Pe 21.9.2012 HCK-Peliitat

  • 1 303
  • 6

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
HCK lähtee illan otteluun seuraavassa kokoonpanossa:

MV:
Peltonen (AM)
Herranen
1.Häppölä-Jeskanen-Siren
Parkkulainen-Eriksson
2.Nyholm-Ranta-Uronen
Linke-Ylipaino
3.Sung-Ki Sung Kim-Sang Wook Kim
Korkeavuori-Jortikka
4.Forsström-Hyttinen-Mörsky

Peltonen siis palaa maalin. Norja kävi torjumassa pakollisen voiton edellisessä pelissä. Aaro ei missään nimessä ole pelannut huonosti, joten siltä osin palikat on kunnossa.
Harjoituspeleissä joukkueet kohtasivat kahdesti ja molemmissa nähtiin vierasvoitto. Peliitat kävi voittamassa HCK:n rumin lukemin Keravalla. Toivotaan, ettei uusintoa tästä tule tänään.
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Tänään olisi sitten pisteitä saatava. Ensimmäinen peli Vantaalla oli kuulema ok suoritus joukkueelta, tehtiin maalit paikoista. Toinen peli LeKiä vastaan oli A I V A N järkyttävää paskaa, ei taidettu saada koko ottelussa kun kaksi maalipaikkaa järkättyä? Nyt keskiviikkonen peli TuToa vastaan oli jo ihan jääkiekon näköistä peliä, mutta tehottomuus vaivasi tällä kertaa.

Janne Juvonen on pelannut maalilla kaikki kolme sarjapeliä, ollen tasaisen varma jokaisessa. Tänään maalilla pelaa ensimmäistä Mestis-peliään Peliitta-paidassa Rasmus Rinne, vanhassa kotihallissaan. Kimi Koivisto on tiputettu ykkösnyrkistä neloskentän laitaan ja Iiro Sopanen pelaa kauden ensimmäisen pelinsä. Ja mikä mukavinta, Ville-Veikko Väkeväinen on taas pelaavassa kokoonpanossa!

Tulosveikkaukseen vaikka 3-5.
 

Jawested

Jäsen
Jaaha. Toivottavasti sitä itsekin ehtisi tänään paikan päälle. HCK:lta pois kokoonpanosta ainakin Laine, Kettukangas ja Lindholm. Bobby Nyholm jatkaa kokoonpanossa, mikä on hyvä asia ja mies varmasti sopii tuohon ketjuun hyvin.
Toivottavasti onnistumisia tulisi myös muille kuin ykkösketjulle, joka on ensimmäiset pelit joutunut kantamaan hiukan liikaa vastuuta tehoista. Kotivoittoon kuitenkin uskotaan.
 

Rud1us

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi
Vuosia jatkuneiden pettymysten saattelemana en luota omiin tippaakaan. Tästä syystä veikataan HCK:lle 3-2 voittoa.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Peliittojen pitäisi pystyä vierasvoittoon. Tämä tosin vaatisi tämän kauden parasta peliesitystä. Alussa saa olla tarkkana ja malttina Keravan jyrätessä kotihurmoksessaan lujaa päälle. Peliittojen ykköskenttä näyttää vahvalta ja tulosta pitäisi myös syntyä Holapan kakkoskentälle, mikäli Petr Stoukal onnistuu ruokkimaan Holappaa. Eniten housun puntteja tutistuttaa Keravan vikkeläliikkeinen korealaisarmeija ja maalivahti Rinteen ensimmäinen sarjapeli jännittyttää kenties enemmän täällä näppäimistön takana kuin siellä maalin suulla.
 

canttig

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
HCK-Peliitat 6-3 (1-0, 2-2, 3-1)

Ensimmäistä erää hallitsi HCK ja erän loppupuolella saatiinkin maali. Häppölä pääsi pistämään tyhjiin Jeskasen loistavasta syötöstä.

Toiseen erään Peliitat tuli vahvasti ja hallitsi erän alkupuolta selvästi. Peliitat siirtyi johtoon erän puolivälin jälkeen, mutta johto kesti vain 28 sekuntia. Erän loppupuolta HCK hallitsi hienoisesti ja meni taas johtoon pari minuuttia ennen taukoa.

Kolmanteen erään Peliitat tuli vieläkin kovempaa kuin toiseen, tasoitus tuli vain 21 sekunnin jälkeen ja näytti siltä ettei HCK pysy tahdissa mukana ollenkaan. Mutta HCK:n onnekas johtomaali (lirui jostakin Rinteen patjojen alta) tuli kuitenkin vain vajaa minuutti Peliittojen tasoituksesta. Lieneekö ollut ensimmäinen HCK:n hyökkäys kolmannessa erässä? Tämän jälkeenkin Peliitat hallitsi, mutta Forsströmin tarkka laukaus takayläkulmaan vei parhaimman terän Peliitoilta. Maalia edelsi Linken hieno pitkä poikittaissyöttö. Lopussa Peliittojen mahdollisuudet karkasivat jäähyihin.

Voiton kannalta oleellista olivat toisen erän nopea tasoitus ja kolmannen erän nopea kuitti Peliittojen tasoitukseen. Todella hyvä asia HCK:n kannalta on, että nyt syntyi maaleja ja se että niitä tuli pääasiassa muille ketjuille kuin ykkösille. Tästä on kelvollista jatkaa.

Yleisöä oli vain 415 ja se on suuri pettymys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös