Pe 15.4.2016 Kärpät - JYP (pronssiottelu)

  • 11 840
  • 76
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Tsemii Kärpille pronssipeliin...enpä olisi ikinä uskonut, että näin tulee sanottua...niin se maailmankuva vaan muuttuu! :)
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Nämä "pronssipeli on turha" - kirjoitukset ovat sellaista opittua jargonia, jota "oikean jääkiekon seuraajan" pitäisi osata suoltaa. Samaan tyylilajiin menee se,ettei kannustamiseen saisi käyttää rumpuja tai lärpyttimet pilaavat hallissa tunnelman. Toki osa kirjoittajista on oikeasti tuota mieltä,. Mutta osa vain tietää, että sitä mieltä kannattaa olla, että olisi oikea lätkäfani.

Itse olen tänä(kin) vuonna matkalla pronssipeliin. Kaikki JYPin 2010 luvun pronssipelit olen katsomassa käynyt. Kaikissa on ollut loistotunnelma. Viime vuonna (pitkälti Perrinin vuoksi) JKL:stä lähti kolme bussia Raumalla, nyt meitä on vajaa bussillinen. Se surettaa. Mutta huutaa aiotaan.

Minä uskon, että tänään nähdään rentoutunutta ja hyvää lätkää - parhaimmillaan pronssipelistä voi tulla kunnon peli, kun mailaa ei puristeta kuitenkaan loppuottelun tavoin. Vehviläisellä on hieno paikka näyttää ensi kautta varten, kuinka nollapelejä torjutaan. Ja on tuossa JYPin joukkueessakin muutama kaveri, joilla ei mitaleja SM-tasolta vielä liikaa ole. Kannattaa muistaa, että iso osa liigan pelaajista ei koskaan pääse pelaamaan - edes pronssista
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Kyllähän tosiaan pronssiottelusta voidaan olla vaikka kuinka montaa mieltä, mutta mielestäni pronssikin on kuitenkin saavutus, josta on mielestäni syytä taistella. En täysin ymmärrä ainaista kitinää pronssiottelusta.

Minä ainakin toivon täysillä oman suosikkijoukkueen voittoa ja ottelu kiinnostaa, toivottavasti Kärppiäkin. En kyllä nää yhtään syytä, miksei kiinnostaisi: Viimeinen Laten valmentama ottelu Kärpissä, monelle pelaajalle viimeinen ottelu ikinä Kärpissä, tälle joukkueella viimeinen yhteinen ottelu, pelataan kotiyleisön edessä, halutaan kirkastaa tiistain pettymys ja jättää parempi maku suuhun kaudesta.

Tietenkin moni näistä kohdista pätee varmasti myös Jypiin. Tällä kaudella Jyp on voittanut kaikki Raksilan ottelunsa, joten Jyp on jopa pieni suosikki otteluun. Kaiken lisäksi nälkä saattaa olla siellä kovempi. 45-55 Jypille. Toivotaan kuitenkin, että Kärpät pelaisi kauden parhaan pelinsä Jypiä vastaan, silloin voitto varmaankin irtoaa.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuten @pinball Map jo totesi, Luoma sanoi Keskisuomalaisen haastattelussa että pronssipeli on aivan turha ja että hän muuttaa perheensä kanssa Ruotsiin. Päätöksen uran jatkosta tai lopettamisesta tekee kuulemma myöhemmin. Samassa haastattelussa Luoma totesi että JYP hävisi HIFK:lle erityisesti taktisesti joten siinä tuli piikki Virtasen johtamaa valmennusjohtoa kohtaan.

Linkki juttuun: Konkaripuolustaja olisi jo halunnut päättää JYP-uransa - "Pronssiottelua ei pitäisi pelata" - Keskisuomalainen
Tämä oli jostain syystä mennyt tosiaan meikältä ohi, kiitos selvennyksestä.

Tuo haastattelu on kuitenkin annettu heti hävityn HIFK-sarjan jälkeen, joten kommentit pronssipelin turhuudesta voi jättää omaan arvoonsa.
 

Tach

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En kyllä ymmärrä että miksi pronssipeli ei kiinnostaisi, onhan se nyt ihan eri asia voittaa pronssia kuin jäädä neljänneksi. Valoja tauluun!

Ja tällä pelillä on myös seuroille merkitystä, pronssipelin voittaja saa muistaakseni enemmän rahaa kuin hävinnyt osapuoli

Myönnettäköön, ettei ottelu saa aikaan samanlaista fiilistä kuin välieräottelut, mutta kiinnostusta löytyy silti
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaosseura
Toisaalta turhaa läpsyttelyähän tämä - mutta toisaalta, kivempihan se on kausi lopettaa voittoon. Ja kuten todettua, kummastakin joukkueesta löytyy paljon pelaajia, joita tuskin samassa paidassa hetkeen nähdään, että mukavaa siltäkin kannalta. Tällä kaudella Kärpät ei ole kertaakaan onnistunut voittamaan JYPiä Raksilassa, mitä sitä turhaan hyvää putkea tässä vaiheessa kautta katkaisemaan. Nenonen näyttää tulevalle ex-seuralleen, että olisi kannattanut pitää (ja antaa isompi rooli), tekee kaksi maalia. Salmio sutii yhden sisään maalin edustalta. Veini päästää yhden ja viimeinen tyhjiin, eli 1-4 päättyy peli.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Eiköhän JYP nälkäisempänä, selvästi Kärppiä vähempään menestykseen tottuneena joukkueena pronssit kairaa. Totuus on, että näitä paska pronssi hupsutuksia ei pitäis pelata edes.
 

JP900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ainoa mielenkiintoinen asia on Marjamäen viimeinen peli Kärppien peräsimessä. Toiveissa pari chanttia hänen nimissään.

Tuloksella ei väliä itselleni.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mikko Luoma. Olisit vaan jäänyt kotiin.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onhan tämä pronssipeli vähän kaksipiippuinen homma. Mikäli koodinimet KooKoo ja SaiPa pelaisi itsensä tähän matsiin, tulisi siitä jopa ihan katsomisen arvoinen kapina. Nyt kun siinä pelaa kaksi kestomenestyjää, kiinnostuksen määrä on aika alhainen. Itsekin pitkään pohdin, jäänkö kotiin seuraamaan finaalia, vai lähdenkö viimeisen kerran tälle kaudelle Raksilaan. No, Marjamäen, superjunnujen, Keräsen, Pirneksen ja Humlin viimeisen esiintyminen Kärpissä pakottaa hallille. Parempi voittakoon!
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Mikko Luoma. Olisit vaan jäänyt kotiin.

Saman voisi toivottaa Tuppuraiselle joka vuosi sitten vielä itse matsin yhteydessäkin tylytti turhakeottelun. Jokainen halukas kreisibailatkoon ottelun vuoksi, mutta toivottavasti yksikään kiekkomaailman muka paremmiston edustaja ei panttaa mielipidettään pronssiottelun turhuudesta. Ehkä tämä joskus vielä pyyhitään kalenterista pois. Ensimmäisellä kerralla pirun kivaa, toisella kerralla varsin nastaa, mutta viidennellä kerralla lähinnä loppusyksyinen runkosarjaturhailu. Seuraahan tämän rakkaudesta lajiin&suosikkijoukkueeseen, mutta isompi kiima on jo poissa.

Itse haen sytykettä teemalla "T.Nättisen, M.Nenosen ja V.Kemiläisen muistoa kunnioittaen". Eikä nyt ole hullua pöllömpää nauttia Ahon ja Puljujärven otteista vielä kerran kotoisessa liigassa.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllähän historiamme pronssipeleistä on osoittautunut intensiteetiltään paljon normaalia PO-sarjan peliä erilaiseksi tapahtumaksi, joka sitten yleensä herättää pelaamaan vasta kolmannessa erässä. Hassua toiaaalta, koska kyllä se pronssimitali uran päätteeksi sitten muistetaan.

Meinasin itsekin unohtaa matsin, myönnän, mutta edelleen tietenkin tämäkin pitää katsoa.

Paremmin motivoitunut voittakoon!

Jupa
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Peli kiinnostaisi ehkä hivenen enemmän, jos olisi paikan päälle päässyt. Nooh, aina on hyvä sää grillata ja uusia reissuja tulee.

Marjamäen lähdön lisäksi Kari "KARI TYNI" Tyni päättää palveluksensa JYPin tj-pestissä, joten toivon että Tyntsä saisi nauttia vielä kerran voittavasta JYPistä. Lisäksi aika moni JYP-pelaaja huhujen mukaan vaihtaa maisemaa, joten... mitä tässä turhia jaarittelemaan, nyt alkaa sitten piiiitkä odottelu syksyn ah niin ihaniin tiistailäpsyttelyihin.

JYP vie. Tähän luotetaan.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Onhan tämä pronssipeli vähän kaksipiippuinen homma. Mikäli koodinimet KooKoo ja SaiPa pelaisi itsensä tähän matsiin, tulisi siitä jopa ihan katsomisen arvoinen kapina. Nyt kun siinä pelaa kaksi kestomenestyjää, kiinnostuksen määrä on aika alhainen. Itsekin pitkään pohdin, jäänkö kotiin seuraamaan finaalia, vai lähdenkö viimeisen kerran tälle kaudelle Raksilaan. No, Marjamäen, superjunnujen, Keräsen, Pirneksen ja Humlin viimeisen esiintyminen Kärpissä pakottaa hallille. Parempi voittakoon!

Joskus olen ollut samaa mieltä kuin enemmistö, eikä tekisi kipeää jos pronssipelistä luovuttaisiin. Mutta se, että se olisi Kookoo-Saipana jotenkin hienompi kuin menestysorganisaatioille... Se sai ajattelemaan.

Jos näin on, eikö menestysorganisaatioiden ammattiylpeys kannusta suoriutumaan ammattiylpeydellä niin, että sen Saipa-Kookoon kohdalle osuessa kaudella xx-yy ottelua ei vähäteltäisi?

Viime keväänä pronssipeli oli yksi hienoimmista penkkiurheilukokemuksista ikinä. Ehkä hienoin jopa. Ei siksi, mitä tapahtui kaukalossa (pelin aikana) vaan se mitä tapahtui katsomossa ja pelin jälkeen kentälläkin. Käsien paraneminen kesti yli kaksi viikkoa.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Tätäkin ketjua kun lukee niin taitaa osille faneille tämä ottelu olevan tärkeä. tätä todellakin pitäisi kysyä pelaajilta. ketä ihan oikeasti joku pronssi kiinnostaa? hiihtokilpailussa jonkun pronssin ymmärtää tai runkosarjassa suoraan sijoituksesta, mutta play off sarjoissa yhtä tyhjän kanssa. tää on näitä vähän parempi häviäjä. Ne ketkä katsoo tätä peliä ja kuulee pelaajien haastattelua kun tasan tarkkaan kysellään ottelun tarpeellisuudesta, tulee niin opeteltuja sanoja mitä vain pitää kertoa mutta kehon kieli puhuu täysin toisin.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä nämä pronssipelit vaan aina vähän kaksijakoisia fiiliksiä herättää. Kaikki voitetut pronssit on tuntuneet hyvältä, etenkin kun niitä on paikanpäällä saanut todistaa. Toisaalta esim. viime vuotista pronssipeliä en ollut katsomassa ja televiosion välityksellä peli oli tasoltaan lähempänä pipohöntsäilyä kuin kiihkeää kevään mitalikamppailua. Etenkin silloisen vastustajan otteista oikein näkyi voiton halu ja kevätkiima, eiku... Niin joo, ja kysykää vaikka Tuppuraiselta miten kovasti tuo peli kiinnosti.

Oli miten oli, niin vaikka kiinnostus on omalta osalta vähäisempi kuin vaikkapa menneiden välierien suhteen, niin totta helkkarissa tästä voittoa toivotaan. Se joukkue joka haluaa voittoa enemmän, todennäköisesti myös pronssimitalit tänä iltana kaulaansa ripustaa. Toivottavasti JYPiä kiinnostaa, sen soisi jo ihan Ouluun saakka matkanneiden fanien kannalta.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Pronssipeli...hmm mitähän tästä ajattelisi? Se on semmonen "ihan kiva" kauden päätös mutta jos häviää tän pelin niin tuskin ketään kauheasti harmittaa. Toisaalta oishan se pronssi mukava ottaa kun ei juuri kukaan uskonut jyppiä neljän sakkiin, oltais kolmansia! Hyvä suoritus sekin. Mites Kärpät? Edelliset kaudet huuhdottu kultaa, ja nyt pitäis syttyä pelaamaan siitä kaikkein himmeimmästä. Maistuuko vai ei, siinä kysymys. Joka tapauksessa toivottavasti pelataan eikä himmailla kesälaitumet mielessä, ihan jo paikalle saapuneiden vuoksi. Kunnialla loppuun asti!
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähän nämä aina näkyy seurojen mitalitaulukossa. Kärpillä oli 2000-luvulla 7-vuoden mitaliputki ja siellä oli se yksi pronssi välissä. Tästä voitaisi aloittaa toinen samanlainen. Kyllä ne mitalit jälkeenpäin ihan kivalta tuntuu, kun tälläinen peli nyt on päätetty pelata. Näin ihan vaan kannattajan näkökulmasta.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Tätäkin ketjua kun lukee niin taitaa osille faneille tämä ottelu olevan tärkeä. tätä todellakin pitäisi kysyä pelaajilta. ketä ihan oikeasti joku pronssi kiinnostaa? hiihtokilpailussa jonkun pronssin ymmärtää tai runkosarjassa suoraan sijoituksesta, mutta play off sarjoissa yhtä tyhjän kanssa. tää on näitä vähän parempi häviäjä. Ne ketkä katsoo tätä peliä ja kuulee pelaajien haastattelua kun tasan tarkkaan kysellään ottelun tarpeellisuudesta, tulee niin opeteltuja sanoja mitä vain pitää kertoa mutta kehon kieli puhuu täysin toisin.

Sinällään sinuahan ei sitten huhtikuun alun jälkeen ole enää kiinnostanut pelit - kun silloin uhosit lopettaneesi kanavapaketin tilauksen JYP-HIFK välieräsarjaseurannassa. Sen jälkeenkin olemme toki saaneet nauttia rakentavista viesteistäsi JYP-ketjuissa peleistä. Kun välieräsarjakin lakkasi kiinnostamasta, niin totta kai sinun on tultava kertomaan, kuinka turha pronssipeli on.

Jokainen valitsee oman tapansa seurata urheilua ja kannustaa. Mutta eikä tuo sinun tapasi tuo sinulle enemmän murhetta kuin iloa. Joskus jos vaikkapa tulisit huonoina hetkinäkin laulamaan kanssamme, että JYPpi on meidän joukkue, niin saattaisit huomata, että niin pelistä nauttii enemmän, kuin mustan tv-ruudun edessä murjottaen. Tosin en ole kokeillut tapaasi, joten voihan sekin joitain kiksejä tuoda - mistäs minä sen tiedän
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Sinällään sinuahan ei sitten huhtikuun alun jälkeen ole enää kiinnostanut pelit - kun silloin uhosit lopettaneesi kanavapaketin tilauksen JYP-HIFK välieräsarjaseurannassa. Sen jälkeenkin olemme toki saaneet nauttia rakentavista viesteistäsi JYP-ketjuissa peleistä. Kun välieräsarjakin lakkasi kiinnostamasta, niin totta kai sinun on tultava kertomaan, kuinka turha pronssipeli on.

Jokainen valitsee oman tapansa seurata urheilua ja kannustaa. Mutta eikä tuo sinun tapasi tuo sinulle enemmän murhetta kuin iloa. Joskus jos vaikkapa tulisit huonoina hetkinäkin laulamaan kanssamme, että JYPpi on meidän joukkue, niin saattaisit huomata, että niin pelistä nauttii enemmän, kuin mustan tv-ruudun edessä murjottaen. Tosin en ole kokeillut tapaasi, joten voihan sekin joitain kiksejä tuoda - mistäs minä sen tiedän
Tämä pitää paikkaansa en ole katsonut yhtään peliä kolmanen HIFK-JYP sarjan ottelun jälkeen, olen todellakin katsonut ottelun tulokset ja katson tänäänkin tai huomen aamuna miten tämä pronssipeli on päättynyt, mutta en todellakaan sen tarkemmin seuraa kuten runkosajan ja play off pelit tuohon kyseiseen otteluun asti. Pronssi peli on minusta täysin turha on siinä ketkä tahansa se on minun mielipide, en myöskään moiti niitä ketkä innoissaan sitä katsovat se ei ole minulta pois.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Noniin, eli ei tullut Kärpille triplaa edelleenkään, vaikka pelaajia revittiin kesken kautta jo muutenkin rahaa palaneeseen joukkueeseen. Eli terve vain, täällä ollaan, pronssimatsissa.

JYPin osalta kausi on ollut joka tapauksessa urheilumielessä lievästi positiivinen. Joukkue oli auttamattoman tasapaksu, ja juuri mestaruutta ajatellen keihäänkärjet puuttuivat. Toki, tasapaksu tarkoitti JYPin kohdalla myös tasavahvaa, mutta meiltä puuttui Laineet, Ramstedtit, Ahot ja Puljujärvet. Välierissä JYP ei saanut parastaan irti kuin kahdessa ensimmäisessä matsissa jotakuinkin, mutta muuten meno oli todella hyytynyttä. HIFK oli toki parempi, mutta kovemman vastuksen JYP olisi parhaimmillaan kyennyt antamaan, nyt HIFKille ei loppujen lopuksi tullut edes suurta hätää.

Pronssipeli tai ei, kun nyt olen jälleen kerran katsonut lähes kaikki JYPin pelit tällä kaudella, niin kyllähän tähän vielä yksi matsi katsottavaksi riittää. Liigalätkää pääsee taas seuraamaan vasta sitten syksyllä, joten en minä sinänsä valita. Mielenkiinnolla toki kuitenkin odottelen jo ensi kauden JYPin rakentumista, kun JYP saanee kovemman luokan vahvistuksia takaisin hurrikaaninuttuun. Mutta tämä peli alta pois ensin, ja mieluiten pronssit kaulassa jypiläiset matkaavat takaisin suomalaisen jääkiekon moderniin mekkaan, Jypinkylään.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei saakeli! Jatkoaika ei ole edes ennakkoa pronssipelistä pistänyt, ja jos vielä pistää, niin hätäpaskaratkaisuna ja antaa kyllä signaalin siitä, ettei kiinnosta sitä edes tehdä! Helvetti vie, vaikka menis kirjoitusoikeudet, niin sanon, että täällä on niitäkin, joita kiinostaa!URPOT!NYT HETI JA ÄKKIÄ KONEEN ÄÄRELLE, OLETTE LÄTKÄFANEJA VARTEN, ETTEKÄ OMIEN MIELTYMYSTENNE. ANTAA HUONON KUVAN TEISTÄ, KUN YKSIKÄÄN EI OLE ENNAKKOA KIRJOITTANUT. HÄVETKÄÄ SAATANA!!

Mielenkiintoista nähdä mitä tästä purkauksesta seuraa ja kuinka hieno- ja herkkähipiäisiä ollaan.Häpeähän tuollainen alkeellinen ammattitaito ja -ylpeys on. Kaikkia pitäisi kohdella tasapuolisesti ennakoissa. Nyt ei ole niin käynyt.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Topi Nättinen pääsee irti, katsotaan miten käy!

Superjunnut ja -papat vastaan Akatemia, jännää :)

Peukku myös Kari Tynille. Suurin yksittäinen syy sille että kauan sitten alkoi seurata kiekkoa. Respect.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei nyt oikein nappaa tämä keinotekoinen pronssipeli. Yleensä toisella joukkueella ei ole pelihaluja, ja sen ymmärtää kun loma on edessä. Tarkki nyt voisi kuitenkin yrittää torjua tulevan työnantajan maalintekoyrityksiä, vai olisiko Veini laitettu maaliin. Luoma, Kemiläinen,Tarkki, Nenonen ja ehkä Yonkmann pelaavat viimeisen ottelun JYPin paidassa, Nenonen ja Kemiläinen toivottavasti vielä palaavat jossain vaiheessa.
Veikataan nyt se perinteinen vierasvoitto JYPille, vaikka tällä kaudella nämä on menneet aivan vihkoon.

Itseäni tämä ottelu nappaa, kun viimeistä kuitenkin viedään. Mutta ymmärrän myös vastakkaiset fiilikset. Toivottavasti myös joukkueita kiinnostaa tarpeeksi.

Siekkinen Radio Citylla kertoili, että kymmenkunta pelaajaa lähtee JYPistä. Toivotaan, että jätkät haluaa tänään voittaa toisilleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös