Pe 19.2.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 47 286
  • 676

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielestäni ei voi käyttää termiä "ei maistu" kun eihän nuo pääse edes maalipaikoille. Kyllä JYP on vaan pelannut huonosti. Siitä samaa mieltä että eiköhän Blues tee kohta sen avausmaalin.

Ilmaisin itseäni huonosti. Tuolla ei maistu, tarkoitin että JYPin peli on surkeaa, eli ei maistu pelaaminen. Eikä kyllä maalintekokaan, kun eivät toisessa erässä saa edes paikkoja. 1.erässä jopa 3 selkeää paikkaa mistä maalin olisi voinut tehdä. Nihkeää on.
 

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

Ankkakaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mistä nämäkin tuomarit on Lahteen kaivettu. Ei saatana taas mitä puuhastelua tuon Erkinjuntinkin tilanteen lisäksi. Ei sillä etteikö Pelicans olisi ollut huono tänään.
 

Andrej

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuuntelin kyllä loppuun... Ei muuta sanomaa miksikään. Tietääkseni haastattelua tehdessä oli jo aika varmaa, että playoffeja pelataan tällä kaudella...
Miten kukakin sitten haluaa kuulla. Minä kuulin kapteenin sanovan, että mitali riittää hyvään suoritukseen, mutta tavoite on pidemmällä. SaiPalla kuitenkin on se puolikas vuosisata siitä edellisestä mitalistakin.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyvin kyllä SaiPa on onnistunut paineistamaan epävarmaa puolustusta. Etenkin Blood on ollut ihan kusessa. Nyt vaan pitäisi jaksaa koko ottelu tehdä töitä noin ja mielellään vielä onnistua rankaisemaan noista kiekon menetyksistä. Jotenkin sellainen olo, että Polak tai Hendersson tekee maalin. Veikkaan ensisijaisesti jälkimmäistä.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Case Brookbankin jatkokäsittelyssä lieventävänä seikkana voitaneen pitää sitä tosiasiaa, että videon perusteella keihästyksen kohteena ollut Ilves-pelaaja ei selvästikään tiedä tulleensa keihästetyksi.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Tuosta Ilves-Lukko tahallisesta paitsiosta. Oikea tuomari olisi antanut estämis jäähyn Ilvekselle. Ilvespelaaja selvästi blokkasi Lukkopelaajan, ettei päässyt purkamaan paitsiota. Pieniä, mutta tärkeitä asioita nämä.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Lukko-fanit käy selkeesti aika lämpöisinä. Kevät tulossa ja paineet alkaa kasvamaan, niin ymmärtäähän sen. Kuuden joukkoon pitäisi päästä.

Kyllä. Lämpöä ja pahaa mieltä. En kyllä oikein ymmärrä, että miksi. Tilanne tasan, viihdettä koko rahalla eikä ketään ole sattunut mustelmaa enempää.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Suomi on saanut kauden mittaan lisää röyhkeyttä pelaamiseensa ihan kivasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös