Pe 19.1.2024 KalPa - Tappara

  • 1 102
  • 13

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tappara ei vahvan JYP-matsin jälkeen lähde muuttelemaan kokoonpanoa.

76 Levtchi - 90 Liedes - 11 Camper
91 Puhakka - 20 Keskinen - 17 Halloran
27 Tanus - 15 Somppi - 73 Baptiste
22 Luoto - 42 Rauhala - 86 Granath

33 Vittasmäki - 13 Kemiläinen
28 Leskinen - 44 Juolevi
63 Tuulola - 4 Witkowski
50 Ekberg

30 Heljanko
34 Randelin

Poissa: LW Savinainen, C Kontiola, C Rönni, LD Ahlroth, RD Kulonummi. 3 viimeistä terveitä raaputuksia.

Taylor Matson saapuu Tampereelle vasta sunnuntaina.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Veikkaan vähämaalista ottelua. Ainakin vierasjoukkueelta.
 

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Onkohan joulupukki jo keksinyt jotain vai mennäänkö samalla junnauksella tänäänkin.
Jos vetoa löisin niin laittaisin kaikki roposet Kuopion porukalle, pikkuhiljaa on Tapparan peli huonontunut ja kriisiä jo pukkaa.
 
Viimeksi muokattu:

axe

Jäsen
Kun nyt Tappara saisi edes hyvän laukauksen ekan viiden minuutin pelin aikana. Tässä on nyt viime aikoina menty sinne lähemmäs kymmenettä minuuttia ennen kuin yhtäänminkäännäköistä hyökkäyksen tynkää on saatu synnytettyä.

Edit: Tämä oli voitto. Tuli oikein tuplamaalipaikka ekalle minuutille. Tulos oli kyllä ihan sama kuin ilman niitä paikkoja tai laukauksia.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Noh, ehkä oikeasti semmoinen 1-2 peli kuitenkin. Tiukempi mitä tulos oli. Jatkola lahjoitti mielestäni nuo kaksi kaukolaukausta, etenkin sen Ekbergin vedon imaisi ilman maskia.

Tappara oli kyllä timanttinen ekassa erässä, kun Kalpalle ei annettu paikan paikkaa. Johdon suojelussa 2.erästä eteenpäin peli sitten tasoittui, jossa taasen Heljanko oli tuttua betonia.
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Noh, ehkä oikeasti semmoinen 1-2 peli kuitenkin.
No höpö höpö. Kuinka monta ns. tuhannen taalan paikkaa se Tappara hukkasi, kun KalPa päästi ukot niin vapaasti yrittämään. Olisivat tehneet varmaan 10 maalia, jos niistäkin paikoista olisi osuttu. Ei KalPalla ihan sellaisia paikkoja kuitenkaan ollut. Ei oikein ymmärrä, että miten nuo maaliodottamat tässä pelissä muodostui. Toki KalPa olisi ylivoimalla voinut yhden tehdä, yv oli niin paljon vaarallisempaa kuin Tapparalla. Pari ihan hyvää paikkaa KalPalla olisi yv:llä kuitenkin ollut, elleivät olisi ottaneet ratkaisupaikoissa Tapparasta mallia.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Otto Rauhala oli ÄITI.
Jätetään maali huomiotta, ja silti tykkäsin tämän Ekbergin puolustuspelistä. Luistin kulkee ja mailalla on nälkää.

Voitto vaati näköjään taas rahojen sijoittamista, pakko oli Kalpan voitolle panostaa, tappioputkessa en sitä ollutkaan muistanut tehdä, joten sori siitä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
No sovitaan että 1-3.

Itse ainakin lasken viiva-imaisut ja emptynetterit aina kokonaisuudesta pois. Muuten maalipaikkojen tilastokohina meni miten meni. Janko teki taas pari sellaista, jotka muilta Euroopan molareilta jää tekemättä. Kuka muu osaa aavistella ohjureita? Aivan väärässä sarjassa tuo mies.
 

TAPPI32

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joo ei ollut kyllä Jatkolan päivä. Varsinkin se Ekbergin maali meni käsittämättömän helposti. Viivaroikku ilman mitään maskia tai että kiekko vaihtaisi suuntaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös