Pe 22.3.2019 Kärpät - Ilves (puolivälierien 1. ottelu)

  • 6 126
  • 40

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Joopajoo. Korkki on ollu vähä auki ja vituttaa tappio, vaikka ennakkoon hiukan ajattelin, että mitäpä näitä synkistelee. Kuitenkin hetkeksi mielen valtasi ajatus, että mitä jos sittenkin. Siksi otti niin aivoon tuo maali ja se syksyinen nyt väkisin palasi mieleen. Oli kärpät parempi ja ansaitsi voittonsa, ei siinä mitään. Huomenna uusi yritys. Nyt minä vaikenen ja juon lisää viinaa murheeseen.

Päätä pystyyn, sarja on vielä pahasti kesken.
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Hahaaa, kolme perseraiskausta jäljellä, parempi se on rasvata reikä ja vetää pää niin täyteen ettei jää pienintäkään muistikuvaa tapahtuneesta.

Vaara on toki olemassa. Ilveksen iskun paikka oli nyt ja Kärppä voi paremmin kalibroida asenteitaan tai pelivalmiutta jatkossa. Ei silti kannata vielä luovuttaa. Eikä tässä nyt pumppailla renkaita sen isommin. Joukkue uskoo varmasti itseensä illan jälkeen, miksei kannattajatkin?
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft

Hyvät pätkät. Tuossa Ilveksen hylätyssä on omissa ( suht neutraaleissa) silmissä hyökkäävällä pelaajalla enemmän "omaa" vauhtia kontaktissa vrt. Kärppien vastaavaan. Mutta ymmärrän kyllä harmin kaikin puolin.

EDIT: Lisäksi tuossa Kärppien maalissa Dostal kykenee tekemään yhden torjunnan ennen syntynyttä maalia. Vaatii kyllä tulkintaa ja aikapaineessa voi mennä väärinkin.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kiitos. Ekan pätkän jälkeen olikin hiukan huuli pyöreänä. En tunne sääntöjä tarpeeksi, mutta ei tuossa tainnut Hakanpään toiminnot paljoa häiritä Dostalin toimia. Oli sitten Hakanpää aktiivinen itse tai ei. Vaikea paikka tuomita, mutta varmaan heillä kriteerit oli takana. Eteenpäin...

Ihan hyvä verrata tätä runkosarjan tilanteeseen, missä Hakanpää työntää Tammista, jonka luistin hipaisee Vehviläisen patjaa maalivahdin alueen ulkopuolella. Se riitti maalin hylkäämiseen.

Onhan näissä tuomioissa linja aivan kadoksissa ja väistämättä tuntuu, että edelleen kaikissa tuomioissa kärsitään edelleen siitä, että värvättiin Keränen Jokereista poispotkittuna pelaajana. 100 k€ TV-sopimustulojen vähennyksen lisäksi pitää kaikissa tuomioissa antaa vähän Ilves-lisää tai katsoa rajatapaukset aina Ilvestä vastaan. Kun katsoo runkosarjan tai Saipa-sarjankin tuomioita, ei voi välttyä tältä fiilikseltä. Rikkuria pitää kurittaa?

Tampereen Ilves on Twitter
 
Viimeksi muokattu:

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Taivas varjele, mikä matsi!

Ilves (Original-six-joukkue) oli loistava.

Suomi-Ruotsalainen-Rautiainen säkenöi tarunhohtoisesti.

Hämeen kissapeto, Original-six kissaeläin, oli uskaltanut tulla hallille.

Kärpät pyöri välillä aivan jaloissa, vaikkei Ilveksellä ollut hypetettyä Vainionpäätäkään.

Ilves tuli päälle kuin nousuhumalainen Juutas Käkriäinen. Lähtö-ahot jäivät vielä lainehtimaan odottaen sadonkorjuuta.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Että oikein organisaation virallisilla some-kanavilla itkevät? Nyt on sellaista uhriutumista ja olkiukkeilua ilmassa, etten aiemmin ole nähnyt.

Joo, kyllä se Ilves varmaan saa muiden kaltaistensa vitun huonojen häviäjien sympatiat nyt. Moraalinen finaali vissiin.

Kiva kun voi nyt näkemän perusteella yleistää Ilveksen huonoihin häviäjiin.
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Pitäisiköhän systeemiä muuttaa siten, että runkosarjan ykkönen ja kakkonen menevät suoraan välieriin. Joukkueet sijoilla 3-10 taistelisivat sitten kaksi kierrosta niistä kahdesta jäljellä olevasta välieräpaikasta. Säästyisi Liiga myötähäpeältä?

Kärppien kannattajille onnittelut välieräpaikasta! Vaikka taidatte nykyisellä menestystasolla ottaa vastaan onnitteluita vasta mestaruudesta?

Katsokaa noita Heshkan ja Kivihalmeen vetoja/maaleja! Onko tosiaan niin, ettei tätä sarjaa sittenkin olisi voitu ratkaista pelaamalla?
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Ilveshän taisteli hienosti ja laittoi Kärpät ns siltaan...
Vähän fiftysixty tilanne toi maalin hyväksyminen. Olihan siinä joo kontaktia mutta vaikuttiko maaliin ?
Nyt meni noin.
Mutta olisihan siinä Ilveksen pelaajalla ollut saumat aiemmin pelata se kiekko vittuun omista. Söhläs sen viivaan josta toi tilanne "lähti" ?
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpiltä aika huono peli, mutta onneksi saatiin rutistettua voitto. Järkyttävä määrä jäähyjä tuli, joista muutama hyökkäysalueella.

Sataa vain Kärppien laariin, kun Ilves itkee vanhasta hylätystä maalista. Varmaan pelaajat nähneet painajaisiakin siitä?
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kerro miksi tuo Ilveksen maali hylättiin ja tänään Kärppien maali hyväksyttiin?
Koska syksyisessä Ilveksen maalissa tulkittiin (sääntöjen mukaan) Ilvespelaajan luistelevan itse pieneen kontaktiin Vehviläisen kanssa ilman puolustavan pelaajan avustusta ja maali syntyi melkolailla heti tuon kontaktin jälkeen.
Eilen illalla Hakanpää työnnettiin maalivahdin syliin eikä hän pystynyt estämään kontaktin syntyä. Poistui alueelta heti kun se oli mahdollista tosin. Maalikin syntyi melkoisen ajan päästä kontaktista, Dostal ehti jopa yhden vedon patjallaan torjumaan ja maali syntyi vasta tuon torjunnan riparista.
Tämä seurailee myös hylättyjen ja hyväksyttyjen maalien linjaa viimeajoilta, kuten nimimerkki Kyle ansiokkaasti Tilannehuone-ketjussa oli kaivanut esiin.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Tuo puhuttanut pitkä kiekko -vihellys on ihan normimeininkiä tän päivän liigassa. Jokaisessa ottelussa tulee vastaavia vihellyksiä, missä pelaaja halutessaan ihan hyvin ehtisi kiekkoon, mut linjuri viheltää pitkän.

Joku perusteli sitä ihan hyvin, et toisaalta ihan oikein et vihelletään, jos pitkän kiekon heittänyt joukkue tekee sen "pelatakseen aikaa"

Mut onhan se vähän hassun näköistä, ku tuossakin jokainen näki, et Jokinen joutui melkein paikallaan luistelemaan, että ei ehtisi koskemaan kiekkoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös