Pe 15.4.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 56 526
  • 600

Nick Neim

Jäsen

Liitteet

  • Screenshot_2016-04-15-19-45-00.png
    Screenshot_2016-04-15-19-45-00.png
    73,4 KB · kertaa luettu: 399
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika surullismielistä tuo Rauno Korven Tapparan maailman jääkiekkohistorian hioituin träppi kyllä on. Ihan kuin se hieman vuotaisi?

Outo juttu kyllä. Ei ikinä olisi voinut arvata.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Partasen puolustuspeli perustuu pelkästään räikeään mailan käyttöön?
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Tämä mun kirjoittama huomio ei ole pelkästään minun vaan isomman porukan ja heistä osa sellaisia jotka ei tiedä kiekosta mitään, eikä siten eri seuroihin ole mitään kannatusta erikseen.
 

Nick Neim

Jäsen
No sillä nyt on vähän väliä, onko se kiekko jäässä kiinni vai ilmassa. Tässä tapauksessa kiekko oli kiinni jäässä, jolloin jos näkyy valkoista se on maali 100/100.
Etkö katsonut linkkiä? Oliko esimerkkikiekko studiossa mielestäsi ilmassa koko ajan?
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Kärppien fleguilu ihmetyttää. Luulisi, että kotiyleisön edessä haluttaisiin pelata viimeinen matsi hyvällä asenteella, vaikka pronssimitali ei 100% nappaisikaan.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
IFK pelaa omilla vahvuuksillaan. Tuurilla.

Huhhuh mitä kommentteja...kateus on kansantauti. JM Järvinen suti aika tyylikkäästi tyhjää. RIMA! VITTU!
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Jumalauta, että on psyykkeelle raskasta kun joukkueessa pelaa J-M Järvinen. Aivan taivaallisen paska peli. Onneksi Tapolalla on valot päällä ja peluuttaa sitä Maan kuumimman maalintekijän sentterinä.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Tästä tulee ihan mieleen se Kärppä sarjan 4:s peli, samanlaista huolimatonta ja laiskaa peliä Tapparalta.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Miksi Anssi Ritari on pakotettu selostamaan peliä, kun tätäkään ei tunnu kiinnostavan vittuakaan tuo peli? Kauhea narina päällä jatkuvasti Anssilla kuinka tunne, taklaukset yms. puuttuu pelistä
 
Miten ihmeessä tämä roskasakki oli runkosarjan toinen ja vei Tapparan seiskapeliin? Hävetkää! Hyi helvetti. Jos ei itseä kiinnosta niin voisi edes katsojien takia yrittää.
 

Nick Neim

Jäsen
Kyseinen tilanne saattoi hyvinkin olla maali, en ole siitä kinaamassa. Sama homma HIFKin maalilla, todennäköisesti oli maali ja en kinaa siitäkään.

Siitä kuitenkin kinaan, että tuollaisesta kuvakulmasta ei voi varmuudella sanoa juuta eikä jaata. Ei ole ensimmäinen eikä viimeinen optinen harha, mutta onhan se käsittämätöntä, että noinkin selvästä malliesimerkistä se aukea.
 

VoGoa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hifk:n peli näyttää kaikin puolin mestarin peliltä tämän pelin perusteella. Tapparalla ollut mitään jakoa tänään vaan on ollut vähän joka osa-alueella jäljessä, oikeastaan Laineen ihmepoika ainoa joka saanut Tapparalta aikaan jotakin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös