Pe 23.1.2015 Kärpät - HPK

  • 29 752
  • 250

Tuborg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jaha pelipäivä. Tänään saattaa olla HPK:lla hyvätkin saumat viedä peli. Kärpillä takana tiistain tärkeä CHL-peli, joka saattaa näkyä henkisenä väsymyksenä. Varsinkin ottelun alussa voi olla, ettei Kärpät ole ihan terävimmillään.
 

AutoBiography

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Jää-Ahmat, Jets, Eagles
Viimeksi muokattu:

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
No kamaahan on auto puolillaan. Eikä tämäkään sota kahta maalivahtia kaipaa.

Tämän on oltava Petteri Ahomaan syytä.

Ei muuta ko Kärppäin kaatoon.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
On varmaan hieno veskarin pelata jollain lainakamoilla. Vai lainataanko koko veskari jostain?

Kerho ottaa tämän kevään tasauksista kuusi pistettä, ehkä.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Maalivahtivarusteiden pitäisi olla Oulun lentokentällä klo 17.35, mutta kyseinen lento on myöhässä, että en sitten tiedä moneltako ne kamat siellä ovat. Ottelu voi alkaa hieman myöhässä.

Onpa muuten viime kevään johdosta muistoja herättävää olla pitkästä aikaa Kärpät - HPK -otteluketjussa. Moiksulit kaikille!
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Kaikki vihaa meidän Kerhoa, iltapaskain toimittajista lentoyhtiöihin. Haisee kuudelta pisteeltä tältä viikonlopulta.

Lainaavatko Kärpät Tarkkia tämän pelin ajaksi, jos omien veskareiden kamat eivät ehdi halille ajoissa? Vai miten tämä menee?
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Jos ne varusteet saa kello 18.15 johonkin hakijan autoon. Siitä Raksilaan menee joku 20-25 min. Pitäähän ne pukea päälle ja vähän lämmitelläkin. Kyllä sanoisin, että ennen klo 19 ei peli ala.
 

Mathieu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Aivan. Ja lentoasemalta Raksilaan ei purkamisineen ja pakkaamisineen millään ehdi edes tuossa puolessa tunnissa. Siihen vielä lämmöt päälle. Tuo klo 19:kin kuulostaa nopealta aikataululta.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joo ja joukkueiden oli varmaan tarkoitus lentää tänään jo etelään, mutta se ei kyllä mitenkään onnistu kun peli tulee loppumaan tänään sen verran myöhään.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
On se mukava kun joku yksittäinen janari sössii jossain, niin tuhansien ihmisten aikataulut menee vituralleen :) Mites meni noin niin ku omasta mielestä? :D
 

Ralph

Jäsen
Miten mahtaa onnistua Zach Hamillin ja/tai Juuse Saroksen alkulämmittelyt, jos varusteet ovat ilmassa? Vai onko kaksikko matkustanut verkkareissa? Jos on esimerkiksi farkut jalassa koneessa ja verkkarit laukussa, saa alkulämmittelyt juosta Oulun raikkaassa ulkoilmassa boksereissa.

Mitä siellä on sählätty Helsingissä? Luulisi kaikkien laukkujen menevän samaan aikaan säilöön, eikä pelaajat itse laukkujaan kanna lähtöselvityksen kautta? Pari laukkua sitten pudonnut matkasta?
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jahas, olipa iloinen yllätys kun juuri halliin saapuneena hyviä paikkoja varaamaan tulee kuulutus, että matsin arvioitu alkamisaika on kahden tunnin päästä :) No, raksilassa vietetty aika on aina laatuaikaa joten eipä siinä..
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos jossitellaan että HPK olisi tullut bussilla ja perillä ois huomattu että kamat puuttuu, niin mitä sit ois tehty? Luovutusvoitto vai siirretään ottelu?
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Nerokasta lentää reittilennolla perjantaiseen ruuhka-aikaan.

Miten sitten ois pitänyt matkustaa? Peli on perjantaina, joten se sanelee jo aika paljon matkustusajankohtaa. Yksityiskoneellako olis pitänyt matkustaa?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Veikkauskin reagoinut tähän ja pitkävedossa kohdetta voi pelata 19.25 asti...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös