Pe 15.1.2021 TPS - Jukurit

  • 3 850
  • 44

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS tänään:

#27 Mikael Pyyhtiä - #46 Juuso Pärssinen - #48 Lauri Pajuniemi
#51 Markus Nurmi - #34 Ruslan Ishakov - #62 Josh Kestner
#90 Timur Ibragimov - #61 Juhani Jasu - #77 Topias Haapanen
#56 Hannu Kuru - #13 Petteri Wirtanen - #63 Joel Janatuinen
#50 Samuli Vainionpää

# 4 Aleksi Anttalainen - #47 Ville Lajunen
#55 Alen Bibic - #33 Oliver Bohm
# 7 Johan Ivarsson - # 6 Ruben Rafkin

#30 Ukko-Pekka Luukkonen
(# 1 Andrei Karejev)

Loukkaantuneet: # 5 Eemil Viro (flunssa), #26 Lauri Korpikoski, #60 Eetu Liukas, #94 Henrik Larsson
Rotaatio: #19 Valtteri Pulli, #40 Elias Laitamäki, #41 Aarne Intonen, #54 Leevi Teissala

Palloseuran kokoonpanossa on käynyt melkoinen myllerrys. Olisiko näin, että kaikki hyökkäysketjut sekä lähes kaikki puolustajaparit ovat ensimmäistä kertaa tällä kaudella kasassa? Yleensä näin tiukka sekoitus viittaa siihen, että valmennuksella on luottamus omaan tekemiseen totaalisesti hukassa.

U20-kisoista palanneet Mikael Pyyhtiä ja Juuso Pärssinen on istutettu ykkösketjuun Lauri Pajuniemen kaveriksi. Muistaakseni ainakin Mikko Rantasella alkoi jokunen vuosi sitten lentokeli juuri U20-kisojen jälkeen. Toivotaan-toivotaan, mutta pelätään myös pahinta. Kakkosessa Markus Nurmi ja Josh Kestner ovat pelanneet yhdessä jonkin verran, mutta nyt ensimmäistä (?) kertaa keskelle istutetaan Moskovan Suuri Sirkus - Ruslan Ishakov. Pitäneekö Nurmen käydä jossain välissä karvaamassa kiekko Ishakovin lavasta, että Kestner saa edes muutaman vetopaikan?

Kolmosen laidoilla on uskolliset soturit Timur Ibragimov ja Topias Haapanen. Vihdoin ja viimein Juhani Jasu on saatu sinne kolmosen keskelle, jossa hän on SM-liigan eliittiä. Kauan sitä Jasua roikotettiinkin siellä ykkösessä. Hannu Kuru, Petteri Wirtanen ja Joel Janatuinen muodostavat nelosketjun. Tämä kolmikko on saattanut aiemminkin tällä kaudella pelata yhdessä. Samuli Vainionpää on mukana vielä kolmantenatoista hyökkääjänä.

Pakistossa ykkösessä luutivat Aleksi Anttalainen sekä Ville Lajunen, jotka ovat muutaman ottelun pelanneet yhdessä. Jostain syystä mulla on sellainen mielikuva, että tämä ei ole ollut ennenkään toimiva pari, joten kyseessä on hieman outo ratkaisu. Kakkosesta vastaavasti löytyvät Alen Bibic ja Oliver Bohm. Anttalainen-Bibic oli aiemmin syyskaudella erittäin toimiva kombo. Vastaavasti Bohm-Lajunen kuulostaisi toimivammalta. Kolmannen parin muodostavat Johan Ivarsson ja Ruben Rafkin. Jotenkin tuntuu siltä, että pakkipareja on sotkettu vain sotkemisen ilosta.

Ukko-Pekka Luukkonen palaa TPS:n tolppien väliin ensimmäistä kertaa neljään viikkoon. Luukkosen edellinen ottelun oli tappio Tapparaa vastaan 18.12.2020. Kuuden takaiskumaalin jälkeen tänään olisi kauden ensimmäinen nollapeli tilauksessa. Andrei Karejev on varalla.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit:

Piitulainen-Löfman-Rohdin
Jakovenko-Salmela

Brandon Yip-Nikkanen-Pontus Netterberg
Galvas-Kokkonen

Stransky-O.Mäkinen-Huttunen
Piipponen-Rindell

Henritius-Vähätalo-Pulkkinen
A.Mäkinen

Rajaniemi (Järvinen)

Piitulaisen paluu ykköseen on tärkeä juttu, mutta kyllähän tänään huomio kiintyy kakkosketjuun. kun Yipper ja Netterberg avaavat Jukurit uransa. Hyvältä näyttää meidän kokoonpano.

Yip: Yip: "Työ alkaa tänään"
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
kyllähän tänään huomio kiintyy kakkosketjuun. kun Yipper ja Netterberg avaavat Jukurit uransa. Hyvältä näyttää meidän kokoonpano.
Tosiaan mielenkiintoista nähdä miten uudet pelurit suoriutuvat. Varsinkin Yipperillä on pitkä pelaamattomuus takana, vaikka mies muutoin vaikuttaa hyväkuntoiselta. Kovatasoinen peluri Liigaan, mutta varmasti vaatii jokusen pelin alle ennen kuin voi alkaa odottamaan tulosta. Toisaalta en ihmettelisi, vaikka naputtaisi pari maalia heti alkuun, kuten Abramov debyytissään lokakuussa.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Jippii Yip ulos ja tervetuloa Liigaan.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Voipi sitten kopissa miettiä tuotakin.
 

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Yip ulos.
Sehän oli hyvä aloitus!
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Huono yv ollu tähän mennessä.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Kyllähän tuolla Rohdinillakin ihqn ok veto on. Ei ny ihan näin usein tarvitse kaveria paikoille päästää.
 

Vanha mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ja Suolahden Urho
Olen noita jo useamman vuoden katsellut ja aina on jäänyt paska maku suuhun, kun kaverit levittäytyvät jäälle odottaen vastustajan jäähyä. Ei helvetti ei tämä ole oikeaa jääkiekkoa. Tuomarit menee siihen mukaan.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Nyt tuomari kyllä pelasti Jukurit. :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös