Pe 15.3.2024 KalPa - Sport

  • 5 009
  • 57

Waasan Weri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tappio tuli. Paska juttu toki, mutta parempi joukkue voitti. Lämpimät onnittelut Kuopioon. Ottelun paremmuushan on aika helppo todentaa. Senkun kurkkaat hallilla vähän yläviistoon.

Dufva, Stålberg ja ehkä muutama muukin julisti Sportin olevan ennakkosuosikki, mikä asema ei Sportille sovi. Ehkä saatettiin ollakin lievä suosikki, mutta silloin kannattaa pitää asia omana tietona.

Oliskohan Reijolan vuoro olla sunnuntaina maalissa?

Hjalmarssonin mukaantulo ei tuonut positiivista vaikutusta.

Sunnuntaina jatketaan. Tervetuloa kuopiolaiset paikan päälle. Toivottavasti teitä tulee paljon, että saadaan tuo paljon puhuttu Kuparisaaren tunnelma ainakin kertaalleen vielä tappiin.

Sarja on auki.

Ja jos tuosta tunnelmasta vielä.

Jos pitää valita jonkun tiistaisen voittoisan Sport- Jyp -pelin, jossa hiljainen puolityhjä halli, ja vaikkapa sen viimeisen tappiollisen Sport-Ilves -pelin väliltä niin ehottomasti nautin enemmän jälkimmäisestä.
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Onko se katkeraa jos kaikki kertoo Kuopion ns "tunnelmasta" samaa. Liigan heikoin kotiyleisö
Voi olla vaikka sitäkin, mutta kannattaa huomioida, että Kuopion jäähalli on loivine katsomoineen huomattavan avara ja korkea verrattuna moneen muuhun halliin, mikä vaikuttaa aika merkittävästi akustiikkaan, joten ääni häviää siellä aivan eri tavalla kuin esimerkiksi Jyväskylässä, Hämeenlinnassa tai Lappeenrannassa.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kannattaa ehkä sun laittaa tänään lotto vetämään.

Ainakin muutamien Sport-pelaajien toimesta ulospuhallushan sieltä tuli ainakin päätöserän viimeisten minuuttien osalta. KalPa oli kyllä selvästi valmiimpi tähän sarjaan tänään.
Kyllähän se lyö pelaajista ilmat pihalle, kun yksi koomailee kiekon kanssa vaikka olisi kaikki maailman aika, ja vastustaja iskee sekunnissa virheestä lötön pussiin ottelun viimeisillä minuuteilla.
 

Frölunda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Boston
Luvalla sanoen Sportin jalka näytti loppua kohden raskaalta, ja tuomarit antoivat ottaa Kalpalta vauhtia pois roikkumalla, mikä on erittäin perseestä. Jos toinen on parempi, niin ei sitä pidä lähteä säännöistä joustamalla tasoittamaan. No, parempi voitti kuitenkin.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viimeksi muokattu:

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Harmillisesti en kerennyt perjantaina Junttilandiaan. Kieltämättä on jo taas vähän ikävä muiden heikkojen ja lahjattomien seuraan.

On se läpsytinmeri vaan kaunista katseltavaa, harmittavasti vaan jää ääni vähän muun huudon jalkoihin.

Youtube:


Ei kai tuossa, kukin tyylillään. Ei se muilta pois ole, jos jossain kannatetaan läpsyttimillä, rumpupatteristolla tai vaikkapa haitareilla.

Mielestäni ihan hyväkin ettei kaikki tuki samaan sapluunaan ja sitä kautta mittaile kulleja, miten paljon lippuja heilutettiin pelin aikana tms paskaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös