Pe 19.4.2024 Kärpät - KalPa

  • 14 964
  • 441

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Oletan, että pelaatte vielä ja JyP ei.
Jypillä ei edes ole mitään katkeria tappioita KalPalle. Oma Jyp-viha liittyi katkeriin play offeihin ja paitsiomaaleihin. Uimalakkiin. Jyp-viha laantunut jo pari vuotta ja tällä kaudella jo pystyin nauramaan Dufvan jutuille.
 
Kärppien mieshän puhuu varsin fiksuja, samaa olen kyllä ihmetellyt esimerkiksi HIFKin osalta, että miksi koko joukkue pitää olla 4.ketjua myöten nimimiehiä täynnä, kun ne omat kehittyvät nuoretkin varmasti ajaisi saman asian.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Noni, kolmas erä käyntiin ja mitalit Kuopijjoon.
Ainut syy itelle toivoa tästä Kärppien voittoa olisi se, et silloin mentäis mitalitaulukossa teijänkin edelle :P

Edit: eiku hmm kait kolmella hopealla rankkautuu jo kahen hopean ja kahen pronssin edelle, mut määrällisesti teil olis yhä enemmän mitskuja
 

Jaksaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NHL
kesälomilla oleva @jypinfani aiheuttaa AINAKIN yhden pelikiellon KalPalaiselle.

Tuota on vilpittömästi pakko arvostaa.
Itse tulin juuri viikon pelikiellolta ja finaalit alkaa huomenna, vitsit ja pienetkin provot taidan pitää nollissa ettei joudu finaaleja istumaan, KalPalaisillahan alkaa loma tänään lopputuloksesta riippumatta, että kyllähän sitä voi vähän repäistä!
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
KalPa pääsee taas parantelemaan alivoimaansa.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Itseasiassa taklaaminen rapakon tuolla puolen ihan arkipäivää ja melko vähän neniä poskella nykypäivänä sen vuoksi. Törkytaklaukset erikseen. Muuttunut sielläkin peli hyvin paljon.
Juu toki, mutta sitten taklattavan mailan siivoaminen kauemmaksi saattaa sitä herkkää koodistoa rikkoa.
 

chubster

Jäsen
Lantta ihan tuoreella jalalla tuolla mukana. Iha hyvä ettei tuomarit menny siihen teatteriin mukaan minkä esitti kakkos erässä. Hieno pelaaja on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös