Pe 18.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 89 617
  • 963

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Siis mitä vittua...ei jäähyä!? Haistakaa nyt tuomarit vittu! Nyt muistakaa jatkossa: selkään saa ajaa! En tosin ulosajoa tosta ois tuominnut, mut olihan toi 2+10 paikka.
Jos verrataan esim. Sportin saamiin ulosajoihin Turussa, niin tämä oli päivänselvä ulosajon paikka. Ei myöskään yllätä, että Jyväskylässä ei nähdä tätä jäähyn paikkana.
 

T-aika

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No eihän se puhdas ollut, mutta ei mikään sikamainen. Yleensä noista napsahtaa jäähy, mutta nyt ei. Mutta sen kanssa eletään. Ilman mussutusta.

Yleensä tulee, koska pelaaja lentää rajun näköisesti, ja tuomareilla lörpsähtää paskat housuun. Nyt näin ei käynyt. Vastaavasti ensimmäisessä erässä Glenniin kohdistuneesta puhtaasta taklauksesta usein olisi tullut jäähy, nyt oikeutetusti ei. Tuomareilta siis harvinaisen hyvät ratkaisut molempiin tilanteisiin.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kärpillä vahva alku toiseen erään, mutta maali jäi tekemättä ja Pare vanhanaikaisella 0-1! Kärpät oli sen jälkeen yllättävän aseeton, mutta erä toki vielä jäljellä.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Alkaa mopo keulia joilakin JYP-faneilla, kun kulkee. :D Pihlmanin taklaus ei ollu muka jäähynarvoinen? KUka muistaa vielä parin vuoden takaa Flinckin niitin Löfmanniin, missä JYP-fanit urputti. Backman ei sentää jääny makaamaan.

Mun mielestä Backman nousi todella nopeasti noinkin kovan taklauksen jälkeen. Jäähyn paikka mielestäni, siis JYPille.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt voisi joku SaiPan pelaaja vetää numeroihin ihan täysiä koska se on sallittua.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ymmärrän pointtisi. Mutta silti tuossa tilanteessa oli niin vähän aikaa reagoida, että jättääkö taklaamatta. Toki voidaan spekuloida sillä, että oliko tilanteessa liikaa vauhtia.

Samoin, ymmärrän kyllä tämän toisen puolen. Kyllähän pelaajan pitää mahdollisimman hyvin pitää peliasento, silti kuten kirjoitin, jääkiekossa on paljon tilanteita jolloin se pää ikävä kyllä jää alas. Katsoin tuon Liivikin tilanteen jälkeen noita ja löysin nopeasti useamman tilanteen jossa kiekollinen huonossa asennossa ja kaveri vieressä tulossa. Liivin yritti kääntää vanhanaikaista ja kovassa vauhdissa painopiste käännetään alemmaksi.

Ja tämä ei ole pelkästään Liiga pelaajien paskuutta, näitä näkee myös KHL:ssä tai NHL:ssä. Viimeksi mainitussa varmaan kuitenkin vähiten, ja ehkä siellä on rummutettu enemmän ja paremmin tuota taklattavan vastuuta.
 
Viimeksi muokattu:

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Nättistä vedetään päähän ja tuomari ei näe. Vierestä.
 

chubster

Jäsen
Iha nättiä kiekkoa Jyväskylässä pitkästä aikaa. Saa taklata ja on taklattu puolin ja toisin! JYP alistaa SaiPaa 40min jälkeen fyysisesti, henkisesti sekä ennen kaikkea tuloksellisesti.

SaiPa tosin on kova joten vielä ei oo pelattu matsi.
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
On siellä Kärpilläkin ollut paikkoja. Jännä 3. erä luvassa.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
McIntyre käy pikkasen kuumana. Naama punaisena itkee jostain :D alkaa Saipalaisilla pannu pihisemään ihan kiitettävästi. Kunhan ei likaiseksi menisi niin saadaan hyvä sarja tästä.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pelaajakäytävällä, Pekka Tirkkonen: Linjatuomarit vetäneet pitkäävetoa, kuului Radio Cityn haastattelun läpi selvästi. Heh...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös