käyttänyt statustaan pelin pelaamiseksi tänään. Raksilassa kuitenkin noin 6000 maksanutta katsojaa on saapunut peliä varten paikalle. Muutama sata katsojaa on lienee tullut aika kaukaakin. Kova paine on ollut pelin pelaamiseksi tänään.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Voi olla ihan mielenkiintoiset ketjut Kerholla kun pitää hyökkääjiä kierrättää. Veikkaisin, että Vänttinen pelaa paljon. Tosin tuntien Pantzen, Jasu pelaa joka toisen vaihdon.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pelin alkuun yli puoli tuntia, mutta otteluketjussa jo moninkertaisesti viestejä verrattuna varmaan jokaiseen HPKn tämän kauden matsiin. Kyllä se kiinnostaa, heti kun jotain tapahtuu. Draamaa ja rytinää?

Niin kattelen tässä just mielenkiinnolla, tuleeko tästä ketjusta pidempi kuin päivän otteluseurantaketjusta. Yks kausihan tuli yks koko kauden pisimmistä viestiketjuista sellaisesta ottelusta, jota ei koskaan pelattu. Se oli joku Kärpät-HIFK tms viime hetken peruutus.

Ei muakaan normioloissa Kärpät-HPK nappaa yhtään, mutta nyt tää on hauskaa.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
"Liiga kantaa vastuun". Heh, mitähän se nyt oikeasti tarkoittaa? Kloonaako ne Saroksen loukkaantumisen tapahtuessa, maksaako uuden veskarin palkan vai antaako säälipisteitä, jotta päästään sääleihin?

Järvistä maaliin tänään kiitos.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Mielenkiintosta nähdä vaikuttaako tämä jotenkin pelin tuomarilinjaan. Sellainen kutina että tästä pelistä tulee täysi farssi.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eeppinen päätös toki olis, että kamat on Ritari-areenalla mailojen kanssa nipussa odottamassa vientiä kentälle...
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Saroksella kuulemma luistimet, mutta niissä ei teriä...

Siitäkö se on ollut kiinni, että Kärppäveskareilla tarttunut koppi. Varusteisiin ei kuulu luistimen terät? Junno kävi sanomassa että antakaa varusteet, mutta älkää teriä, ne on saatanan kalliit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös