Pe 13.3.2009 Sport - Hokki (3. välierä)

  • 6 123
  • 31

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Aivan kaikkea ei välttämättä tästä pelistä ole vielä sanottu. Ottelupöytäkirjan mukaan Komulaisen ja Sillanpään tilanteiden lisäksi tutkitaan myös Hattusen Jonnen loukkaantuminen, joka meni minulta ainakin ohi silmien. Kellään havaintoa? No, jos kaikki nämä kolme tänään puuttuisivat, oltaisiin nenää myöten keltaisessa nesteessä.
Tuossa on varmaan kirjurilla tullut virhe. Pitäisi olla A4, eli Jussi Pernaa joka jätti kaukalon kättään pidellen.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Mutta kyllähän tuosta pitää pari matsia bänniä antaa koska Pahkalallekin annettiin. Aivan selvästi tilanteessa on nähtävissä suurta puutetta vastustajan kunnioittamisessa koska Hokki-pelaaja menee taklaamaan noin lähellä laitaa vastustajaa. Samanlainen sika ja rikollinen kuin Pahkalakin.

Kyllähän Pahkala tuli tilanteeseen aivan järjettömällä vauhdilla vrt. Komulainen, joskin tuossa Pahkalan tilanteessa Leinosen tekoset oli isona syynä lopputulokselle.

Ryntäyksen tunnusmerkit täyttyy, jos pelaaja ottaa enemmän kolme potkua ennen taklaamista. Jos sääntökirjan tekstiä tulkittaisiin kirjaimellisesti, jäähyjä tulisi solkenaan.

Pernaa tuskin pelaa tänään. Sen verran roikotti kättään. Nyt vain Mikki rohkeasti jäälle. Sport tehopakkipari Erholtz (-3)-Salmu(-2) vetelee taas plusmiinus-tilaston perällä. E'Holle on myös kokoajan ottavana osapuolena kulmaväännöissä.
 

Kassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aika vähän täällä Hokin kannattajia kommentoi, ja Hokin puoli on kuolemanhiljainen huolimatta ratkaisevasta TV-pelistä. Ehkä Hokin kannattajia ei vain kirjoittajiksi ole kovin paljon hakeutunut ja siitä tällainen hiljaisuus johtuu...

No itse peliin, joka oli mahtavaa katseltavaa vaihteluvuudessaan. Todellä näki että pelaajat yrittivät kaikkensa. Kummallakin joukkueella oli mahdollisuutensa!

Mielestäni kumpikaan joukkueista ei kuitenkaan pysty haastamaan yhtään liigajoukkuetta tuollaisella pelillä. Sport on parempitasoinen, mutta nukahdukset puolustuksessa sekä ratkaisukyvyttömyys hyökkäyspäässä näkyi ainakin eilisessä pelissä. Mitä Hokkiin tulee, niin joukkuehan nojaa tässä vaiheessa liian lyhyeen maalivahtiin. Mikä tahansa SM-liigan joukkueista joka pelaa Seppäsen maihin ja saa näissä tilanteissa riittävästi laadukkaita vetoja yläriman alle voittaa Hokin. Eilen niitä tuli Sportilta kaksi, ja näillähän peli ratkaistiin.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Mitä Hokkiin tulee, niin joukkuehan nojaa tässä vaiheessa liian lyhyeen maalivahtiin. Mikä tahansa SM-liigan joukkueista joka pelaa Seppäsen maihin ja saa näissä tilanteissa riittävästi laadukkaita vetoja yläriman alle voittaa Hokin.

Tällä logiikalla Mika Järvisen ei pitäisi saada kiinni juuri yhtään mitään...?

Hieno taistelu eilen molemmilta joukkueilta, Spårahan sitä peliä kuitenkin vei ja näin ansaitsi voittonsa!

Täytyy kuitenkin näin "ääneen" ihmetellä millä ilveellä Matti Hana on joskus pelannut liigassa? Koko pelin isoissa vaikeuksissa ja se jatkoajalla Spårtin maaliin johtanut "syöttö" oli jotain aivan käsittämätöntä.
 
Suosikkijoukkue
Hokki
Parempi voitti ja katkon paikka tänään Sportilla.

Viihdyttävä matsi kaikkiaan, vaikka ikäviä loukkaantumisia tuli.

Taklauksia tuli ja päätyovikin kävi. Niistäpä voisi taas jeesustella loputtomiin, oliko Nabbilla jurkkaa siinä hommassa vai not. Oli tai ei, turpaan tuli.

Yksi asia, mikä kuitenkin ottaa laatikkoon, jos sitä tapahtui niin se, että Sillanpään tapauksessa vihellettiin tai buuattiin. Hävetkää, jos siihen on tarvetta.

Tänään sitten sarja tasoihin.
 

Kassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jos Kalpan maalivahtiin Mika Järviseen viitataan niin kyseisellä kaverilla on kuitenkin mittaa 174cm. eli 8cm enemmän kuin 166 senttisellä Teemu Seppäsellä. Kyllä Mika Järvinen selkeästi paremmassa asemassa on tässä mielessä ylös suuntautuvissa laukauksissa tilanteessa jossa maalivahti on pelattu maihin.
 
Suosikkijoukkue
Punavalkoiset Vaasan Ylpeydet
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös