Pe 14.9.2018 Lukko - Ässät

  • 10 355
  • 55

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ollaanpa nyt ajoissa ja laitetaan ketju kehiin nyt.

Kolmen päivän kuluttua alkaa siis kausi 2018-2019. Ässät ja Lukko iskevät perjantaina yhteen Raumalla. Viimeksi joukkueet aloittivat kautensa keskinäisellä ottelulla kaudella 2015-2016, jolloin Lukko voitti Ässät 1-0. Kahtena edelliskautena Ässät on avausottelussaan pelannut Tapparaa ja Ilvestä vastaan.

Viime kaudella nähtiin pudotuspeleissä ensimmäistä kertaa yli 20 vuoteen ottelusarja Ässien ja Lukon välillä, kun säälipleijareissa otettiin yhteen. Ässät taisi lähteä ennakkosuosikkina sarjaan, kun runkosarjan loppu meni erinomaisesti ja Raumalla päinvastoin. Murskalukemia ei nähty, mutta kaksi maukasta voittoa Ässät otti ja eteni puolivälieriin Kärppiä vastaan suoraan kahdella voitolla. Porissa Kähkönen imuroi Kuparisen laukauksen alivoimahyökkäyksestä ensimmäisellä minuutilla, Raumalla Ässät tasoitti ottelun viime minuuteilla Matushkinin maalilla ja voitti lopulta jatkoajalla Kuparisen iskiessä ratkaisumaalin. Ässien kannattajat ottivat aika hienosti Rauman haltuunsa. Samanlaista meininkiä vaan sitten perjantainakin!

Runkosarjassa voitot menivät viime kaudella tasan 3-3. Molemmat voittivat kaksi ottelua kotona ja yhden vieraissa. Rauman ottelut päättyivät 7-2, 0-2 ja 3-1, Porissa lukemat olivat 3-2 vl, 4-2 ja 1-4. Tuo murskatappio Raumalla oli samalla Ässien kauden ensimmäinen häviö. Viimeisimmästä 10 Raumalla pelatusta runkosarjamatsista voitot ovat tasan 5-5.

Lukon uusista pelaajista puolet (Mark Auk, Jakub Krejcik, Justin Danforth, Brandon DeFazio, Linus Nyman + lainalla oleva Andrew Gordon) ovat ulkomaalaisia, kun taas Ässät on suosinut kotimaista ja Padan rosteri onkin suomalaisin hyvin pitkään aikaan. Lukon veskariosastolla Oskari Setänen tuli Minnesota Wildin organisaatioon lähteneen Kaapo Kähkösen tilalle. Hyökkääjä Peter Tiivola siirtyi kahden vuoden pahvilla Ässiin. Pata on ollut pelaajamarkkinoilla maltillisempi ja uusin hankinta, puolustaja Saku Salmela julkaistiinkin toukokuun alussa. Bluesin junioreista siirtyivät pitkillä sopimuksilla Poriin puolustaja Niklas Peltomäki ja hyökkääjä Lenni Killinen. Aki Juusela tuli takaisin patapaitaan TuTosta, Aleksi Rekonen siirtyi Pelicansista Ässiin kaksivuotisella sopimuksella Tiivolan tapaan. Lähtijöitä Ässillä riittääkin: Matti Kuparinen ja Marco Insam menivät Italiaan, Ben Blood siirtyi Britanniaan. Maksim Matushkin jatkaa uraansa KHL:ssä, Simon Suoranta TPS:ssä. Saksaan siirtyi kolme pelaajaa, hyökkääjät Ville Korhonen, Philip McRae ja Antoine Laganiére. Jesperi Kotkaniemi pelaa toistaiseksi Montrealissa, mutta saattaa vielä palata Ässiin.

Lukolla päävalmentaja ei vaihtunut, vaan Pekka Virta aloittaa toisen kautensa Raumalla. Ässissä Mikael Kotkaniemi aloittaa ensimmäisen kokonaisen kautensa päävalmentajana Liigassa. Harjoitusotteluissa Lukko voitti täysimittaisista otteluistaan 2/4, Ässät puolestaan 3/6. Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella kolmesti: Pitsiturnauksessa Lukko voitti 2-1, mutta sen jälkeen Ässät vei maalein 3-2 ja 6-1.

Olen jo pitkään odottanut uutta kautta ja pian se alkaa. Tyytyväisiä ollaan täällä suunnalla, ja taatusti muuallakin. Paras voittakoon ja napatkoon ensimmäisen kiinnityksen Satakunnan herruuteen kaudella 2018-2019. Heitetään tähän loppuun vielä tulosveikkaukseksi 2-4. Salminen ja Kärki tekevät molemmat maalin, Tiivola laittaa loppuniitiksi kiekon tyhjään rysään edellistä seuraansa vastaan. Tappeluita tuskin nähdään, Lamberg voi heittää pommin tai pari, jos on kokoonpanossa. Lukon DeFazio ja Krejcik ovat kiinnostavia tapauksia ja saa nähdä, saavatko he mitään aikaiseksi perjantaina.

Ei muuta kuin jatkamaan keskustelua. Pian mennään taas!
 

Kuusnolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
VGK, Korven Honka, Kuivalahden Kiri
Ei kai se Jokerien KHL- saaga vielä junnujen kansallisuuteen vaikuta vai olenko menossa halpaan?
 

senilix

Jäsen
Linus Nyman on Jokereista lähtöisin ja suomalainen.... Tuohon Kuusnolla varmaankin viittaa.
 

Puke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Björneborg Moderators
@Punamusta loistava ketjun avaus muuten. Näitä on aina ilo lukea!
Nyman tosiaan ihan suomalainen ja pelannee vuodenvaihteessa Suomen U20-kisajoukkueessakin. Viiimeiset vuodet pelannut rapakon takana juniorisarjaa loistavin tehoin. Ollut pirteä myös harkkapeleissä ja Lukossa aiotaankin antaa nuorelle miehelle reilu näytönpaikka tulosyksikössä.

Ässistä mielenkiintoisia seurattavia itselle ovat luonnollisesti raumalaiset Tommila ja Juusela, mikäli jälkimmäinen mahtuu pelaavaan kokoonpanoon. Tommi Taimi on myös aina vittumainen jätkä, ja osaa tehdä tarvittaessa pisteitäkin.

Liput perjantaille on jo hommattu. Ja kyllähän tätä ihan innolla odottaa!
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Do dii.. eli kahden vuoden tauon jälkeen runkosarja alkaa huomenna taas paikallispelillä. Harjoituspelien osalta uskaltanee sanoa, että Ässät oli jopa yllättävän(?) vakuuttavasti niskan päällä, kiva nähdä mitä vaikutusta DeFazio ja laina-Gordon tähän tilanteeseen tuovat. Vaikka kauden avauspeli on aina kauden avauspeli, niin kyllä siitä silti pitää lähteä, että Lukko nyt kaatuu ihan jo silkan hengen voimalla. Rauma ei kuitenkaan ole enää viime kausina ollut lainkaan niin hankala paikka, kuin vaikka 15 vuotta sitten kun elettiin niitä suuria kriisivuosia..

Ässät lähtee kauteen käytännössä täysin terveellä miehistöllä, koska loukkaantuneina on vain pari rotaatiopelaajaa. Eli ainakaan sen taakse ei voi mennä, jos homma ei ota tuulta alleen. Joukkueessa on lisäksi niin paljon porilaisia, ja myös muutoin sellaisia pelaajia joilla on näyttöhaluja nimenomaan Lukkoa vastaan, että se ei mitenkään voi olla näkymättä näissä paikallispeleissä. Eli kyllä itse odotan aikuisten oikeasti hyväryhtistä kaudenavausta huomenna..
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Huomenna sitten aloitetaan. Nyt on harjoituspelit läpsytelty ja päästään heti ottamaan revanssi naapurista.
Ässät pääsee terveellä joukkueella liikeelle, meiltä puuttuu 4 avauskokoonpanon kaveria, (Vahalahti, Tukonen, Riikola ja Friberg) siitä huolimatta Lukolla tasokkaampi materiaali ja kotietu jonka turvin uskon selvään kotivoittoon (5,4-2,1)

Kunhan ei oleta innostuksissa turhia jäähyjä, pelit ratkaistaan nykyään pitkälti YV.llä. Toivotaan että YV:n suhteen Lukon viimevuotinen korpivaellus on ohi ja peli pannaan pakettiin Ässien tyhmistä jäähyistä.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Huomenna sitten aloitetaan. Nyt on harjoituspelit läpsytelty ja päästään heti ottamaan revanssi naapurista.
Ässät pääsee terveellä joukkueella liikeelle, meiltä puuttuu 4 avauskokoonpanon kaveria, (Vahalahti, Tukonen, Riikola ja Friberg) siitä huolimatta Lukolla tasokkaampi materiaali ja kotietu jonka turvin uskon selvään kotivoittoon (5,4-2,1)

Joo sikses hyvä tilanne kieltämättä, kuinka meillä on parempi materiaali loukkaantumisista huolimatta. Näin sen toki kuuluu ollakin.

Suht selkeään kotivoittoon on usko ja eiköhän se sieltä tule, kun annetaan alusta alkaen kunnolla painetta Ässien heikkoon puolustukseen. Toivottavasti kaikesta huolimatta muutama porilainenkin eksyy hallille nauttimaan vaahdottomasta kaljasta.
 

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Toivottavasti kaikesta huolimatta muutama porilainenkin eksyy hallille nauttimaan vaahdottomasta kaljasta.
Toivoa sopii myös että edes se ensimmäinen rauman boik uskaltaa tulla tällä kertaa hallille saakka kannustamaan omiaan. Viime keväänä olikin vähän hiljaisempaa, vai mitä? :D Pitkästä aikaa paikallissarja play-offeissa ja mitä tekivät (itseään maan parhaimmiksi kehuvat) Lukon kannattajat? Hylkäävät joukkueensa sillä hetkellä, kun se kaikkein eniten kaipaisi kannattajiaan. Käsittämätöntä ja anteeksiantamatonta toimintaa. Lukon pelaajat ja valmennus kerjäsivät kannattajia saapumaan kannustamaan, mutta boja totesivat: "Me ollam boja hävit tää beli" ja jäivät kotiin, kuin pelkurit ikään. Siinäpä vasta raumalaisuutta ja raumalaista kannattajatoimintaa parhaimmillaan :D
 

Patalogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät #90 #96
Joo sikses hyvä tilanne kieltämättä, kuinka meillä on parempi materiaali loukkaantumisista huolimatta. Näin sen toki kuuluu ollakin..

Jaahans, huomenna se tosiaan alkaa ja fiilikset ovat positiivisen odottavaiset. En nyt niin hirveästi hehkuttais tota Lugun materialia paljon paremmaksi, ainakaan tällähetkellä. Kyllä jos Lukon peli on vähänkään saman näköistä kun muutama viikko sitten Isomäessä, niin ei Ässillä ole hädänpäivää. Veikkaan, että Setänen imuroi kaksi ja Ändi yhden.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Huomenna se sitten taas alkaa. Odotuksissa on heti pisteiden kaappaus (vaikkapa Setäsen pienellä avustuksella) Raumalta ja tätä kautta hyvä startti kauteen. Heti seuraavana päivänä on tiukka peli kotona Tepsiä vastaan, onneksi matkoihin ei tässä kohtaa paljoa energiaa kulu.

Ässillä on onneksi nyt sairastupa suht tyhjä, isoin poissaolo tulee nuoren Kotkaniemen muodossa. Sentteriosastolla Makkoselta odotetaan nyt paljon, toivottavasti pysyy kasassa eikä heti joudu telakalle. Myös Andy maalilla on paljon vartijana, helppoja ei saisi mennä. Kiviahoa tuskin vielä näissä parissa ekassa pelissä maalilla nähdään mikäli Andyllä vähänkin koppi tarttuu.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Tässä otteluparissa kiteytyy urheilun hienous. Rikas öykkäri vastaan köyhä ja sympaattinen haastaja. Ivan Drago vs Rocky ja me kaikkihan tiedämme kuinka näissä lopulta aina käy (Huippuhetket: Lukko - Ässät).
Näillä Lukon kaltaisilla ostojoukkueilla kauden alku aina erittäin tärkeä. Jos juna ei lähde vauhdilla asemalta, niin palkkasoturit keskittyvät tilipäivän odotteluun ja Netflixiin. Siksi tässäkin matsissa, kuten aina ennenkin, paineet ovat Lukolla. Jotenkin hämmentävä rosteri Lukolla, kun joukkueessa on jopa alle kolmekymppisiä pelimanneja. Tosin eiköhän sinne talven mittaan raahata taas ketjullinen kalliita alisuorittajia, jotta saadaan junnut vilttiin.

Köyhä ja pelaajamateriaaliltaan heikko Ässät lähtee yrittämään edes yhden maalin tekemistä ja murskatappion välttämistä, joista jälkimmäinen ei tule kuitenkaan välttämättä onnistumaan. Ässillekin kauden alku on tärkeä, vaikkakin eri syystä kuin Lukolla. Nuori joukkue ei välttämättä kestä henkisesti jatkuvia murskatappioita, joten siksi näissä Lukko- ja TPS-peleissä pitäisi pysyä pelissä mukana loppuun asti, vaikka pisteisiin ei olekaan mahdollisuuksia.

Toivottavasti edes muutama vierasfani uskaltaa mennä hallille kokemaan Liigan fanaattisimman kotiyleisön infernaalisen metelin. Ei kun, tää pelataankin Raumalla. Never mind.
Olen itse huomenna lapsenvahtina, joten en pääse hallille, mutta aion sentään mennä katsomaan sitä valtaisaa ihmismassaa, joka vaeltaa Rauman torilta hallille jonkinlaisessa organisoidussa massakulkueessa. Siitä tulee eeppinen näky. Pistän jälkeenpäin videota juutuubiin. Mitä reittiä nuo kulkevat? Torilta Kauppakatua suoraan Nortamonkadulle vai Savilankatua Eteläkadulle? Pitäisi tietää reitti, jotta voi etsiä ajoissa kunnon katselupaikan. 5-vuotias poika ei muuten näe väkijoukkojen takaa mitään.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jaaha ja siitä se sitten taas alkaa. Kesä on mennyt mukavasti ja jopa poikkeuksellisen vähäisellä Lukon touhujen mietiskelyllä, mutta enköhän mä tästä taas syksyn ja liigakauden alkaessa ala heräilemään ja verenpainetta keräilemään.

Lukon viime kauden loppupuoli oli niin masentavaa toilailua että sen takia olisi tärkeää saada hyvä startti kauteen. Vaikka aina sanotaankin että ei syksyn pelit mitään ratkaise niin Lukosta on kahtena peräkkäisenä kautena nähty että kyllä niillä vaan väliä on, supervalmentaja Juha Vuoren kaudella 2016-17 kausi ryssittiin syksyn huonojen pelien takia eikä Kari Heikkilä ihan pystynyt Lukkoa play offeihin nostamaan, 2017-18 eli viime kaudella taas hyvän syksyn ansiosta Lukko play offeihin pääsi.

Lukko on minusta hiukan heikentynyt kesän aikana. Erityisesti se tärkein osa eli maalivahtipeli on melkoinen arvoitus nyt, niin se kyllä tietysti oli vuosi sittenkin mutta Kaapon pelattua huippukauden voi sanoa että alaspäin on tultu. Luottoa minulta silti löytyy niin kakkosvahti Lassi Lehtiseen kuin Oskari Setäseenkin, saman kylän poikia kun ollaan.

Puolustajista kaipaan Johan Motinia. Jakub Krejcik ei meriittiensä puolesta kalpene tippaakaan hänelle, mutta harjoituspeleissä tsekki ei vielä ole oikein mitään itsestään irti saanut. Mikäli homma alkaa toimimaan kuten pitäisi tuon tason äijällä, niin sitten asiat on hyvästi.

Hyökkääjistä jäin kaipaamaan Chris VandeVeldeä mutta en niin paljon kuin Kähköstä ja Motinia. Ja Brandon DeFazion pitäisi kyllä ollakin VandeVelden korvaaja. DeFazio ei ole pelannut peliäkään, on ollutkin vasta muutaman päivän Raumalla joten hän on ihan uusi tuttavuus jokaiselle Äijänsuolla ja muualla huomenna peliä katsovalle.

Andrew Gordon on tietysi luku sinänsä. Hyvä että Lukko sai tällaisen pelaajan, vaikkakin vaan seitsemän pelin ajaksi lainalle mutta kuten sanottu, nämä on tärkeitä pelejä koko kautta ajatellen ja Gordonilla on näissä iso roolinsa.

Muuten en huomisesta pelistä osaa mitään sanoa. Täysin pyöreä peli, kaikki on mahdollista.
 

Puke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Björneborg Moderators
@Domi28 muuten ansiokkaaseen provoon mainittakoon, että eliteprospectsin mukaan keski-iässä vanhan Lukon ja nuorten Ässien eroa on tällä kaudella 2 vuotta (Lukko 26.5 ja Ässät 24.5 vuotta). Lukolla lukemaa nostaa luonnollisesti mukaan lasketut, mutta mahdollisesti koko kauden sivussa olevat 41 v. Vahalahti ja 32 v. Tukonen, joten sanoisin, että joukkueet ovat aikalailla samanikäiset tällä hetkellä.
Toki asioita voi aina pyöritellä miten haluaa ja porilaisethan mielellään pyörittelevät ne näyttämään omalta kannaltaan hyvältä. ;) Kunhan nyt tartuin tähän. Jatkakaa.
 

SammyRumour

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & SHL
Lukolla on kova nippu kasassa. Vaikka Hegemonia pelissä Ässät voitti selvin lukemin niin täytyy muistaa, ettei Lukolla ollut DeFaziota eikä Gordonia vielä hyökkäyksessä. Danforth on myös potenttiaalinen pisteiden tekijä liigaan.

Ässillä on myös hyvä hyökkäys, mutta puolustus askarruttaa. Kyllä yksi kovaotteinen +185 cm ja +90 kg peruspakki siellä pitäisi olla sanokaa mitä sanotte.

Maalivahdit ovat tasaisia. Mutta pikkasen menee Ässille tämä osasto.

Veikataan silti, että Lukko voittaa illan pelin selvin lukemin. Kauden eka peli ja kotiavaus derbyssä.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
@Domi28 muuten ansiokkaaseen provoon mainittakoon, että eliteprospectsin mukaan keski-iässä vanhan Lukon ja nuorten Ässien eroa on tällä kaudella 2 vuotta (Lukko 26.5 ja Ässät 24.5 vuotta). Lukolla lukemaa nostaa luonnollisesti mukaan lasketut, mutta mahdollisesti koko kauden sivussa olevat 41 v. Vahalahti ja 32 v. Tukonen, joten sanoisin, että joukkueet ovat aikalailla samanikäiset tällä hetkellä.
Toki asioita voi aina pyöritellä miten haluaa ja porilaisethan mielellään pyörittelevät ne näyttämään omalta kannaltaan hyvältä. ;) Kunhan nyt tartuin tähän. Jatkakaa.
Lukon todennäköisen tämän iltaisen kokoonpanon keski-ikä on 26,5 vuotta. Jos pelaajien iät vielä pyöristetään ylöspäin syntymävuoden mukaan saadaan keski-iäksi 26,7 vuotta :)

Setänen (24)
Lehtinen (19)

Niskala (36) - Kreijcik (27)
Ahonen (31) - Sevänen (23)
Marttinen (36) - Auk (23)
Reunanen (20)

Gordon (32) - Ilomäki (27) - Keränen (31)
DeFazio (30) -Laakso (33) - Danforth (25)
Koivisto (35) - Liedes (25) - Nyman (19)
Koivistoinen (23) - Vidgren (21) - M.Petman (17)

Noilla pakkipareilla ja ketjuilla eilen olivat treenanneet. Toki voi olla että Ville Heinola on 7. pakkina Reunasen tilalla ja toinen näistä pelaa TuToa vastaan Turussa A-Junnujen pelissä.

Illan pelistä sen verran että en kyllä tiedä että mitä odottaa. Sen verran sekavasti Lukon treenipelit menivät ja Ässilläkin taisi vielä aikalailla isoa ailahtelua olla. Se vähän yllättää että Veikkauksen mielestä Lukko on noinkin suuri ennakkosuosikki (1,98-4,30-2,85). Kauden avaus ja kotipeli joo, mutta harvemmin se näissä hegemonia-peleissä on paljoa painanut.
 

67-Hgy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tänään se alkaa. Raumalle totta kai paikan päälle katsomaan paikallis derby. Kiva kutina ja odotus illan pelistä. Pata ottaa täyden pistepotin pikkuveljeltä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Gordon (32) - Ilomäki (27) - Keränen (31)
DeFazio (30) -Laakso (33) - Danforth (25)
Koivisto (35) - Liedes (25) - Nyman (19)
Koivistoinen (23) - Vidgren (21) - M.Petman (17)

Eli siis Liedes on pantu kolmosen sentteriksi, mielenkiintoista. Selittää tosin sen kun katselin eilen Lukon omien sivujen otteluennakkoa jossa sanottiin, että DeFazio on treenannut Laakson ja Danforthin ketjussa. Mietinkin siinä sitten, että se on varmaankin näin ollen kakkonen. Ja ihmettelin juuri sitä, että miten tuo kolmonen sitten menee, kun Lukolla loppuvat sentterit.. itse asiassa Lukolla on jopa aika akuutti sentteripula, kun tuosta tilannetta katselee

Ässien kokoonpanossa suurin mielenkiinto kohdistuu nyt siihen, kuka on laitettu ykkösen keskelle. Ässien tilanne on sikäli paradoksaalinen, että hyökkäyskaluston voi sanoa luvalla olevan hyvä, vaikka varsinainen ykkössentteri puuttuu kokonaan :D Appelgren siinä kokeili parissa viime treenipelissä, mutta eihän se tietenkään mikään kestävä ratkaisu ole. Eli se on sitten joko suosiolla Kärki ykkössentteriksi, tai sitten jos Kärkeä tarvitaan laidassa, niin sitten laittaisin itse Makkosen ykkössentteriksi. Tiivolan ketju on kuitenkin ollut pitkään naulattuna kakkoseksi, joten Tiivola ei ole vaihtoehto..
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eli siis Liedes on pantu kolmosen sentteriksi, mielenkiintoista. Selittää tosin sen kun katselin eilen Lukon omien sivujen otteluennakkoa jossa sanottiin, että DeFazio on treenannut Laakson ja Danforthin ketjussa. Mietinkin siinä sitten, että se on varmaankin näin ollen kakkonen. Ja ihmettelin juuri sitä, että miten tuo kolmonen sitten menee, kun Lukolla loppuvat sentterit.. itse asiassa Lukolla on jopa aika akuutti sentteripula, kun tuosta tilannetta katselee
Joo, tuota Liedeksen sentterinä kokeilemista ihmettelin itsekin eilen kun @Villi-Länsi oli ollut treenejä väijymässä ja ketjut laittoi tuonne Lukon puolelle. Lukolla on siis kaksi laituria sentterinä, jos tuolla kokoonpanolla mennään. Vidgren on tosin pelannut ihan mukiin menevästi treenipeleissä tuossa keskellä. Kuka sitten tuossa kolmosessa tasapainottaa lähtökohtaisesti peliä, niin on mulle arvoitus. Vauhtia varmasti riittää tuolla ketjulla muuten ja illalla sitten nähdään miten homma toimii, vai olivatko eiliset treeniketjut vain suurta kusetusta :) Luultavasti kuitenkin sentteriä on jossain vaiheessa hankittava kun Gordon lähtee ja Vahalahden tilanne alkaa selviämään.

Ylivoimia Lukko oli eilen treenanneet seuraavilla miehityksillä @Villi-Länsi mukaan.


Keränen-Ilomäki-Koivisto
Gordon-Niskala

DeFazio-Laakso-Danforth
Nyman-Krejcik


Viimeisessä treenipelissä Sportia vastaan taisi olla viisi ylivoimayritystä ja yhden maalin tuo ykkösylivoima sai aikaseksi. Se olikin ainoa kerta kun saivat yli kaksi syöttöä omille putkeen. Kakkosyv on tietenkin parsittu kasaan vasta tällä viikolla kun DeFazio tuli Raumalle vasta Sunnuntaina.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Veikkauksen sivuilla on jo Ässien kokoonpano

Kivenmäki-Appelgren-Salminen
Peltola-Taimi

Lähteenmäki-Tiivola-Rekonen
Salmela-Tommila

Kärki-Makkonen-Salmio
Tuohilampi-Seppälä

Killinen-Saha-Lamberg
Vuorisalo

Bernard (Kiviaho)

Ei voi kuin ihmetellä Mikulin logiikkaa tietyissä asioissa. Appelgren selviää kyllä tuossa ykkösen keskellä, mutta kun hän nimenomaan vain selviää, ei hän tuo siihen mitään lisäarvoa ja/tai siinä määrin peliä edistävää mitä ykkössentterin pitäisi tuoda. Olisi nyt edes ollut hänen ja Makkosen paikat toisinpäin..

Toinen kummallisuus on sitten tuo Seppälän peluuttaminen kolmosparissa, vaikka ässäosiossa on useammallakin suulla todettu, että hän on käytännössä Ässien lähes tärkein pakki. Etenkin katsotaan millaisella pelisapluunalla Ässät aikoo kauteen lähteä..
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olen itse huomenna lapsenvahtina, joten en pääse hallille, mutta aion sentään mennä katsomaan sitä valtaisaa ihmismassaa, joka vaeltaa Rauman torilta hallille jonkinlaisessa organisoidussa massakulkueessa.
Lapsiparka!
Lukon tasokkaampi materiaali riittää helppoon kotivoittoon ja kolmannessa erässä voidaan jo himmailla lauantain peliä varten. Suurin mielenkiinto tässä ja kierroksen muissa otteluissa onkin siinä, miten Telia pärjää televisiointiensa kanssa avauskierroksella.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tässä otteluparissa kiteytyy urheilun hienous. Rikas öykkäri vastaan köyhä ja sympaattinen haastaja.

Köyhä sympaattinen haastaja, jonka kannattajat ovat riemuissaan, kun pääsevät taas kesätauon jälkeen palstalle provoilemaan ja vittuilemaan. Huvinsa kullakin, jatkakaa.
 

Puke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Björneborg Moderators
Ekat liigapelit taitavat tänään olla kotimaisista junnuista Ässien Kivenmäellä ja Killisellä sekä Lukon Nymanilla ja Petmanilla. Olikos muita?

Lukon uusi ulkkarijengi (Auk, Danforth, Krejcik, DeFazio ja Gordon) pelaavat myös luonnollisesti ekat liigapelinsä.

9 debytanttia siis, jos ulkkarit lasketaan. Joku pääsee aivan varmasti pisteille.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukon kokoonpano on siis jo aiemmin mainittu, mutta laitetaan se tähän vielä kerran:

Keränen-Ilomäki-Gordon
DeFazio-Laakso-Danforth
Nyman-Liedes-Koivisto
Koivistoinen-Vidgren-M.Petman

Niskala-Kreijcik
Ahonen-Sevänen
Marttinen-Auk
Reunanen

Setänen
Lehtinen
 

Mush

Jäsen
Suosikkijoukkue
U.S.V.A
Hemmapremiär, perjantai-ilta ja derby. Lippuja saa vielä jokaiseen katsomoon. Ei siis mitään uutta Raumalla.

Kohta mennään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös