Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Pe 18.1.2013 Lukko - TPS

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana MVP8, 18.01.2013 klo 01.20.

 1. MVP8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Se olisi sitten Tammikuun tasaus 2013 osa 1/2. Vierailija saapuu Turusta kolmen ottelun tappioputki niskassaan, ja kuudesta viimeisestä ottelusta vain yksi on päättynyt Palloseuran voittoon. Sarjataulukossa TPS pitää sijaa 12 viidelläkymmenellä pisteellä ja säälipaikka on karannut jo yhdentoista pisteen päähän. Nyt siis viimeistään pitää turkulaisten ryhdistäytyä ja ruveta keräämään pisteitä kun vastassa on vieläpä yksi pääkilpailijoista.

  Lukko puolestaan lähtee otteluun täysin päinvastaisista lähtökohdista. Viimeisestä kuudesta ottelusta viisi on päättynyt suoraan voittoon ja yksi tappioon rankkarikisan jälkeen. Sarjasijoitus näyttää tällä hetkellä erittäin positiiviselta, mutta yhtään ei ole varaa löysätä, niin tasainen tuo keskikasti tällä kaudella on. Mielenkiintoista on myös nähdä miten peli kulkee kotikentällä. Vieraissa raumalaisilla on peräti viiden ottelun voittoputki, mutta kotona on menty viimeiset kymmenen ottelua jokatoinen-menetelmällä. Ja jos tuo trendi jatkuu, on odotettavissa kotijoukkueen voitto.

  Loukkaantumislista näyttää ainakin Lukon osalta lyhyeltä mutta surulliselta, nimittäin kaksi ykköslaituria, Tukonen ja Pesonen lienee edelleen sivussa. Ja sen lisäksi vielä Janne Keräsen tilasta odotetaan lisätietoa, ilmeisesti polvensa loukannut harjoituksissa. Eli käytännössä kolme parasta laituria sivussa. No eipä voi muuta sanoa kuin että onneksi hankittiin Ahtola.

  Kauden keskinäiset kohtaamiset 1-2 Palloseuralle, joten toivotaan että tämän pelin jälkeen olisi 2-2. Tunnelma hallissa tulee varmasti olemaan loistava, kyllä TPS täällä sytyttää, varsinkin perjantai-iltana.
   
 2. -RTK- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ainoat sinikeltaiset
  Lainaus:
  Twitterin ihmeellisessä maailmassa joku KalPafani kertoo että Keränen olisi jo huomenna jäillä ja ettei polvessa olisi pahoja repeytymiä. Toki herää kysymys, tietääkö tämä ko. henkilö mistä puhuu ja jos tietää, niin pelaako Janne kuitenkaan huomenna. Toivottavasti vastaus molempiin kysymyksiin on kyllä.
   
 3. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Edellisestä keskinäisestä matsista jäikin aika paljon hampaankoloon, ja toivon mukaan jäi myös Lukon pelaajille. Se 1-4-tappioon päättynyt peli oli yksi Lukon kauden huonoimmista esityksistä, mitään hyvää sanottavaa siitä ei löytynyt.

  Tänään toimii varmasti sama taktiikka kuin aiemmissakin lähiaikojen peleissä, eli sata lasissa taistellen ja uhrautuen joka puolella kaukaloa höystettynä hyvällä maalivahtipelillä sekä omat tekopaikat hyödyksi käyttäen.

  Lukon pitäisi saada vähintään kaksi maalia jotta oman puolustusalueen uhrautuvainen pelityyli toisi tulostakin, sillä yhden maalin TPS tekee varmasti.

  Kolme pistettä tulisi enemmän kuin tarpeeseen tästä pelistä. Tappion tullessa joidenkin virittämä hirttoköysi Dufvan kaulan ympärillä kiristynee taas vaikka ehti välillä jo hiukan löystymäänkin.

  Jerry Ahtolan debyytti kotikaukalossa kiinnostaa tietenkin sekin.
   
 4. Tifosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  People's Front of Judea
  Lainaus:
  Missä liigassa Lukko ja TPS ovat toisilleen "pääkilpailijoita"?
  Lukon touhussa täytyy tapahtua todellinen romahdus jos jossain vaiheessa TPS alkaa kolkutella kantapäillä. Tokihan se Lukon tuntien on mahdollista.

  TPS on kyllä yks saatanan kätyri Lukolle taas tällä kaudella, kuten on ollut läpi historiankin. Aina kun kannuun on jo alettu kaivertaa Luk.. niin päälle on aina saanut vetaa TPS. Nyt olisi korkea aika ottaa niitä pisteitä vähän tähänkin suuntaan. Veikataan että Engren ja Vehanen varastavat shown tuttuun tyyliinsä ja maalinteossa onnistuu ainakin Anttila(ainakin Lukkoa vastaan aina täysin pitelemätön) ja meiltä silminnähden Oulussa maalintehtyään ilosta revennyt Straka.
   
 5. hjalmar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
  Todellakin naiden joukkueiden viimeisesta kohtaamisesta jai niin paljon kivia kenkaan, etta Lukon on pakko luistella kentalle ja kentalla ihan toisen tyyppinen peli-ilme kasvoillaan. TPS:lle tama ottelu ja huominen voi olla kohtalokas, mutta yhta hyvin Lukko voi tippua monta porrasta alemmaksi.

  Molemmissa paissa on hyvat molarit, taas sarjassamme Raumalta lahtoisin olevien mokkien taistelu. Miten kovaa pelaa Lukosta siirtynyt Anssi Rantanen omassa entisessa kotihallissaan? Kuluttaako jaahypenkkia?

  Miten selviaa Lukon 170cm pitka Azevedo TPS:n 201 cm varren kantavaa Marko Anttilaa vastaan, jolla on sita paitsi yli kolmetrinen maila?

  Jerry Ahtolalla on toinen peli Lukossa ja kasvattajaseuraansa vastaan. Sitakin on kiinnostavaa seurata. Paaseeko entinen Lukon supertahti Straka pisteille? Mita ovat miehiaan TPS:n uudet pakit?

  Seurattavaa todella riittaa. Ja tietysti se iso juttu on: jatkuuko Lukon pisteputki?
   
 6. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Oliko niin, että Aze taklasi alkukaudesta Anttilaa päähän ja sai siitä pelikieltoakin? Portugalin mäkihyppyjoukkueessa lienee aina paikka tällaisellä pompulla varustetulle kääpiölle.

  Lukon on aivan pakko voittaa. Kasettini ei kestä, jos hyvässä lennossa oleva Lukko kaatuu taas Tepsille. Muutenkin tappio olisi niin paljon masentavampi kuin voitto riemastuttava, että todennäköisesti se tappio sieltä tulee.
   
 7. Värilasiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Kyllä, noinhan se oli ja kyllähän Anttila peräti pysähty siitä huikeasta taklauksesta. Anttilan peliä on kyllä upeaa seurata, itsevarmuus paistaa läpi ja parhaimmillaan pitelee kiekkoa yksin vastustajan päädyssä sen aikaa, kun omat vaihtavat, sitten lähtee itse vaihtoon ja purkaa vielä kerran. Upea pelaaja kun sille päälle sattuu.

  Olen yleensä aina negatiivisin mielin joka ottelusta, koska monta kertaa negatiivisyyden jälkeen on ollut positiivinen lopputulos. Edellisessä TPS:n matsissa tuo ei enää toivonut ja menetin jo totaalisesti toivon säälipleijareiden suhteen, joten nyt odottelenkin oikeasti kovaa voittoa.

  Tänään TPS:n täytyy jatkaa samasta kuin viimeksi Lukkoa vastaan ja viedä täydet kolme pistettä, ihan vain jottei raumalaisilla nouse hattuun tuo menestys. Uskonkin, että TPS antaa kunnon näytön huomista varten kovilla voittolukemilla ja huomenna jatkaa samalla voitollisella meiningillä kun matsiakin on päätynyt katsomaan normaalia isompi ihmismassa tämän päivän voitosta kuultuaan.

  Lukon voi tämän päivän tykityksen edessä pelastaa vain Vehanen, muttei sekään riitä, TPS voittaa 0-3 tai sitten Lukko pääsee yhden onnekkaan tekemään ja TPS tekee yli 4 maalia.

  Mutta kuten aina, toivon ainakin vauhdikasta peliä, vaikkei ylläoleva toteutuisikaan. Taklauksia, maaleja ja jänniä tilanteita!
   
 8. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Todella tärkeä ottelu. Taistelu tasaisessa keskikastissa on pisteestäkin kiinni. Ennenkaikkea Lukon pitää saada samanlainen mahtava peli-ilme mitä vieraissa on niin myös kotikaukaloon. Jostain syystä Äijänsuolla pelit ovat olleet vähän vaisumpia kun ollaan lähdetty ennakkosuosikkina otteluun.

  Sen vuoksi tänään olisi erittäin tärkeää voittaa kotihallissa.

  Ja olisihan se kiva antaa niskalaukaus TPS:n sääliplayoff-haaveille.

  Tasainen taisto tulossa varmasti. Vastustajalta Engren huolettaa aina.
   
 9. hjalmar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
  Lainaus:
  Eikä sovi myöskään unohtaa Anttilan tarkkaa ja kovaa vetoa. Mieshän on tehnyt kovassa tahdissa pisteitä Tepsissä tâllâ kaudella. On siis Lukon poikien syytâ katsoa perään. Muidenkin kuin Azevedon!

  Lukon kokoonpano on sama kuin Oulussa. Ts. poissa ovat Keränen, Tukonen ja Pesonen. Ahtola pelaa Strakan vieressä ja toisella puolella nautitaan Koskista. Vehanen jatkaa maalissa, kuten oikein onkin.

  No, eiköhän me nyt tämä peli sentään voiteta.
   
 10. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  Lainaus:
  Melko todennäköisesti jokainen TPS-kannattaja ei tiedä (ehkei jokainen raumalainenkaan) millä kokoonpanolla Lukko on pelannut Oulussa, niin...

  Lukko tänään:

  Riska - Azevedo - Nurmi
  Kovanen - Tikkanen

  Ahtola - Straka - Koskenkorva
  Honkaheimo - Virtanen

  Koskinen - Jasu - Kangasmäki
  Caldwell - Generous

  Kauvosaari - Ilomäki - Bertrand

  Vehanen
  (Nielsen)
   
 11. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  TPS ei näemmä saa noita kokoonpanojaan ilmoitettua, joten vilkaistaan pikaisesti kuinka matsit ovat päättyneet Raumalla viimeksi kuluneiden viiden kauden aikana...

  02.01.2013 LUK-TPS 1-4
  13.10.2012 LUK-TPS 3-2
  17.02.2012 LUK-TPS 3-1
  21.01.2012 LUK-TPS 5-2
  18.11.2011 LUK-TPS 3-5
  03.03.2011 LUK-TPS 3-0
  08.01.2011 LUK-TPS 3-2
  23.10.2010 LUK-TPS 9-2
  15.01.2010 LUK-TPS 5-2
  29.10.2009 LUK-TPS 5-1
  10.02.2009 LUK-TPS 2-4
  18.10.2008 LUK-TPS 1-2 JA
  25.09.2008 LUK-TPS 7-3

  Wanhan kaavan mukaan: 9-0-4 - pisteet 18-8
  Nykyisen pelleilyn mukaan: 9-0-1-3 - pisteet 28-11
   
 12. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  TPS tänään:

  Vahalahti - Koskiranta - Anttila
  Pikkarainen - Preissing

  Tuomainen - Virtala - Willsie
  Vittasmäki - MacNevin

  Friman - Miettinen - Hattunen
  Rantanen - Ristolainen

  Lindsten - Tuominen - Kulmala

  Engren
  (Hostikka)

  Eli eli... kakkos- ja kolmosketjut laitettu uusiksi Tapio Laakson loukkaantumisen johdosta. Uutena miehenä kokoonpanoon on nostettu 19-vuotias Niklas Friman kolmosen vasempaan laitaan. Normaalisti puolustajana pelaavasta Frimanista kerrotaan TPS:n kotisivuilla seuraavaa:

  "- - - pakin paikalta hyökkääjäksi on nostettu 19-vuotias Niklas Friman. Friman on aiemmin junnuissa pelannut hyökkääjän tontilla ja siirtynyt takalinjojen luutijaksi vasta viime vuosina, joten pelipaikka ei ole toisen polven liigakiekkoilijalle täysin uusi."
   
 13. Värilasiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:

  Pikkarainen saa näemmä taas peeloilla tuolla, miksi helvetissä sitä Karhua ei oteta tuonne mukaan? Friman jännästi nostettu pakin paikalta 3. laitaan hyökkäykseen.
   
 14. Silencie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Tomas "Kendo" Keinänen
  Mikä ihme tämä Tepsin kokoonpano taas on? Toivottavasti tuolla ei pelata kuin alku. Miettisen hyvät otteet palkittu paikalla kolmoskentässä Frimanin ja Jarkko "sankari puskista" Hattusen kanssa. Koskiranta mieluummin tuonne kolmoseen. Pikkarainen se vaan on ja pysyy, missä on Karhu?
   
 15. Apmp- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, TPS
  Lainaus:
  Friman on itseasiassa esim. eliteprospectsissa merkattu edelleen hyökkääjäksi. Tuli mulle viime kaudella ihan puskista, että kyseessä onkin itse asiassa pakki. Muistaakseni vielä pari vuotta sitten pelasi ainakin hyökkääjänä. Ja hyvinhän Friman on pelannut, ei siinä. Olisi kai siihen voinut silti jonkun muunkin laittaa hyökkääjäksi, mutta näillä mennään.
   
 16. sajuki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Jopas on taas tepsillä kokoonpano.

  No ei auta, voitto on pakko ottaa..

  tulosveikkaus 2-3 ja Iso A ja AE liekeissä..
   
 17. ceeceeäm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulainen jääkiekko
  Lainaus:
  Vituttaa ihan huolella Willsien puolesta... Kahden säheltäjän kanssa on ihan kiva pelata.

  Olisi nuo MacNevinin rahat voinut laittaa mieluummin johonkin kohtalaiseen sentteriin. Ja antanut tosiaan sille Karhulle vastuuta.

  Sentteriongelma on tällä hetkellä suuri, sillä ei Koskirannan kuuluisi olla ykkösketjun keskellä. Korkeintaan kakkosessa. Ja Laakso (joka nyt siis loukkaantuneena) korkeintaan kolmosessa. Siis siinä samassa kuin tarvittaessa Virtala. Ja Tuominen enintään nelosessa.

  Summa summarum, meillä ei ole sitä ykkössentteriä vaan pelkkiä alempien ketjujen jarruja johtamassa vitjojaan. Ja tuskin sitä tuleekaan. Ehkä ensi kaudella?!?

  Mutta kolme pistettä tulisi jollain konstilla (tuurilla? taidolla?) ryöstää tänään Raumalta.
   
 18. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tjaahans...

  Lukolla on tänään siis tämän kauden maaleista 54/100 telakalla tai muuten vaan (=valmistautmassa NHL kauteen) pois kokoonpanosta. Riston sanoin siis, keskittykäämme siihen mitä meillä on, eikä siihen mitä meillä ei ole. Muuten saattaapi mennä pasmat sekaisin, niin kentällä kuin katsomossakin.

  Kova usko täällä on omiin tämän viikonlopun ja loppu kaudenkin osalta, vaikka kotona pelit eivät ole kaksisesti sujuneetkaan. TPS:lle kyseessä on elämän -ja kuoleman viikonloppu, Lukolla taas enenmmänkin mahdollisuuksien viikonloppu. Mielenkiintoista on.
   
 19. AnaMasa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahko
  Käsittämätön on tosiaan kokoonpano. Ainakin Tuominen, osin Kulmala ja varsinkin Wilssie menevät ennalta hukkaan. Virtalalta ei ole kovin nerokkaita syöttöjä luvassa ja kun tullee häviämään aloituksiakin, niin aika helvetin tehokkaasti on eliminoitu Tepsin ykkösmaalintekijän tekopaikat. Päälle komppaan mielipiteitä Pikkaraisesta ja Karhusta.

  Sen verran pitkään kokoonpanon julkaisu kesti, että odotin jo Engrenin puuttumista, mutta jotain hyvääkin näemmä.

  Saas nähdä pystyykö näytelmää katsomaan korkkaamatta :|
   
 20. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Eikös se Tepsin kokoonpano ollut viimeksikin Äijänsuon pelissä liki ennennäkemättömän huono? Muistelen että tällaista otteluketjussa ennakkoon kirjoiteltiin, ja silti peli päättyi 1-4 Tepsille.

  Sitä vaan että toivon mukaan Lukon pelaajat ei samalla tavalla ajattele Tepsistä, silloin on samanlaiset numerot hyvin lähellä.
   
 21. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Olihan se, kenties kaikkien aikojen huonoin ja silti tuli nenään todella heikon esityksen jälkeen. Ekaan kymmenminuuttiseen maali tai pari helpottaa kummasti ja eiköhän RD:kin ole valmistautumisessa muistutellut janttereita miten peliin lähdetään ja kuinka sitä peliä tulee oikein pelata. < Lapsenomaisella uskolla ainakin uskon näin.

  Aliarvioimiseen sun muuhun skeidaan ei ole varaa vaan omaa peliä tulee pelata niin maan perkeleesti niin hyvä tulee. Tärkeitä pisteitä jaossa kumpaisellekin nipulle vielä ja tämän kotipelin voittamalla on huomattavasti mukavampi lähteä Artukaisten lentokentälle vieraisille. Tepsilläkin on tietysti sanansa sanottavana.
   
 22. Saul Goodman Jäsen

  Vastakkain siis liigan kolmanneksi huonoin kotijoukkue ja toiseksi huonoin vierasjoukkue.

  Lukon viimeaikaisten esitysten perusteella ainoastaan suora voitto kelpaa mutta tämä on taas niitä pelejä, joissa ei ole kuin hävittävää.

  Lukko ei edelleenkään osaa oikein rakentaa peliä varsinkaan kotona. Toiveissa on pari nopeaa puolittaista tuurimaalia ja sen jälkeen 54min puolustamista ja rikkomista.

  Eli peli päättyy 0-1 tai 0-2 Tepsille. Varmaan Willsie sen pakollisen myös tekee.
   
 23. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tämän kauden kohtaamisissa parhaiten ovat tehopisteitä mättäneet Lukolta Keränen 3+0 (Ei pelaa), Nurmi 0+3 ja Bödker 2+0 (Ei pelaa). TPS:ltä puolestaan Willsie 3+0, Vahalahti 2+1 ja Anttila 1+2. Nämä jannut puolestaan ovat kaikki tänään TPS:n kokoonpanossa.

  Saa nähdä lähteekö Lukko takki auki vai napit piukasti kiinni.
   
 24. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Tämä on tärkeä peli molemmille,mutta varsinkin turkulaisten on otettava pisteitä! Jos pisteet eivät lähde mukaan turkuun niin se taitaa olla viimeinen naula tps:n haaveille sääli paikasta.
  Kuntopuntari on kallellaan lukon suntaan,joten itse veikkaan 4-1 lukolle.
   
 25. Mas@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tärkeä peli molemmille? TPS voi ainakin lähteä täysin vailla paineita loppukauden peleihin. Tietysti voittaminen on hauskemapaa kuin häviäminen myös merkityksettömissä peleissä mutta ei tuollaista 11 pisteen eroa kurota umpeen.

  Pelailkaa äkkiä pelit alta pois niin päästään odottamaan ensi kautta.