Pe 20.9.2013 SaPKo - Jokipojat

  • 1 947
  • 7

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
SaPKo tänään:

Maalivahdit: Kautto (Niemi)

Mörsky–Toivanen–Arkiomaa
Metsola–Nikkilä

Laaksonen–Eskelinen–Essen
Sulin–Kärmeniemi

Hyvärinen–Niemimaa–Nuutinen
Vehmanen–Suhonen

Kivelä–Kallela–Huovila

Näillä hakemaan voittoa divariklassikosta. Joku "Ärjy" varmaan heittää Jokipoikien kokoonpanon? Huikea kiekkoilta varmasti luvassa..taas kerran kun nämä kaksi ottaa yhteen.
 

Warre

Jäsen
Dumpataan tänne tuo toisen samanlaisen ketjun avausviesti:

Se oikea Savo-Karjalan derby, 1/2013-2014.

Harjoituskaudella joukkueiden väliset voitot menivät tasan 1-1, päättyen vierasvoittoihin. Ja eiköhän siitä lähdetä, että samalla linjalla jatketaan myös tänään.

Susirajan Punamustien bussia starttaillaan parhaillaan varikolla, jonka uumeniin mahtuu vajaat (?) 50 henkeä matkustamaan ja kannustamaan omiaan paikanpäälle ja tuhoamaan paikallisten lörtsyvarantoja parhaimpansa mukaan.

Jokipojilla maaliin vaihtunee nuori Edelman.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Harmi, ettei tänään pääse peliä näkemään sillä siviiliasiat vievät auton Niiralan Montun pihalle.
Olisin halunnut nähdä miten vanha tuttu pari Eskelinen-Essen löytää toisensa, tai lähinnä miten Eskelinen löytää Oskun. SaPKon koko kautta ajatellen odotan tuolta kaksikolta tuhoisaa ylivoimaa sillä sitä se sitten viime näkemän oli. Silloin tosin Laaksosen tilalla oli Konstin tasoinen tykkimies.

Varmasti kova peli tulossa ja yleisöäkin toivottavasti Savonlinnan mittapuulla tulee olemaan runsaasti.
Laittakaapa tänne rapoa, omat tai vieraat. Rymyreissuun kun lähden niin puhelin on melkein mallia viilipurkki, eli sillä ei paljon tilanneseurantaa ylläpidetä.
 
Yleisöä oli hiukan yli 900 ja SaPKo ei osaa pelata ylivoimaa, siinä lyhyesti pelin juoni. Pelillisesti SaPKo oli kaksi ensimmäistä erää hallitsevampi, mutta toisen erän pitkät ylivoimat 5 v3 ei tuottanut tulosta ja kaiken kukkuraksi Jokipojat teki alivoimamaalin erän loppuun. Kolmannen erän alku oli vielä SaPKolta hyvä peliä,mutta sitten kaksi henkilökohtaista töppäystä ja Jokipojat karkasi. Jokipoikien maaleissa ei ollut kahta sanaa, kaikki hienoja suorituksia, joissa ei juuri sattumalla ollut sijaa, eikä Kauttoa voi niistä syyttää.
 

jokepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Kotona ollan tunteikkaalta Talvisalon fanimatkalta. Nämä matkat eivät jätä myöskään faneja kylmäksi. SaPKo jäädytti hyvin Jokipoikien pelin ja keskiviiikon liike oli historiaa. Kaksi ensimmäistä erää oli kotijoukkueen, joka olisi voinut ratkaista pelin 5-3 ylivoimilla. Osa jäähyistä oli toki aiheellisia, mutta hyvin yksipuolisesti pilli soi kaksikolta Stigell-Pelkonen. Edelman piti jokipoikia hyvin pystyssä vaikeilla hetkillä, ja sitten tulisi se momentum vastaiskusta. Toisella erätauolla oli aistittavissa jopa kotijoukkueen kannattajissa, että ottelun käännekohta oli av-maalissa. Kolmannessa erässä ei ollut epäselvyttä voittajasta. SPM: n fanit pitivät huolta, että kannustusta riitti omille ja ottelun jalkeen Talvisalo oli punamustien!
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Onnittelut Ärjyille. Silloin kun ottelu piti "tappaa" niin SaPKo ei kyennyt. Jotenkin arvasin että sen jälkeen homma siirtyy naapuriin. No Mehtimäellä sitten.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös