Pe 2.10.2020 Lukko - Tappara

  • 7 742
  • 101

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei otteluketjua vielä kierroksen kärkiottelulle? No sellainen sitten perustetaan.

Viimeiset vähintään kaksisataa vuotta Tappara on juottanut Lukolle karvasta kalkkia ja tämän kahdensadan vuoden aikana Kristian Kuusela on tehnyt vähintään viisisataa maalia Lukon verkkoon ja toiset mokomat puhuttuja kakkossyöttöjä. Lähtökohdat ovat siis otteluun melko selkeät, kun Tappara hieman vähemmän yllättävästi voitti viime kaudella keskinäiset ottelut 4-0. Tappara voittanee tänään(kin) ja Kuusela katkoo raumalaisten aivosoluja, tänään(KIN).

Porkkapöksyt tänään.

Kristian Kuusela – Michael Spacek – Jukka Peltola
Anton Levtchi – Patrik Virta – Charles Bertrand
Jiri Smejkal – Otto Rauhala – Kristian Tanus
Sami Moilanen – Jarkko Malinen – Olavi Vauhkonen

Michal Moravcik – Valtteri Kemiläinen
Teemu Suhonen – Eric Norin
Jere Rouhiainen – Santtu Kinnunen
Ben Blood

Dominik Hrachovina

******************************

Kun kerran tuhannessa vuodessa Lukolla olisi ollut erinomaiset lähtökohdat voittaa mestaruus, niin Kim-Jong Un päätti Kiinan torilla syödä lepakkokeittoa, jonka seurauksia vielä tänäkin päivänä joudutaan kestämään. Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista.

Johtaja Virran Dream Team menetti Danforthin, mutta vähintään yhtä hyvän miehen se sai Daniel Audettesta, tai näin ainakin epäilen, koska tamperelainen veli Baloun on tykittänyt Audettea koko kesän niin paljon, että hänen on pakko olla ihan vitun kova pelaamaan jääkiekkoa. Nuotan hän ainakin osaa laittaa pussiin paikan tullen. Lukko on nostellut syksyllä jo kahta pokaalia, joten harvinainen quattro (Liiga-, CHL-, Tampere-cup ja Pitsi-mestaruus), joita kukaan ei ikinä ennen ole saavuttanut, on vain parin hassun pytyn päässä.

Lugumbojat tänään.

Jonne Tammela - Julius Mattila - Sebastian Repo
Anrei Hakulinen - Daniel Audette - Aleksi Saarela
Kristian Pospisil - Eetu Koivistoinen - Pavol Skalicky
Mikko Petman - Heikki Liedes - Toni Koivisto

Ville Heinola - Robin Press
Lukas Klok - Vili Laitinen
Vili Saarijärvi - Miska Kukkonen
Linus Nyman

Oskari Setänen

**********************************

Kahden kivikovaan joukkueen (paperilla) kohtaaminen on aina silkkaa pornoa, joten toivotaan tänäänkin, ettei ennakko-odotukset jätä kylmäksi. Mustamakkarat grilliin ja lapskoussit kattilaan, illalla ajetaan!
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei otteluketjua vielä kierroksen kärkiottelulle? No sellainen sitten perustetaan.
Kärkiottelulle? Eihän kummallakaan joukkueella ole pistettäkään!

No ihan vakavasti ottaen tämä on kyllä itsellenikin kierroksen kiinnostavin kamppailu heti JYPin ottelun jälkeen. Ylipäätään Lukko joukkueena kiinnostaa todella paljon, koska keväällä jäätiin sitten ihmettelemään, että mihin se Lukko olisi viime kaudella voinut lopulta päästä. Kova joukkue on jälleen Raumalla kasassa, eli kovaa tulosta on syytä odottaa tälläkin kaudella.

Ja Tapparaa luonnollisesti vihaavat kaikki, joten laittakaa porkkanapöksyjä kunnolla pataan tänään!
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Ei se viimeiset kasisataa vuotta taida ihan paikkaansa pitää. Ainut mestaruus taisikin tulla juurikin kun Tappara kaadettiin kalkkiviivoilla. Sen jälkeen onkin otettu tuosta ihan riittävästi kuittia ja onkin aika kääntää lehti tuon suhteen.

Pitäisi olla laadukas matsi tosiaan tulossa ja ehdoton kierroksen kärkikamppailu. Maalilla suuntaan toiseen ellei jompi kumpi innostu tyhjiin pistämään.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kärkiottelulle? Eihän kummallakaan joukkueella ole pistettäkään!
Maaliero on sentään neutraali verrattuna viimeisenä majailevaan Kerhoon. Eli ihan Kärppien kannassa jaetulla kakkostilalla molemmat joukkueet...

Näin kauden alussa eniten kiinnostaa seurata uusien pelaajien otteita - molemmista joukkueista.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pitäisihän Lukon olla kova viime vuosien perusteella, mutta kun vahvoilla värilaseilla noita kokoonpanoja katsoo niin onhan Tappara paperilla paljon paremman oloinen ryhmä kasassa. Tampere Cupissa tuli toki pahasti lunta tupaan, mutta vaikutti enemmän työtapaturmalta kuin oikealta kuvalta tämän hetken voimasuhteista. No ne oikeat voimasuhteet nähdään tänään ja lupaan tulla ketjuun kommentoimaan kävi miten kävi. Tulosveikkaus 3-5.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jaaha. Vajaat puolitoista tuntia ja kausi 2020-21 starttaa. Se piti vaan tämäkin päivä nähdä että liigakiekkoa pelataan Äijänsuolla enkä minä ole paikalla. No ei tämä ny ihan ensimmäinen kerta ole tietenkään, mutta tämä kausi aloitetaan nyt näin eli kotisohvalla C Moren lähetystä katsoessa. Jos vaikka sitten marraskuussa tai viimeistään vuodenvaihteen jälkeen ehtisin jo Äijänsuollekin.

Mulla on täysi luotto Lukkoon, niin tätä avauspeliä ajatellen kuin koko kauttakin. Erityisen paha vastushan Tappara on ollut kaudesta 2012-13 alkaen, mutta kellepä ei olisi?
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Nuotan hän ainakin osaa laittaa pussiin paikan tullen.

On jo tutustunut paikalliselinkeinoon ja silakkaa on saatu S-Keulan tiskiin?

Joukkueiden kokoonpanojen välille en saa kyllä muuta eroa, kuin että Tapparalla on parempi maalivahti. Lukon viisikkopuolustus on todennäköisesti parempaa.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Vajaa tunti ja kiekko putoaa jäähän. Ihan positiivisin mielin kauteen lähdetään, mutta kai se keskeytetään taas, perkele! Aika tasaiselta näyttää materiaalit paperilla, mutta Tapparan maalivahtia en pelkää @Virveliä kainaloon , pelkään tuota saakelin Kuuselaa. Kauanko se jaksaa Lukkoa kiusata? Taitaa olla mun ikänen äijä, lähes 60 vuotias ja vielä vaan. En ole hallilla minäkään, kuten ei moni muukaan, koitan kurkkia kuvaa jostakin ja kuunnella sivukorvalla, mitä Ripa on mieltä kaudenavauksesta. Onnea kauteen kummallekkin joukkueelle ja toivotaan, ettei mikään pöpö keskeytä meidän kauttamme.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ja toivotaan myös sitä että Lukko on päässyt irti kevätkauden tavaramerkeiksi tulleista pelikieltoja tuovista taklauksistaan. Sevänenhän on jo valmiiksi istumassa viime kauden kolttosistaan.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Justin Audette ensimmäistä vaihtoa jäällä SM-liigassa. Heti saatiin kiekko Tapparan päähän ja Hrachovina joutuu sulkemaan. No Tapparamerkkisenä mentiin eka minuutti, mutta nyt Justinin kenttä vei pelin hyökkäyspäähän.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
No niin.

Tulevan kauden finaalipari mukava nähdä heti aloituksessa.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
On toi Saarijärvi kyllä taitava. Jaahas. Lukko ylivoimalle. Jere Rouhiainen Tapparasta 2 min.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pospisil 1-0 ylivoimalla. Taas soi Final Countdown.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Kiko pistää ylivoimalla 1-0. Viimeksi Tampere Cupissa 3+1 Tapparaa vastaan. Saarijärvi taisi syöttää. Hyvä aloitusvoitto kyllä. Koivistoinen voitti tuon aloituksen ja sai myös syöttöpisteen.
 
Viimeksi muokattu:

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Jonne Tammela ajassa 6.23 jäähylle. Mitä tekee Kuusela ylivoimalla?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nyt Tapparan ylivoima kun Tammela kampittaa itsensä penkille.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Lukko on mennyt eteenpäin joukkueena. Viime kaudella eivät johtaneet sekuntiakaan Tapparaa vastaan.

Nyt johtavat.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Tappara tasoittaa 1-1, kun Lukon puolustus taas nukahtaa miesvartioinnissa. Taisi Malinen tasoittaa?
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
11.50 Moilanen 1-2 Tapparalle. Taas oltiin omissa pyörimässä, eikä saatu purettua.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Timanttinen johto ja pierumäki kiekko.
Ei ole tänään Laitisen päivä.

Lukko päästi turhaan Tapparan kuskin paikalle. Nyt onkin sitten vaikeampaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös