Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Pe 2.2.2018 HIFK - JYP

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana doppelgänger, 02.02.2018 klo 12.10.

 1. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Poikkeuskokoonpanolla pelattu yksittäinen ottelu nyt voi päättyä ihan millä tavalla tahansa. IFK:kin on usein voittanut loukkaantumis-/sairaussumien aikaan pelattuja yksittäisiä otteluita nimettömillä jämämiehillä. Pidemmällä aikavälillä tietysti heikompi kokoonpano alkaa näkyä pistesaldossa.
   
 2. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Hienoa! Mielenosoitusta kerrakseen Helsingissä tänään. Normaalisti vituttaisi, mutta tänään nautin vaikka tulisi 10-0 turpaan. HIFK matsit yleensä on todella viihdyttäviä, mutta tämän päivän pelin arvo on tiistain peliin verrattuna on lähellä nollaa joten nautitaan omista junnuista.
   
 3. Rushlow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Ihan ymmärrettävä ratkaisu mielestäni kun Jypillä neljä peliä viiteen päivään. Huomenna KalPa vastassa ja kotiotteluun ei maksavien fanien eteen kehtaa mitään A-junnuja laittaa häviämään.
   
 4. Linjatuomari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Onhan nuo loukkaantumis-/sairaussumien aikaiset rosterit kuitenkin vähän eri tasoa kuin JYPin tämän hetken rosteri, jota nyt ei parhaalla tahdollakaan voi kutsua edes Mestis-joukkueiden tasoiseksi. Eipä ainakaan äkkiseltään tule mieleen että miltään joukkueelta olisi 18 pelaajaa puuttunut parhaasta kokoonpanosta.

  Edit. Nolan Yonkman muuten JYPin kapteenina tänään.
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2018 klo 13.09
 5. Joe Plop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tuo JYPin -98 ikäluokka on sellainen mitä olen seurannut erinäisistä syistä jo vuosia ja siksi tietty hyvä nähdä heitä liigassa mutta onhan se aikamoinen pesukone luvassa näin ennakolta mihin jätkät nyt joutuu...
   
 6. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jos ottelu pelattaisiin Jyväskylässä, tälle voisi olla jokin peruste. Nyt sitä ei ole, ellei sitten haluaisi vaatia rahojaan JYP:ltä.

  JYP ollut jo pari vuotta suosikkivastustaja, joten ottelun kokoonpano aiheuttaa pienoisen pettymyksen, joskin ymmärrän JYP:n valinnan peluuttaa kakkosmiehistöä. Olo on jotenkin pelonsekaisen odottava. Ei tätä voida kusta, eihän?
   
 7. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Yonkman toimii tänään kapteenina. Tässähän alkoi jo illan ottelua odottamaan innoissaan, ei tämä nyt sittenkään lässähtänyt. Lisäksi saadaan tällä tempauksella hyvää mediahuomioita.
   
 8. Lihanleikkaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mediahuomiota lisää se, että matsissa on nelosen studio mukana. Liigan pamput saa varmasti kuulla kunniansa asiantuntijoilta. Ellei Kale ole ohjeistanut:)
   
 9. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Muistanko väärin vai puuttuuko meiltä viime kaudella parhaasta mahdollisesta 14-15 ukkoa? Tällä kaudella 10 jatkuvasti sivussa on aika normaalia. JYP saa nyt kokeilla eräänlaista HIFK-simulaattoria vaikka kyse ei loukkaantumisista olekaan. Ollaan mekin niitä pelejä joskus voitettu vaikka tusinan verran ukkoja ollut telakalla. Mistä näitä ikinä tietää. Moni nuori jätkä saa hienon mahdollisuuden liigassa tänään.

  Harmi tottakai ettei nää JYPin parasta mahdollista kokoonpanoa tänään. Näistä kun on muovautunut viimevuosina omia suosikkipelejä koska JYP on tullut nordikselle pelaamaan ei peruuttelemaan ja joukkueessa on vuosikaudet ollut nimekäs ja kiinnostava kärkiryhmä.
   
 10. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Saramäelle ja Nättiselle väännettiin erilliset sopimukset tätä varten, sitten siellä on kakkosmaalivahti ja seiskapakki mukaan laskien 4 A-junnua, muuten kaikki ovat JYPin sopimuspelaajia. Maksava yleisö saa kyllä mussuttaa, mutta ei Liigalla ole mitään perustetta asettaa jotain sanktioita. Nyt vaan on hyvä peruste antaa näytönpaikka, useammalle pelaajalle samalla kertaa.

  Saramäen ja Nättisen pahvit ovat "muutaman päivän" mittaisia. Antaisi ymmärtää, että pelaisivat huomannakin, mutta toisaalta JYP julkaisee huomenna tuon Hall of Famen, niin tuskin ihan näillä miehillä mennään tuota juhlistamaan.
   
 11. Jarzki Jäsen

  Aivan oikea ratkaisu JYPiltä! Ykkösmiehistölle neljä peliä viiteen päivään olisi tässä vaiheessa järjetön ratkaisu sekä tiistain CHL-ottelua että loppukautta ajatellen. Kunnon ylirasitus pelaajille tässä vaiheessa voisi tarkoittaa tuskaista loppurunkosarjaa. Nyt saadaan vetää hieman happea tiukan rupeaman keskellä, joka toivottavasti kantaa hedelmää jatkossa.

  Toki yksi oletettavasti viihdyttävä peli jää nyt välistä eikä illalta voi toivoa juuri muuta kuin alle 5 maalin tappiota, mutta olen silti täysin tämän ratkaisun kannalla. Kotipeliin ei tällaista ratkaisua voi tehdä, joten nyt oli sen paikka.

  Toivotaan toki superyllätystä ja edes pistettä Helsingistä, mutta tuskin on tulossa.
   
 12. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Juuri eilen J.Alkio kertoi että tämä on ruudun viikon ns.pääottelu, jossa studiokin mukana.
   
 13. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  En ymmärrä miksi JYP peluuttaa ö-mappi -joukkuettaan juuri HIFKta vastaan, koska he ovat pärjänneet hyvin tällä kaudella HIFKiä vastaan saaden 8/9 pistettä näistä peleistä. Itse olisin marssittanut parhaan rosterin juuri tähän peliin ja säästänyt ukkoja sitten lauantain KalPa -pelissä, jota vastaan JYP on kairannut 0/12 pistettä maalierolla 4-16.
   
 14. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Pistetään tähänkin ketjuun mukaan lista JYPin kokoonpanon liigakokemuksesta. Runkosarjapelit sulkuihin merkattuina:

  Likola (39, 3 maalia) - Saari (60, 5 maalia) – Saramäki (2, 1 maali)
  Aitola (13) – Honka (16, 2 maalia)

  Rooba (183, 18 maalia) - Jussi Nättinen (0) - Riku Sihvonen (0)
  Erving (6, 1 maali) – Yonkman (156, 3 maalia)

  Ratinen (1) - Mustonen (0) – Mikkonen (0)
  Allen (6) – Salmela (8)

  Sund (59) - Stråka (15, 1 maali) – Tiainen (0)
  Viinikainen (0)

  Laurikainen (64) – Heiskanen (0)
   
 15. Rici Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, D, Pönttövuoren Peikot
  Aivan mainiota! 30-vuotias Jussi Nättinen tekee liigadebyyttinsä tänään Nordiksella. Kovat, melkein piste per peli, näytöt Saksan kolmosdivarista nostivat miehen liigajoukkueeseen ja suoraan kakkoskenttään :D

  Nyt alkoi houkutella käydä ostamassa liput illan matsiin. Siitä voi tulla viihdyttävää, pakko vähintään neloselta katsella :D
   
 16. Linjatuomari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tuo 14-15 ukkoa loukkaantumisten takia sivussa on kyllä aika karmea määrä. Näin muistelinkin että teillä on parina viime kautena pahasti ukkoa sivussa ollut, mutta enpä muistanut että aivan noin paha tilanne olisi ollut.

  Lainaus:
  Eiköhän tämä johdu vain siitä, että tänään pelataan vieraissa ja huomenna kotona. Maksavalle kotiyleisölle tuskin halutaan persettä näyttää luisteluttamalla jäälle joukkoa A-junnuja. Myöskin matkustus rasittaa enemmän, joten parempi antaa huili vieraspeliin.


  Lainaus:
  SapKo jo Twitterissä julkaisi että Saramäki pelaa lauantaina heillä. Eli ainakin hänen osaltaan vain yhden pelin mittainen laina kyseessä. Saa nähdä pelaako Jussi veljensä kanssa huomenna.
   
 17. Lihanleikkaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei nyt jumalauta kotiyleisön eteen lähetä tollasella jengillä vaikka kuinka olisitte kairannut kakkoseen
   
 18. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ei saatana. Ja tät piti lähteä Jyväskylästä kattomaan Stadin kirkkaisiin valoihin. Voi olla että Nordiksella maistuu vierasfaneille tänään kalja vähän normaalia isommin.
   
 19. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Ei. Mitä sanktioita Blues sai viimeisellä kaudellaan käyttämistään kokoonpanoista? Minua pelottaa yksi asia ja lähinnä IFK:n puolesta. Kun joukkueet pelaavat täysin eri panoksilla ja pelaajat eivät ole harjaantuneet samaan rytmiin, on kohonnut vaara että joku loukkaantuu.
   
 20. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Keneltä?
   
 21. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Voittamalla sen harjoituspelin ansaitsee 100000€. Vielä isompi arvo on sillä, että voi näyttää hauista ensinmäisenä suomalaisena CHL-mestarina.
   
 22. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #45
  Itse olisin mielelläni nähnyt uusia naamoja juuri huomisen kotipelissä. Ottaen huomioon, että kahdessa edellispelissä KalPaa vastaan on otettu ykkösmiehistöllä kuokkaan 0-10 niin ei se paljon huonommin voisi mennä.

  Jonkinlainen 50/50 olisi myös ollut yksi mahdollisuus - huiluuttaa tänään puolta ja huomenna toista puolta liigaäijistä (Tai no, mikä sen sanoo, että huomennakaan on Immoset ja Suomelat kehissä kun keskitytään kauden toiseen päätavoitteeseen :).

  Joku @Vili Huli varmaan osaisi paremmin kertoa, mitä näiltä junnuilta ja lainamiehiltä sopii odottaa?

  Ainakin Anttoni Honka saa tänään vastuuta - saa nähdä viekö valokeilan siltä HIFK:n ihmejunnulta :)
   
 23. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Onpa ratkaisu, taitaa mennä johonkin 5-0 luokkaa ellei hifki innostu yrittämään kauden suurinumeroisinta voittoa. Huonoa mainosta liigalle!
   
 24. Tyler Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Ducks, Habs
  Lainaus:
  Tämän "harjoituspelin" voittaja saa 350 000€, liigan ykkössentterin vuoden liksa ja risat. Ihan hyvä syy panostaa ko. otteluun. Ja kai tässä vähän protestihenkeä on, kun liigan piti tosiaan tuo Tappara peli siirtää juuri tälle viikolle joka muutenkin olicaika kiireinen.
   
 25. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Taitaa kaikki isommat veikkausfirmat poistaneet tämän pelin listoiltaan, ainakaan tulosvetoa ei löydy.

  Silti kyseessä yksittäinen peli ja jos Helsingin jätkät lähtevät peliin takin napit napaan asti auki niin ei se välttämättä mikään 5-0 ole. Voi jopa mennä todella tiukoille...