Pe 17.1.2014 HIFK - Blues

  • 8 878
  • 28

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK tänään:

Ville Peltonen - Corey Elkins - Ryan Thang
Jasse Ikonen - Iiro Pakarinen - Janos Hari
Toni Leinonen - Arttu Luttinen - Eero Somervuori
Miihkali Teppo - Thomas Nykopp - Mika Partanen

Toni Söderholm - Daniel Fernholm
Tuukka Mäkelä - Jason DeSantis
Henrik Forsberg - Mikko Jokela

Ville Husso
Joakim Lundström​

Juuso Puustinen flunssassa ja hänen paikkansa ykkösketjusta ottaa Ryan Thang. Thangin tilalle neloseen tulee sitten Miihkali Teppo. Oscar Eklund on saanut eilen perheenlisäystä ja hänen tilalla pelaa Henrik Forsberg. Ei muuta muutoksia.

Huomenna varmaan sitten Jokke maalissa.

E: Puuttuuhan sieltä Talajakin, joka on ilmeisesti taas mennyt rikki?
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Vaikka pari miestä puuttuukin kokoonpanosta niin kyllä tälläkin miehistöllä pitäisi voitto tulla. Thang saa hyvän näytönpaikan 1. laidalla. Thang ja viime pelissä pirteänä esiintynyt Hari ovat minun seurannassani.

-Tinke
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Mielenkiintoista että Miihkali Teppo on siirretty hyökkääjiin. Ramu ei sitten ehtinyt vielä tähän peliin, ehkä huomiseen? Taitaa peli tulla 4Sport2:lta, joten paikallisbaariin askel vie.

Niin ja huomenna JA-senioritapahtumaan. Mimmeillä ei ole ikärajaa. Tervetuloa!
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Kappas, Veikkaus.fi tiesi Bluesinkin kokoonpanon vaikkei sitä vielä missään muualla ole. Bluesin omilla sivuillakin on otteluennakko vain huomiseen peliin. Onkohan toimistolla huomattu että tänäänkin pelataan?

Se kokoonpano:

Justin DiBenedetto - Kim Hirschovits - Miro Aaltonen
Tommi Huhtala - Tomi Sallinen - Daniel Widing
Philip McRae - Jussi Makkonen - Matti Järvinen
Ilmari Pitkänen - Siim Liivik - Eetu Pöysti

Arto Laatikainen - Jere Seppälä
Kalle Kaijomaa - Joonas Valkonen
Mikko Kuukka - Olli Malmivaara

Lars volden
(Jani Nieminen)

Eli muutoksia tehty katastrofaalisen Tapparapelin jälkeen. Pöysti palautettu Liivikin ketjuun niinkuin kuuluukin. Virkkunen korvattu Järvisellä ja Jalvanti Valkosella. Ja Volden maaliin. Lieminen torjunee sitten huomenna Espoossa.
 

Maigeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK❤️ The Habs, Everton FC, Joe Finley
Ramu ei sitten ehtinyt vielä tähän peliin, ehkä huomiseen?


HIFK ilmoitti tiedotteessaa, että Ramu liittyy jengiin vasta maanantaina.

IFK on tehnyt kevääseen 2016 asti ulottuvan sopimuksen Teemu Ramstedtin kanssa. 26-vuotias keskushyökkääjä siirtyy Helsinkiin Tukholman AIK:sta ja liittyy joukkueen vahvuuteen maanantaina.
-näin HIFK kertoi tiedotteessaan.


Sent from my Apple Ipad.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Toni Söderholm - Daniel Fernholm
Tuukka Mäkelä - Jason DeSantis
Henrik Forsberg - Mikko Jokela

Puustisen puuttuminen on ikävä juttu, mutta nyt vaan pitää muiden ottaa roolia. Pakkiparit kuitenkin näyttää mun silmiini hyvin kootuilta. Erityisesti legendaarisen Söder- ja Fernholm -parin palauttaminen lämmittää mieltä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Norjalainen tusinamies maalilla=lyödäänpä vetoa HIFKin voiton puolesta.
 

Aabe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Täytyy toivoa että Lars onnistuu maalilla.. Tuli nimittäin pistettyä betsiä niin bluesille, kuin alle 5,5 maalia.. ja nyt hävettää!
 

Red28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Detroit Red Wings
Nordis ja Volden maalissa. Täytyykin ostaa kaupasta reilusti olutta, ei tota muuten kestä kattoa. Yllättävän kova kerroin kotivoitolle.
 

Oldus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Lars maalilla sinetöi tappion. Historia ja maalivahti kantavat synkkää mustaa viittaa harteillamme. 5-2 ja ifk:lle 4 Yv maalia.
 
Just, ihme negajengiä täällä. Ei tartte kattoa tai fanittaa jos meininki on "me ollaan hävitty tää" 3 tuntia ennen matsia. Hävettää teidän puolesta.
 

Mad E

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelaako Blues tänään tummissa paidoissa?
Ainakin lämmittelyn olivat tummissa.
 

BLEGI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, DRW, Man United ja Tommi Huhtala
Pelihän oli pari erää ihan viihdyttävää. Tietenkin ottaa päähän nuo pari täysin tuurimaalia ja kolmannen hifkin maalin voi laittaa täysin Valkosen piikkiin. Bluesilla oli myös parikin tolppaa, jotka olisivat voineet ratkaista pelin Bluesille. Eniten ihmetyttää hifkin totaalijäätyminen ja norsukiekkojen viljeleminen Bluesin 3-3 tasoitusmaalin jälkeen.

Ottelun ylivoimaisesti paras ketju oli Bluesin 4.ketju Pitkänen-Liivik-Pöysti. Dominointia.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Vittu mitä hannuhanhia.

Voi kyllä todeta, että IFK käytti koko kauden tuurinsa tässä matsissa. Pomppumaaleja, tolppia ulos ja Blues oli kokonaisuudessaan parempi tässä matsissa kaikessa muussa paitsi maalinteossa.
Tällä esityksellä ei yhtään pistettä lähde huomenna Espoosta mukaan, mutta pitää luottaa parempaan peliin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Huomenna uutta kehiin. Tänään oltiin parempi joukkue, mutta ei vaan riitä jos on tällainen ihmeellisten maalien ilta. Hyvä, että saatiin kuitenkin vieraspiste edes matkaan.

Huomenna sama asenne päälle ja tappomeininkiä enemmän maalipaikkoihin niin voitto tulee.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Älä nyt. Omat koirat purevat AINA IFK:ta vastaan. Hirso, Pöysti ja Liivik takoo tänään perinteiseen tapaan joka jannu 2+2. Blues tackar.

Ja näinhän se taas meni. Olisipa kiva tietää kundien pistekeskiarvo HIFKiä vastaan verrattuna muihin jengeihin. Veikkaan, että on aikalailla suurempi?

Blues oli kyllä ainakin viimeisessä erässä parempi, mutta kaikki kelpaa. Paljon pitää HIFKin kyllä parantaa huomiseen, niin tukkoiselta näytti meininki.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt kun katsoin videolta uusiksi tuon DeSantisin maalin, niin saattoi se olla niukasti paitsio. Hallilla luulin, että Hirso protestoi siksi, että tulkitsi kiekon kimmonneen jostain "kaukalon ulkopuolelta". Tällä kertaa näin päin, tuomareiden hämääntyminen on sinänsä ymmärrettävää, kun tuollaisia ränniin roiskaisuja, kun muut pelaajat ovat luistelemassa pois hyökkäysalueelta, tapahtuu ties kuinka monta joka pelissä.

Kaiken kaikkiaan huono peli ja taisi mennä kauden tuurikiintiö kerralla täyteen. Huomenna pitää parantaa.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Minusta Blues oli parempi vain neloskenttänsä osalta. Loistava peli kyllä heiltä, saivat painettua pelin Hifkin päätyyn ketä vastaan sitten pelasivatkin. Bluesin ykkönen alkoi saada kolmannessa vähän otetta, mutta muuten HIFK:lla ei ollut hätää kuin tuota nelosta vastaan. Pari pomppumaalia tuli, mutta joskus näin päin ja jälkimmäistä edelsi kuitenkin hyvä pyöritys ja pari maalipaikkaa. Tiesi taas heti, mitä Peltonen ratkaisumaalissa yrittää, mutta helppohan se on televisiosta katsellen huudella. Ei ne pelaajat kuitenkaan voi pelitilanteissa joka pelaajan peruskikkoja muistaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös