Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuomareilla on näissä tärkeissä matseissa sattunut Raksilassa viime aikoina mokia jos jonkinlaisia. Nyt HIFK saa selvästä paitsiosta maalin, viime keväänä sattui jotain isompaa. Karma kostaa nyt huolella jumalankäsimaalia, sillä alkaahan siitäkin lähivuosina 20 vuotta olla.
Junno ei oo enää puikoissa... ja samalla hetkellä TPS kaventaa. Vielä ehtii.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Voi jösses missä mankelissa hifk on ollut kärppiä vastaan ja tilanne on 5-1. On kyllä tylyä.

Ihailtavaa viimeistelyä.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät. Älkää tulko huomenna tänne liian ison kaupungin valoihin.
 
Ensin tullee Kärpät. Sitte tullee helevetin palijon tyhyjää, eikä sittekää tuu mittään. Kolomen joukosa on TPS ja toinen Tsadin jengeistä.

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Alkaisiko Ässien heikommat hetket nyt ? Näitä on nähty jossain aiemmissa peleissä. 1-3. Momentum pitäisi ehdottomasti hyödyntää.
 
"Jääkiekko on yksinkertainen peli kun sitä tosissaan pelataan." Auran Aaltojen selostaja 23.09.11

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olihan tuo Sulakin koukku selvä, mutta se Odenin jäähy oli aika huumoria. Siitä olisi vielä vaarallinen paikkakin KooKoolle tullut.
Kyllähän Oden siinä käytti käsiä. Toki ei varmaankaan olisi vihelletty, jos ei olisi syntynyt tuota ylivoimahyökkäystä. Sama ilmiöhän on läpiajoissa, koputuksista tulee todella paljon helpommin jäähy tai rankkari, kuin normaalitilanteissa.
 

Telaketju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Manner ja kumpp. on uutena innovaationa kehittäneet Kärpille myös paskan alivoiman. No eipähän tarvi sillä vitun paitsiomaalilla jossitella.
 
"The Flat Earth Society has members all around the globe" – A tweet by the Flat Earth Society
"Say that again, but slowly" - Friendly Atheist responding
Suosikkijoukkue
HIFK
Kärpät-HIFK:

Kaunistahan tuo oli HIFK:n yv, aivan kuin ollut treenattu kuvio. Mutta jo 1-4 -tilanteessa alkoi käydä HIFK-legenda Ari Vallinia sääliksi. Melkein reppana itkuun purskahti.

Voimia Ari, voimia. Kausi on vielä pahasti kesken.
 
Tässä ei saa referoida vastuullisen valtamedian Helsingin Sanomien pääkirjoitustoimittaja Teija Sutisen kuolemattomia ajatuksia, koska joku vajaaälyinen vuoteenkastelija niistä saattaisi mielensä pahoittaa.

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Vitun Ässät. Ei ole niin paskaa joukkuetta tässä Liigassa, etteikö Ässät pystyisi sulamaan. Miljardöörit 2- Pieni, mutta sisukas Ässät 3
 
"Should the aggregate score be level after 90 minutes, extra time will be played.” Fulham’s matchday programme for the second leg of the Littlewoods Cup tie in 1986-87. Liverpool were 10-0 up from the first leg
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy