Pe 18.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 89 789
  • 963
Suosikkijoukkue
JYP
Tämähän se vituttaa kaikkein eniten. Maalit on ollut mitä on, mutta Ritari on tasaisen puna-musta-valkoinen (ja tähän ne neljä rummunlyöntiä)
Nää SaiPan kannattajien jutut jaksaa naurattaa. Läpsyttimet nyyh, cheerleaderit nyyyh, tuomarit nyyh, selostaja nyyh. Vittu mitä itkijöitä. Hieno matsi menossa mutta kaikki muu kiinnostaa paitsi peli :)
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Ei todellakaan hakenut päätä, mutta ymmärtäkää että jos noita ei vihellettäisi niin jääkiekko olisi aivan hemmetin limainen laji. Jääkiekossa on tilanteita jossa pelaajalla on pää alhaalla jne. vaikka sitä ei kaikki ymmärrä. Jos aina olisi lupa ajaa "ku se oli ite pää alhaalla" niin jumalauta mitä headhunttia tästä tulisi.

Ikonen YV:llä 2-0 tärkeä maali.
Kyllä ois aika limanen laji myös silloin jos noista aina jätkää laitettaisiin pihalle, koska kuka enää viittisi selkäsuorana luistella kun saattaa saada kalasteltua isoja ylivoimia. No joo, ei mikään ylimitoitettu rangaistus ollut, mutta ehkä myös 2min olisi riittänyt.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Turha maali, mutta hyvä että Ramu maksaa oppirahat jo puolivälierissä.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos se näin on, niin eikös sillon kaikkien kannata luistella tuolla pää munissa ja kaikkea päin mikä liikkuu? Ei muuta ku kaikki kyyryssä luistelemaan ja Leimu paukuttamaan YV:llä maaleja.

Minulleko siellä mouhaat? No mietippä ihan vaikka järjellä kuinka moni kiekkoilija on niin tyhmä että alkaisi kalastelemaan pää alhaalla jäähyjä, ei kovin terveellistä hommaa.

Elkins!!!! Unelma ranne ja 3-1.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
JÖSSES MIKÄ KUTI ELKINS!
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jaaha, nyt tässä vaiheessa kun koittaa avata lähetyksiä niin tulee vaan että sivua ei löydy tai hups jokin meni pieleen...tästäkö mä jumalauta maksan? Käsittämätöntä.
 

Alarik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Surullisen huonoa puolustamista Pelsuilta. Kaksi samallaista pupellusmaalia annettu jo ilmaisiksi, nyt ois hyvä aika heräillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös