Pe 17.9.2021 Lukko - Kärpät

  • 1 669
  • 16

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Päivän kunnosta riippuen 4-1 tai 1-4. Joku 1-1 nyhjäys myös mahdollinen.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Itse veikkaisin, että Lukon isokokoisilla laitureilla tulee tänään olemaan kentällä suhteellisen hauskaa ja helppoa. Kärpät vaikuttaa kyllä pienikokoiselta ja melko heiveröiseltä porukalta, joskin ykköskenttä tulee kyllä olemaan pirun vaarallinen Mäenalasen sekä Leskisen johdolla. Varsinkin Kukkonen-Laitinen pakkipari hirvittää jo etukäteen tätä mainittua kaksikkoa vastaan.

Oikeastaan kaikki muu kuin kolme pistettä tästä pelistä on itselleni pettymys. Lukon slaaveilta odotan tehokasta iltaa.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kärpät on tosiaan profiililtaan enemmän tuollainen mikki hiiri joukkue, esim. kaikki kolmosketjun pelaajat ovat pieniä pörrääjiä samasta muotista. Karvinen ja Sailiokin poistuneet muualle, Kärpät ei ainakaan fyysiseen peliin perusta, vaan selkeä suuntaus taitolätkään.

Lukko on suoraviivaistanut peliään, ylös mennään nopeasti, kiekkoa syvään ja perään rouhimaan. Toki taitoakin on rosterissa, vaikka muille jakaa. Edellisessä pelissä mentiin vauhdilla päästä päähän ja HIFK sai aiheutettua Lukolle harmia kovalla karvauksella ja taklauspelillä.

Kärpiltä en ole nähnyt peliäkään, mutta 40-v Pyörälä näemmä jaksaa edelleen. Maalissa näkyy olevan Tsheljabinskin karhu.

Tulosveikkaus: Lukko voittaa 5-0
 
Lukolle ylijuoksu tänään jos Kärppien ykköskenttä jatkaa surffailua kuten viime matsissa, ei mustelman mustelmaa eikä hikipisaraakaan. Skalicky tekee tänään kolme
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Lukolle ylijuoksu tänään jos Kärppien ykköskenttä jatkaa surffailua kuten viime matsissa, ei mustelman mustelmaa eikä hikipisaraakaan.
Paikan päältä katsottuna viime pelissä kyllä oli enemmän huonoa tuuria ja nihkeyttä maalinteossa kuin surffailua. Varsinkin Mäenalanen oli aivan kurko. Taas.

Mulla on muuten otettu talteen se sun kommentti, missä dumasit Galimoville potkuja ennen joulutaukoa.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Päivän kunnosta riippuen 4-1 tai 1-4. Joku 1-1 nyhjäys myös mahdollinen.
Veikkasin jo 4-1 kotijoukkueelle toisessa ketjussa. Kärpillä on toki tsäänssi, jos Galimov äityy entistäkin hurjempaan iskuun, ja ykköskenttä saa tehoiluvaihteen silmään. Mutta onhan Lukko todella tasaisen kova, ja etenkin fyysinen kamppailuvoima on täysin eri tasolla kuin Kärpillä.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Mielenkiintoinen ilta tulossa. Tänään kannattaa seurata erityisesti Pospisilia. Kaveri ollut erityisessä liekissä Lukon aiemmissa otteluissa. Kotijoukkueen ja vierasjoukkueen fanit saa jännittää, että mitä sieltä tänään on tiedossa. Ainakin näkyy kentällä takuuvarmasti. Lukkofaneilla on uusi lemmikki Noel Pietilä, joka pettymykseksi pudotettiin 7 pakiksi thomaksen tultua mukaan. Siinäpä kai ne omat tärppini. Haga tuntuu nuokkuvan näin alkukaudesta piste per ottelu tahdissa. Liikettä ja mailankäsittelytaitoa löytyy ja pieni valveillaoloaika aina välissä näyttää viitteitä jostain maagisesta. Pieni silmiähivelevä kärkiveivi uneliaisuudenkin keskellä näyttää sen, että miksi Sahlstedt on soitellut pitkin Ruotsin maata, kirjoitellut kaverille sähköposteja ja soitellut perään viimein saatuaan puhelinnumeron, kun kerran kaverilla agentteja ei ole. Mielenkiintoinen hankinta...

Mutta Kärpät on monien ennakkokaavailuissa kausiennakoissa nostettu Lukon edelle. Ei Kärpät huono joukkue voi olla ja täyden päivätyön saa raumalaiset tehdä voittonsa eteen. Tästä se lähtee, yksi mielenkiintoinen mittari Lukolle ja Lukkofaneille. Jännittävä ja varmasti vauhdikas ottelu tiedossa.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onpahan mielenkiintoinen peli tänään! Minua on jääkiekko on innostanut tänä syksynä ihan niin kuin ennen vanhaan. Hallissa on ollut huikean mukavaa. Tänään pääsee katsomaan peliä sitten television välityksellä. Kärpille ja varsinkin Kärppien puolustukselle Lukko on hyvä mittari. JYP päästi Kärppien puolustuksen helpolla, HPK oli astetta pahempi, mutta hallitseva mestari pistää pöytään ihan eri tason panokset.

ihmettelen suuresti, mikäli Pospisil ja Mäenalanen eivät hiero ja halaile toisiaan tänään. Toivottavasti molemmat pysyvät askissa loppuun asti.
 

Tsuhna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Kärppien edellinen peli oli kyllä kehnohko, semmosta 7- surffaamista. Vasta viimesessä erässä löyty työhaalarit ja tempo peliin, ja väkisin runtattu maali ykkösketjulta. 1 piste ja ei rehellisesti sen enempää ansaitukaan. Nyt ei olis oikeen varaa läpsytellä samalla tavalla tai käy kylmät.

Hyökkäysosaston vahvistusten otteet kiinnostaa aivan erityisesti, HPK-matsissa olivat turhakkeita, Bourke otti jäähyn ja siitä jäi mies mieleen, Wellmani oli aivan piilossa. Vois alkaa tällä kiertueella tapahtumaan molemmilla. Ovat saaneet ketjukaverikseen kokeneen Aaltosen tähän peliin Tieksolan sijaan. Jospa sieltä vaikka yhteistä säveltä löytyis.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Noh, joo. Kyllähän Kärpät ryösti tästä yhden pisteen. Sekään ei ollut ansaittu pelitapahtumiin nähden, joten otetaan ehdottomasti vastaan.

Galimov päästi neljä sisään, mutta oli silti heittämällä Kärppien paras pelaaja. Tuota Aaltosen fleguilua ei oikein enää viitsisi katsella. Jos et halua pelata joukkueelle, niin voit poistua.
 

Pluton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lukko
En ole muistaakseni koskaan todennut pelin jälkeen, että pisteet meni väärin. Nyt kärpille vähintään piste liikaa. Toki maalintekopeli ja silleen. Kärppien veskari oli hyvä, sekä joukkueen maalitekotehokkuus.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko-Kärpät 5-4 rankipodkukisan jälkeen.

Harvemmin tulee Kärppiä vastaan pelatun voittopelin jälkeen manattua että kylläpä vituttaa mutta tottahan se on että kyllä Lukon olisi pitänyt se kolmen maalin johto pitää ja ottaa ne tarjotut kolme pinnaa. Hiukan tuli CHL-peli Lausannea vastaan mieleen, jonka vierasjoukkue tasoitti 3 sekuntia ennen loppua. Sillä erotuksella että sen pelin Lausanne voitti.

Onneksi sentään rankkarikisassa tuli voitto. Parempi kaksi pinnaa kuin yksi tai nolla. Ja tulipa kaikille taas muistutus siitä että peli kestää sen 60 minuuttia vähintään.

Se nyt ainakin oli hyvä että Scott Pooley sai sen avausmaalinsa tehtyä. Ja sekin on myönnettävä että Stanislav Galimov on hyvä maalivahti, pesi ainakin tässä pelissä Lehtisen. Lassille tietysti vaikea peli kun vetojakin tuli niin paljon vähemmän kuin naapurille, mutta kyllä mä silti huomenna Tepsiä vastaan pistäisin Samuel Jukurin maaliin jos päättää saisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös