Pe 15.4.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 56 526
  • 600
No niin! Nyt on homma saatu käyntiin. Aika odotettua jopa. IFK oli ensimmäisen puoliskon selvästi vahvempi, sitten Tappara pääsi peliin mukaan. Tapparan kannalta toki harmi, että erän ensimmäiselle ja viimeiselle minuutille uinahdukset ja molemmista maali.

Ja kuten sanottu, IFK on erilainen kuin Lukko tai Kärpät, joten Tapparalta vaatii myös pelin sopeuttamista. Tämä peli voi hyvinkin mennä IFK kyllä. Saivat tuon toisen maalin ehkä liikaa etumatkaa. Tapparalla on kuitenkin Kärpät-sarjasta viitisen pomppumaalia varastossa. Niistä voisi pari käyttää tähän peliin jo.
 

Kukko

Jäsen
Tää on taas näitä. Toisella onnistuu kaikki ja menee kaikki, toisella ei mikään. Levosesta huokuu kotikatsomoon asti se, että tänään vihelletään vain kiekot katsomoon ja korkeat mailat. Ei missään nimessä ansaittu IFK:lle, sen verran purjeessa ykköserässä
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Pihlman täräyttää JYPin johtoon.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Hyvinhän tää alkoi. Tappara pysyi hienosti kurissa, mitä nyt Laine pari kertaa väläytteli vaarallisuuttaan.
 

Kassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuurikimmokkeesta 2-0. Saravon Pekka, Pekka, Pekka ei ollut tilanteen tasalla ekassa. Muuten Tappara vei peliä. Ei mitään hätää.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Åsten käy ihanasti vähä räksyttämässä Karhuselle. Tykkään! Pakko antaa isot bonarit Järvisen Bobby Orr-modelle, Hintzin taklaukselle Mäntylään ja Aulien jäätävään pommiin. Husso myös hyvä.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Näemmä moraalinen finaali pelattiin jo HIFK-JYP -sarjassa.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Hassua että Tappara oli tässä erässä parempi kuin HIFK mutta peli on 2-0. Ensimmäinen maali oli kyllä niin löysää pelaamista puolustukselta että oksat pois. Sitten Karhunen vielä imuroi erän lopussa. Tämä peli lienee pelattu vaikka toki Tappara on takaa aikaisemminkin tullut rinnalle.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Se vaan että ne helpot maalit ei kerro voimasuhteista mitään, pitäisi saada niitä tekemällä tehtyjä, ne vasta näyttää missä mennään.

Täysin samaa mieltä. Tappara tekemällä teki ainakin vaarallisemmat paikat. Toki Järvisen alustus 1-0:aan ei ollut mitään tuuria.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Kävi Åsten kertomassa summerin jälkeen Karhuselle, "Vitun helposti meni."
Osaaks Karhunen ruotsia?

Kyl oli IFK niin paljon valmiimpi ekaan erään. Saa nähdä, miten loppupelissä käy. Makkaran pitäisi parantaa ja paljon, jos tahtoo todella taistella voitosta. Laine toki totutun vaarallinen.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä erä IFK:lta. Se mikä yllätti minut oli IFK: n keskialueen 1-4 träppi, IFK ei kovin usein ole ekassa erässä kotonaan träpännyt, ihan hyvin se toimi ekassa erässä.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
EIkös tuossa Tapparan pelissä ole useammat asiat isompia syyllisiä kun Karhunen. Plastino ihan täysi sukka. Ennen toista maalia Tappara oli 15s. aiemmin kiekossa, josta se kääntyi Tapparan alueella Plastinon sysipaskasta avauksesta. ja sen jälkeen rännissä pelasi pari jätkää kun vanhat mummot. Jan-Mikhail, tasan nolla hyvää suoritusta. Ei oikeastaan taaskaan Laineen lisäksi kukaan ole pelin vaatimalla tasolla.
 

Tumbenson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eiköhän Tappara tästä paranna vielä, ainakin sopii toivoa tai HIFK menee menojaan tänään. Ihan ok peliä muttei riitä finaaleissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös