Pe 15.12.2006 TuTo - Jukurit

  • 3 293
  • 29

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
puumaila kirjoitti:
Niinhän taisi Ikakin olla kaveria ulostamassa jossain vaiheessa. Mutta Määttänen taisi Ikaa vakuutella Syväsalmen kyvyistä ja onneksi vakuutteli. Pakko myöntää, etten itsekkään ole Syväsalmea aina oikeen hyvänä pelurina pitänyt, vaikka täälläkin on kaverin hehkuttajia riittänyt. Tänään ei kyllä Syväsalmen esitys voinut jättää ketään kylmäksi.

Vielä kun se kova lämäri suoraan syötöstä lähtisi joka kerta kunnolla, niin siinä olisi todellinen pelote vastustajalle. Ajoittain tänäänkin Syvis toi kiekon niin helpon näköisesti Jukureiden alueelle, että hän tuntui itsekin yllättyvän, eikä aina oikein tiennyt, mitä sen kiekon kanssa sitten pitäisi tehdä. Tosin, siinäkin on menty hirvittävästi eteenpäin. Ennen Syväsalmi jäätyi ihan totaalisesti päästyään vastustajan alueelle, nykyään hyökkäys ei enää pääty siihen.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Turkulaista tunnelmaa?

Ei ollut tänään täysi tupa, mutta tunnelmaa oli enemmän kuin Kupittaan avauksen loppuun myydyssä pelissä. Liekö oluen, tanssi tyttöjen vai TuTon hienon pelin syytä, mutta Kupittaalla oli erittäin nautittavaa katsoa tänään TuTon ja Jukureiden kohtaamista. Vastinetta sai koko rahan edestä. Muutakin ohjelmaa peliin oli tosiaan järjestetty mukavasti ja tästä kiitos TuTon johdolle(tanssi tytöt, taitoluistelu esitys, maali-kisa, yms.).

TuTon pelissä oli paljon hyviä asioita. Uskaltaisin väittää, että Pablo-Syvis pakkipari on Mestiksen paras. Varsinkin Syväsalmi on kehittynyt viime kaudesta todella paljon ja laukauskin alkaa olla kohdallaan. TuTon maalissa Juha Kuokkanen kannatteli joukkuetta ja pelasti TuTon useasti. Saunamäki-Forsell-Virpiö oli TuTon paras ketju tänään, vaikka paikkoja oli muillakin. Ainoa mikä pelistä jäi harmittamaan oli Keinäsen tuomio.

Jukurit ei missään nimessä ollut huono, mutta rehellisyyden nimissä täytyy sanoa että tulos oli täysin oikea. TuTo hallitsi ajoittain peliä erittäin pitkiä tovia ja ehkä Jukureiden kova ottelurumba vähän tylsytti parasta terää. Toisessa erässä TuTolla oli paljon mahdollisuuksia mennä menojaan, mutta kun ei niin ei. Jukurit sai vielä hyvän vaihteen päälle lopussa 3-2 tilanteessa ja oli lähellä tasoitusta, mutta Pablo viimeisteli tyhjiin 4-2. Tämän jälkeen vielä Mäki pääsi karkuun Jukureiden selkärangan katkettua ja viimeisteli vielä loppunumerot 5-2. Oli niin maukas peli, että saa nähdä minkä kohtelun KooVee saa huomenna.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Well done, my comrades...

Onnittelut Tovereille hyvästä hoki-illasta. Siellähän jopa kannustettiin käsiä yhteen hakkaamalla kotijoukkuetta ja oheisohjelmaakin oli. Tuo peli-ilme play offeihin ja mikä tahansa Mestis-jengi on vaikeuksissa. Kyllä tästä vielä hyvä tulee. Paitsi että se pitkäveto kusahti, stna.
 

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
Hieno voitto ja hieno peli. Forre sai taas pistetehtailun käyntiin, Kuokkanen oli hyvä ja Salo-Laakso parivaljakko namutteli pariin otteeseen näyttävästi vaikka tulosta ei nyt tullutkaan. Teemu Mäki teki mestis-uransa ensimmäisen maalin ja pelasi muutenkin jälleen hyvän ottelun. Keinäsen pelirangaistus tuli enemmänkin törmäyksestä kuin polvitaklauksesta. En sen enempää kyseistä tuomiota ala protestoimaan, jos Vuohtoniemi kerran tulkitsi teon polvitaklaukseksi, niin ulosajo oli ihan perusteltu. Muuten Vuohtoniemi oli aika suurissa vaikeuksissa. Muutaman kerran hän mm. nosti käden jäähyn merkiksi pystyyn, mutta ei viheltänyt vaikka kiekon hallinta vaihtui joukkueelta toiselle, yritä siinä sitten päätellä kummalle joukkueelle se rangaistus oikein tulee.

tosiasia kirjoitti:
Uskaltaisin väittää, että Pablo-Syvis pakkipari on Mestiksen paras.

Syvis ja Pablo pelasivat tänään mainiosti. Varsinkin hyökkäyspäässä kyseinen pakkipari saattaa hyvinkin olla mestiksen paras. Vielä kun saisi jokaisessa pelissä sihdin yhtä tarkaksi kuin tänään.
 

pygmalion

Jäsen
Melko suoralta tulilinjalta nähtynä uskaltaisin väittää, että Vuohtoniemen olisi kannattanut ehkä hetki miettiä ja konsultoida vaikka linjureita ennen Keinäsen tuomion julistamista. Jos minulta kysytään, niin osuma tuli lonkalla, eikä jalka ollut poikkeuksellisesti ojennettuna vastustajan tielle.

Mutta hyvinhän tuo näytti sujuvan ilman Keinästäkin. Saapa nähdä, mikä on Ikan ratkaisu lauantaille, mahtuuko Keinänen takaisin paikalleen vai saako ihmetellä toimivia ketjuja penkin päässä?

Järvinen alkaa olla ilmeisesti fyysisesti kohtuullisessa tikissä, siinä määrin jäätäviä ovat miehen otteet, siinä rinnalla Syväsalmi on saanut niin paljon itseluottamusta, että peli on aivan uudella tasolla.

Nyt on sitten ykkösviisikossa kolme äijää sarjan ehdottomalla huipputasolla. Laiturit kun saisivat vielä jostain yhden vaihteen ja viimeistelymalttia ja -taitoa, niin jälki voisi olla suht tylyä.

Kaiken kaikkiaan illan ottelu ei oikeastaan millään mittarilla kalvennut vaikkapa tänä syksynä Turkuhallissa nähdyille peleille. Ei pelillisesti, ei viihdearvoltaan, ei tapahtumana. 'Urraa, Toverit!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös