Pe 13.2.2009 Jokerit - Kärpät

  • 9 390
  • 44

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Mitä ihmettä, huippumatsiin vain ~8 tuntia ja otteluketju loistaa poissaolollaan? Korjataan tilanne.

Tärkeitä pelejä pelataan. Tilanne on molemmissa leireissä sama: jos JYPpiä aiotaan vielä aidosti haastaa runkosarjan voitosta, pisteet on vaan otettava. Samalla tämä yksittäinen ottelu voi hyvinkin olla ratkaisevassa roolissa näiden kahden joukkueen keskinäisen järjestyksen kannalta runkosarjassa.

Jokereiden peli yski tiistaina, samoin Kärppien. Jokerit toki voitti pelinsä tästä huolimatta, Kärpät ei. Kärpät korjasi tilannetta eilen ottamalla kohtuullisen selvän voiton SaiPasta. Painaako peli jaloissa? Tällä kaudella väsymys on moneen otteeseen vaikuttanut Kärppien peliin.

Kärppien kokoonpano jatkanee eilisessä kuosissa. Mutta kuten koko tammikuun, nytkin puhuttanee maalivahtivalinta. Jatkaako Tarkki edelleen, vai onko jo Koiviston vuoro?

Ja tottakai myös katsomossa otetaan vastustajasta mittaa. Viritelläkseni tunnelmia kohdilleen molemmissa leireissä muistutan tällä linkillä edellisen kohtaamisen lopputuloksesta. Tuolloin meitä oli n. 120. Tälle päivälle lippuja on myyty lähes 200. Armoton meteli ja tuki joukkueelle Pohojoispäädyssä on siis taattu, pystyykö Eteläpääty vastaamaan?

Pelin tärkeyden tietävät pelaajat, tavankatsojat ja fanit. Huikea kiekkoilta tulossa!
 

Kipelov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiovan fasistijuntta
Pelin tärkeyden tietävät pelaajat, tavankatsojat ja fanit. Huikea kiekkoilta tulossa!

Toivottavasti. Edellinen Jokerit-Kärpät Ilmalassa on ollut tämän via dolorosa -henkisen kauden ainoita todellisia valopilkkuja; Jani Ridan viime sekunnin voittomaalissa oli aitoa tunnetta. Muutoin jokerilaiva on tunnetusti seilannut virkamieskiekon ja suoranaisen epäjääkiekon vesillä yllättävänkin hyvällä menestyksellä, ja on jopa surkuhupaisaa, että pahimmillaan kautta 05-06 surkeampaa viihdettä tarjoillut narripakka vielä taistelee tosissaan kärkisijoista ja jopa koko runkkarin voitosta.

Molempien pelin voinee sanoa olevan jonkinlaisessa noususuhdanteessa. Kärpät on saanut hiljalleen konetta paremmin käyntiin, ja täällä Hanlonin leirissä on ikään kuin pikku hiljaa herätty tokkurasta: kärkisijat ovat todellisuutta alkuvuoden surkeasta putkesta huolimatta. Pari voittoa umpisurkeista SaiPa- ja muista väännöistä, niin runkosarjan piikkipaikka olisi todellisuutta, mutta nyt mennään näillä. Saapa nähdä miten yleisö löytää halliin.

Riksmanin olisi oltava hereillä; tiistain kaltaisia hörppäyksiä ei saa sattua porojen kaltaista joukkuetta vastaan. Lisäksi olisi suotavaa, että kotijoukkue pystyisi edes ajoittain jonkinlaisiin kontrolloituihin hyökkäyksiin.

Tiistain Pelicans-pelin erikoisuus Kermanin kypärätempun ohella oli Tom Koiviston _lämäri_ joka lähes johti maalipaikkaan. Nähdäänkö tänään toinen?
 

saluzci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikäli peli on samalla tasolla, kuin viime tiistainakin, niin kolme pistettä jää Jokerien taskuun. Juusokin taas on varmaan omalla tasollaan, eikä päästä, kuin sen pakollisen yhden.

Viimekertainen pelihän oli Jokerien hallussa täydellisesti.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Jokerit on kyllä siitä pirullinen joukkue että vaikka peli ei kulje niin pisteitä ropisee silti. Eihän siinä mitään mutta entä sitten kun peli alkaa kulkea !! Paljonko niitä pisteitä sitten tulee? :)

Teksti-TV analyysin mukaan Jokereissa on siis ilmeisesti pientä maalinteko ongelmaa, mutta täytyy muistaa että poffeissa ei yleensä maaleilla juhlita. Niissä peleissä on todella pienet marginaalit ja yleensä se joka puollustaa paremmin voittaa. Maalit isketään siellä surutta vastustajan virheistä. Jokerit saattaa siis olla todella kova poffeissa !

Kärppien peli on siis myös parantunut kauden mittaan. Otteita on leimannut kuitenkin aikaisempia kausia suurempi ailahtelevuus. Täysin ehjää 60 minuuttista on nähty harvoin. Ainakin omissa toiveissa olisi tänään nähdä jätkiltä ehjä 60 minuuttinen, se mihin se riittää on toinen kysymys. Toivottavasti virtaa siis riittää ja nähdään(kuullaan) jännittävä matsi kuten viimeksikin!
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Miksei jatkoaika ole julkaissut ennakkoa vielä?

Ollaanko siellä unohdettu koko matsi

EDIT: Nyt löytyy
 
Viimeksi muokattu:

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Perjantai, 13.päivä, epäonnen päivä jollekin. Jokereille tämän kauden Kärppä-pelit ovat olleet vähemmän miellyttäviä, toki mukavana poikkeuksena lokakuinen peli, jossa viimeisellä sekunnilla tehtiin voittomaali. Muuten näistä keskinäisistä peleistä ei Jokeri-lasien takaa katsottuna ole juuri mitään positiivista kerrottavaa.

Tärkeä peli sarjasijoituksen kannalta, voitolla Jokerit pitää elossa haaveet jopa runkosarjan voitosta, mutta vailla mahdollisuuksia ei siihen ole Kärpätkään. Jo syksyllä varoittelin, että Oulu on vahva keväällä ja jossain asiassa sentään olen oikeassa minäkin, harvinaista kyllä. Joukkue on vahvistunut edelleen, kun uusia pelaajia (Bume) ja loukkaatuneita (Mara järventie) on tullut mukaan.

Etäkärpät ja Kärppien fanit tosiaan esiintyneet edukseen Areenalla viimeksi joulukuussa. Hienoa vaan, jos tänään tulee kunnon tunnelmaa, hiljaista on ollut Areenalla tällä kaudella muuten, toki eipä Jokerien peli ole isompia iloja ansainnutkaan. Perjantai-ilta, hyvä vierasjoukkue, hyvät vieraskannattajat, asetelmat pitäisi sikäli olla kohdallaan spektaakkelille. Kärpillä allaan peli Lappeenrannassa eilen ja Jokerit huilasi eilisen kierroksen, mutta tällä ei välttämättä ole Jokereille ainakaan mitään positiivista vaikutusta, päinvastoin ottelun alussa Kärppien tuntuma lienee parempi.

Toivottavasti nähdään hyvätunnelmainen, intensiivinen peli. Tuloksellisesti voi legendaarista kyllä päättyä miten vaan...olisiko tänään ilmassa jo eräänlaista play off-henkeä?
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Perjantai 13. ja jaffalassa peli, saa nähdä mitä tästäkin tulee.
Tärkeä peli kummallekkin ajatellen runkosarjan voittotaistelua, näistä on vaan otettava pisteet. Kärpillä ollut tapana vähän reiluhkompien voittojen jälkeen ottaa seuraava peli löysäillen ja antaa vastustajalle helpot pisteet, nyt olisi aika korjata tilanne ja ottaa pisteet kotiin. Vesku vois 38. vuotis synttäreiden kunniaksi heittää vaikka voittomaalin sekuntti ennen loppua ;)
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Tosiaan perjantai 13., tauti päällä ja nokka vuotaa kuin Esterin hanuri, mutta näitä matseja ei parane missata, sillä onhan vastassa lähes pääpiru pohjoisesta. Kärpillä on viimeiset voitot vierasmatseista ja Jokereilla ei taas ole mennyt hääppöisesti kotona; viimeisestä neljästä vain yksi voitto. Onneksi Kärpillä oli eilen matsi, sillä Jokerit on ollut kusessa kotona hyvin liikkuvia jengejä vastaan. Tapparakin tiputti kaverit kyydistä totaalisesti hieman nopeammalla pelillä. Täytyy vain toivoa, että ollaan hereillä alusta asti ja kestetään Kärppien todennäköinen alkurynnistys. Loppua kohden oululaisten pelin on pakko vähän hyytyä. Juuso tuskin pelaa kahta huonoa peliä peräkkäin, joten vähämaalinen matsi on tulossa, koska Jokerit tuskin ainakaan kolmea maalia enempää tekee, ellei sitten jollain pelaajalla ole taas kolmekymppisiä tänään.

Saas nähdä miten dumarit, ketä sitten ovatkin, selvityvät hommistaan tänään tässä toivottavasti kiihkeässä matsissa. Pahaa pelkään, että sekoiluksi menee.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Edellinen Jokerit-Kärpät Ilmalassa on ollut tämän via dolorosa -henkisen kauden ainoita todellisia valopilkkuja.
Tarkennetaan vaan sen verran, että edellinen Jokerit-Kärpät joulukuussa oli aika ahdistava ja via dolorosa pelinä. Lokakuussa sen sijaan oli tämä voittopeli. Muuten hyvä viesti Kipelovilta!
 

BumeLupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huippu matsi (toivottavasti) tänään tosiaan tulossa. Perjantai 13. päivä toivottavasti kalahtaa jommankumman (jokereiden) epäonneksi. Siis vaan pistemenetyksen muodossa, loukkaantumisia ei epäonnenpäivästä huolimatta kenellekään toivota. Itse heitän 3-4 voiton Kärpille tulosvetoon.

Pitäisiköhän meidän Kärppäkannattajien laulaa lurauttaa pieni onnittelulaulu Veskulle tänään synttäreiden kunniaksi?
 
Ilmassa on jälleen suuren urheilujuhlan tuntua! SM-liigan suuret iskevät yhteen perjantai-illan kunniaksi.

Lyhykäisyydessään panoksena on mahdollisuus sijoittua runkosarjassa sijoille 1 tai 2. Tappio tästä kummalle tahansa pienentää tuota mahdollisuutta huikeasti, joskaan ei kummaltakaan sitä täysin poista.

Sarjasijoituskin kertoo joukkueiden menevän samaa rataa. Molemmilla on samat tähtäimet. Pelit ovat olleet kovin monesti erittäin tasaisia ja loppuun saakka jännittäviä. Jos ei Kärpät nouse usean maalin takaa-ajo asemasta niin sitten Jokerit tinttaa ottelun lopuksi maalin.

Poikkeuksellisesti odotan tästä pelistä paljon. Perusteluni tähän on vähän oljenkorteen tarttumista, mutta koska pessimisti pettyy optimistia enemmän (tutkittu juttu) niin pakko on yrittää:

Kärpillä ja Jokereilla on peli ollut helpoimmillaan, kun tuntuma on kohdallaan. Kärpät jatkaa eilisen höyryiltä, kun taas Jokereilla oli ylimääräinen vapaa päivä. Tästä tietysti johdan siihen, että Kärpät yllättää aluksi Jokerit puoliunesta, jonka aikana on ne tarvittavat maalit iskettävä. Tämän jälkeen Jokerit tulevat ensin peliin mukaan, sitten laittavat vielä numerotkin tiukaksi.

Pelin suurin miinus on, ettei pääse sitä näkemään. Ehkäpä seuraavalla kerralla?

Game on!
 

#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit tänään:

Valtonen - Hauhtonen - Rita
Pikkarainen - Jokela

Varis - Mäki - Saarinen
Kauppinen - Koivisto

Lahti - Hancock - Ling
Eronen - Kalteva

Louhi - Kerman - Tenute
Kulmala - Hulkkonen

Riksman
Vuori

Sen verran muutoksia tiistain otteluun, että Lind näyttää olevan kokonaan pois kokoonpanoista ja Varis nostettu hänen tilalle. Lisäksi Kulmala nostettu kokoonpanoon.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Tänään, perjantaina 13.2.-09 Anno Domini, peli jaffalassa narreja vastaan, vastassa levännyt kotijoukkue ja Kärpillä allaan pari peri epätasaista suoritusta Ilvestä ja SaiPaa vastaan - eipä ihan hirveitä lupaa...

Kotijoukkue - ja varsinkin sen kannattajat vannovat Riksmanin nimeen, kun taas Kärppien kannattajat epävarmoina odottelevat, onnistuisiko Tarkki lopultakin, edellisvuosien tapaan, pitämään joukkuettaan pystyssä sen vaikeina hetkinä - ja vaikea ottelusta maalivahdeille tuleekin, sillä sen verran eksoottista molempian puolustuspelaaminen on (edelleenkin) ollut, vaikka parannusta syksystä on selkeästi tapahtunut.
Joten - minä kyllä surutta pistän kotijoukkueen selkeäksi voittajaehdokkaaksi, mutta olisin mielelläni kovin iloisesti yllättynyt esim. vaikka pisteestä tänä iltana.

Perustan yo. näkemykseni ensinnäkin sille, ettei Kärppien ykkönen, "Viuhkolat", ole saanut kulkemaan peliään ollenkaan tauon jälkeen - varsinkin Piku ja Koivisto ovat olleet totaalisen yössä eikä toisen nyrkin, ACA:n, yhteispelikään ole sujunut ihan siihen malliin kuin tammikuussa parhaimmillaan, joskin huikeat yksilöt ovat rankaisseet vastustajaa sen töppäyksistä aika rankasti.
Toiseksi - Kärppien maalivahtipeli ontuu ihmeellisesti Taaken koko kautta varjostaneen ailahtelevuuden takia. Koiviston Pete on paikannut suorastaan hienosti Taakea ja antanut hänelle aikaa toipua vammoistaan, mutta yksin Pete ei Kärppiä kannattele, se on jo nähty.
Kolmanneksi - puolustus on saatu näennäisesti siihen kuntoon kuin se vain voi olla tällä kaudella, mutta edelleenkään se ei mitään hurraa-huutoja ansaitse esityksillään - vain Justin Forrest saa lähes puhtaat paperit hyvän kiekollisen pelinsä ansiosta, oman maalinsa edessä hänkin on auttamatta liian köykäinen.

Joten - sellainen varovainen, optimistinen risti ja pinna kotiin olisi jopa hyvä!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pitäisiköhän meidän Kärppäkannattajien laulaa lurauttaa pieni onnittelulaulu Veskulle tänään synttäreiden kunniaksi?
Vanhoja poikia viiksekkäitä ehdotettu.

Tänään täytyy luopua uskollisesta ystävästä eli kotisohvasta ja taivaltaa paikan päälle katsomaan urheilun juhlaa. Etukäteen ajatellen pitäisin Kärppiä lievänä suosikkina, mutta aika tasaiselta tämä kaikkinensa vaikuttaa. Jokereiden osalta ennakoiden laatiminen on helppoa, lopputulos riippuu siitä kuinka Juuso pelaa ja toisaalta kramppaako jollakin "snaippereista" sen verran, että kiekko 1-2 kertaa sujahtaa Kärppä-ahterin taakse.

Loppukautta ja menestystä ajatellen pidän Kärppiä edelleen ykkössuosikkina mestariksi. Pieni huoli tai toivonkipinä katsojasta riippuen on kuitenkin maalivahtipeli. Jostakin syystä omissa papereissani se on rankattu Kärppien heikoimmaksi tai ainakin epävarmimmaksi osa-alueeksi. Muiden osa-alueiden osalta Kärpät on aivan täysin mestaruuskamaa, etenkin kun pakkikalusto on vahvistunut ja loukkaantunut hasardi-martti on palannut kehiin. Ihan vanhojen aikojen muistoksi Mara voisi taas esittää jääbaletin "alin mies kiekon kanssa", joka päättyy näyttäviin lippoihin, kotijoukkueen läpiajoon ja areenan megaluokan metelöintiin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Sen verran muutoksia tiistain otteluun, että Lind näyttää olevan kokonaan pois kokoonpanoista ja Varis nostettu hänen tilalle. Lisäksi Kulmala nostettu kokoonpanoon.

Lind on valtava menetys Jokereiden ns pitokenttään koska Lintu on muistaakseni +/- tilastossa lukemassa +17 joka on Jokereiden paras. Helpottaa huomattavasti Kärppien hyökkäystyöskentelyä kun Lintu ei ole kentällä. Varis on aivan erityyppinen pelaaja kuin Lind, molemmilla toki on omat vahvuutensa mutta sanoisin että tässä vaihdossa Jokerit hävisi varsin paljon, varsinkin kun Pete on edelleen aikalailla toipilas pitkän loukkaantumisensa jäljiltä.

Hienoa kuulla että Kärpillä on tulossa varsin massiivinen kannatusjoukko Areenalle, toivottavasti saadaan kunnon huutokilpailu katsomoon ja tunnelma on korkealla. Peli kentälläkin on toivottavasti oikein jännä ja hieno.

Ihan vanhojen aikojen muistoksi Mara voisi taas esittää jääbaletin "alin mies kiekon kanssa", joka päättyy näyttäviin lippoihin, kotijoukkueen läpiajoon ja areenan megaluokan metelöintiin.

Joo, alinpana miehenä siniviivaan kompastuminen olisi edelleen ihan toivottavaa maramaista toimintaa, tämän sanottuani Mara varmaan iskee pelissä 1+2 tehot ja on varmaakin varmempi omassa päässä.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onkos kenelläkään tietoa mikä Lindiä vaivaa kun ei tänään pelaa ? Ennakoissa ei ole mainittu mitään ja kyse on minusta kauden ehkä suurimmasta positiivisesta Jokeri-yllättäjästä. Kyllähän Arvi jr:n osalta osasi odottaa taistelua ja asennetta, mutta sen lisäksi on tullut paljon muutakin hyvää, komeimpana tietenkin +/- luku.

Jokerien sivuilla olevaa ennakoa en kehoita lukemaan. Siellä Ossi Saarinen iloitsee kun on viime aikoina saanut vastuuta ja ei enää pohdiskele "nihkeästi" mennyttä alkukautta. Jokainen pelejä nähnyt tietää tasan tarkkaan, että Ossi on pelannut aivan helvetin hyvin aina silloin, kun on jääaikaa saanut. Voi olla pikkaisen vaikea hakea maaleja on onnistumisia, jos jääaika on pari sekuntia peliä kohden ja siitäkin rokotetaan puolet ellei tee ensimmäisessä vaihdossa maalia. Kyllä Ossi voi aivan vapaasti heittää nihkeän alkukauden syyt Hanlonin niskaan.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Pikkusen huolestuttaa toi päivän synttärisankari. Meillähän on ollut tapana laittaa synttärivuodet tehopisteiden muodossa historian kirjoihin, joten onnea vaan Veskulle 3+8!?

Tänään tullaan siis jälleen isolla porukalla Areenalle ja kotijoukkueen on todellakin syytä tarjota sitä parasta osaamistaan. Peruutteluja ei hyväksytä vaikka toki äärimmäisen taitavaa vastustajan porukkaa sietää varoa. Hyökkäys on paras puolustus ja siellä sais olla sitä juonikkuuttakin ripaus mukana. Hyvää kiekkoiltaa odotellessa.
 

saluzci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tärkeä peli sarjasijoituksen kannalta, voitolla Jokerit pitää elossa haaveet jopa runkosarjan voitosta, mutta vailla mahdollisuuksia ei siihen ole Kärpätkään.

Kärpillä ei enää ole mahdollisuutta runkosarjan voittoon käytännössä, kävi pelissä miten vain.

Mikäli JYP jatkaa samalla pisteka:lla, kuin tähän asti, se tietää, että voittoon vaaditaan 108 pistettä, JYPillä 1,88 p/peli.

Mikäli Jokerit voittaa tänään, on loppupelit pelattava ka:lla 2,32 ja Kärpillä vastaava luku 3,11 (mahdoton).

Jos taas Kärpät voittaa, olisi sen klaarattava loppupelit 2,74 ka:lla, tämä lienee myös käytännössä mahdoton. Jokereilla hävitessä ko luku 2,65.

Kärppien ainoa oljenkorsi on siis enää se, että JYP onnistuu sössimään loppupelinsä totaalisesti. Jokerien oljenkorsi on hieman vahvempi, kun tänään voittavat, siis 2,32. Kyllä siihenkin olisi mukava saada JYPiltä vähän tasoitusta....
 

Mathieu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Kärpillä ei enää ole mahdollisuutta runkosarjan voittoon käytännössä, kävi pelissä miten vain.

Mikäli JYP jatkaa samalla pisteka:lla, kuin tähän asti, se tietää, että voittoon vaaditaan 108 pistettä, JYPillä 1,88 p/peli.

Ensimmäinen lause on validi ainoastaan toisen lauseen ehdoilla ("mikäli JYP jatkaa"). Eli käytännössä ensimmäinen lause on siis liian rajusti todettu.

Tämä ottelu ja tiistain Jyp-Kärpät keskinäinen ottelu ratkaisevat onko Kärpillä mahdollisuuksia taistella runkosarjan voitosta.
 

zorro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Jok, Jokerit
Veikkaus näkee Jokerit aika selväksi suosikiksi. No jos otteet piristyvät edelleen voi hyvä voitto tullakin. Riksman palaa omalle tasolleen ja Hancokit jatkaa nousu-uraansa, ni siinäpä se.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Veikkaus näkee Jokerit aika selväksi suosikiksi.
Puusilmiä. Ei yksinkertaisesti muuta voi todeta, sillä vaikka Jokerit suosikiksi laskisikin niin ei sentään Veikkauksen esittämässä suhteessa (kertoimet) 1,85 -4,2- 2,8. Noissa kertoimissa haisee Pekkarinen ja salajuoni. Tässä ollaan nyt hajasijoittamassa Veikkauksen rahoja Pohjois-Suomeen ja samalla löyhin perustein perustein myöntämässä aluetukea. Kyllä Mauri nämä jutut osaa, pitääkin tarkkailla onko tuo areenalla tarkkailemassa suunnitelmansa toteutumista.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Teksti-TV analyysin mukaan Jokereissa on siis ilmeisesti pientä maalinteko ongelmaa, mutta täytyy muistaa että poffeissa ei yleensä maaleilla juhlita. Niissä peleissä on todella pienet marginaalit ja yleensä se joka puollustaa paremmin voittaa. Maalit isketään siellä surutta vastustajan virheistä. Jokerit saattaa siis olla todella kova poffeissa
Kyllähän näiden kahden joukkueen hyökkäyspelissä on tällä kaudella ollut suuri ero toisen joukkueen hyväksi ja valitettavasti se joukkue ei ole Jokerit. Mielenkiintoinen yksityiskohta on, että Kärppien viidenneksi paras pistemies (Kristian Kuusela) on kerännyt enemmän pisteitä kuin Jokerien paras eli Joe Tenute! Kuusela siis kantaisi kultakypärää Jokereissa. Tarkat pistemäärät ovat muuten 36 (Kuusela) ja 33 (Tenute). Nämä tiedot ovat Kärppien www-sivuilta peräisin.

Totta tosin sekin, että erinomaisella maalivahtipelillä ja hyvällä puolustussapluunalla pääsee aika pitkälle nykykiekossa, mutta jos loppuun asti halutaan voittaa, täytyisi jostain löytyä niitä ratkaisijoita. Tällä hetkellä vaikuttaa, että Kärpillä on niitä enemmän eikä pelkästään tämän illan peliä ajatellen.
 

saluzci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä ottelu ja tiistain Jyp-Kärpät keskinäinen ottelu ratkaisevat onko Kärpillä mahdollisuuksia taistella runkosarjan voitosta.

Tarkoitat siis, että Kärpät klaaraa loppupelit ka:lla 2,74.... onnea matkaan. (katsos, kun on muitakin pelejä vielä jäljellä)
 

Mwandishi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tarkoitat siis, että Kärpät klaaraa loppupelit ka:lla 2,74.... onnea matkaan. (katsos, kun on muitakin pelejä vielä jäljellä)

Tarkoitat siis, että Jyp pelaa loput ottelunsa tuolla koko kauden ka:lla 1,88, eikä esim. joulun jälkeisellä keskiarvolla... aukotonta päättelyä! (katsos, kun joukkueiden kunto saattaa heilahdella pitkän kauden aikana).

Joo, mutta kuten Mathieu sanoi: tämä ottelu ja tiistain Jyp-Kärpät keskinäinen ottelu ratkaisevat onko Kärpillä mahdollisuuksia taistella runkosarjan voitosta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Tasoltaan peli oli ylempää keskiluokkaa nykyliigaan. Jokerien joukkuepeli oli noin luokan verran Kärppiä parempaa molemissa päissä. Jokerit myös käänsi halutesaan pelin nopeasti lyhyin syötöin ja haki erinomaisesti maalipaikkoja. Riksman tuttuun tapaan hyvä ja torjui kaiken kun pelattiin voitosta. Viime sekuntien kavennus ei muuta sitä mihinkään. Jokerien pelissä oli kohtuullinen harppaus eteenpäin ja tuotahan katseli jo mielellään.

Kärpistä jäi mieleen kaksi asiaa: Tarkki on aina perhosena polvillaan. Toinen oli se, että nykykärpät muistutti kahvauksen määrässä takavuosien jyptapparaa. Kauden piilokahvan ennätys Areenalla. Jotain on siis Alatalokin Kärppiin tuonut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös