Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pe 21.4.2017 JYP - HIFK (pronssiottelu)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana HOOLIGAN_, 17.04.2017 klo 16.00.

 1. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Eli perjantaina mennään pronssimatsin merkeissä. Näin aktiivisena kannattajana tuo ottelu tai lopputulos ei oikeastaan kiinnosta pätkääkään, enköhän silti mene hallille antamaan joukkueelle viimeisen kerran tukeni ja hulisemaan katsomoon.

  Mielenkiintoista nähdä pelipäivänä joukkueiden kokoonpanot, onko kuinka paljon mukana pelaajia jotka olleet pienemmällä vastuulla ja kiinnostaako välierä pettymysten jälkeen kokeneita pelaajia pronssi.

  JYPistä ainakin Tuppurainen ja Yonkman on aiemmin julkisesti kritisoineet pronssipeliä ja julistaneet sen turhuutta. Mitalitilastoja kun katsoo vuosien päästä, niin toki pronssitkin lämmittää, mutta henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että tämä mitali voitaisiin jakaa runkosarjasijoituksen mukaan.

  Toisaalta pikkuseuroja jos tänne asti selviävät esim SaiPa tai Sport, niin varmasti pronssi oikeasti kiinnostaa pelaajia kuin kannattajia. Kyllähän JYP kannattajallekin mahdollinen pronssi oli ennen kova juttu.

  Nyt kuitenkin kun 8viime kauden aikana tämä matsi on kuudes kerta pronssipelissä, niin alkaa maistua jo puulta. Finaaleitakin olisi kiva pelata pitkästä aikaa, no ehkä ensi kaudella sitten.

  Mikäli Yogi kokoonpanossa on, ja IFKlta löytyy Finley, niin pidän todennäköisenä, että herroilta nähdään uusinta aiemmasta tappelusta.

  Jatkakaa.
   
 2. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Toivottavasti ei! Mieluummin ihan oikea tappelu, niin saataisiin ratkaistua viimein kumpi se isompi mörkö nyt onkaan.
   
 3. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Jännä kyllä nähdä onko tässä jotain sanottavaa myös Miklikiltä. Ristiriitaista kommenttia antoi taklauksesta eri aikoina, no mutta ei tunnu pelaajalta joka mitenkään kostaisi. Pari häkkiä voisi olla paikallaan kun oli niin kuiva kausi Kalpaa vastaan vaikka maalipaikkoja ja tyhjiä maaleja oli useampia.

  Toivottavasti olis vauhdikas ja puhdas peli, ja olisi oikeaa kamppailua. On varmasti aika haaveilua. No ihan sama kunhan JYP voittaa.

  Toivoisin Finleyihin kunnon puhdasta jyrää niin että neidin korvissa vinkuu. Oppiipa siten ehkä jatkossa kunnioittamaan kanssapelaajia. Enkä puhu nyt Miklikin tapauksesta. Parempi tietty ois että Yogi iskee miehen lätyksi.

  Vielä valitettavasti joutuu useamman päivän odottamaan.
   
 4. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  No jaa-a... Itselläni ei ole vielä minkäänlaista kiinnostusta pronssipelin suhteen, vaan edelleen vituttaa pahasti tuo välierätappio. Ehkä se kiinnostus kuitenkin vielä perjantaihin mennessä löytyy. Se joukkuehan tämän pelin tulee voittamaan, jota enemmän himmeä mitali kiinnostaa.

  Toivottavasti kuitenkin Jyppi voittaa.
   
 5. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Tyyriit oli liput matsiin, 17 euroa seisomaan. Ei tietenkään Tappara-leveleillä mutta silti...

  Synergialle viimeistä kertaa tällä kaudella katsomaan joukkuetta ja näkemään muutama pelaaja viimeistä kertaa tähän mennessä Hurrikaani-nutussa. Ois paree voittaa, vaikka nämä pronssiläpsyttelyt aika joutavia ovatkin.

  Jotain äksöniä ois kiva nähdä mutta ei loukkaantumisten muodossa vaan maalien etc.
   
 6. Harald73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1897
  Koska kyseessä on pronssiottelu, Karalahti ei pelaa. Mistään muusta en tiedä enää mitään tässä vaiheessa kautta. Piste.
   
 7. Undrafted Jäsen

  Ottelun arvolle olisi ollut sopivaa pelata ensin finaalisarja alta pois, että pronssipelin ylvääseen tunnelmaan voitu lopettaa kotimainen kiekkokausi. Oikeasti kuka keksinyt pitää pitkän tauon ennen probssipeliä? Maksimoitu lipunmyyntiaikataulua?
   
 8. Pordinard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Matt Generous
  Lainaus:
  Voi herrantuutelis sentään kun on suloista ja somaa. Toivotaan korvien soimisen lisäksi että Sika-Joelle tulisi vieläpä paha mieli! Hyvikset laittaa sen pelaamaan ajattelevaisemmin koko loppu-uransa ajaksi kun taklaavat hahaa, ja pörröinen Yogi-karhu käy taas NIPUTTAMASSA! Oppiipahan olemaan! Eiköhän se siitä opi pelaamaan kuin Kalle Koskinen tai Mikko Luoma konsanaan, oikeeta jääkiekkoa eli hockeytä eikä mitään sikailuja. Oijoi joi, oijoi joi joi.

  Imperiumi vie pronssit 1-4 ja lähtee vihdoin lomille. Vader 0+2. Paska kausi.
   
 9. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Ja jos pääsiäsen hilipatipippaa jatkui/ jatkuu, niin ei moni muukaan. Eiköhän siellä ole kaikki paikalla. Pronssit Helsinkiin, lopputulos 1-6.
   
 10. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Lainaus:
  Ei olisi niin pitkää taukoa jos toinen joukkue ei olisi ollut huono ja tippunut suoraan 4-1.

  Tässä on mahdollisuudet tulla hyväkin tapahtuma. JYPiltä julkistetaan joku merkittävä pelaajauutinen ennen ottelua (Immonen? Mäenpää? Miklik? Perrin? Joni Lius? Cory Quirk?).

  Kiinnostuksen kohteita: Miklik vs. Epäsikiö, viiden päivän darra vs. puolentoista viikon darra, Kuninkaan paluu, pronssimitalit.

  Kyyllä tuo pronssiottelu perjantai-iltaa mukavasti piristää, olettaen että JYP sen hoitaa. Saisi vähän kalavelkoja maksettua viime kauden välieristä. Tosin se läski ja Auvity ei enää pelaa HIFK:ssä, joten jaot ei ole niin tasaiset enää.

  Veikkaus 4-0.
   
 11. Katto Jäsen

  Aika pahasti kyllä suli Miklik välierissä, 7 ottelua 0+0 -5. Saa nähdä miten syttyy pronssipeliin.

  Tulisikin muuten Jyväskylän perjantai-iltaan kuuma tunnelma jos Finley nukuttaisi Miklikin uudelleen. Tai sitten Tuppurainen voisi käydä vähän opettamassa Finleylle pelaajien kunnioittamista.
   
 12. KwutsNI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ihan ok pelata pronssiottelu, mutta olisihan tää pitänyt hoitaa pois alta samalla kuin ensimmäinen finaali tai viimeistään keskiviikkona. Ei mitään järkeä odotella viikkoa että saadaan pelata vielä yksi peli, joka ei kiinnosta (no vähän, mutta ei nyt niin paljon).

  JYPpi vienee, kun pelaajilla on viisi päivää lyhyempi putki alla.
   
 13. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllä mun mielestä ainakin pronssiottelu kuuluu Liigaan edelleen ja toivottavasti pronssipelejä pelataan jatkossakin. Niin kuin tuolla edellä jo mainittiinkin niin kyllä ainakin meidän pienempien seurojen kannattajien ja pelaajien kannalta ajateltuna pronssiotteluun löytyy kiinnostusta paljonkin. Jos esim. SaiPa pelaisi pronssiottelussa uskoisin sen takuuvarmasti kiinnostavan Lappeenrannassa todella paljon. Sen verran harvinaista herkkua nuo mitalit on meille olleet. Pronssi on kuitenkin aina voitettu mitali ja vaikka välierissä tippuukin niin silti on hyvä, että vielä on mahdollisuus voittaa jotain kauden päätteeksi.

  Mutta ehkä sitten suurempien seurojen kohdalla kiinnostusta pronssipeliin ei ole samalla tavoilla kuin pienemmillä seuroilla. Ymmärrän senkin mutta onhan se pronssi silti hyvä ratkaista pelaamalla eikä runkosarjan sijoituksien perusteella.
   
 14. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Voisi pronssiottelusta luopuakin ja jakaa pronssit molemmille välierissä pudonneille joukkueille. Tai sitten paremmin runkosarjassa sijoittuneelle joukkueelle.

  JYP voittaa jos Miklikit, Tavit ja Tuppuraiset saavat korjattua tehottomuusongelman. Jos eivät siinä onnistu, niin sitten Aaltoset, Hintzit ja Raskit ratkaisevat pelin HIFKille.
   
 15. Undrafted Jäsen

  Lainaus:
  Lauantaista perjantaihin taukoa sillä paremmallakin joukkueella ollut. Näppituntumalta tekee mieli väittää, että yleensä pelattu nopeammin.
   
 16. Konalan Kettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jypillä on tässä pelissä hirveä edge, kun meidän paras pakki on U18 kisoissa. Jypillä siellä on huhujen mukaan joku rotaatiopakki.
   
 17. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  JYP on pelaajiensa ja ex-pelaajiensa haastatteluilla tuonut ilmi sen että pronssilla on väliä. On aivan eri asia päättää kausi voittoon ja hyvään mieleen kuin tappioon ja vitutukseen. Loogista. Silti tänään pelataan kahden pettyneen joukkueen välinen ottelu jonka voittaja saa muistoesineen tästä kaudesta. Voittajalle ja ainakin hetkellisesti hyvä mieli. Tappion kärsineen joukkueen pelaajat saavat vain vitutuksen jos pelistä yhtään välittävät. Rohkenen väittää että JYP lähtee ainakin asenteella tähän otteluun. Miten on HIFK:n laita?
   
 18. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Koska näyttää jo hyvin varmalta että ottelu jää Elkinsin viimeiseksi HIFK:ssa, uskon että siinä on suurin motivaattori joukkueelle hankkia mitali. Tai ainakin olisi syytä olla. #playforcorey
   
 19. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikirjasto
  Lainaus:
  Ramstedtin onni on että hänen ei tarvitse osallistua koska ei pelaa kummassakaan joukkueessa.

  Oletan että JYP ei lähde hassuttelemaan ja laita maaliin Tuokkolaa, vaan mennään reilusti Olkinuoralla. Viime kauden pronssipeli jätti niin paskan maun suuhun koska se oli kuin pieni karikatyyri siitä mikä Marko Virtasessa tökkii. Johtoasemassa täydellinen jäätyminen ja vastustajan viimehetken ohimarssi toivat mieleen liian monet pelit.

  Mitali on kauden minimitavoite ja se on tänään edelleen saavutettavissa.
   
 20. Shiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Minun on vaikeata käsittää tätä asennetta. Jos kerran joku loka/marraskuun runkosarjapelikin kutsuu, niin miksi ei tämä sitten.
  Harmituksen ymmärrän, kuitenkin käsittämätön saavutus ja kausi Jypin joukkueelta, syksyn vaikeiden aikojen jälkeen.
  Nyt kun katsoo Tapparan peliä Kalpaa vastaan voi miettiä oliko se edelinen Kalpa Jyp sarja, se kuuluisa moraalinen finaali.
  Hifk;n puolustus on kysymysmerkki, Jyp on lievä ennakkosuosikki (1.78 - 4.00 - 3.60 veikkaus)
   
 21. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  No tästä olen kyllä Ramun kanssa eri mieltä. Mitali se on pronssikin, ja erillisellä pelillä se pitää ratkaista.

  Mutta tosta viikon pelitauosta ennen pronssipeliä pitäisi luopua (tästä kaikki vaikuttavatkin olevan samaa mieltä).
   
 22. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikirjasto
  Lainaus:
  Ei välttämättä.

  Ehkä tämä viikko on turhan pitkä mutta jollain tavalla pronssiotteluun sopii jonkinlainen tasoitus siitä että toinen joukkue on käynyt läpi seitsemän matsin sarjan ja toinen tippunut nopeammin. Se että finaaleissa palkitaan se joka suoriutuu välieräsarjastaan nopeiten on luonnollista koska siinä palkitaan hyvyydestä ja rangaistaan huonoudesta.

  Liian nopeasti pelattava pronssiottelu palkitsisi sen 4-0 tippuneen jengin eilen seitsemännen välierän jatkoerässä tippuneen kustannuksella (kuvitteellinen esimerkki). Minusta tuokaan ei ole oikein.

  Toinen aihe. Pelkään että JYPin pelaajajulkistus klo 18.15 ja uuden pelaajan nimmarien jakaminen vie focusta pois tästä matsista. Ymmärrän että se on balsamia haavoille jos kyseessä olisi #26 mutta ennen peli tehty julkistus ja erätauolla tapahtuva nimmarirallli alleviivaa vähän liikaa sitä että katse ensi syksyssä.
   
 23. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Minusta tämä on ihan yksinkertaista. JYP on pelannut 3/4 viime keväänä välierissä ja yhtä monta kertaa on jäänyt ns luu käteen, kyllähän se vituttaa. Tottakai pitää olla onnellinen siitä että JYP on vakiinnuttanut paikkansa Liigan kärkipäässä, mutta yhtälailla se on silti pettymys että finaalit ja mestaruus jäi taas saavuttamatta. Ymmärrettävää, että monien joukkueiden kannattajille jo pääsy välieriin olisi lottovoitto - ja tämä sanottuna ilman mitään keulimista/vittuilua.

  No, nyt on perjantai ja mieli jo vähän kirkkaampi. Välieristä parempi joukkue meni jatkoon ja siellähän se porskuttaa jo 2-0 finaalijohdossa. Kyllähän kausi olisi mukava päättää voittoon, niin pelaajien kuin fanienkin. Täytyy sanoa, että hieman se vuosi sitten korpesi kun pronssi lipsui käsistä JYP:n johdettua 2-0 Kärppiä vastaan kahden erän jälkeen.

  Toivottavasti nähdään viihdyttävä matsi, kotivoitto ja edes lähes täysi halli.
   
 24. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Jossain oli mainittu siitä, että joukkueet voivat sopia tuon päivän keskenään. Ehkä ne tekivätkin niin, ja päiväksi otettiin perjantai (luulisi että JYP ainakin halusi, koska mahdollisesti enemmän katsojia/oheismyyntiä).
   
 25. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Ei se paikka mitalipeleissä JYPin kaltaiselle organisaatiolle mikään itsestäänselvyys ole, kaikkea muuta. Mutta pakkohan ne tavoitteet on olla mestaruudessa, jos on Top4- rosteri kasassa ja sijoitus säännöllisesti välierissä. Ja edellisen kerran finaaleissa on oltu vuonna 2012, niin ei ne fiilikset ihan katossa voi olla eikä pidäkään olla. Välieräpaikkoihin tyytyminen takaa sen että seuraavaa mestaruutta saa odottaa entistä pidempään.

  Toisessa vaakakupissa painaa sitten aivan onneton alkukausi, jolloin olisi moni varmaan ollut iloinen siitä että kausi etenee näinkin pitkälle. Kaksipiippuisia juttujahan nämä ovat.