Pe 22.10.2010 KooKoo - K-Laser

  • 6 193
  • 32
Perjantai-illan huumaa taas kerran Kouvolan jäähallissa! Perjantaina yhteen iskevät runkosarjan kärkeen haluava KooKoo ja siellä jo majaileva Lääzeri.

Kiekko-Laserin tilanteesta matsiin en tiedä oikeastaan mitään, kokoonpanot ilmeisesti vaihtelevat jonkin verran, mutta näyttäähän nipussa olevan kovia pelimiehiä. Ja varmasti nytkin näillä Kärppä-jämillä on kovat näyttöhalut, kuten kaikilla farmiseuroilla aina on ollut KooKoota vastaan. Ei varmasti helppo peli ole tulossa.

KooKoo saa lasaretista pois ilmeisesti Paunion ja Jouhkimaisen, joten saa nähdä lähteekö Emppu vaiko Yaworski huiliin tämän takia. Vai lähteekö kotijoukkue pelaamaan mahdollisesti vielä seitsemällä puolustajalla. Puolustuksesta tietenkin vielä poissa Järvinen, mutta toivotaan nyt, että nuoret kaverit alakerrassa ottaisivat vastuuta.

Lets start the spekylätiön!

Lehdistötilaisuus: www.kookoo.fi (Lehkonen ja Perkkiö)
 
Viimeksi muokattu:

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Lehdistötilaisuus oli todella hyvä, selkeää parannusta edellisiin ja toivottavasti Malinin Lasse vetää niitä jatkossakin. Mies teki pitkän uran KooKoon mv-valmentajana, 25-30 vuotta suunnilleen, ja näköjään vieläkin KooKoo jaksaa kiinnostaa. Tällaisia miehiä on liian harvassa suomalaisessa jääkiekossa. Rahasta hommaa tekevät on sitten erikseen.

Hienot asetelmat on luvassa huomiselle, jos vielä nähdään Paunio ja Jouhki samaan aikaan jäällä ni mikäs sen parempaa? Heitetään nyt vähän veikkausta kookoonpanoista.

Liukkonen - Keinänen - Julkunen
Vainiola - Hokkanen - Baker
Siren - Ruisma / Yaworski - Perkkiö
Koskelainen - (Paunio) - Jouhkimainen

Niemi - Lehtonen
Gröndahl - Rahkola
Gärdström - Oksa
(Hirvihuhta)

Hakonen (am)
Rämö

P.S. Ika toivoi Laserilta kaikkia mahdollisia Kärppä-pelaajia jäälle, koska siitä on hyötyä KooKoolle. Toivotaan että näin siis käy, tulisi vaikka Tenkrat katsomaan millainen halli oli hienoimpia Euroopassa 80-luvulla :)
 
Huomenna siis maalissa Tommi Virtanen, koska kuumeilevaa Rämöä ei haluta peluuttaa. Ja vain yhden pelin tällä kaudella pelannut Hakonen ei nyt oikein kärkijengiä vastaan vielä sovi kamppailuun. Noh, en usko, että maalivahtiin kaadutaan kuitenkaan tänään.

Ja toisaalta minkä helvetin takia meidän pitäisi muutenkin lähteä nöyristelemään joka peliin, kun paperilla ollaan kovimpia ja näin pitäisi olla myös kentällä. Toivotaan näin. Perinteinen yleisöveikkaus loppuun: 2204
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Noniin, siellä käy siis puoli "TuToa" eli TPS:ää kokeilemassa kantaako siivet. Ajan kysymys siis milloin nähdään kissamaisen pehmeitä käsiä puolustuksessa.

LeKi-Sport ketjusta kirjoitti:
Sanoisin kuitenkin, että hyvin K-Laser-tyyppinen vastustaja oli tänään kaukalossa, eli kiekko päätyyn ja kovaa karvausta, joka aika ajoin sai lievää paniikkia Sport-puolustuksessa.

Seuraavat kaksi peliä ovat siis paras mahdollinen mittari sarjan ennakkosuosikille. Hyvät pelit näitä vastaan, niin ei tarvitse enää kirjoitella mitään palstoille.. :) Tästä taktiikasta Ika sanoi jo toistamiseen videolla, joten sitä on ainakin harjoiteltu kunnolla. Ei tarvitse ainakaan panikoida, että miksi koutsi on suolapatsas eikä tee mitään.

Eikä tarvitse siitäkään, että Ikaa kiinnostaisi TPS:n valmennus, sieltä vaan rohkeasti pyydetään maalivahteja jeesaamaan ja samalla kieltäydytään kohteliaasti valmennuspestistä. Classic!
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon kokoonpano illan ottelussa. Rämö on mukana tänään, mutta ei aloittavana maalivahtina, vaan maalille luistelee Tommi Virtanen. KooKoo selkeästi hakee uutta kakkosmaalivahtia. Hakonen pelannee siis kauden loppuun A-junnuissa. Paunio ei ennakkotiedoista poiketen ole vielä tänäänkään mukana kokoonpanossa.

1.kenttä:
JULKUNEN Olli - KEINÄNEN Jani - LIUKKONEN Mikko
LEHTONEN Jaakko - NIEMI Toni

2.kenttä:
BAKER Kory - HOKKANEN Iivo - VAINIOLA Ville-Vesa
OKSA Antti - HIRVIHUHTA Nikke

3.kenttä:
SIREN Niklas - RUISMA Kristian - PERKKIÖ Matias
GÄRDSTRÖM Tuomas - RAHKOLA Miro

4.kenttä:

VEISTOLA Jiri - YAWORSKI Blair - JOUHKIMAINEN Miikka

Maalivahdit:
VIRTANEN Tommi (AM)
RÄMÖ Mikko

TAISTELE KOOKOO!
 

Rankkari

Jäsen
Kumman maalivahti kestää tänään paremmin? 1-2 hieman helpompaa sisään, ja peli ratkeaa. Kookoolla aloittaa lainavahti, jolla ollut vähän peliaikaa tälläkaudella. Ihan ok vahti viimekaudella, vaikka hieman ylireagoi itsensä jäihin. Vieraiden maalivahti on arvoitus Mestistasolla, mutta tulevaa Kärppävahtia hänestä kai kaavaillaan??

Ennustan lämmintä iltaa ja jotenkin vaan tuntuu, että tänään joku lentää ulos jäähallista. Toivottavasti on maalirikas, ja hyvätunnelmainen ilta!
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Noniin, siellä käy siis puoli "TuToa" eli TPS:ää kokeilemassa kantaako siivet. Ajan kysymys siis milloin nähdään kissamaisen pehmeitä käsiä puolustuksessa.

Mistähän olen jäänyt paitsi, kun en ymmärrä tuosta kommentista yhtään mitään? Mihin tässä viitataan?

Toivottavasti joku tänään viitsii katsoa sellaista asiaa pelistä, että miten KooKoo reagoi kiekon menetyksiin hyökkäysalueellaan. Tämä kiinnostaa siksi, että puhutaan niin paljon puolustuksen huonosta hyökkäyksen avaamispelistä.

Olen kiinnostunut siitä vastustajan hyökkäyksestä ja sen vastaan ottamisesta, jonka katkaisemisen jälkeen nämä avausongelmat ilmenevät.

Eli ehkä tällä hetkellä eniten toisaankin kiinnostavat erilaiset tavat toimia kun hyökkäys katkeaa ja kiekko menetetään.

Haen tällä tietoa ns. Puolustusvalmiudesta. Vielä kun saisi jonkun kommentien erilaisten hyökkäysten jälkeisestä puolustusvalmiudesta. No, tämä on paljon pyydetty, mutta jos jotain kommentteja tulee niin kaikista olen kiitollinen.

Harmillista kun ei pääse pitkään aikaan katsomaan KooKoota.
 
Viimeksi muokattu:

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Ja mitäs tuollaisilla Lehdistötilaisuuksilla tehdään, jossa kokoonpanoista kerrotaan mitä sattuu. En minäkään valitettavasti näe Paunio -nimistä pelaajaa Jääkiekkoliitolle lähetetyssä kokoonpanotiedossa.
 
Ja mitäs tuollaisilla Lehdistötilaisuuksilla tehdään, jossa kokoonpanoista kerrotaan mitä sattuu. En minäkään valitettavasti näe Paunio -nimistä pelaajaa Jääkiekkoliitolle lähetetyssä kokoonpanotiedossa.

No eihän ne asetelmat aina ihan kiveen hakattuja ole. Onhan siinä voinut tapahtua sairastuminen tai sitten haluttiin vielä kokeilla jotain muuta esim. Yawoa.

Nyt on merkitty aloittavaksi maalivahdiksi Mikko Rämä tuolla kokoonpanoissa. No kait sen hallilla viimeistään näkee kuka siellä on koppeja ottamassa.
 
Laser tänään:

4.Ketju
14 ERKKILÄ Hannu 19 NÄTTINEN Jussi 9 NIVA Janne

3.Ketju
23 RAJALA Ville 11 HAKOMÄKI Oskari 71 JOKI-ERKKILÄ Aku
6 SEPPÄNEN Petri 3 HIMANKA Markus

2.Ketju
27 STÅHLHAMMAR Tomi 7 KOPONEN Ville-Matti (A) 10 JUNNILA Jyri
44 LEHTO Nico 21 MATTILA Akseli

1.Ketju
17 MEMONEN Iiro (A) 61 PELTONEN Tomi 26 AARNIO Antti
13 KIREN Toni (C)

35 KANKAANRANTA Pekka
30 RAUTIOLA Antti (AM)

Taitaa olla Oulun kokoisessa kaupungissa pakit vähissä kun Laserkin lähtee liikkeelle viidellä puolustajalla ja Kärpät seilaa puoliksi Laser-vetoisella puolustuksella liigaa. Vai lieneekö kuitenkin jokin nimi pudonnut "panovirhen" vuoksi pois mestiksen enakkosivulta. Leinonen ainakin pelasi keskiviikkona Oulussa, Niemelä lienee loukkaantunut.

Rautiola on osoittanut mallikkaita suorituksia mestiksessä Tuto peliä lukuunottamatta, jossa joutui vaihtoon kesken pelin. Nyt mies joutuu varmasti kovimpaan paikkaan lyhyellä mestis-urallaan.

Hyökkäysvoimaa löytyy mestikseen kivasti. Jyri Junnilan kiemurat erityistarkkailun alle Kouvolassa. Aarnio taklasi keskiviikkona Hokin miehen sairaalaan, toivottavasti näin järeisiin liikkuihin "Änän" ei tänään tarvitse ryhtyä. Puhdas taklaus toki oli kyseessä.

Toivotaan että pisteet tulevat bussikyydillä Ouluun. Niitä mahdollisia Kärppä-lainoja sitten toisella kertaa, nyt mennään ihan omillaan.
 

Banys

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jugurit
Suuri ja mahtava vs. haastaja

Ilta jota olemme monet odottaneet... tänää on siis Suuren ja mahtavan K-Laserin aika saapua Kouvolaan. Kuinka pystyy haastaja KooKoo pistämään kampoihin Mestiksen kärkiryhmälle vai meneekö Laser jo menojaan ensimmäisessä erässä? Tyytyväisenä Laserin kannattajana saavunkin illalla hehkuttamaan kolmea pistettä vanhaa seuraani vastaan. Kaikki muu kuin kolme pistettä on pettymys, markkinoinnin & pelinsä kanssa sekoilevia kouvolalaisia vastaan.

Sopupeliltähän tämä veikkauksen kanssa näyttää, kun kertoimia katsoo.
 

Banys

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jugurit
Ja mitäs tuollaisilla Lehdistötilaisuuksilla tehdään, jossa kokoonpanoista kerrotaan mitä sattuu. En minäkään valitettavasti näe Paunio -nimistä pelaajaa Jääkiekkoliitolle lähetetyssä kokoonpanotiedossa.
Tämä on tätä KooKoon kuuluisaa tiedottamista ja markkinointia.

Paperillahan tämä peli on selkeästi meidän, mutta toivotaan poikien olevan liikenteessä takit kiinni.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Katsokaa Hyvät Veljet ja Sisaret 3. erän laukaisukartaa!!!

Ei voi olla noin vaikeaa. Täytyy olla totaalijumi tai sitten K-Laserin puolustus on täyttä betonia.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Iso rypäs vetoja siniviivalta, arvatenkin ylivoimalla lääpäistyjä. Maalin edestä ei montaakaan kutia.
Mutta useita huteja. Saahan sitä kiekkoa paiskoa lukuisilla ylivoimilla pitkin ja poikin päätyjä, mutta maalit tässä lajissa edelleenkin ratkaisee.

Paikaltaolleilta kaipaisi raporttia heiveröisen ja pelokkaan nousijajoukkueen otteista, että kuinkas sitä heittopussia on taas kurmootettu.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Laser kävi sitten ryöstämässä pisteet Kouvolasta. Jotenkin vaikuttaa tuo KooKoo:n homma jo "Jokerit" -meiningiltä. Rosterissa ja koko organisaatiossa riittää leveyttä, mutta kentällä ei tule tulosta. Toivottavasti homma lähtee kuitenkin pian rullaamaan, jottei nämä Liigaseurojen farmit pääsee pullistelemaan liikaa! ;D
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Niin ei tuollaisilla kahden edellisen kirjoittajan kommenteilla mitään infoarvoa ole, jos ne vain arvailuihin perustuvat.

Laukaisukartasta voidaan lukea muutakin kuin KooKoon osuus 3. erässä. Siitä voi myös päätellä jotain myös pelin painopisteestä.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Kaljut vaihtuu penkin takana, mutta mikään ei muutu, samaa paskaa vuodesta toiseen.

Kaiken maailman liigapuheet voidaan lopettaa saman tien.

Pakkikalustoa voisi taas haukkua ihan loputtomiin, mutta enää ei jaksa. Haistakaa pitkä vittu.
 

Kaupparatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kymenlaakson jääkiekkojoukkueet, Tappara
Olipa taas sekava peli Kookoolta kaiken kaikkiaan, koko paketti hajosi ensimmäisen erän jälkeen täysin. Yv oli täysin luokatonta, kiekkoa siirreltiin ja laukaukset puuttui, huono on pelejä voittaa tämmöisellä pelaamisella. Pitäisikö kentällisiä rukata uuteen uskoon? Esim. ykkösessä Julkunen on hanakka laukomaan ja Luigi jakelee hyviä syöttöjä, mutta Keinänen ei kyllä istu tähän kentälliseen, jää täysin näkymättömään rooliin ja myös hidastaa hyökkäyksiä useinkin.
Kakkosessa Hokkasen kenttä sai kyllä tilanteita, mutta hirveitä harhasyöttöjä ja hätäisiä vetoja tuli ihan liikaa, tosin niitä tuli tänään taas jokaiselle kentälle. Kolmos- ja neloskentät jäi tänään todella näkymättömäksi.
K-laserista jäi mieleen ainoastaan hyvä luistelu sekä jatkuva "kuolleena" makaaminen jäällä taklausten jälkeen. Peli oli huono, mutta tulos ehkä oikea.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Voi voi.

No pojat, mutta eiköhän me kuitenkin lähdetä miehissä kohti Vaakunan gaalaa. Kyllä se vielä iloksi muuttuu. Veloista tulee saatavia. Tami alistaa Tretjakia pari kertaa muistoissaan ja Izvestija on taas parasta mitä joulukuussa tapahtuu. Rimpuileva Iitti liitetään Suur-Kouvolan yhteyteen, Anschluss. OP on kehissä mukana. OPM-periaate on kehissä mukana. Kaikki voittaa. Kaikki pelaa. Me ollaan sankareita kaikki. Musta KooKoo on paras!

(Rehellisesti sanottuna, toivotaan että edes tuolla osastolla onnistutaan tänään, koska kyllä tässä paalua tarvitaan..)
 

Banys

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jugurit
Näin se materiaaliero näkyi taas. Kolmenpisteen otteluhan tämä oli ja onneksi rutiinilla hoideltiin pleijaripaikasta taisteleva vihulainen. Tuomaritkin auttaneet kotijoukkuetta selkeästi, mutta Laserin puolustus on näissä tilanteissa selkeää liiga, lähes KHL:n tasoa.

Onnea ja tsemppiä Kouvolaan, koittakaa selvitä runkkarissa vaikka kahdeksanneksi... näin pääsisitte vielä käymään kaksi kertaa Oulussa keväälläkin ennen kesälomia!
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kunhan paikalla olleet vain ehditte heräämään todellisuuteen köysien rasvaamisiltanne niin voisittekos kertoilla jotain pelin tiimellyksestä? Täällä kun on kahta versiota nyt kuultu...

Niin ei tuollaisilla kahden edellisen kirjoittajan kommenteilla mitään infoarvoa ole, jos ne vain arvailuihin perustuvat.

Laukaisukartasta voidaan lukea muutakin kuin KooKoon osuus 3. erässä. Siitä voi myös päätellä jotain myös pelin painopisteestä.

Kun taas jatkiksen raportti puhuu aivan eri pelistä.

Mitä siellä on tapahtunut ja edelleen: miten se K-Laser pelasi?
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Mitä siellä on tapahtunut ja edelleen: miten se K-Laser pelasi?

Yksinkertaisesti Laser taisteli, repi, raastoi ja pelasi pikkusikaa ollen näin äärimmäisen vittumainen vastustaja. KooKoon pelaajia ei taas käsien likaaminen kiinnostanut. Ei Laser mitenkään kauniisti pelannut, vaan aivan helvetin tehokkaasti ja uhrautuvasti joukkueena.

3. eräs oli yhtä maalia, KooKoo sai jauhaa ylivoimaa mielinmäärin, mutta Laser taisteli ja KooKoon ylivoima oli ihmeellistä vastuunpakoilua ja väkinäistä puurtamista.
 
Viimeksi muokattu:

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Pelissä tapahtui sellainen insidentti, kun Liukkonen taklasi Laserin pelaajaa, joka käänsi selkänsä noin 0,3 sec ennen taklauksen osumista. Pelaaja jäi makailemaan useaksi minuutiksi maahan ja näytti selvästi loukkaantuvan.

Tuomarit arpoivat tästä 2+10 min rangaistuksen. Kysyn, että miten tämä on mahdollista, koska pelaajan loukkaantuessa pitäisi selkään/laitataklauksesta aina viheltää iso rangaistus tai sitten kyseinen taklaus olisi pitänyt jättää kokonaan viheltämättä puhtaana kontaktitilanteena. Tuomari Luoma-aho perusteli rangaistusta jotenkin tällä loukkaantumisella, kun hallissa oli insidentin tapahduttua sen verran hiljaista kapteenien ja tuomarin keskustellessa toimitsija-aition vieressä, että jotain pystyi kuulemaan katsomoon saakka.

Mielestäni sääntökirjasta ei tällaista 2+10 vaihtoehtoa tässä tilanteessa löydy eli vedettiinkö tuomio hatusta vai olenko väärässä asian suhteen?

Liukkonen on kyllä ollut viime peleissä jostain kumman syystä täysin varjojen mailla.
 

Fordél

Jäsen
KooKoon peli ei vakuuttanut oikeastaan millään osa-alueella. No Rämö hoiti sen minkä pystyi ja antoi joukkueelle mahdollisuuden voittaa peli, mutta kun hyökkäyspelaaminen on noin paskaa niin minkäs teet. Olen tässä nyt muutaman pelin aikana yrittänyt saada selville mikä on KooKoon pelisysteemi ja se punainen lanka. Täytyy rehellisesti sanoa, että joko on katsojassa vikaa tai sitten sellaista ei vain ole.

Sota ei yleensä yhtä miestä kaipaa, mutta kyllä Järvisen panos tolle joukkueelle on varmasti aika korvaamaton. Ei noissa hyökkäyksiin lähdöissä ollu juuri mitään tolkkua. Myöskään minkäänlaista vauhdin kiihtymistä keskialueelle tultaessa ei ole vaan siinä vaiheessa haetaan jotain ihme syöttöä tai vedetään kiekko päätyyn, jossa ei kuitenkaan ole omaa miestä. KooKoon onnistunut hyökkäys on sellainen, jossa pelataan kiekko maalille ja yritetään saada aloitus vastustajan päätyyn. Siitä on sitten helpompi lähteä pyörittää pelaamista kun muuten ei kiekkoa saada kontrolloidusti alueelle.

Ylivoimasta ei varmaankaan tarvitse sanoa mitään, muuta kuin, että tänään se oli aivan luokatonta. Missä oli laukaukset ja mikä oli niiden vähäisten kutien laatu? Luokkaa Hong Kong. Olen kyllä todella pettynyt Ikan aikaansaannoksiin hyökkäyspelaamisen organisoinnissa. Jotenkin se syyttävä sormi osoittaa tällä kertaa juuri valmentajaan eikä niinkään pelaajistoon, jolla on toki myös parantamisen varaa.

Yksittäisistä pelaajista on siis paha sanoa mitään kun koko peli on noin sekaisin. Negatiivista voi sanoa ainakin Keinäsestä, joka on parissa ottelussa ollut mulle suuri pettymys. Keinäsen pelaaminen on pehmeää ja ihan kun kokenutta kaveria ei kiinnostaisi "turhat Mestiksen runkkaripelit". Vittu jos ei kiinnosta niin sieltä löytyy kyllä alemmista kentistä ja katsomostakin miehiä, joita kiinnostaa! Esimerkiksi Siren oli tänää pirteä ja pienestä koostaan huolimatta laittoi kroppaa likoon joukkueen eteen ja pelasi tilanteita loppuun asti. Toivoisin, että huomisessa pelissä peluutetaan otteiden eikä tilipussin mukaan.

Lopuksi täytyy antaa tunnustus vastustajalle ja sen asenteelle. Eihän se pelaaminen mitään erityisen kaunista ollut, mutta kaikesta näki, että joukkueella on kova henki päällä. Pelaajat ja valmennus eli kovalla intensiteetillä mukana ottelussa. Ottelun ratkettua joukkue tuuletti kun pudotuspelisarjan ratkeamista ja Manner hyppi pelaajineen tasajalkaa. Tosta asenteesta ja intohimosta olisi kotijoukkueella paljon opittavaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös