Pe 16.9.2016 KooKoo - SaiPa

  • 5 660
  • 34

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Onnea KooKoolle! Parempi voitti ilman epäilyksen häivää. Huomenna Kisapuistossa revanssi.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
SaiPan valmistautuminen mennyt reisille taas kerran. Herrat eivät olleet pätkääkään valmiita peliin, pyyhkeitä valmennukselle.

SaiPan kiekollinen peli aivan perseestä. Vierellä luistelee vapaita kavereita helpon syötön päässä ja silti heppu toisensa jälkeen heittää kiekkoa eteenpäin sille kaverille, jonka KooKoo on piirittänyt kahdella miehellä. Oikeasti, tässäkö se kiekollinen näkemys on?
Ja kuinka monta kertaa SaiPa antoi kiekon vastustajalle ilman että sitä pakotettiin? Kentällisen voi vaihtaa myös ilman että joka helvetin kerta annetaan kiekon hallinta ilmaiseksi vastustajalle.

Erittäin pettynyt SaiPan otteisiin, Markkasta lukuunottamatta.

Lehkosen Ismo lienee ainoa kaveri joka on kauden alusarvioissa maininnut puolustuksen SaiPan heikoksi lenkiksi. Mies on visionääri. Tänään se todella näytti siltä. Syötöt omassa päädyssä aivan kammottavia, kaksinkamppailuja hävittiin jatkuvasti, Taipalus täysin kuutamolla koko pelin. Savilahti kiekko lavassa totaalinen katastrofi... Backman, hitaampi kuin viime vuonna, ja tuolla varrella ja massalla se ei vain enää riitä.

Jos huomenna pitää katsella tätä scheissea kotikaukalossa, niin joutunee puklaamaan hiukkasen.

Hyvä KooKoo, ansaittu kurmotus. Parempi joukkue on parempi joukkue.
 
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eka erä oli hienoa esitystä ja vaikka sekaan tietty mahtui heikkojakin hetkiä, niin paljon oli hyvää:
- KooKoo tulee saamaan pisteitä ylivoimansa ansiosta. Tänään Green-Kantola-Haataja-O'Connor-Lehtonen/Eklund oli todella vaarallinen ja verkot, sekä tolpat soi. Tuohon kun saadaan vielä Malinen mukaan, niin hyviä yv -pelaajia jää myös Immosen kaveriksi kakkos -yv:llekin, mikä on ihan helvetin iso muutos viime kauteen verrattuna.
- Green saa vissiin olla vaikka 64 -vuotias ja taitaa riittää näihin kaukaloihin aika kivasti. 2+1 ja työhaalarit oli taas vedetty päälle, en vaadi enempää...
- Kai Kantola on ollut hyvä ja tehokas jo harjoituskaudella ja tuolla röyhkeydellä ja voimalla kun ajetaan silmät kiiluen maalia kohti ja päätetään joka hyökkäys laukaukseen maalia kohden, niin tulosta tulee puoliväkisin.
- Voi vain ihmetellä miksi O'Connor imi aikanaan tuppea Bluesin vaihtopenkillä. Jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi, eli on kyllä kovan luokan kiekollinen pakki.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Voi vain ihmetellä miksi O'Connor imi aikanaan tuppea Bluesin vaihtopenkillä. Jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi, eli on kyllä kovan luokan kiekollinen pakki.

Todellakin pitää ihmetellä. O'Connor on kyllä ihan eliittiä liigan kiekollisten pakkien joukossa.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mikäs mies tää Treutle on? Mennykkii ihan ohi että ootte tommosen hankkinu. Seurannu kyllä mielestäni aika hyvin myös KooKoon reenipelejä.

KooKoo hankki saksalaisen maalivahdin Niklas Treutlen, koska Juha Järvenpää loukkaantui pahasti harjoitusottelussa. Järvenpää on sivussa jopa koko kauden ajan. Niklas Treutle oli viime kauden Arizona Coyotesin NHL-organisaatiossa. Treutle pelasi 39 ottelua AHL:ssä Springfield Falconsissa ja 2 ottelua NHL:ssä Coyotesissa. Aiemmin 25-vuotias Treutle on torjunut Saksan DEL-sarjassa jo usean kauden ajan. Treutlen eilinen peli jätti hänestä ihan positiivisen kuvan, joten näyttäisi siltä, että hänestä saatiin kyllä kelpo veskari Järvenpää tilalle.
 
KooKoo oli parempi... Ja eilen paremmuus mitattiin ylivoimapelissä. SaiPa jäähyili liikaa... Annan kuitenkin pelaajille synninpäästön. Vaikea tuolla oli tietää mitä saa tehdä ja mitä ei. KooKoo ottaa paljon pisteitä tällä kaudella sillä tuo ylivoimapeli on iso juttu. Tuollaiset vihellykset kuten Taipaluksen väkivaltaisuus pistää vihaksi. Markkanen on kunnossa.... Treutle pelasi hyvin, mutta uskon että Perhonen on vielä lopulta KooKoon ykkösmaalivahti. Greenin tapaisia pelaajia pitäisi olla SaiPassakin... Hoitaa aloitukset ja hyvä maskimies. Mitä Maalahti tekee alivoimalla jäällä? Siivoaa maalinedustaa ja heittelee Greenit pois maskista?
 
KooKoo oli parempi... Ja eilen paremmuus mitattiin ylivoimapelissä. SaiPa jäähyili liikaa... Annan kuitenkin pelaajille synninpäästön. Vaikea tuolla oli tietää mitä saa tehdä ja mitä ei.
Vähän ihmeellisiä jäähyjä, ja muutenkin rottamaista filmausta molemmin puolin useammassakin jäähyssä. Mutta samaan tapaan kuin ei joukkueiden peli ole valmista ensimmäisessä pelissä, eivät tuomaritkaan ole heti parhaimmillaan.

Olen kyllä sinänsä nollatoleranssin kannattaja ja roikkumisen vastustaja, mutta eilen ei mielestäni mennyt seeproilla nappiin, vaan boksiin saattoi lähteä varsinkin kiinnipitämisestä ilman mitään varsinaista kiinnipitämistä.
 

Cornelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mun mielestä tuomaristo onnistui hyvin. Linja oli herkkä, mutta se säilyi pelin ja oli molemmille sama. Taipaluksen väkivaltaisuus-jäähy näytti aluksi turhaan puhallutetulta, mutta se oli ainut kerta koko pelissä kun maalin edessä kukaan löi toista naamaan. Muissa tönimisissä keskityttiin vsrtaloon. Tämä on aika pitkälti ollut jokaisessa viime vuosina katsomissani NHL-peleissä linjana. Se on selkeä ja hyvä. Toivottavasti tulisi vaikka nyt tälle kaudelle liigaan.

KooKoo oli hiton hyvä eilen. Ei ollut SaiPalla missään vaiheessa saumaa voittoon. Tulivat hyvin lyhyillä syötöillä pois SaiPan agressiivisen karvauksen alta pois ja olivat fyysisiä. Toivotaan että tänään oltais paremmin hereillä.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tänään SaiPalla todellinen petrauksen paikka ja eilisenkaltaista esitystä en halua nähdä. KooKoo oli parempi kaikessa ja tänään on syystä pysyä poissa boxista tai ei hyvä heilu.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Hyvä alku. Ja poissa oli kuitenkin nippu pelaajia. Tänään heti uusi koitos.

Jussi Markkanen ansaitsee kyllä suuret rispektit. Hieno pelaaja.

Edit ja offtopic: Turtle aloittaa tänäänkin. Pienoinen yllätys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös