Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Pe 18.12.2015 TPS - KooKoo

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana mustaoranssi, 18.12.2015 klo 14.09.

 1. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Viimeinen taisto ennen joulutaukoa. KooKoon kokoonpano säilynyt samana voittoisesta Sport ottelusta

  KooKoo:
  Watkins - Green - Julkunen
  Eklund - OPG

  Guttig - Malinen - Haataja
  Vallin - O´Connor

  Rinkinen - Rajala - Hyvärinen
  Lehtonen - Kurki

  Kangasmäki - Peltonen - Huhtanen
  Pelli

  Maalilla Cloutier.

  Cloutier on nyt nollannut TPS:n 120 minuuttia ja rapiat päälle. Jännä nähdä kuinka pitkäksi tuo aika venyy. Nollapeliin enää kolmatta kertaa ei oikein jaksa uskoa.
   
 2. Kaheksas pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, TUTO, Leijonat, NHL:n suomalaiset
  TPS tänään:

  Pikkarainen - Perrin - Kallio
  Ahtola - Kumeliauskas - Spina
  Vähätalo - Vainiola - Siiki
  Moisio - Virtanen - Nieminen

  Tallinder - Eronen
  Forsström - Nummelin
  Malmivaara - Tikkanen
  Pulli

  Setänen
  Lassila

  Pikkarainen nostettu ykköseen, Nummelin vaihteeksi kokoonpanossa ja Setänen maalissa. Muistaakseni ennen Kumeliauskaksen loukkaantumista, oli kakkosketju sama kuin tänään ja silloin toimi ainakin hyvin (ainakin jonkun pelin pelasivat yhdessä, ainakin Blues pelin vieraissa). Hienoa että Setänen taas tolppien välissä.

  Tepsi ei ole tällä kaudella tehnyt vielä yhtään maalia KooKoon verkkoon, eiköhän tänään jo verkko heilu, syytä ainakin olisi. Voitolla TPS nousisi kuudenneksi, joten veikataan että Tepsi vie 3-1, Ahtola karistaa apinat selästä ja tekee kaksi maalia, Kallio tekee viimeisen tyhjiin. KooKoon ainokaisen tekee Lehtonen.
   
 3. Aleksis Veli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Aika raju kerroin KooKoolla, kun katsoo aiemmat keskinäiset sekä TPS:n viime aikojen tulokset. Joka tapauksessa vain voitto kelpaa.
   
 4. Trapezoid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Maalivahdit
  Lainaus:
  On kyllä todellinen ylikerroin, varsinkin tasapelille, mikä on varsin mahdollista. Se sanottuna, jotenkin vaikea uskoa, että KooKoo pesisi Tepsin kolmatta kertaa putkeen. Takki auki ei ainakaan tule kotijoukkue peliin, varmasti on selvää että tänään on voitettava.

  Lottoan, että Kookoon ekan maalin tekee Rinkinen, Rajalan alustuksesta.
   
 5. Kulkija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Loistavaa, että Pikkarainen saa näyttöpaikan ykkösessä. Mielestäni häneltä löytyy juurikin sitä samaa röyhkeyttä, mitä Tukonen tuohon ykköseen toi. Ajaa maalille ja eikä pelkää mustelmia. Tänään sitä todellakin kaivataan, sillä KooKoo tulee tänään pelaamaan luultavammin hyvinkin samanlaisen vieraspelin mitä ensimmäinen kohtaaminen oli. Toivon ja uskon, että tänään TPS pyörittää KooKoon puhki ja voittaa ottelun 5-1.
   
 6. Anrii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, JarPa
  Taidetaan vetää pohjat yleisömäärissä tänään. Syytän Tuppuraista.
   
 7. Ensimmäisellä kympillä näytti ettei tästä tule mitään, varsinkaan kun TPS teki sen avausmaalinsa yv:n päätteeksi. Yhden-kahden maalin vuori näytti täysin ylitsepääsemättömältä kiivettäväksi, KooKoolla itseluottamus aika vähissä, liekö valmistautumisen puutetta. Sieltä sitä kiekonhallintaa alkoi sitten kuitenkin tulla, ja muutaman vaihdon jälkeen Tepsin kiekonmenetys hyökkäyssinisellä, ja KooKoo käytti 3v1 hyökkäyksen hyödykseen. Hupi Huhtanen järjestelemässä! Tämän jälkeen mentiinkin enimmäkseen suht tasaisissa merkeissä.

  Tallinderin tapauksessa en tajunnut mistä mies alunperin edes suuttui, mutta järkyttävää hermokontrollin puutetta, että urputtaa tuomareille, istuu minuutin vaihdossa, ja kentälle hypättyään vetää kiekottoman miehen jalkapyyhkäisyllä(?) levyksi, ja sitten vielä "mutkun mutkun, ettekö nähny tuolla päässä kaks minsaa sitten". Hieno tehostus toki Greeniltä, varmasti vaikutti jäähyyn kun ketarat ojossa mailat lenteli. Ikävää ettei onnistuttu käyttämään viiden minsan YV:tä hyödyksi ja sinetöimään peliä, ja sillä hetkellä totesinkin, että nihkeä jatkoaikatappio tästä kotiinviemisiksi tulee.
   
 8. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo,Josh Green,Malte Strömwall, Suvi Teräsniska
  Tietääkö kukaan sääntöä tuosta hylätystä maalista?Kiekkohan pelattiin Greenin käteen,hän ei mielestäni ohjannut ollenkaan.
   
 9. Lainaus:
  Lätkän säännöt eivät tunne tätä jalkapallosta tuttua pelasiko kädellä/pelattiinko käteen -dilemmaa. Käsi kuin käsi.
   
 10. Kulkija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Kyllähän Green tuossa sen hanskansa ylös nosti ja siten pelasi kiekkoa kädellä eikä niin, että se olisi pelattu Greenin käteen. Eri homma, jos Greenillä olisi tuo käsi ollut "peliasennossa" ja siitä sitten pomppinut maaliin.

  @kahden suunnan sentteri mielestäni Tallinder menetti hermonsa siitä, kun hänet kampitettiin KooKoo alueella ilman jäähyä ja tästähän tämä vastahyökkäys sitten lähti liikkeelle.

  Tepsiltä jälleen ihan kiva nousu viimeisessä erässä ja vihdoinkin se RL-kisan voittokin tuli Nummelinin ja Kallion kliinisillä viimeistelyillä. Hieman tuo tuomaritoiminta kyllä puhuttaa vielä näin voitonkin jälkeen. Ensiksi TPS:lle olisi kuulunut antaa kaksi jäähyä ensimäisen erän tilanteesta ja sen jälkeen KooKoon ylivoimalla huidotaan ensiksi Virtaselta maila käsistä ja tämän jälkeen Green(?) estää Forsströmiä maalin edessä kaksin käsin ja Malinen saa rauhassa syöttää Haatajalle. Nuo tilanteet menivät totaalisesti vihkoon tuomareilta. Muuten linja sitten olikin se normaali, että keppiä saa antaa ja estää kiekottomia pelaajia ja tämä siis ihan molemmin puolin.
   
 11. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Turha ja tyhmä tasoitusmaali. Kun johtaa ja peliaika on vähissä, ei pitäisi pelata mitään tilannetta ilman varmistavaa hyökkääjää.

  Kyllähän se Green räpiköi sen verran käsillään, että tuntuu ihan oikeutetulta maalin hylkäämiseltä.
   
 12. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Kyllä nämä ottelut pitää hoitaa varsinaisella peliajalla kotiin.
  Pelaajia on lähtenyt ulos, mutta olisi suotavaa saada hiljalleen ainakin tuonne pakistoon apuja.
   
 13. Kioto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kiva olla näin kerrankin samalla linjalla vastustajan kannattajan kanssa.
  Toi on ikävää kun nykyään lätkä tapetaan tolla jatkuvalla kiekottoman estämisellä ja mailahäirinnällä, en mä nollatoleranssiakaan kaipaa mutta joku mukava välimalli tohon ois ihan jees.
  Myös se on on ihan perseestä että jos toiselle joukkueelle vihelletään erässä vaikkapa kolme kaksi minuuttista niin kynnys viheltää neljäs tai varsinki viides kakkonen on aivan pirun suuri ja tällä en viittaa tämän päivän otteluun millään tavalla.

  Otetaan nyt sitten kantaan myös päivän otteluun joka vedettii pääsääntöisesti tasaisissa merkeissä, mutta TPS sen nyt sitten vei kahden jäätään rankkarin kautta ansaitusti ja siitä onnittelut heille, toki melko jäätävä oli myös Greenin rankkari.

  Lyhyelle joulutauolle voi nyt ainakin täällä suunnalla vetäytyä varsin hyvin mielin, peli on kehittynyt KooKoolla todella paljon alkukaudesta ja kyllä mulla on ainakin vahva usko että me taistellaan säälipaikoista jo tosissaan heti ekalla kaudella.
   
 14. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo,Josh Green,Malte Strömwall, Suvi Teräsniska
  Pinna lohduttaa vähän,ei paljoa,koska peli oli ihan tapettavissa.5min 5-4 ilman maalia ja amatöörimäinen virhe Tepsin tasoitukseen.Lähellä oli Rajalan maali jatkoajalla,mutta kun ei niin ei.Typerä ja turha tappio.Onnittelut Turkuun,näin tällä kertaa.
   
 15. Kulkija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Tämä on kyllä raivostuttavaa, mutta valitettavasti totta nykyliigassa. Itse toimin salibandyn puolella tuomarina ja monesti pohtinut, mikä ajaa tuomarin tähän tasoitteluun, kun itse en ainakaan tuomaroidessa kiinnittä siihen huomiota kummalle olen antanut aikaisemmin jäähyjä, tai kumman joukkueen pelaaja siellä nyt rikkoi jäähyn arvoisesti vaan käsi nousee aina pystyyn, kun vain havaitsen jäähyn arvoisia rikkeitä.

  Olisi myös ihan mielenkiintoista saada KooKoo-faneilta mielipiteitä tuosta 1-2 maalista ja kyseisestä yv:stä. Menikö mielestänne tilanne täysin putkeen vai olisiko sieltä kenties voinut KooKoolle jäähyn viheltää?
   
 16. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Sama juttu kuin keihästyksessä tai potkussa. Jos liike löytyy niin ulos joutuu, olkoonkin hiljainen sutaisu.

  KooKoon maali olisi kyllä pitänyt hyväksyä. Mutta pitää olla ihan tyytyväinen pisteeseen, 6/9 TPSltä joulutauolla. Ei passaa valittaa.
   
 17. Kulkija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Miksi se maali olisi pitänyt hyväksyä? Green nosti kätensä päänsä korkeudelle ja täten aivan selvästi pelasi kiekkoa. Joten ei tuosta voi muuta kuin hylätä maalin.
   
 18. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  En viitsi ottelua kommentoida sen kummemmin, koska en sitä tuota Ruudun koostetta enempää ole nähnyt. Tallinder kävi ulosajonsa jälkeen suhteellisen hiilenä, saattaa olla jopa lisärangaistusta tulossa tuosta mailan paiskomisesta, sen näkee sitten joskus. Itse tilanteesta en osaa sanoa, kun en tiedä miten tuomarit tuon pyyhkäisyn määrittelevät, mutta kai se vihellettävissä oli.

  Kallion rankkari... voi luoja miten kaunis lämäri yläpeltiin. Jokaisen Liigassa pelaavan maalivahdin pitäisi tietää tuossa tilanteessa, että veto sieltä on tulossa. Kallion rannari kuuluu Liigan parhaimpiin ja sellaista odotinkin, mutta voihan tuon lämärilläkin hoitaa jos kyvyt siihen riittävät. Siinä ei maalivahti ehtinyt reagoida mitenkään, kun Tomppa painoi verkon tötterölle. Epäonnistuessaan ja esim. paukkuessa ohilaukauksena plekseihin tuo rankkari olisi ollut naurettava, mutta kun sitä ei vedä seinille vaan maaliin, niin olihan kaunista katsottavaa.

  Paremminkin olisi voinut mennä, mutta tauolle lähdettiin kuitenkin voitolla, vaikka se rankkareilta piti hakeakin. Kaksi pistettä on parempi kuin ei pisteitä ollenkaan, joten siinä mielessä Tepsiltä ihan ok suoritus.
   
 19. haepis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ENCE, KooKoo, Red Wings
  Ihan oikein meni tuo Greenin "maalin" hylkäys.
   
 20. Patrick Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kulkijan mainitsemiin tilanteisiin näkemyksiä on varmasti yhtä monta, kun katsojaakin. Tässä yksi Kouvostoliittolainen:

  Ekaan olisi ollut turhan kova tuomio antaa myös poikkarista jäähy, mutta kai se puhallettavissa oli. Ei ollut älyttömän kova poikkari, mutta sopivaan kohtaan taisi osua, koska Peltonen siinä hetken itseään keräili.

  Virtasen mailaan huitomista en huomannut, mutta jos sellainen oli, niin tuomion olisi pitänyt olla jäähy KooKoolle. Sen sijaan Greenille ei tilanteesta jäähyä mielestäni kuulunut. TPS puolustajahan siinä yritti Greeniä siivota maalin edustalta pois huonolla menestyksellä.

  Tallinderin kävi mukavasti lämpöisenä ja lopulta lensi ulos. Aika kevyt pyyhkäisy oli, mutta kerta tuollainen sääntö on, niin ei vääryys lentää ulos. Niin tai näin, niin KooKoon yv tuolla vitosella oli kerrassaan surkeaa. Maali tuohon ja 3p olisi lähtenyt Kouvolaan.

  Lainaus:
  Kaunis oli joo, mutta vaikka Kalliolla kova ja tarkka laukaus onkin, niin suoralla lämärillä useammin teet itsestäsi pellen, kuin sankarin. Mitä Cloutierin olisi pitänyt tehdä toisin?
  Nyt hän tuli hyvin vastaan ja kukaan ei tuohon kerkeä mukaan, jos ei kroppa ole laukauksen tiellä. Jos tulet enemmän vastaan, laukaisja siirtää sivuun ja heittää tyhjiin. Sitten maalivahti näyttää pelleltä.

  Vaikka Greeni on Kouvolassa jo lähes kaupunginjohtaja, niin toistuvasti Jossu lepsuilee omassa päässä. Tänäänkin tilanteessa, josta tuli 1-0.
  Siiki tuli kaukaa maalille lyömään limpun tyhjiin ja Green seuraa katseella vierestä. Ei olisi tarvinnut kuin luistella eteen ja olisi jäänyt maali syntymättä. Vastaavia tilanteita on ollut useita aiemmissakin matseissa. Siitä kotiläksyä joululomille Haatajan kanssa.

  1-1 olikin sitten kaunista ja hienoa, että se tuli Peltosen 4.ketjulle. Varmasti ruokkii itseluottamusta jatkossa.
  2-2 tuli Guttigin? kiekonmenetyksestä, kun hetkeä aiemmin oli paikka laittaa 1-3.

  Pienet oli ne kuuluisat marginaalit ja tää peli olisi voinut kääntyä 60min kummalle tahansa. Varmaan tulos lopulta kelpaa molemmille.
   
 21. Konalan Kettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eikös ainakin NHL:n puolella ulosajo anneta nimen omaan siitä, että pyyhkäisyn lisäksi on painaa vihun ylävartaloa taaksepäin. Tässähän ei näin tapahdu. Onko sääntö jotenkin eri vai mistä on kyse.
   
 22. Reverent Jäsen

  Kolmannen erän + loput ainoastaan näin ja pakko tulla ylistämään Kallion kylmäveristä rankkaria. Noin tyylikästä ratkaisua näinä päivinä harvoin näkee.
   
 23. TPS:hän käytti samaa Kallion lämäriä suorasta luistelusta myös YV-kuviona. Nauratti. Mutta kyllä se hymy sit hyytyi kun KooKoo vastaavasti kusi oman viisiminuuttisensa.

  Tomppahan on muuten aivan eri pelaaja kuin viime liigavisiitillä jolloin häntä tuli oikein fanitettua. Silloin oli räjähtävä yksipuolinen sniper, nyt älykäs kenttätapahtumien herra. Ennen kautta dumasin Miettisen kaltaiseksi turhakkeeksi - väärässäpä olin.
   
 24. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Pitäisi olla tyytyväinen vieraspisteeseen, mutta täysi pottikin olisi ollut saatavilla. TPS:n tasoitusmaalia edeltävässä tilanteessa olisi ollut paikka tehdä muutakin, kuin menettää kiekko. Rajalalla oli naminami-paikka jatkoerässä, mutta ei sitten. Tasapuolisuuden vuoksi TPS vei sitten ekan erän ja numerot olisi voinu olla rumat.

  Tallinderin tilanteessa oli kyllä jalkapyyhkäisyn "elementtejä", mutta vähän kevyesti tuli. KK sitten vastalahjaksi perseili ylivoiman, joten suurta vahinkoa tuosta ei tullut.

  Kallion ratkaisu oli "mitä vittua tapahtui" -tason suoritus, eipä tuossa Freddyllä ollut mahdollisuutta. Jos tuo ei kopsahda logoon niin maaliinhan se menee.
   
 25. Scissors Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Näin olen antanut itsellenikin ymmärtää. Eli virheellinen tulkinta tuomarilta eilen, sitä juteltiin myös hallissa vierustoverin kanssa. NHL:ssäkin vähemmän vaaralliset tilanteet kuitataan pikkukakkosella.

  Lainaus:
  Tai sitten ehkä se todennäköisin skenaario eli kolisee plekseissä. Mutta ihan hauskahan tuo ratkaisunsa oli.

  TPS:n kiekollinen peli oli huonoa ja KooKoon hyvää. Sikäli olisi voinut mennä pisteet toisinkinpäin.