Pe 18.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 89 558
  • 963

Wolves

Jäsen
Molemmat olivat aivan yhtä puhtaita. Backmann katsoi, että Pile on tulossa, silti käänsi selkänsä, joten oikein meni. Taklattavallakin on joku vastuu.

Backman ei kyllä kääntänyt selkäänsä taklaukselle vaan käänsi jo sitä ennen selkänsä Pihlmanille ollessaan miestä reilusti edellä ja hakiessaan kiekkoa.

Se olellinen osa on boldattuna.
 

Ralph

Jäsen
Kyllä se " vähän"johtui............vai onko HPK ja Blues kauden loppupeleissä?
Ei ole Sport tai Ilves mukana puolivälierissä, mutta silti Tappara sijoittui Kärppien taakse. Miten tämä voikaan olla mahdollista?
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Tappara ei hyökkää kolmannessa enää ollenkaan joten 1-1 tilanteessa mennään jatkoille, näin luulen. Ja samassa tärähtää 2-0 Savinainen.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En jeesustele, mutta selkääntaklaamiset eivät kuulu jääkiekkoon. Niissä voi käydä pahasti. Ja jos sinusta tarpeeton vastustajan vahingoittaminen on oikein, suosittelen hankkimaan apua.

Tarpeetonta se ei olisi. Ehkä reagoin liian vahvasti, mutta kyllä tuosta pitäisi käydä muistuttamassa ja ihan kunnolla.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Turhapa tässä on mitään leijua, kolmannessakin erässä voi tapahtua vielä mitä vaan ja huomenna on jo uus peli. Toki paljo mieluummin 4-0 kuin 0-4 tässä vaiheessa.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Onpa yllättävät ensimmäiset pelit. Onneksi ei ole vetoja sisällä. Omista veikkailuistani ainoastaan HIFK on ollut odotetun vahva. Muissa pareissa johtavat päätöserässä joukkueet, joista jokaista olisin itse veikannut tänään heikommaksi.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Pakko myöntää, että vähän kyrsii sekin, että tuo puistokemistin näköinen Lahti on tehnyt kaksi maalia...tehot tuplaantuu aina pleijareissa?
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Miksi toi Mikkola pelaa menestystä hakevassa joukkueessa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös