Pe 17.4.2015 Lukko - JYP (pronssiottelu)

  • 5 646
  • 30

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Tänään siis pelataan kauden viimeinen kamppailu jossa jaetaan himmeimmät mitalit voittavalle joukkueelle. Jatkoajan ennakossa ollaan näköjään myös toinen jalka lomalla, sillä sanallakaan ei mainittu kahden suuren pelaajan tuomaa vastakkainasettelua tähän otteluun, eli siis Nieminen vs. Perrin. Niemisen uran viimeinen ottelu, Perrinillä taas viimeinen peli JYPin paidassa. Tämä pelkästään tuo otteluun todella mielenkiintoisen asetelman ja varmasti molemmat joukkueet haluavat tästä voiton kairaa vaikka muuten ei pronssimatsi maistuisikaan.

Jatkaako Tarkki maalilla? Eiköhän. Lukosta on hankala sanoa oikein mitään, sillä en ole heidän playoff-taivaltaan juurikaan seurannut. Mitä nyt Lahti on sieltä noussut esiin ratkaisijana ja Zapolski tainnut olla mies paikallaan maalinsuulla.

Aloitetaanpa keskustelu, ja jätetään ottelun jälkimaininkien tuomarikitinä vähemmälle, niin voidaan jäädä hyvin mielin lomille! Kiitos, jatkakaa.

Loppuun tulosvetoa 3-5 JYPille. Perrin kurittaa kahdesti.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niinkuin maanantaisen välierätappion jälkeen hiukan ennakoin, muutaman päivän tauko on suurimman vitutuksen huuhtonut helvettiin ja aion tänään olla viimeistä kertaa tällä kaudella Äijänsuolla. Näkee siinä sitten samalla tutut kaverit viimeistä kertaa ennen kesätaukoa, samalla kun tietysti Lukon voittoa toivotaan. Viime vuotinen pronssipeli jäi väliin, silloin oli välierätappion ja pronssipelin välissä vain yksi päivä ja lisäksi peli tuli telkkarista.

Jännästi Lukko ja JYP ovat pronssipeleissä kohdanneet, vuosina 2011, 2013 ja nyt 2015. Seuraavan kerran sitten vuonna 2017 vai? Lukolla on voitto vuodelta 2011, JYPillä vuodelta 2013.

Perrinin ja Niemisen lisäksi kannattaa mainita Lukkoa vuodesta 2009 edustanut Harri Tikkanen, joka tänään pelaa luultavasti viimeisen pelinsä Lukon paidassa. Olisi se mukava Harrillekin jos saisi mitali kaulassa poistua Äijänsuon jäältä.

Eilenkö vai keskiviikkonako se oli kun tj Timo Rajala lehdessä ennakoi, että siihen astisen lipunmyynnin perusteella katsojia tulisi noin nelisen tuhatta eli Rajalan sanoin "saman verran kuin KalPa-sarjan ensimmäiseen peliin". Hyvä jos se toteutuu.
 

Patajokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Jokerit, Man C, Real Zaragoza
Kyllä tänään täytyy ajella etelään pronssipeliä katsomaan. Sen verran harvinaista herkkua nuo pronssipelit täällä päin, seuraavaa saa varmaan odottaa ainakin 25 vuotta.

Itse pelin ja mitalin voittajasta ei nyt ole varmaan kellekään isompaa väliä, motivoituneempi voittaa. Mutta onhan se mitali aina parempi kuin ei mitalia, sekin on totta.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eilenkö vai keskiviikkonako se oli kun tj Timo Rajala lehdessä ennakoi, että siihen astisen lipunmyynnin perusteella katsojia tulisi noin nelisen tuhatta eli Rajalan sanoin "saman verran kuin KalPa-sarjan ensimmäiseen peliin". Hyvä jos se toteutuu.

http://www.lippupalvelu.fi/event/lukko-jyp-pronssiottelu-lippuja/150835

Taitaa jää hieman alle, toki voi olla että lipunmyynti vielä kiihtyy. Jyväskylästä on tietojen mukaan tulossa 2 bussillista kannattajia, tuokin tuo mukavan lisän yleisömäärään.

Lukon kerroin Veikkauksella 2,05 ja JYP:in 2,80, eli Lukko lähtee suosikkina peliin.

Lukolla on tuttu kokoonpano, tosin Koski on pelikunnossa ja pelaa kolmosketjun keskellä. Forsberg pelaa pakkina ja Tommila on ylimääräisenä kokoonpanossa.

JYP:illa hieman yllättäen Tarkki maalissa, yleensä Rajaniemi on pelannut Raumalla.

Tuloveikkaus: Lukko nappaa pronssit 3-2 tuloksella!
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Jännästi Lukko ja JYP ovat pronssipeleissä kohdanneet, vuosina 2011, 2013 ja nyt 2015. Seuraavan kerran sitten vuonna 2017 vai? Lukolla on voitto vuodelta 2011, JYPillä vuodelta 2013.
Ei voi olla tuollaista jatkumoa. JYPin aikaisempi jatkumo eli mestaruudet 2009 ja 2012 ei saanut jatkua tällä kaudella joten en suostu uskomaan tuohon pronssipelin jatkumoakaan.

Itse ottelu kiinnostaa paljonkin. SC-voittajien Nieminen ja Perrin viimeiset ottelut, tosin Ekin kohdalla se rajoittuu vain JYP-paitaan. Tarkoittaa sitä että tänään nähdään aivan varmasti huikeaa jääkiekkoviihdettä ja mahtavaa taistelua molemmilta joukkueilta. JYP on tehnyt kokoonpanoihinsa pieniä muutoksia. Viitanen palaa kokoonpanoon ylimääräisenä pakkina ja hyökkäysketjut ovat saaneet uuden designin.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Ehkä turhin peli mitä jääkiekko vointuntea, ketä kiinnostaa ihan oikeasti. Kaksi hävinnyttä vastakkain, kauden pakkopullapeli, pronssin voisi suoraan antaa välierän hävinneille tai runkosarjassa paremmin sijoittuneelle. Tilastollisestihan nämä taitaa enimmäkseen mennä kotijoukkueelle. Luulen että pelaajat odottaa enemmän saunailtaa, sääliksi käy vierasjoukkuetta. pakkopullapeli toisella puolella suomea. Eniten ihmetyttää kenen etu kyseinen peli on?
Siis jos jotain pitää veikata niin voitto kotijoukkueelle, ihan tilastollisesti ja jos se Risto repii pelaajista sen verran irti että kiva voittaa potkut antanut organisaatio. Häviöhän olisi myös Ristolle lopullinen tuomio paskaksi menneestä kaudesta ja epäonnistumisesta. Tuolla joukkueella jäädä mitalien ulkopuolelle, ei hivele mieltä. Taitaahan siellä Jypissäkin muutama kaveri olla jolla ei ole mitään muistoa miltään kaudelta, mutta mestaruuden tai parin voittaneelle pronssi ei ole yhtikäs mitään tässä vaiheessa uraa.
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ketä kiinnostaa ketä ei.
Minua kiinnostaa ainakin!

Ja pelihän myös televisioidaan eli ruutu.fi / Pro total.
Jatkoaikapeli näyttäisi tulossa. Itse toivon joko Niemisen tai Perrinin tekevän ratkaisumaalin.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Totta kai kiinnostaa - ja Jyväskylästä on tulossa kaksi bussia hurrikaanisydämen kautta mutta rumpuryhmäkin omalla bussillaan. Jypinkylä haluaa päättää kauden voittoon ja mitalin Perrinille. Ja hyvä niin.

Valtra ei pronssipelissä hyydy. Tarkki maalissa Raumalla, mikä sekin uutta. Tuppurainen Perrinin rinnalla, millä varmistetaan, että tuo ketju on liekeissä tänään. Viitanen taas jäällä. Edessä hieno peli, josta vieraat repivät voiton vaikka väkisin. Tänään ei ääntä säästellä hallissa
 

Valametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viitanen taas jäällä. Edessä hieno peli, josta vieraat repivät voiton vaikka väkisin. Tänään ei ääntä säästellä hallissa

Nyt jää varjoon se, että Viitanenkin pelaa viimeisen JYP-ottelunsa tänään. Veikkoakin tulee ikävä. Hieno mies.

Ja kyllä kiinnostaa! Hieno ilta tulossa. Valtraa on jäähdytelty pari päivää, joten JYP vie mitalit.
 

WulpesWulpes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Dinamo Riga & AS Roma
Pöly on laskeutunut, onneksi. Äärettömän välierien aiheuttaman vitutuksen saattelemana tuli kirjoitettua mitä sattuu.
Loppuottelu on paikka, jota jokainen raumalainen/lukottaja toivoo ja haluaa. Tällä kaudella olitiin jo lähellä...

Mitä tulee illan peliin, niin toivon että Lukko syttyy taistelemaan mitallista, koska nämäkään pelit eivät ole jokapäiväisiä...

Kiitos ja anteeksi,

WW
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pettymyksen jälkeen valmis pronssipeliin. Vaikkakin kokonaisuutena tyytyväinen JYPin kauteen ja ennen kaikkea loppuosaan.
Saappaat jalassa ja taistellen kaaduttiin.

Tuli pronssia tai ei, mutta kaksi suurta kiekkomiestä on seurannassa, joka ei varmasti ole yllätys. Mahtava pelimies ja Persoona Ville Nieminen jolla uran viimeinen peli ja Eric "Eki" Perrinin viimeinen matsi JYPin paidassa. Siispä illan otteluun myös haikeaa odotusta allekirjoittaneella.

Kumpi antaa enemmän kauden viimeiseen peliin vienee mitalit, parempi voittakoon.
 

RL1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raumam Boja
Eipä nämä pronssit koskaan suuria tunteita nosta. Monta kertaa on tullut myös pilkattua koko pronssimatsikonseptia.

Nyt kuitenkin pitää huomioida jo useaan kertaan mainitut Ville Nieminen ja Eric Perrin. Ville lopettaa kokonaan ja Perrin lopettaa uransa JYPin paidassa. Tämä tuo oman pienen säväyksensä matsiin. Toivottavasti nähdään iloista hyökkäyspeliä, kun suurimmmat paineet on molemmailta joukkueilta pois. Arvotaan vaikkapa 5-4 Lukolle Niämisen kunnostautuessa 1 maalilla ja Perrin kahdella.

Ja tosiaan, myös Tikkasen jäähyväiset.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Pettymystä on nyt nielty. Toiviottavasti JYP pelaa täysillä tänään ja hoitaa Perrinille homman kotiin. Tai no, Perrin on todistanut useaan kertaan että pystyy sen asian tekemään itsekin.

Nikun ja Pullin sopimukset ehdoton plussa, JYPillä on kiekollinen peräpää turvattu pariksi vuodeksi.

Lukko-faneille tsemppiä, varmaan syö miestä hävitä Tapparalle kolmena vuonna putkeen.

Onneksi änärin pleijarit alkoi justiinsa. Siellähän on jyppimies taas suomalaisten pistepörssin kärjessä.

Sekavaa. JYP voittakoon vaikka 6-8, siinä olisi pronssipelille sopiva lopputulos. Jyppiläiset tai JYP-sieluiset tehnee 100% pelin maaleista. Riska ja Sipi forever.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Maanantain ketutuksen jälkeen, ei tämä peli herätä muuta mielenkiintoa kuin sen, että kumpi joukkue haluaa jättää pronssiset jäähyväiset Niemis Villelle, tai King Perrinille. Toivotaan ettei kukaan innostu näin viimeisessä pelissä liikoja ajelemaan vastustajaa, muistaakseni viime pronssipelissä Lukkoa vastaan Virtas Jonnelta meni solisluu poikki taklaustilanteessa.

Parempi voittaa, ja suurempi kerroin näyttää olevan JYPillä, joten pelataan 3-5 tulosta.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
-Jyväskylä
-JYP
-Kaikki JYP-fanit (etenkin te jotka olitte Raumalla)
-Eric Perrin
-Rauma
-Rauman Lukko
-Ville Nieminen
-Rauman lukon uskomattomat kannattajat.

Kiitos!
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
-Jyväskylä
-JYP
-Kaikki JYP-fanit (etenkin te jotka olitte Raumalla)
-Eric Perrin
-Rauma
-Rauman Lukko
-Ville Nieminen
-Rauman lukon uskomattomat kannattajat.
Yksi unohtui listasta:
- Markus Hännikäinen
Uskomatonta työskentelyä voittomaaliin johtaneessa tilanteessa. Ja uskomaton kausi muutenkin, tuli täysin puun takaa allekirjoittaneelle, mutta varmaan monelle muullekin.
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Kiitos JYP, eipä tähän muuta. Melkoinen vuoristorata tämä kausi oli, pronsseihin se on oikein hyvä päättää.

Ja kiitos Perrin. Yksi pala JYP-historiaa vaihtaa maisemaa ties minne, mutta hattu nousee päästä kaikesta huolimatta. Upea kiekkoilija, hieno mies. Näissä fiiliksissä on varsin muikeaa jäädä kesälomille JYP-fanituksesta.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Tähän on tämä kausi hyvä lopettaa, JYP halusi tänään pronssi lätkää piirun verran enemmän kuin Lukko. Alkupeli meni miettiessä kiinnostaako se ollenkaan, mutta hyvä että loppuun saatiin edes jotain taistelun tynkää. JYP fanit oli hyvin esillä, tätä lisää myös ensi kaudella. Ei voi mitään, mutta # 11 on ikävä jo nyt.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En tiä oliko Lukolta edelleen bensa loppu, vaikka saman verran oli pronssipeliin valmistautumisaikaa kuin oli JYPilläkin, vai eikö Rajala kenties ollut luvannut ulkomaanmatkaa minnekään mielenkiintoiseen kohteeseen? Joka tapauksessa JYP oli sen verran parempi ihan ottelun alkuhetkiä lukuunottamatta että ansaitsi voiton ja pronssimitalit.

Lukosta nyt ei kannata mainita kuin Ryan Zapolski joka teki sen minkä pystyi. Se ei nyt riittänyt mutta eipä siitä sen enempää.

Tuhatkertaiset onnittelut JYPille pronssimitaleista. Kyllä se vaan niin on että voittaminen on pronssiottelussakin mukavampaa kuin häviäminen.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
#luulin2015 #arvelin2015 #toivoinunissani2015 #vitut2015

"Hihihi". Jaksamisia.

Raumalla on hieno kannattajakulttuuri ja seura joka menee koko ajan eteenpäin. Kaikkea sitä mistä Kuopiossa vain uneksitaan.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Uskomatonta, mutta PYH on uskottava JYP nyt, kun se kiekkoa persraiskannut ote on Lukon vaihtoaitiossa ja JYPillä ihan oikea valmentaja.

Onnea ansaitusta pronssista JYPille! Mukavaa iltaa myöskin. :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös