Pe 2.12.2022 Otteluseuranta (Liiga)

  • 14 879
  • 435

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllähän tässä ihan roikkuu ilmassa Ilveksen kavennus ja sitä kautta tasoitus.

Ilves johtaa maaliodottamaa! Tuo on kyllä kanssa huvittava tilasto
 

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
HUHHUH, mikä erän loppu Hesassa
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kivasti Arska hehkuttaa Vittasmäen kiinnipitämistä maalin edessä. Saa vähän väärän kuvan, kun mies seisoo ainoastaan kiekon ja Palolan välissä...
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Tiukassa on maalit lappeen rannoilla, hyvinkin ottelun teeman mukaista taistelua ja ihan ykköspaikoille ei päästä oikein kummassakaan päädyssä.
 

AaKoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ja sorry että palaan vanhoihin muutenkin, tuo Lukon ekan maalin paitsio tarttis kyllä nähdä still kuvana... näytti kyllä vahvasti... mutta tasanhan nää sitten aina menee. Lukko on hyvä tänään, Ilvesksen otteluruuhka ehkä näkyy.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Omasta mielestä Ilves sätkii mukana ihan kohtuullisesti. Jokipakka tosin järjesti nelosen kuseen siinä erän lopulla, kun hölmöili helpon kiekon keskialueella. Tais tulla tupla tai triplavaihto putkeen kavereille.
 

Kerouac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kyllä Lukko ottaa tosi tehokkaasti ajan ja tilan pois Ilvekseltä, ei se näköjään ihan sattumaa ole että ovat päästäneet vähiten maaleja Liigassa. Lisäksi Zagidulin on tosi varma torjunnoissaan, mailapelissä onkin sitten meinannut tulla pari mokaa. Mutta jollei niitä kolmannessa erässä tule niin nollapeli aika hyvin haarukassa.

Hannun poika on ollut tänään pelipäällä kyllä.
 

Ccrb

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Ilves taistelee enää vain kunniasta tänään ja ettei peli repsähdä. Peliruuhka todellakin näkyy jaloissa.
 

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
Ei esitä Jukurit mitään kummoista, mutta ei taida SaiPakaan tehdä tänään yhtään maalia... Avutonta menoa.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Saapas näkee minkä kenkä tekee. (Ei suoranainen viittaus Siekkiseen..)

Odotetun vahva vastus on tämän kauden Lukko. Tiiviit ja selkärangasta pelaavat viisikot luovat nelikkona melkoisen pelillisen haasteen Ilvekselle. Tarjonnat syötöille kunnossa ja avauspelin sekä aktiivisen karvauksen altapoistumisen avaimet varsin mallikkaasti hallussa. Näiden toisteisuuteen ei Ilves ole vielä oikein lääkkeitä löytänyt.

Hyökkäyspäässä kotijoukkue pyrkii varsin suoraviivaisiin ratkaisuihin. Pitemmät hyökkäykset pehmitysvälineenä harvemmassa.

Erikoistilanteisiin on tämä peli ratkeamassa. Ylivertainen Lukon alivoima on nollauksen lisäksi röyhkeästi käynyt iskemässä avausmaalin. Ylivoimasta sitten Lukon toinen niitti.

Ei taida tästä ehtoosta paljon Ipan karvaiseen tassuun jäädä. Toki kolmas erä vielä painimatta. Odotukset täällä päässä eivät ihan huimaustason korkeuteen yllä. Saa toki yllättää..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös