Pe 13.2.2009 LeKi-KooKoo

  • 4 503
  • 37

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon kotiedun metsästys jatkuu perjantaina 13.päivä Lempäälän jääladossa. Perjantai 13. päivä on yleisen taikauskoisen käsityksen mukaan epäonnen päivä, mutta toivottavasti KooKoo selviää kuitenkin kunnialla tuosta epäonnen päivästä.

LeKi on tällä kaudella voittanut KooKoon kotonaan 4-1, mutta vastaavasti hävinnyt KooKoolle molemmat pelit Kouvolassa 4-1 ja 4-3. Huomenna luvassa varmasti tiukka ottelu, jossa ei anneta tuumaakaan periksi. LeKille ottelu on ehkäpä jopa tärkeämpi kuin KooKoolle, koska LeKi taistelee vielä tiukasti viimeisesti playoff-paikasta.

KooKoo oli eilen Savonlinnassa jälleen kapealla materiaalilla liikenteessä ja olisikin enemmän kuin toivottavaa, että apuja pikku hiljaa saataisiin taas takaisin kokoonpanoon vemppaosastolta.

Mikään helppo ottelu huomenna ei siis KooKoolla ole luvassa, jos ylipäätään tässä sarjassa edes on helppoja otteluita. Viime kaudella KooKoo voitti ensimmäisen kohtaamisen Lempäälässä 1-2, joten nyt olisi taas korkea aika uusia tuo temppu.

Runkosarjan pelit lähenee loppua ja KooKoolla jäljellä enää neljä runkosarjan peliä LeKi (v), K-Vantaa (k), HeKi (v) ja D Team (k). Kolek kertoi jokin aika sitten, että Nistas palaa kokoonpanoon runkosarjan aikana. Tapahtuuko se huomenna vai myöhemmin jää nähtäväksi. Pian hänen ainakin pitäisi palata, jos ylipäätään enää tällä kaudella pelaa, sillä runkosarja päättyy jo vajaan kahden viikon kuluttua.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tämä ottelu on näistä jäljellä olevista runkosarjan kamppailuista vaikein. Jos D Team kaatuu viimeisessä ottelussa, niin KooKoolla on varaa hävitä ehkä kaksikin peliä ja silti ottaa kotietu playoffeihin. Vielä ei tiedä, onko sija kolme vai neljä parempi. D Team kelpaisi nykykunnossaan vastustajaksi kenelle tahansa ja se voi tulla vastaan nelosellekin. Joka tapauksessa LeKille tällä ottelulla on suurempi merkitys ja se voi olla vaikeasti voitettavissa kotonaan.

KooKoon otteet ovat ehkä vähän tasaantuneet ja viimeisistä kahdeksasta pelistä ollaan hävitty varsinaisella peliajalla vain kaksi. Niissäkin on taisteltu voitosta viimeisille minuuteille, joten tuskin tämäkään yhtä selväksi kotivoitoksi kääntyy kuin viimeksi. Veikkaan tasaista peliä, joka voi hyvin mennä jatkoajalle saakka.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tämä ottelu on näistä jäljellä olevista runkosarjan kamppailuista vaikein. Jos D Team kaatuu viimeisessä ottelussa, niin KooKoolla on varaa hävitä ehkä kaksikin peliä ja silti ottaa kotietu playoffeihin. Vielä ei tiedä, onko sija kolme vai neljä parempi.

Tämä on ehdottomasti vaikein peli jäljellä olevista, mutta tietysti kun näin sanon, niin KooKoo menee häviämään kotonaan D Teamille ja K-Vantaalle. LeKi on kuitenkin kova porukka ja Lempäälän kapea kaukalo on vaikea paikka pelata isoon kaukaloon tottuneelle KooKoolle. Yksi pahimmista vieraspeleistä tämä on kiistatta.

Jos mennään vielä asioiden edelle ja uskotaan, että KooKoo ottaa kotiedun niin tämän hetkisen tilanteen mukaan puolivälierissä kohtaisivat:

Jokipojat-LeKi
Sport-K-Vantaa
Hokki-TuTo
KooKoo-D Team

Tässä kohtaa ei tietysti voi oikein mitään johtopäätöksiä vetää, koska piste erot ovat vielä todella pieniä ja tilanne varmasti tulee vielä muuttumaan neljän viimeisen kierroksen aikana. Jos kuitenkin KooKoo saisi kotiedun ja menisi puolivälieristä jatkoon, niin runkosarjan sijoituksella on vaikutusta tuleeko välierissä vastaan Jokipojat vai Sport. Eihän tuo Jokipoikien runkosarjan voitto tietysti vielä ole kirkossa kuulutettu, mutta jos Jokipojat on ykkönen ja Sport kakkonen ja nämä joukkueet menisivät puolivälieristä jatkoon KooKoon ohella niin sarjakolmosena KooKoo matkustaisi välierissä ensin Vaasaan ja sarjanelosena Joensuuhun. No aika teoreettisella tasolla vielä ollaan, koska puolvälierissäkin saatetaan hyvinkin nähdä joitakin yllätyksiä, mutta kumpi olisikaan KooKoolle välierissä mieluisempi vastus Jokipojat vai Sport? Vaikea sanoa, mutta ainakin Sportia vastaan KooKoo on pelannut vieraissa paremmin. Puolivälierissä tietysti jos jokin kotiedun napanneista joukkueista häviää niin se sotkee palapelin kokonaan , joten aika vaikea ainakaan lähteä taktikoimaan tulevilla vastustajilla.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Jos mennään vielä asioiden edelle ja uskotaan, että KooKoo ottaa kotiedun niin tämän hetkisen tilanteen mukaan puolivälierissä kohtaisivat:

Jokipojat-LeKi
Sport-K-Vantaa
Hokki-TuTo
KooKoo-D Team

.KooKoo matkustaisi välierissä ensin Vaasaan ja sarjanelosena Joensuuhun.

...Puolivälierissä tietysti jos jokin kotiedun napanneista joukkueista häviää niin se sotkee palapelin kokonaan , joten aika vaikea ainakaan lähteä taktikoimaan tulevilla vastustajilla.

Niin, tässä on vielä mahottomasti pelejä jäljellä ennen kuin tiedetään miten sijotukset menee. Mutta KooKoo kävisi mieluusti vastustajaksi pleijareiden toisella kierroksella.. vaan sitten tuolla on vielä tuo TuTokin, joka on takuulla paha ja yllätysvalmis pudotuspeleissä.. Että ei tässä oikeen osaa edes toivoa mitään, sillä runkosarjan voittajallekin voi tulla tukalat asetelmat mahdollisen Jukurilaumankin tullessa vastaan ja jos vielä toiselle kierrokselle TuTo, niin huhhuijaa..

Mutta, perin on mielekiintoinen sarja ollut ja tämä runkosarjan loppu kruunaa tasaisen alkusarjan. Mielenkiintoa ja panosta kun riittää tähänkin LeKin ja KooKoon kohtaamiseen kosolti.
 

Strawberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Että ei tässä oikeen osaa edes toivoa mitään, sillä runkosarjan voittajallekin voi tulla tukalat asetelmat mahdollisen Jukurilaumankin tullessa vastaan ja jos vielä toiselle kierrokselle TuTo, niin huhhuijaa..

On kyllä mielenkiintoinen kevät mestiksessä tulossa. Eipä tuolla paljon pysty taktikoimaan itselleen sopivia vastustajia. Oikeastaan Jokipojat ja Sport ovat varmistaneet kaksi ensimmäistä sijaa, mutta sen jälkeen onkin kaikki auki. Ainoastaan se on selvää, että HeKi, Titaanit ja SaPKo jäävät pudotuspelen ulkopuolelle. Siellähän tosiaan voi Jokipojille tulla ensimmäisellä kierroksella vastaan vaikkapa TuTo tai Jukurit tai sitten K-Vantaa tai LeKi. Kaikki on vielä auki, mutta tosiaan runkosarjan voittaja ei välttämättä saa ensimmäiselle kierrokselle helpointa vastustajaa. Onhan runkosarjan voittajalla tietysti tuo kotietu loppuun asti.

LeKi-KooKoo ottelu on kyllä erittäin vaikea veikattavaksi. Maaliero voi olla yksi maali suuntaan tai toiseen tai sitten LeKi takoo murskaluvut. KooKoo kyllä tarvitsisi nyt pikaisesti pelaajia sairaslistalta, muuten voi mestiskausi päättyä Kouvolassa pikaisesti tällä kaudella. Muutama runkosarjapeli menee varmaan vielä näni kapealla materiaalilla, mutta puolivälierässä tarvittaisiin käyttöön jo täydet neljä kentällistä pelaajia.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jatkoajan ennakon mukaan Niko Tuomi tai Antti Sierman ovat ehkä saattaneet tervehtyä tai sitten ei mutta ilmeisesti Nistasia ja Törnvallia saadaan edelleen odotella, koska ainakaan mitään mainintaa heistä ei ole. Onkohan Gröndahlin vammakin sen laatuinen, että hänen esiintymisensä KooKoossa jäi yhden ottelun mittaiseksi?
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vaikea ottelu jälleen KooKoolle luvassa. LeKi tulee pienessä kaukalossa varmasti sata lasissa alusta asti. Nyt pitää pistää paikoista sisään. Niin ei ensimmäisessä kohtaamisessa tehty ja LeKi tuli ja vei ottelun.

Vaikea veikattava. Jos KooKoo saa pidettyä LeKin nollilla tarpeeksi pitkään, niin peli on voitettavissa.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ekan Lempäälän pelin perusteella sanoisin että ei ole aikaa kiekotella omassa päässä vaan tuolla on aika pakko pelata vastustajan aseilla eli kiekkoa syvään ja painetta perään. Todella vaikean näköistä oli KooKoon peli, omista ei saatu juurikaan kunnon lähtöjä aikaiseksi.

Toisaalta samanlaista vaikeaa se oli viime kaudellakin Lempäälässä runkosarjan osalta. Sitten se ainoa pleijaripeli mikä siellä pelattiin niin siinä oli KooKoon pelikin mielestäni suoraviivaisempaa ja voittohan sieltä tuli.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Toisaalta samanlaista vaikeaa se oli viime kaudellakin Lempäälässä runkosarjan osalta. Sitten se ainoa pleijaripeli mikä siellä pelattiin niin siinä oli KooKoon pelikin mielestäni suoraviivaisempaa ja voittohan sieltä tuli.

KooKoo voitti viime kaudella LeKin myös yhden kerran runkosarjassa Lempäälässä. Tällä kaudella LeKi on napannut niin Sportilta kuin Jokipojilta pisteet kotihallissaan. Kova ryhmä tänään KooKoolla on vastassa ja jos KooKoo pelaa yhtä huonosti kuin Savonlinnassa niin silloin pisteet tulee jäämään kotijoukkueelle. Astetta SaPKoa kovempi joukkue siellä kuitenkin tänään on vastassa.

Tänään Lempäälässä peliä tuomitsee kaksi päätuomaria Jari Leppäalho ja Anssi Salonen.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
35 PÄTSI Mikko (AM)
1 LIMNELL Aku

1. 10 FRIMAN Petteri 7 VIRKKI Jarno A
16 JOKI-ERKKILÄ Juho A 28 PAJULA Jari-Pekka 15 NIPPALA Jose

2. 20 LEIMU Juha 33 MALKAMÄKI Miko
31 PELLINEN Jaakko 14 MATTILA Lassi 12 HÖLLI Antti

3. 9 HARTUS Raine C 6 HEINO Ville
40 ALANEN Johannes 13 SUVANTO Mikko 37 HAGELBERG Jaakko

4. 24 RANTA Anssi
25 SILVENNOINEN Heikki 27 VÄLIMAA Tommi

Siinä illan kotijoukkue! Voittoa tarvitaan kipeästi. Varmasti viihdyttävä peli tulossa.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei ole tullut puolustukseen apuja sairastuvalta:

1.kenttä:
LIUKKONEN Mikko - FLINCK Markku - URONEN Jesse
KONTTINEN Tero - LINDSTRÖM Kaj

2.kenttä:
KUULUVAINEN Timo - RAUTEE Mikko - DICKENSON Lou
HEISKANEN Mikko - ÖHBERG Kaj

3.kenttä:
LAMPINEN Aapo - HUILLA Matti - KIVIOJA Henri
TARKIAINEN Mikko - HAMMAR Kalle

4.kenttä:
PYHÄJÄRVI Petri - SOMPI Jukka - POUTANEN Panu

Maalivahdit:
HÄRMÄ Antti
LOHTANDER Tuomas (AM)
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei varmaan maukkaampaa voittoa voisi ottaa kuin 4-0 vieraista. Etenkin, kun vastus ei ole heikoimmasta päästä ja kokoonpanossakin on vähän puutteita. Nyt jaetaan pelkkiä plussia:

+ Lohtanderille: 36 torjuntaa ja kauden toka nollapeli
+ Ylivoimalle: 5 ylivoimaa ja kaksi maalia
+ Alivoimalle: 6 kakkosta ilman takaiskuja
+ Vaihtelulle: Öhbergin toka ja Lampisen kauden viides maali
+ Lopulle: hyytymisen sijaan vika vitonenkin 0-2
+ Kuuluvaiselle: eka pinna KooKoo-paidassa


Ja jos nyt ihan pikku miinuskin on pakko antaa, niin ehkä sitten Lempäälän palkintoraadille. Vähän erikoista antaa parhaan pelaajan palkinto vieraiden kakkosvahti Antti Härmälle, vaikka olisi kuinka hyvin ikinä availlutkin luukkua...


Tästä on joka tapauksessa hyvä jatkaa. Ainakin etukäteen ajateltuna juuri LeKi-pelin piti olla pahin näistä vikoista runkkismatseista.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Tärkeä voitto varsinkin, kun TuTo kylvetti Hokkia. Ennen kaikkea odotan silti erityisellä mielenkiinnolla mihin suuntaan KooKoon maalivahtiruletti pyörähtää Lohtanderin 36 torjunnan nollapelin jälkeen. Eli vaihtuuko voittonumero 35:sta ykköseen?
 

Fordél

Jäsen
Legendaarista kirjoittajaa mukaillen...Näkemättä peliä voin tilastojen perusteella vetää ainoan oikean johtopäätöksen: Aapo Lampinen ansaitsee pelipaikan vähintään kolmesta ensimmäisestä kentästä ja hyökkäävästä roolista. Hienoa, että Apassi sai ylivoima vastuuta ja kiitti tästä. Olisiko tässä nyt ne kentälliset, jolla mennään loppukausi? Mitenköhän tuo neloskenttä; oliko rooli pelata kovaa ja häiritä vastustajan peliä vai vain pelata vaihto siellä täällä pitkää päätyyn? Joku paikalla oleva voisi tätä kommentoida.
 

ilevan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Saipa, Titaanit, Newcastle, Barcelona
Voitto on aina voitto. Jälleen samanlainen peli kuin aikaisemmat. Ihmettelen miten joukkue saa tuollaisen sekaisen esityksen jälkeen voiton kirjattua itselleen. Herran jestas sentään kun saisi kunnon hyökkäyksiä vastustajan maalille eikä aina vaan näitä sutaisuja. Kuitenkin maalit lasketaan. Hienoiksia ei nähty taaskaan eikä niitä ole nähty pitkiin aikoihin.

Nyt näyttää siltä että Tuto tai D-Team tulee vastaan ekalla kieroksella. KooKoon hyvän tuuriin uskoen sieltä tulee D-Team joka todennäköisesti kaatuu. Siitä eteenpäin paletti auki.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Ja jos nyt ihan pikku miinuskin on pakko antaa, niin ehkä sitten Lempäälän palkintoraadille. Vähän erikoista antaa parhaan pelaajan palkinto vieraiden kakkosvahti Antti Härmälle, vaikka olisi kuinka hyvin ikinä availlutkin luukkua...
Nyt kysymys jollekin paikalla olleelle. Annettinko todellakin myös palkintojenjaossa kolme IS-tähteä Antti Härmälle, joka ei edes pelannut? Aika heikkoa huumoria, jos näin tapahtui.

Ennen kaikkea odotan silti erityisellä mielenkiinnolla mihin suuntaan KooKoon maalivahtiruletti pyörähtää Lohtanderin 36 torjunnan nollapelin jälkeen. Eli vaihtuuko voittonumero 35:sta ykköseen?
Saattoihan Härmä saada kolme IS-tähteä, joten veikkaan, että voi vaihtua, vaikka Lohtanderin todellakin pitäisi jatkaa maalilla.

Ihmettelen miten joukkue saa tuollaisen sekaisen esityksen jälkeen voiton kirjattua itselleen. Herran jestas sentään kun saisi kunnon hyökkäyksiä vastustajan maalille eikä aina vaan näitä sutaisuja. Kuitenkin maalit lasketaan. Hienoiksia ei nähty taaskaan eikä niitä ole nähty pitkiin aikoihin.
Nyt täytyy todeta lopullisesti, että tämä 'ilevan' on täydellinen trolli.
Jos viisi (5) minuuttia pelin päättymisen jälkeen pystyy antamaan tällaisen "analyysin" ottelusta, niin jäljelle jää kaksi vaihtoehtoa.
Joko tämä nimimerkki asuu Lempäälässä tai sitten näkee nämä ottelut vain oman päänsä sisällä.

edit: Ja vielä yksi kysymys ilevanille, jonka perusteella tein yo. päätelmän.
Mistä nämä sutaisut ja näkemättömät hienoudet pystyi tänään näkemään muualta kuin hallilta?
Ja jos tänään oli hallilla Lempäälässä, niin aika velho saa olla jotta on kirjoittamassa Jatkoajassa viisi minuuttia pelin jälkeen ja seuraamassa otteluketjua.

Ok, läppäri autossa ja autolla kotiinpäin ennen kuin peli loppuu. Uskotaan, mutta varo ensi kerralla sinisiä poikia tiellä 12. Ne ei välttämättä tykkää hyvää, jos kiihkeää analyysiä näpyttää läppärillä samalla, kun ajelee kotia kohti. ;)

Ja sitten paikan päällä tulleiden kommenttien mukaan peli oli ollut suht tasainen.
Dickenson oli ollut hyvässä iskussa ja palkinto oli tullut lopussa maalin muodossa.
Kun LeKille ei ollut 5-3 yv maistunut, niin KooKoo korjasi hedelmät korista.
 
Viimeksi muokattu:

ilevan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Saipa, Titaanit, Newcastle, Barcelona
Nyt täytyy todeta lopullisesti, että tämä 'ilevan' on täydellinen trolli.

Jos viisi (5) minuuttia pelin päättymisen jälkeen pystyy antamaan tällaisen "analyysin" ottelusta, niin jäljelle jää kaksi vaihtoehtoa.

Joko tämä nimimerkki asuu Lempäälässä tai sitten näkee nämä ottelut vain oman päänsä sisällä.

Omistan läppärin jos tiedät kyseisen laitteen. Sillä on helppo kirjoittaa autossa. Pelistä kun lähtee hieman ennen loppua niin pystyy tekemään/kirjoittamaan "viileitä" analyysejä.

Peli ei todellakaan häikäissyt. Sen verran voi sanoa että Lampinen pelasi tämän pelin, kuten edelliset pelit, loistavasti. Keskiviikkona vastaan tulee yksi kriisijoukkue Vantaalta. Saa nähä mitä meidän huippuvalmentaja, melkein kaikkien rakastama ja ihannoima Kolek keksii siihen peliin. Mitä teemme tämän Liukkosen kanssa?? Välillä ei kiekko meinaa irrota lavasta sitten ollenkaan, vähän samaa vikaa on myös Luussa. Onneksi kaverit on kuitenkin laitettu eri kenttiin

Sehän tiedetään että play-offeissa eväät on jo syöty, koska Suomen Top 10 valmentaja ei vaan pysty organisoida/valmentaa joukkuetta voittoon. Mitä hän on koskaan voittanut?? Parhaat päivät valmentajan osalla tällä ja edellisellä kaudella ollaan nähty JO syksyllä.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Annettinko todellakin myös palkintojenjaossa kolme IS-tähteä Antti Härmälle, joka ei edes pelannut?

Tuskin sentään. Eiköhän tuossa vaan ole kirjurin sormi lipsahtanut painamaan väärää namiskuukkelia. Puujalkavitsi siis itseltänikin, että tuon nostin esille.
 

Aimo Porvari

Jäsen
Suosikkijoukkue
LeKi, Järven Ritarit
Aapo Lampinen ansaitsee pelipaikan vähintään kolmesta ensimmäisestä kentästä ja hyökkäävästä roolista.

Noista voi varmaan pyyhkiä ne kaksi ensimmäistä kenttää pois ja se kolmaskin voisi olla mukana lähinnä vaihtoehtona sille neloselle, sillä todettakoon, että kaverihan pelaa kuitenkin KooKoossa, jossa löytyy hieman pätevämpääkin peluria niihin hyökkääviin kenttiin.

Ja sitten itse peliin... LeKi oli sanan mukaisesti jyrän alla ensimmäisessä erässä. KooKoo painoi päälle ja Pätsi ja tolpat joutuivat pitämään LeKin puolia. Oikeudenmukainen tulos ensimmäisestä erästä olisi ollut ainakin parin maalin johto KooKoolle. Harmillista, että ainoa maali tuli käsittämättömän jäähytuomion seurauksena. Ensin KooKoon jopa Lou Dickensonia enemmän ulkomaalaisvahvistukselta päivän lookilla näyttänyt Kuuluvainen rikkoi LeKin puolustajaa päädyssä ja sortui sitten tämän arviolta itseään puolet pienemmän pakin hipaisusta. Maali tuli puolivillaisella vedolla suoraan aloituksen jälkeen. Laukaus oli laadullisesti sitä luokkaa, että sen ampunut KooKoon peluri voi olla ylpeä ainoastaan siitä, että kiekko jaksoi maalille asti.

Toista erää LeKi vei ja olisi ilman Lohtanderin loistavaa päivää tullut rinnalle ja ohi, kunnes tuli jälleen päivän linjaan (mailahäirintä sallittiin 90-luvun malliin) nähden heppoinen jäähy. Ylivoimalla KooKoon pelaaja sai laittaa päädystä ohilaukauksen jälkeen ponnahtaneen kiekon tyhjään verkkoon.

Kolmannessa erässä LeKi ei oikein enää jaksanut taistella voitosta ja ote valui pikku hiljaa KooKoolle. 0-3 maali syntyi Liukkosen järkevän syötön seurauksena. Sen jälkeen odoteltiinkin summeria. KooKoo ansaitsi tänään pisteet ollen parempi ja vahvempi joukkue. LeKin pelistä täytyy kuitenkin sanoa, että pelaajat eivät sortuneet mihinkään D-Team - HeKi - K-Vantaa -tyyliseen rännipaniikkikiekkoon vaan yrittivät oikeasti pelata kiekkoa lavasta lapaan. Tänään valitettavasti pelattiin ihan mukiin menevästi ilman tulosta. Erityismaininta HH-pakkiparille, joka oli selkeästi päässyt mukaan muiden pakkien tekemiseen kiekon kontrolloinnin suhteen.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kolmannessa erässä LeKi ei oikein enää jaksanut taistella voitosta ja ote valui pikku hiljaa KooKoolle. 0-3 maali syntyi Liukkosen järkevän syötön seurauksena. Sen jälkeen odoteltiinkin summeria. KooKoo ansaitsi tänään pisteet ollen parempi ja vahvempi joukkue. .

Kolmannesta erästä eri mieltä. LeKihän painoi ylivoimiensa turvin kokoajan pelin KooKoon päätyyn. Mutta KooKoon hyvän puolustuksen turvin se ei päässyt kunnon tekopaikkoihin.

Todella makeat pisteet ja yllättävän helposti vielä! KooKoolla mahtava taistelu päällä koko ottelun. Nyt voi sanoa, että paketti pysyi kasassa 60 minuuttia. Kolmannen erän alivoimallakin upeaa taistelua, eikä LeKi ollut edes lähellä maalintekoa. Ne harvat paikatkin Oiva torjui hienosti. Melkein voisi sanoa että siinä KooKoon ykkösmaalivahti loppukaudeksi. Muuten ykkös ja kakkosketju erottuivat muista, mutta huonosti ei pelanneet muutkaan. Aapo ei kyllä erottunut joukosta, mitenkään tänään muuta kuin maalissa, minkä pääsi pistämään tyhjiin päädystä kimmonneesta kiekosta.

Ilevanin kanssa oltiin ilmeisesti eri pelissä. Ehkä kannattaa pysyä poissa jos ei ole muuta annettavaa, kuin trollaaminen.

Tosiaan lukemat olisi voineet olla rumemmatkin KooKoolle. Tolpat ja muutama Pätsin torjunta pelastivat LeKin selkäsaunalta.

Ja loppuun todettakoon, että KooKoo on löytänyt hienon pakin junnuista. Hammar pelasi todella hyvän ottelun ja vain tolppa pelasti avaumaalin syntymisen avauserässä. Melkein ennemmin peluuttaisin Hammaria, Siermannin tilalla. Sen verran varma peruspelaaminen kaverilla on.
 

ilevan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Saipa, Titaanit, Newcastle, Barcelona
Yleisesti vielä, miksi se on tai mikä siinä on trollaamista jos on eri mieltä toisten kirjoittajien kanssa?? Tämä koskee lähinnä KooKoo-osiota, jossa tulee moraa kylkeen kun kertoo oman mielipiteensä, jos se ei ole linjassa Teidän kanssa niin, se mielipide on perseestä. Tämä kummastuttaa.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Yleisesti vielä, miksi se on tai mikä siinä on trollaamista jos on eri mieltä toisten kirjoittajien kanssa?? Tämä koskee lähinnä KooKoo-osiota, jossa tulee moraa kylkeen kun kertoo oman mielipiteensä, jos se ei ole linjassa Teidän kanssa niin, se mielipide on perseestä. Tämä kummastuttaa.

Joko se on trollausta, tai sitten sokeutta..En vaan allekirjoita tämänkään päivän pelistä yhtään mitään mitä kirjoitit..
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toinen nollapeli tälle kaudelle. Kotona ei ole tullut muuten ainuttakaan. 4-0 varmisti ainakin sen, että maalivahtitilanne on täysin auki neljä peliä ennen runkosarjan päätöstä. Itse olen jo pidempään ollut Lohtanderin kannalla, mutta tasainen parihan tuo on.

Yleisesti vielä, miksi se on tai mikä siinä on trollaamista jos on eri mieltä toisten kirjoittajien kanssa??

Mielestäni ei mikään ja näistä erimielisyyksistähän ne keskustelut usein syntyvät.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Joko se on trollausta, tai sitten sokeutta..En vaan allekirjoita tämänkään päivän pelistä yhtään mitään mitä kirjoitit..

Et siis allekirjoita ilevanin fraasia "voitto on aina voitto"?

No minun mielestäni tämä oli kuitenkin oikein hyvä tulos, pelillisestä suorituksesta en toki tiedä sen tarkemmin, mutta sentään saatiin ne tärkeät pisteet ja vahvistettiin mahdollisuutta koti"edusta". Tästä on hyvä jatkaa ja täytää sanoa, että hyvää jälkeä tältä siipirikkona työskentelevältä puolustukselta sekä Lohtanderilta.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Et siis allekirjoita ilevanin fraasia "voitto on aina voitto"?

Niin...joo "voitto on aina voitto"

Silläkin on eroa, että onko joka asiasta eri mieltä, vai onko oikeasti järkevää kritiikkiä. Ei toi synnytä keskustelua suuntaan eikä toiseen, mitä ilevan jauhaa. Hyvä jos kritiikkiä antaa, kun siihen on aihetta. Tänään en siihen nähnyt aihetta. Enkä monena muunakaan hyvänä otteluna. Eri asia, jos asiat olis perseelleen, mutta tänään KooKoo näytti ainakin että jos otteet jatkuu ton kaltaisena niin hätää ei ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös