Steus

Jäsen
Jippii. Ei kovinkaan kiinnostava ottelu, mutta ilmainen. Väittivät lippuja varatun ihan hyvän määrän, mutta asian laitahan on niin, että jos et lipusta mitään maksa, niin ei sen käyttäminenkään tunnu niin pakottavalta. Hallilta tulee 100-varmasti löytymään läpsyttimiä, joista löytyy Mustaoranssin ottelun maksaneiden firmojen nimet, joten v-käyrä tulee pyörimään lähellä kattoa lasten hakatessa niitä korvan juuressa jokainen omaan tahtiinsa.

Kokoonpanot:
KooKoo
I
Tallberg - Kauppila - Hämäläinen
Jyrkkiö - Västilä
II
Peltonen - Tuominen - Karevaara
Levokari - Hardowa
III
Kuronen - Nättinen - Mäkilä
Lippojoki - Lappalainen
IV
Koskinen - Virtanen - Heikkinen

Rämö (am)
Bussikuski

Käytännössä sama kokoonpano, bussikuski korvaa juniorin kakkosveskarina.

LeKi
I
Suomaa - Laakso - Brander
Räty - Friman
II
Kallela - Korkiakoski - Simontaival
Niemi - Saarinen
III
Tamminen - Mattila - Hilden
Hovinen - Tarkkanen
IV
Pyymäki - Niemi - Henriksson

Chiodo (am)
Laitinen

Kevät lähestyy ja kupla puhkeaa. Koittakaapa tällä kokoonpanolla onkia edes 30 pinnaa runkosarjasta ensi kaudella ja painukaa sinne Suomi-sarjaan tahraamasta Suomen kiinnostavinta kiekkosarjaa. Ts. lainamiehet jättävät laivan ja ainoa maininnan arvoinen jäljellä olevista lienee mv Chiodo. Jos tuossa kokoonpanossa joku kiinnostaa, niin KooKoossa hyvän alkukauden pelanut Tamminen.

Kävi ketuttamaan sarjaan kuulumaton LeKi kun näin kokoonpanon ja Norja-peli kuulostaa tällä hetkellä ykkösvaihtoehdolta, mutta eiköhän sitä orjallisesti tule taas kerran löydettyä itsensä Sumulaaksosta. Ottelu päättyy nykytrendin mukaisesti 3-0.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Yleisöä 2200 ja Virtasen kenttä tekee 4 maalia pelin päättyessä 6-1. Tallberggi sitten lämii nuo kaksi muuta.
Lisätään sen verran että Rämö on edelleen vireessä ja tottahan sitä on hallille raahauduttava itekin.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Yleisöä oli olosuhteisiin nähden ihan hyvin, ilmoitettu lukema 2523.

Lisäksi voitto ilmeisesti varsin hallitulla esityksellä. Ero TuToon ei tosin kaventunut yhtään, eli entistä vahvemmin kolmossijalta alkaisi näyttää KooKoon runkosarjasijoitus.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​
Suosikkijoukkue
KK
Yleisöä oli olosuhteisiin nähden ihan hyvin, ilmoitettu lukema 2523.
Positiivisessa mielessä joudun nyt syömään hattuni ja pahasti. Odotin maksimissaan 1700 silmäparia, mutta hienosti oli porukkaa vaikka samaan aikaan olikin Suomen peli, wanhojen tanssit, ystävän päivä ja se, ettei Mestis kiinnosta. Kuinkahan paljon porukkaa olisi ollut, jos päivä ja vastus olisi ollut eri? Pakko Old Tomille sanoa, että kyllä Kouvolassa Mestis kiinnostaa. Kyllä se minun tekemäni tutkimus lippujen hinnoista vaan kovasti rokottaa kouvolalaisia katsomosta.
 

Veripelto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hallittu esitys tosiaan. Eipä LeKin Leksoilla paljoa sanaa iltamissa ollut. Toisessa erässä KooKoon kone alkoi käymään kaikilla pytyillä eikä Lempäälän sankarit enää mukana pysyneet. KooKoo antoi painetta joka tilanteessa mikä lamautti LeKin kiekollisen pelin alkutekijöihinsä.

Super-Lasse parantaa peli peliltä ja tuntuma alkaa taas löytyä. Onnistumisia laajalla rintamalla mikä lupailee hyvää aurinkoisia pelejä ajatellen. Vanha maalinsylkijä Lippojokikin teki maalin. Yllättäen rannelaukauksella. Hienosti KooKoo on omaksunut tämän paljon puhutun nykyaikaisen kiekkoilun ominaisuuden johon kuuluu puolustajien vahva osallistuminen hyökkäyspeliin. Alkukauteen ero on huomattava. Puolustajat saavat vapaasti nousta maalintekotilanteisiin ja osallistua hyökkäyspään peliin. Tämä avaa paljon uusia tilaisuuksia varsinkin kun miettii kuinka sumputettu maalinedusta nykykiekossa on. Pakit voivat melko huoletta nousta jos koko joukkue tiedostaa tämän ja varsinkin jos vastustajat ovat kaikki puolustamassa maalin edustaa. Mikä parasta, KooKoolta myös löytyy puolustajia jotka pystyvät siihen kiekolliseen peliin millä luodaan niitä vaarallisia tilanteita hyökkäysalueella. Kevään matseissa varmasti jokaikinen KooKoon puolustaja on käynyt vastustajan maalin takana ja se kertoo paljon joukkueen rohkeudesta ja asenteesta.

Harmi jos Pauli loukkaantui vakavasti. Itse syöksyi kiekon perään ja ilmeisesti joku paikka petti.

Tällaisia huomioita tuopin ääreltä. Kiitos ja näkemiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy