Pe 15.9.2023 SaiPa - KooKoo

  • 1 861
  • 28

Hockeyhunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Rehellisyyden nimissä saatte kiittää tuomareita noista pisteistä
Näin on. Pisteet lepralaisille, että maltoitte kumminkin aikuismaisesti keskittyä pelillisiin seikkoihin, ettekä ruvenneet nillittämään keskustelupalstoilla tästä härskiäkin härskimmästä tuomarien salajuonesta.
Erityismaininta kapteenillenne, joka rehdisti taisteli pysyäkseen pystyssä sikamaisesta roikkumisesta huolimatta.
Julkenen jopa epäillä, että viime kauden tulokseennekin ovat nämä raitapaidat päässeet vaikuttamaan vilunkipelillään.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat Poriin
Olipahan kaksijakoinen ottelu! KooKoo 2 erää niskan päällä, ja mielestäni se oli pitkälti syy SaiPan jäähyihin. 3. erä oli täysin SaiPan. Kiva nähdä miten huomenna jatketaan. Kivenmäki on hyvä. Leskinen myöskin.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En nyt koko matsia sattuneesta syystä nähnyt, enkä jaksa enää myöhemmin katsoa, mutta kyllähän tuo SaiPan comeback näytti ihan oikealta eikä tuurilta. Näytti että henki löytyi. Esimerkiksi 2-3-maali oli hieno. KooKoo sitten kuittasi jatkoilla, mutta ei tuollaiseen housuunpaskomiseen ole huomenna varaa.

Yv-maalit KooKoolle 2-1, joten SaiPakin hyötyi. SaiPalla myös yksi joukkuerangaistus, joka on aina omaa tunarointia. SaiPan jäähyt painottuivat ottelun alkupuolelle, kun taas KooKoo sai jäähynsä kolmoserässä. Eiköhän tuo noudatellut pelin kulkua ihan hyvin: KooKoo oli niskan päällä pitkään, kunnes SaiPa tuli kolmosessa rinnalle, ilmeisen ansaitusti.

Tunne näköjään löytyi - sittenkin. Tämä lupaa hyvää huomiselle derbylle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös