Pe 18.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 89 764
  • 963
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt voisi HIFK laittaa hieman kierroksia peliin. Nämä Pelsujen rääpälepuolustajat ovat kyllä hieman haavoittuvia aggressiiviselle karvaukselle.

Go HIFK.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viihdyttävä ensimmäinen erä Oulussa! Tepsi oli mustavalkoisten lasien läpi ehkä hiukan vahvempi 5vs5 pelissä, mutta Kärppien erikoistilannepelaaminen oli vaarallisen näköistä. Tepsiltä hyvää fyysistä peliä, samaa vaan jatketaan ja pysytään pois jäähyltä niin ryöstö on mahdollinen! En kyllä ymmärrä tätä miten keskinäisestä kähystä jaettujen kakkosten jälkeen pelataan tasavajaalla, pelin hengen mukaista olisi jatkaa 5vs5. Säännöt toki sääntöjä, mutta muistaakseni aikanaan oli niin että jos molemmille tuli kakkonen samasta tilanteesta, jatkettiin viidellä viittä vastaan.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Ei tää peli vielä ohi ole. Kaksi erää jäljellä ja jypillä osui kaikki, SaiPalla ei mikään ylärimaa pidemmälle.

Mutta toki nyt ei enää hirmu montaa voi eteen antaa.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
SaiPa haastaa hyvin, mutta omanpään amatöörimäinen puolustus antaa voiton avaimet 1. otteluun JYPille. Mikään muu ei vituta kuin tuo JYPin maalilaulu ja Anssi Ritari. Miksi sen pitää selostaa aina JYPin PO-pelit.

HIFK 2-0 johtoon.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jasse Ikonen, the Man.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Maukka Perusjätkä näytti hiukan apealta vaihtoaitiossa.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei Lassen päähän tuota taklausta kohdistanu. Liivik menetti tasapainon ikävästi, joten napsahti päähän.

0min jäähyjä olisi ollut oikeutettu, mutta en valita tuosta 2+10.

Ei todellakaan hakenut päätä, mutta ymmärtäkää että jos noita ei vihellettäisi niin jääkiekko olisi aivan hemmetin limainen laji. Jääkiekossa on tilanteita jossa pelaajalla on pää alhaalla jne. vaikka sitä ei kaikki ymmärrä. Jos aina olisi lupa ajaa "ku se oli ite pää alhaalla" niin jumalauta mitä headhunttia tästä tulisi.

Ikonen YV:llä 2-0 tärkeä maali.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ei tuo HIFK:n avauserä nyt minusta niin munaton ollut. Taklauksiakin oli Kiven nollahavainnosta huolimatta ja kuten Suikkanen totesi, niin näin pelaten se on 4-0, joten mikä ongelma. Ei kannattaisi kuitenkaan tarjota Pelsuille tuollaisia vastapalloja kuin Liivik ja Partanen tarjosivat.
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
SaiPa heittää 2 erässä maalin tai kaksi ja peli on taas aivan uusi jos taas Jyppi tekee 4-0 voidaan keskittyä huomiseen. Mutta niin tasaista tuo on, että en ihmettelisi lukemia 3-3 toisen erän jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miltäs Oulussa on näyttänyt? Harmittaa vähäsen ettei pääse sitä sarjaa seuraamaan

Tasanen erä, pientä isottelua puolin ja toisin vihellysten jälkeen. Kärpät hiukan enemmän kiekolla, mutta vaaralliset paikat aika tasan. Ei minusta niin viihdyttävää kuin joidenkin muiden mielestä, mutta runkosarjaan verrattuna toki kivaa vääntöä.
 

Guru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Onko jengille jotenkin epäselvä juttu että päähän taklaaminen on ihan yksiselitteisesti kielletty säännöissä? Kaikki jotka väittää tuota taklausta "puhtaaksi" on selkeästi ihan pihalla siitä lajista jota väittää seuraavansa.

Ilman värilaseja 2+10 oli varmaan ihan ok. Filmaamalla olisi saanut vitosen, onneksi ei siihen Simo lähtenyt.
Jos se näin on, niin eikös sillon kaikkien kannata luistella tuolla pää munissa ja kaikkea päin mikä liikkuu? Ei muuta ku kaikki kyyryssä luistelemaan ja Leimu paukuttamaan YV:llä maaleja.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mua ei vituta tuo tulos niin paljon kuin se, että tässä vaiheessa tullaan ilakoimaan SaiPan sulamista. Yksi erä pelattu. Vähintään 11 jäljellä. Jotain rotia siihen provosoimiseenkin soisin.
Oon kyllä ihan samaa mieltä. Numerot on nyt selvät mutta pelitapahtumat ei. Vielä ehtii tämäkin peli kääntyä toisin päin. Ja huomenna taas 0-0 kun peli alkaa... Tiukkaa tää tulee olemaan kummin päin meneekin...
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Aika harmi, että eka matsi lässähtää jo ekaan erään, eipä ois uskonut. Vaikea uskoa SaiPan nousuun tuolla tehokkuudella. Noh, jos toka erän ekaan viiteen minuuttiin tulis kavennus, ni se vois vielä tuoda uskoa ja kenties avata ketsuppipullon. Nyt just näyttää siltä, että Jyväskylän "kirous" jatkuu, helvetin harvassahan ne on SaiPan voitot sieltä olleet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös