Pe 13.2.2009 LeKi-KooKoo

  • 4 513
  • 37

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Yleisesti vielä, miksi se on tai mikä siinä on trollaamista jos on eri mieltä toisten kirjoittajien kanssa?? Tämä koskee lähinnä KooKoo-osiota, jossa tulee moraa kylkeen kun kertoo oman mielipiteensä

Ei ole trollaamista olla erimieltä, mutta näin pelkkää tekstiä lukiessa sanavalinnat usein kärjistyvät puolin jos toisinkin. Siksi käytän itsekin täällä selvästi poliittisesti korrektimpaa "lässynlässyn"-kieltä, kuin normaalisti hallilla huutaessani vitunsaatananperkelettä tuomarille... tai jotain... Itse olen lähinnä helvetin iloinen ja ylpeä tästä aktiivisesta KooKoo-kirjoittajien joukosta, jossa kuitenkin useimmiten keskustelu pysyy edes kohtuullisen asiallisena. Jatketaan samaan malliin ja ollaan eri mieltä?

Viestejä Mestis-foorumililla:

KooKoo 11,703
Sport 10,696
TuTo 3,871
Jukurit 3,117
Titaanit 1,675
Hokki 1,277
SaPKo 1,271
JokiPo 1,050
K-Vantaa 788
HeKi 531
LeKi 305
D Team 255
 

Fordél

Jäsen
Voisivatko paikalla olleet valaista, että mikä oli KooKoon neloskentän (Pyhis-Sompi-Pottu) rooli pelissä?
 

Kaupparatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kymenlaakson jääkiekkojoukkueet, Tappara
Kiertotyöläisenä vasta toisen Kookoon pelin tällä kaudella nähneenä ja muiden joukkueiden pelejä paljon katsoneena ei Kookoolla ainakaan eilisenkaltaisella peliesityksellä tule olemaan mitään hätää pleijareissa. Mielestäni Kookoo pelasi järkevästi eikä antanut Lekille paljonkaan mahdollisuuksia. Lohtander hoiti ne ainoatkin pahat tilanteet loistavasti.
Peli ei todellakaan häikäissyt. Sen verran voi sanoa että Lampinen pelasi tämän pelin, kuten edelliset pelit, loistavasti. Keskiviikkona vastaan tulee yksi kriisijoukkue Vantaalta. Saa nähä mitä meidän huippuvalmentaja, melkein kaikkien rakastama ja ihannoima Kolek keksii siihen peliin. Mitä teemme tämän Liukkosen kanssa??

Olimmekohan samassa pelissä Ilevanin kanssa? Mielestäni Lampinen ei mitenkään erottunut loistavalla pelillään, kuten ei kukaan muukaan, lähinnä peliesitys oli kaikilla tasainen. Lampinen pelasi ihan ok pelin, mutta ei ainakaan eilen todella häikäissyt sen kummemmin kuin kukaan muukaan satunnainen maalintekijä. Tehoja katsellessa esim. täällä paljon parjattu Pyhäjärvi on kerännyt tehopisteitä 4+6 (36 peliä), Kivioja 10+11 (33 peliä), Lampinen 5+4 (41 peliä).
Ja todella tällä Liukkosellahan Kookoo ei tee yhtään mitään, sarjan pistepörssin ja +/- tilaston (+21) kakkosella. Ainoat, jotka eilisessä pelissä hieman erottuivat hyvillä otteillaan olivat Lohtander, Liukkonen (muutenkin kuin valkoisen kypärän ansiosta) sekä Kuuluvainen. Myös tämä uusi pakki Hammar pelasi kuin kokenut Mestis-peluri.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Herran jestas sentään kun saisi kunnon hyökkäyksiä vastustajan maalille eikä aina vaan näitä sutaisuja. Kuitenkin maalit lasketaan. Hienoiksia ei nähty taaskaan eikä niitä ole nähty pitkiin aikoihin.

Lupaa hyvää playoffeja ajatellen, jos turha näyttävyys on saatu karistettua joukkueen otteista ja tuommoisilla sutaisuillakin voitetaan vieraskentällä jäätävästi 0-4. Tuolla sapluunallahan Jokipojat on jyrännyt tällä kaudella. Mitäs sitä turhia hienostelemaan, isketään tarvittavat maalit ja otetaan pisteen himaan. Todella tärkeä voitto, joka taisi varmistaa jo teoriassakin KooKoon paikan pudotuspeleihin vaikka Ilevan taisi jossain vaiheessa veikata kaikki tietävänä ettei KooKoota tulla tällä kaudella näkemään edes pudotuspeleissä. Raporttien mukaan Mikko Liukkonen oli yksi ottelun näkyvimmistä ja parhammista pelaajista vaikka Ilevan ihmettelikin, mitä KooKoo oikein Liukkosella tekee? He he. Oli kyllä taas jäätävä analyysi pelistä tältä kiekkotietäjä Ilevanilta.
 

ilevan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Saipa, Titaanit, Newcastle, Barcelona
Tiukassa alkaa olla kohta pudotuspelipaikka.
Minkäs takia sä saat muuttaa mieltäs joka päivä, mutta mä en saa muuttaa kantaani edes kerran kaudessa.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Minkäs takia sä saat muuttaa mieltäs joka päivä, mutta mä en saa muuttaa kantaani edes kerran kaudessa.

Laitetaan nyt tuohon vielä tuo koko teksti, eli kirjoitin, että tiukassa alkaa olla kohta pudotuspelipaikka. Eli väännetään nyt rautalangasta, tarkoitin että mikäli otteet ei parane ja pelaajia ei saada sairastuvalta niin tämmöinen skenaario on olemassa. Nythän KooKoo on vastannut hienosti huutoon ja ottanut kaksi hienoa peräkkäistä voittoa eli annetaan myös kehuja silloin kun siihen on aihetta.

Tiukassa alkaa olla kohta pudotuspelipaikka.

KooKoo 59
TuTo 54
LeKi 54
------------
Jukurit 50

Jukureilla ja TuTolla yksi ottelu vähemmän pelattuna. LeKin kun voittaa perjantaina niin se nousee KooKoosta jo kahden pinnan päähän ja siihen TuTolla ja Jukureille pari voittoa niin porukka onkin mukavasti kasassa. On kyllä todella tärkeä peli perjantaina. Vaikeaksi KooKoo näköjään tämän homman taas teki.
 

ilevan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Saipa, Titaanit, Newcastle, Barcelona
Enhän minäkään ole viime aikoina väittänyt, että kookoo ei pääse pudotuspeleihin.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Kyllä antauduttiin eilen helpolla! LeKin kova luistelu, karvaaminen ja taklaaminen ei ilmestynyt laatikkoon oikein missään vaiheessa ja Lohtander oli varma maalillaan. Hieman sellaista munatonta pyristelyä eilen. Oikeastaan LeKi ei ole pelannut ehjää 60 minuuttista pitkään aikaan. Nyt on vain sellainen ongelma, että sellaisia pitäisi pelata 3 putkeen, ja voitot voivat silti jäädä saamatta. SaPKolle ja Sportille onnea illan peleihin! LeKin puolelta puhtaat paperit oikeastaan vain Pelliselle. Sandvikin, Kolarin, Snellmanin ja Suhosen puuttuminen näkyi. No ei muuta kuin itään pisteitä ryöstämään!
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Peliä en nähnyt, mutta tulos lämmittää mieltä. Lohtanderin torjuntatyyli ei ole aiemmin vakuuttanut, mutta hienoa, että nyt on ruvenneet kiekot jäämään räpylään. Hienointa on kuulla, että KooKoo on pystynyt pelaamaan tasapainoisen esityksen. Kotona soisi pystyvän samaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Itsekään en ole ollut aina vakuuttunut Lohtanderin kaikki-tai-ei-mitään -henkisistä otteista. Mutta toisaalta en ole missään vaiheessa uskonut, että ykkösvahdin paikka olisi vielä(kään) jaettu. Monihan dumasi Oivan lopullisesti kakkoseksi jo joulutauolla. Nyt ollaan kuitenkin siinä tilanteessa, että Lohtander on koko sarjan paras veskari torjuntaprosenteilla mitattuna.

Siltikään en uskaltaisi lyödä vielä vetoa siitä, kuka aloittaa KooKoon maalilla puolivälierät. Jännä kuitenkin nähdä, miten peluutus lopuissa peleissä hoidetaan.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lohtanderin torjuntatyyli ei ole aiemmin vakuuttanut, mutta hienoa, että nyt on ruvenneet kiekot jäämään räpylään.

Hyvin on Oivalla kiekot jääneet räpylään, ja hän onkin kivunnut mestiksen maalivahtien torjuntatilaston ykköseksi.

Eihän tuo torjuntatilasto tietysti kaikkea kerro, mutta on ainakin tuon tilaston perusteella parantanut otteitaan. KooKoolla on kuitenkin onneksi kaksi erittäin hyvää maalivahtia ja varmasti heistä molemmat tulevat saamaan vielä peliaikaa.

Olisikohan kuitenkin syytä jompi kumpi heistä ainakin yrittää nostaa ykkösmaalivahdiksi pudotuspeleihin. Tosin eipä KooKoo tällä kaudella ole tainnut kertaakaan hävitä huonon maalivahtipelin takia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös