Pe 19.9.2008 SaPKo-HeKi

  • 1 786
  • 9

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
SaPKo kohtaa HeKin Talvisalossa ja nyt pitäisi kyllä ottaa jo avausvoitto ennenkuin tuska lisääntyy.

SaPKolla siis muutama uusi kasvo joukkueessa, mielenkiintoisia nimiä. Aleksandr Plushtshev ei saanut sopimusta Ässiin ja tulee nyt pässipaitoihin taitojaan näyttämään. Ensituntuma olisi sellainen että kaveri on kova pelimies Mestistasolle mutta tänäänhän se nähdään.

Tuomas Muhonen ei ole päässyt pelaamaan HPK:ssa ja tulee hakemaan pelituntumaa pässipaidassa. Muhonen teki viime kaudella TuTossa sellaiset pisteet että ei tarvitse arvailla osaako mies mitään vai ei.

Kimmo Vesterinen oli esiintynyt edukseen Kajaanissa joten hänkin on vahvistus takalinjoille. Kalle Konsti, Joonas Hyttinen ja Ville Puurtinen huilaavat tänään. Kalle Konsti on kyllä onnistunut aina HeKiä vastaan joten olisin toivonut että hän pelaa mutta ei väkisin.

HeKi on ollut erinomaisessa iskussa kahdessa pelissään, ainoa miinus oli tunarointi TuTo-ottelun loppuhetkillä ja sitä kautta kahden pisteen menetys. Siellä on muutamia loukkaantumisia(Dan Marklund ja Olli Sinkkonen) joka helpottanee SaPKon avausvoiton metsästystä.

Mielenkiintoinen lätkäilta luvassa Talvisalossa. Kaikki kannustamaan pässipaidat voittoon!

SaPKo tänään:

PALMU Esa-Tapio AM
TERVO Tommi

1. NÖYRÄNEN Pentti - RIUTTA Topi - CONTOIS Andy
LUSTBERG Jesse - KOSTIAINEN Anssi C

2. VÄÄNÄNEN Jani - PLJUSHTSHEV Aleksandr - SILVENNOINEN Mikko
VESTERINEN Kimmo - TIIHONEN Matti A

3. MUHONEN Tuomas - MIETTINEN Jami - OJANEN Antti
TUOMAALA Markus - KOTILAINEN Joni

4. SIIVONEN Henri - ERONEN Erik - FISCHER Mario
NISSINEN Tuomas (H) KORKIAKOSKI Mikko (P)
 

Master

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Itse en päässyt tänään valitettavasti peliä katsomaan, mutta kertokaapas miltä näytti? Ainakin Contois pääsemässä hyvään vireeseen.. Toivottavasti SaPKon ongelmaksi ei tule tällä kaudella näiden testipelaajien suuri määrä, ei ehdi joukkue hitsautua yhteen riittävän hyvin vaikka olisi pelimiehiä kyseessä.. Ymmärrän toki taloudellisen näkökulman..
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
SaPKon on paras hommata ykkösmaalivahti mikäli Mika Korhonen juoksentelee etelänreissuilla useamminkin eikä kaveria saada tänne edes koko kaudeksi.. Palmusta ei nyt ikävä kyllä ole Mestismaalivahdiksi. Olisin voinut lainata SaPKolle autotallistani lumikolan jonka torjuntaprosentti olisi ollut parempi tänään kuin ET (Extraterrestial )Palmun.

Kaverin oikea paikka lienee Ketterä tai Warkaus Eagles.

PS: Kyllä on saa*ana Lohtanderia ikävä!
 
Viimeksi muokattu:

McK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames
Esa-Tapio ei kyllä saa mitään kiinni, ei tule hommasta mitään, jos päästettyjen maalien ka on 7,5.
Luvattoman helppoja meni selän taakse useita, ei tuollainen maalivahtipeli jätä joukkueelle paljoa mahdollisuuksia voittoon.
Ihmetyttää kovasti, miksi Tervolle ei anneta mahdollisuutta.
ET ei nimittäin ansaitse tuollaisilla esityksillä kuin korkeintaan sen kolmosvahdin paikan.
Saisi mennä vaikka Rantasalmelle kiekkoja poimimaan, kunhan se kausi siellä pyörähtää käyntiin!
 

Sepedeus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Peliitat
Esa-Tapio ei kyllä saa mitään kiinni

Neljä maalia SaPKo kuitenkin sai tehtyä, taisivat molemmat joukkueet puolustaa ns. vapaalla tyylillä. Kolmannessakin erässä 5 maalia reiluun 10 minuuttiin. Menivätkö kaikki HeKin maalit Palmun tiliin, miltä joukkueiden voimasuhteet näyttivät jos unohdetaan maalit? Paikalla olleet kertokoot.


EDIT: Lisätään vielä copypastella torjunnat kiekkoliiton tulospalvelusta. Väisänen oli tilastojen mukaan kuitenkin enemmän työllistetty. Numeroiden mukaan on havaittavissa jonkinlainen ryhtiliike SaPKolta ensimmäisen erän jälkeen.

PALMU Esa-Tapio SaPKo
10 + 6 + 6 = 22

VÄISÄNEN Timo HeKi
7 + 14 + 11 = 32
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tuli kiinnostuttua tästä maalivahtiaiheesta kun kaksi peliä kolmesta on ollut Hokkia vastaan. Kun nyt meitä hemmotellaan tällaisilla laukaisukartoilla niin teki mieli vähän spekuloida niillä. SaPKon avauspelissä Hokkia vastaan torjui Korhonen ja kun karttaa katsoo, niin laukaukset ovat tulleet leveältä alueelta enemmän hajaltaan. Maalit tehtiin kuitenkin keskeltä läheltä.

Sitten seuraavassa pelissä taas Palmu oli maalilla ja laukauksia on tullut enemmän parhaalta maalintekosektorilta. Ja 6 maalia läheltä. Ja kun katsoo tämän illan karttaa Hekiä vastaan niin tuo kartta on aika murheellinen, keskeltä ja läheltä on saatu ampua oikein tuelta. Kun taas SaPKon lukumääräisesti Hekiä useammat laukaukset ovat suurimmaksi osaksi tulleet sivuilta ja kaukaa.

Ei Palmu nyt Kajaanin visiitilläänkään mitenkään vakuuttava ollut, mutta myös joukkueen puolustaminen on ollut tuon kartan mukaan vähän heikkoa. Maalinedustaa ei ole niin tarkkaan onnistuttu varjelemaan laukauksilta. On päästetty paljon ampumaan keskeltä ja läheltä.
 

McK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames
Aikamoisia hörppyjä nuo maalit kuitenkin ainakin tänään lähes poikkeuksetta olivat. Ilman maskia längistä yms.
Palmun tämän illan epävarmuutta ei vain laukaisukartoista näe.

Aika monta meni juurikin jalkovälistä, mikä kertonee vain siitä, että SaPKon maalilla on jonkun sortin länki-Lundell-reinkarnaatio.
Lukuisat loukkantumiset ovat tainneet jättää jälkensä Esa-Tapioon, sillä suuria vaikeuksia tuosta on enää voittava mestisvahti kokoon parsia.

Puolustuksessakin on toki parantamisen varaa, mutta itse näkisin, että suuri osa pakiston ongelmista on lähtöisin juuri tuosta epävarmasta ja vastustajalle ilmaisia maaleja antavasta maalivahtipelistä.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
McK kirjoitti:
Puolustuksessakin on toki parantamisen varaa, mutta itse näkisin, että suuri osa pakiston ongelmista on lähtöisin juuri tuosta epävarmasta ja vastustajalle ilmaisia maaleja antavasta maalivahtipelistä.
Nimenomaan. Kun kaveri ei pysty niin se ei pysty. Ei siinä sen kummempaa ole. Uutta veskaria luukulle välittömästi.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Tulipa sitten tämäkin spektaakkeli käytyä kotiseutuloman yhteydessä katsomassa ja tässäpä muutamia havaintoja ja hajatelmia:

- SaPKo:n pelitapa, onko sellaista? Ihmeellistä roiskitaan ja toivotaan parasta puuhailua.
- Puolustus totaalisen kuutamolla, ihan kuin pelaisivat krapulassa.
- Tuomas Muhonen todella hyvä, rannelaukaus, mailatekniikka ja liike riittäisivät mielestäni kyllä jo liigaankin. Ei taida valitettavasti noilla näytöillä kauaa Savonlinnassa viihtyä.
- Contois on mestistasolle hemmetin vikkelä. Harmi vaan, ettei taida nykymenolla saada syöttöjä vauhtiin kovinkaan paljoa.
- Jori Kokkonen. Vai oliko se sittenkin joku paikallisen Dressmannin pahvinen mainos, joka siellä patsasteli? Verrattuna heinolalaisten aitioon(edes 1-4 tilanteessa) ei näkynyt juurikaan eloa. Aktiivista osallistumista peliin?


HeKistä:
- Kaksikko Rohtla-Rinkinen esitti todella vahvaa peliä. Etenkin Rinkisen hieno kurotus kiekkoon ja alivoimamaali jäivät mieleen. Näistä jannuista kuullaan vielä!
- Joukkueen liike etenkin aivan toisella tasolla, kuin SaPKo:n. Tällä porukalla voi olla mahdollisuudet yllättävänkin pitkälle.
 

Paroni69er

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Pelin nähneenä ennemmin huolestuisin SaPKon puolustuksesta kuin maalivahtitilanteesta. Ei kukaan molari ota kiinni jos maalin eteen jätetään kolme miestä vapaaksi, niinkuin tänään kävi useaan otteeseen. Ei ollu Palmullakaan paras päivä, mutta varmasti äijä pystyy parempaan...aika näyttää. Lustberin peli oli aika huoletonta, ei paljo kiinnosta omaa äijää pitää, eikä ollut ainut..porrastukset pakkipareilla petti pahemman kerran hyökkäyspäässäkin. Kurinalaisuutta puolustukseen, niin alkaa oma pää pysyy puhtaana, huonommallakin veskarilla!!

Pljutshev pelasi erittäin hyvin ja vasta eka peli, näky että yrittämistä oli, sama Muhosella...toivottavasti molemmat pysyvät vielä jatkossakin täällä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös