Pe 22.1.2016 KooKoo - Pelicans

  • 6 186
  • 33

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt syö niin maan perkeleesti. Tästä pelistä tarjottiin pisteitä mutta Juvonen ehti kiekkojen tielle. Tuomarit oli ihan paskoja mutta tasapuolisesti. No jos samanlaista peliä huomenna niin jotain voisi jäädä käteenkin.
 
Suosikkijoukkue
KK
Nyt syö niin maan perkeleesti. Tästä pelistä tarjottiin pisteitä mutta Juvonen ehti kiekkojen tielle. Tuomarit oli ihan paskoja mutta tasapuolisesti. No jos samanlaista peliä huomenna niin jotain voisi jäädä käteenkin.
Samaa mieltä tuomareista. Lopussa tasottui tilit, mutta KooKoo ei saanut kammettua maalia. Hieno taistelu jonka todellinen sankari oli Juvonen. Freddie oli aivan väärässä paikassa 1-2 maalissa. Harmittaa kun äijät jaksoi pelata koko 60 minuuttia.
 
Umpipaskaan ylivoimaan KooKoo tänään kaatui. No ehkä lämärin aloitusympyrän ulkokaareltakin olisi voinut kiinni ottaa, niin ei olisi veskareidenkaan kamppailu mennyt niin selvästi Juvoselle.

Pelisuunnitelma kuitenkin toimi parhaiten tähän mennessä. Tämän otteluparin kauden historiikkihan lyhyesti kuuluu, että alkukaudesta KooKoon pelatesssa kilpparia Pelicans oli ainoa joukkue joka pystyi KooKoon siilin purkamaan nopeatempoisella hyökkäysalueen kiekonliikuttelulla, sekä hyydyttämään KooKoon hyökkäyksen kovalla paineistuksella. Edellisissä matseissa KooKoo, jolla muutenkin oli tuolloin pelissään jonkinlainen hyökkäyksen kehittämisen vaihe, yritti sitten vastata näihin pystysuunnan luistelukilpailulla, ja siitä nyt ei sitten Pelicansin luisteluvoimaa vastaan tullut senkään vertaa.

Tänään KooKoo sai purettua Pelicansin paineen ja sai tarvittavan kiekonhallinta- ja hyökkäysalueajan ovelalla kärkkytaktiikalla, jossa 1-2 hyökkääjää venytti puolustavan turkoosin viisikon noin neljäänkymmeneen metriin. Kivasti tylsyi karvaus kun kolmella karvaavien hyökkääjien takana oli 30 metriä tyhjää johon pelata. Mutta mitäpä siitä, kun ei tasakentällisin saada paikkoja, eikä ylivoima ilman Malista ollut missään vaiheessa mikään uhka. Ylivoimaisia vastahyökkäyksiä tuli tällaiseen peliin yllättävän monta, mutta järjestään ratkaisut olivat huonoja.

KooKoon paras pelaaja Hakulinen kahdella ylivoimaan johtaneella filmillään. Haataja ilman malisen järjestelemiä paikkoja löysä paska, Lammaspaskan tasoa.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Onpas varsinainen radio-selostaja osunut otteluun... :)

Lopulta ihan ok kaveri. Aluksi tuntui vain lukevan kaiken mahdollisen ja mahdottoman blingeistä ja väliaikatilanteista.

Kouvolassa ei aivan ollut tupa täynä, mutta kohtuullisen mukavasti oli kansa lehtereille tiensä kuitenkin löytänyt. Sieltä täältä näkyneet oranssin hohtoiset penkit lämmittivät mieltä, tuo kun on lahtelaisillekin kiekkojännäreille tuttu väri. Kuvaruudun perusteella paikan päällä oli myös Pelicans-kannattajatkin edustettuina. Silloin tällöin ruudussa vilahteli turkooseja kaulahuiveja, pelipaitoja tai ihan muuten vaan nenäänsä poraavia lahtelaisia.

Erätauoilla todennäköisesti tarjoiltiin ainakin kuumaa makkaraa ja lämmintä kahvia. Ja sekös tuolla viileässä betonissa vasta maistuukin! Zambonilla eli kansanomaisemmin jääkoneella, oli mitä ilmeisimmin myös ajeltu kun jää oikein kiilteli erätaukojen jälkeen. Mitä luultavimmin tätä tapahtumaa todistettin oikein kahteen kertaan paikan päällä olijoiden toimesta, sillä sen verran liukkaalta se näytti.
 

Kodinkone

Jäsen
Olipa kertakaikkisen tahmea jääkiekko-ottelu. Hienoa kuitenkin, että tuollaisella surffailullakin kairataan täydet bongot. Huomenna sitten löysät pois!
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kouvolassa ei aivan ollut tupa täynä, mutta kohtuullisen mukavasti oli kansa lehtereille tiensä kuitenkin löytänyt. Sieltä täältä näkyneet oranssin hohtoiset penkit lämmittivät mieltä, tuo kun on lahtelaisillekin kiekkojännäreille tuttu väri. Kuvaruudun perusteella paikan päällä oli myös Pelicans-kannattajatkin edustettuina.

Ilmoitettu yleisömäärä 3385 jää valitettavan kauan täydestä tuvasta.
 

McInen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos paikallista / alueellista kiekkokulttuuria halutaan rakentaa, miksi tälläiseen B to B viikonloppuun ei järjestetä fanimatkoja kummankaan (?) joukkueen fanien toimesta? Itse olin kaveteitteni kera paikalla omalla kyydillä ((ja toki Iskulla huomenna) mutta fiilis jäi aika kauaksi viime Kouvolan vierailusta. Eikö nämä olisi hyviä paikkoja rakentaa paikallishegemoniaa?
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Samaa mieltä. Missä on fanibussit, liigan kolmanneksi lyhin välimatka joukkueiden välillä(?).

Mutta tappio söi miestä. Toisessa erässä olisi pitänyt pisteet vääntää. YV oli kauheaa, kakkosYV ei enää myöskään naurata. Cluti oli hyvä, toinen oliSi ollutotettavissa, mutta oli siinä karsea vaihdon ajoitusvirhe myös kookoolla, minkä vuoksi koko laita avautui.

Paljon olen kuraa antanut, mutta tänään Lammassaari oli oikein hyvä. Teki töitä ja tuntui ehtivän tilanteisiin mukaan.Lampulle siis peukku.
 

lahts

Jäsen
Suosikkijoukkue
La’Hest
^Samaa ihmettelin kanssa että missä Lahen fanit kun fani sektori oli tyhjä?
Olisko viime vierailusta tullut sitten penalttia?
Muutenhan meitä Lahtelaisia oli hyvin liikkeellä ja paljon näki tuttuja.
Todella kiva oli käydä katsomassa ja verestämässä vanhoja muistoja.
Omasta viime vierailusta onkin hetki aikaa...(edellinen kerta KooKoo / Reipas karsinta joskus -80 luvun lopulla).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös