Pe 2.10.2020 KalPa - Jukurit

  • 866
  • 5

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Avataas tällekkin matsille oma ketju, kun Modet ovat suuressa viisaudessaan niin, että nämä ketjut toimivat myös seurantaketjuina.

Yhtäkaikki. Yli 200 päivän tauko kilpailullisesta lätkästä on takana.
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
5vs5 pelissä KalPa vei peliä toisessa erässä aika suvereenisti, mutta Jukureilla mielestäni parempi av. ja parempi yv.

KalPan ylivoima näyttää parin ylivoiman perusteella hyvin samalle kuin viime kaudella. Ainoastaan uudet kaverit saattavat tietämyttään välillä syöttää kiekon keskelle parhaaseen vetosektoriin. Muuten sitä pelataan vain ja ainoastaan viivassa tai maalin takaa kierrättämällä. Lisäksi muistetaan tietysti pitää liike mahdollisimman verkkaisena, jotta vastustajan on helpompi puolustaa.
 

Adam89

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Heti eka peli, ja ja on jännää, mutta siis.. KalPa vie peliä 100-0, mutta jotenkin onnistuu ottamaan 3 vai 4 jäähyä silti. Ja tuomarit aivan pihalla ja pilaavat koko ottelun, tottakai, heti ekasta pelistä lähtien. Näiden kaikkien jäähyjen jälkeen vielä uskomaton non-call, jolle kalpenee jo 2014 MM finaalikin. Toivottavasti oikeus tapahtuu kolmannessa erässä ja kalpa saa vähintään kahden maalin voiton, jota veikkasinkin otteluun. Jos ei saa, niin silti hyvä veto, niin paljon parempi on Kalapa ollut kiekollisesti.

Omasta mielestäni YVkin on hyvää, jos se tuottaa 5-6 kunnon laukausta kunnon paikoista ja kiekko liikkuu kohtuu hyvin. Jäähyjä pitäisi varoa paremmin. Ja Jesse Graham ei ole edelleenkään omassa päässä kovin kaksinen. Täysin turha jäähy, ja pelkää edelleen kiekollisena pelaajana. Pisti 2. erässä KalPan ainoan hätärännin suoraan vastustajalle, kun ei halua ottaa taklauksia vastaan.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kaatuiko Jukurit siihen että treenikausi katkesi juuri ennen karkeloiden alkua vai onko tiimillä edes nähtävissä mitään potentiaalia?
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kaatuiko Jukurit siihen että treenikausi katkesi juuri ennen karkeloiden alkua vai onko tiimillä edes nähtävissä mitään potentiaalia?

Kyllä siellä mielestäni hetkittäin oli taituruutta havaittavissa varsinkin uusilla ulkomaan avuilla. Ihan kivasti sellaisia vaarallisen näköisiä paikkojakin, vaikka monessa kohtaa oli todella vaikeaa päästä edes kiekolle.

Jotenkin tuntuu, että huomenna kolme pistettä jää Mikkeliin.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Olihan heikkotasoinen ottelu. Erityisesti vierasjoukkue näytti lähinnä mestis-jengiltä, mutta ei kotijoukkue voi kovin ylpeä olla omasta puolestaan. Pitkiä painostuksia ei pystytty hyödyntämään juurikaan. Tokihan budjetit ovat koronan takia tulleet alas ja varmasti harjoittelunkin suhteen ollut niin ja näin, eikä asiaa auttanut sekään että 1500 ihmistä istuu huutamatta maskit naamoillaan, jolloin tunnelmakin oli kuin a-junnujen pelissä, mutta oli kyllä masentava aloitus pisteistä huolimatta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös