Pe 15.4.2016 Kärpät - JYP (pronssiottelu)

  • 11 799
  • 76

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Vaikea peli, mutta onnen kyyneliin päättyi ilta!

Kärpät tuli mielestäni ihan hyvin otteluun, mutta tuttu tehottomuus vaivasi. Vastustaja sai aika helposti puolustettua Kärpät aseettomaksi ja laukausten laatu oli taas onneton. Sitten tilanne, jota ei pitäisi koskaan tulla eteen eli 3-5 -alivoima ja Jyp 0-1. Sen jälkeen peli lähti menemään väärään suuntaan Kärppien kannalta ja tuntui, että koko joukkue jotenkin lamaantui. Ei Jyp:kään mitään ihmeitä esittänyt, mutta esiintyi huomattavasti nälkäisemmin.

Toisen erän lopussa Kärpät pelasi hurjan vaihdon ja pyöritys jatkui kolmannessa erässä. Monta Jypin jäähyä jäi aiemmin ottelussa viheltämättä, mutta sitten tuli melko kevyt vihellys myöhemmin ennen kolmannen erän puoliväliä, ja sitten aukesi urku. Superjunnuja siihen taas tarvittiin, että joukkue sai tehtyä ensimmäisen maalinsa yli 100 minuuttiin. Tästä alkoi hurmos, joka huipentui lopulta voittomaaliin. Yhtäkkiä laukaukset löysivät maalille asti ja olivat vaarallisia. Yleisöllä oli kivaa. Tämä oli sittenkin Kärppien ilta. Tietenkin harmillinen ilta Vehviläisen kannalta.

Král Ivan, Ivan Huml! We will always love you. Kiitos vielä kerran Lauri Marjamäki, kiitos kaikki!

E: Kiitos myös Jypille ja faneille! Lähellä oli kotiinviemiset ja sielläkin olisi varmasti maistunut. Oli lähellä, että olisivat neljännen voiton vieneet Raksilasta tällä kaudella. Äärimmäisen kova joukkue joka kausi!
 
Viimeksi muokattu:

Tuborg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kaksi erää hävetti. Ei voinut ymmärtää miksei ne edes yritä'(
Hämmästyttävän samanlaisia fiiliksiä sekä Overdozen, että mitä juteltiin oman kaveriporukan kanssa herätti tuo peli. Kun kaksi erää tuntui, ettei nappaa, että pelaisivat nyt sentään säädyllisen pelin kun kuitenkin oli joukkue viimeistä kertaa kasassa, valmentaja lähdössä ja yleisöäkin ihan mukavasti. Että niinkuin tätä mainosta mukaellen "Yks joukkueelle, yks valmentajalle ja yks kaupungille". Hallissa oli jopa finaaleita parempi tunnelma, kun ei tarvinnu hampaat kurkussa jännittää, vaan voi ainostaan nauttia tunnelmasta. Hienot jäähyväislaulut oli fanit kehitelleet joukkueen pelaajille. No draaman kaareen kuului ehkä tuo hieno viimeisen erän peli ja pronssit kaulaan. Ja loppuseremoniat - enpä muista milloin on viimeksi tullut tippa linssiin hallilla. Aika monilla karpaaseilla oli aurinkolaseille käyttöä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös