Pe 18.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 89 561
  • 963

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Miksi pitää ajaa pelaajaa joka on polvillaan?

Nää on Playoffit. Jos joku kuten Liivik lähtee tuolla lailla hakemaan näissä peleissä vanhanaikaista niin todennäköisesti pamahtaa. Minäkin olisin taklannut jos olisin Lassenin tilalla ollut.
 

Granny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild #64 & #11
Jos joku sanoo tuota Lassenin taklausta sikailuks ni voi siirtyä seuraamaa ringetteä. Liivik tulee kontaten maalineteen kiekon kanssa niin tottakai sitä taklataan ja taklaus osuu päähän kun kaveri on polvillaan. Eiköhän jokainen pakki olisi siinä tilanteessa taklannut vastustajaa kun vastustaja on tulossa maalipaikalle kiekon kanssa...
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Olihan aikamoista huitomista Tepsiltä ekassa erässä, mutta se oli odotettavissa. Toivottavasti Kärppä-pelaajilla pysyvät kädet ehjinä.
 

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Pelsu pysyi kyydissä puoli erää. Arvelin että IFK koneen käynnistymiseen menisi pidempi aika, mutta hyvä näin. Nyt vielä malttia viimeseen ratkaisuun niin tää peli on tapeltu 2 erän jälkeen. Märkä otti kovan pommin vastaan ja itseään saa syyttää jos loukkaantui. Ei varmasti päähän tähdännyt mutta tuomareiden on pakko reagoida, onneksi eivät antaneet vitosta.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tapparan erä kokonaisuudessan, melko paljon torjuntoja yhteensä yhteen erään. Ihan hyviä paikkoja toki Lukollakin oli. Jaatinen muuten tuntui pelaavan aika paljon..?
 

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
2-0 Tuppurainen.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
TUppuraineeenn!!!! Ja Glenn naatiskelee syötöllä. Oijjoijjoijjoiiiii!
 
Eipä Lukko vielä ihmeitä esittänyt. Tappara oli edelle niin tasakentällisin kuin erikoistilanteissakin. Muun muassa nämä Tapparan parasta ennen päiväyksen ohittaneet pakit olivat vahvoja. Lukolta pisti silmään jälkipeli, etenkin Riska ja Vauhkonen. Riska toki jäähyn saikin. Vauhkosella ei vissiin muuta annettavaa olekaan.

Tapparalla yllättävän hyvällä intensiteetillä tuli peliin. Nyt vain lisää kierroksia koneeseen ja homma täysin haltuun.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ja Lahti 3-0...
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Miksi pitää ajaa pelaajaa joka on polvillaan?
Koska aina ei ole mahdollista lopettaa taklausta kesken kaiken. Ei tuossa kauaa ollut aikaa reagoida ja muuten niitti oli kyllä puhdas. No toivotaan, että rätillä ei oo mitää vaivaa tilanteesta.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oulussa aika viihdyttävää peliä ja melko paljon maalipaikkoja. Aika tasaista, mutta kaikesta huomaa ettei TPS ole tullut antamaan Kärpille mitään ilmaiseksi. TPS jopa hieman niskan päällä mielestäni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös