Pe 13.12.2013 Jokerit - TPS

  • 13 064
  • 44

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Mun mielestäni Suikkaselta ihan munakas veto pistää jotain kolmosparin puukäsipakkeja yrittämään. Joskus se sokea kanakin löytää jyvän, päivä paistaa risukasaankin tai aurinko koirankin perseeseen. Jos mä nyt oikein ymmärsin, niin 2010-luvun TPS-sylkykuppi Markus Palmroth taisi kuitenkin olla kaikkein lähimpänä maalintekoa TPS:n vetäjistä?

Öh, ei? Vain TPS voittaa pelejä harjoituksissa, siellä kaikki on hyvin ja loppuillasta nostellaan maljoja. Tämä alkaa olla sen tason itsetekemistä valmennukseltakin ettei mitään rajaa. Vastaavasti voisi kysyä, montako maalia ko. kolmikko on ylipäätänsä koskaan tehnyt peleissä? Earth calling, Mr. Suikkanen!
 

Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja Suomen maajoukkue
Jonkunnäköistä ennätystä tässä kyllä rakennellaan, 5 voittoa tässä vaiheessa kautta ja edellinen kolmeen pisteen vierasvoitto täyttää kohta vuoden...
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Hohhoijaa, olipahan taas ottelu... Kaksi aivan paskaa jengiä vastakkain, jossa TPS pääsi järkyttävällä tsägällä tasoihin. Tuosta tuherruksesta olisi pisteiden tasajako ollut oikeutettu tulos, mutta Jokerit sitten nappasi arpajaisista sen toisen pisteen mukaansa. Ei paljon jaksanut innostua...

Mitä tuosta jäi mieleen?

- Jokerien ensimmäiisen erän paidat toivat mieleen kultaiset 90-luvun muistot, mutta asukokonaisuus oli järkyttävä: Valkoiset kypärät, vihreälilat paidat, punaiset housut ja siniset sukat. Tuohon vielä keltaiset skrinnarit niin skaala olisi ollut täydellinen.

- Illan koomikkopalkinto menee taas dumareille. Ensin Tyrväisen hylätty maali, syynä "korkea maila". Ei ollut nähnytkään korkeaa mailaa... Sen jälkeen Famularen uskomaton ulosajo tilanteesta, josta olisi ollut oikein salomonituomio eli pikkukakkoset Ruudulle ja Famularelle. Vittu mitä puuhastelua... Mut hei, ne on amatöörituomareita!

- TPS:n rankkariampujat. WTF? Kaksi pakkia ja Marko Virtala ampumassa. Oliko nuo valinnat joku Suikkasen kannanotto koko rankkarisysteemiä vastaan vai mitä vittua?

Variksen paidanjäädytys oli hieno ja nostalginen tapahtuma, jopa hieman mieli herkistyi muistellessa parempia aikoja. Ihmettelin vaan, että miksi sen Harkimon piti tässäkin tilaisuudessa päästä väkisin ääneen?
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Ihmettelin vaan, että miksi sen Harkimon piti tässäkin tilaisuudessa päästä väkisin ääneen?

Jokereiden omistaja ja hommasi Peten aikoinaan meille takaisin Porista. Ei mulla muuta.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Öh, ei? Vain TPS voittaa pelejä harjoituksissa, siellä kaikki on hyvin ja loppuillasta nostellaan maljoja. Tämä alkaa olla sen tason itsetekemistä valmennukseltakin ettei mitään rajaa. Vastaavasti voisi kysyä, montako maalia ko. kolmikko on ylipäätänsä koskaan tehnyt peleissä? Earth calling, Mr. Suikkanen!
Tumppuunvetokisat ovat kuitenkin aivan eri maailmansa kuin varsinainen peli!

Ei mikään Jarkko Ruutukaan ollut NHL:ssa missään maalitykin maineessa, mutta hyvänä rankkariampujana häntä siellä edelleen muistellaan - SM-liigassa maine on jopa rankkarispesialisti. Mitään tilastoja katsomatta sanoisin Ruudulla olevan NHL:ssa joku 50+% rankkarisaldo - Eliteprospectsin mukaan 652 NHL-ottelua ja 58 maalia.

Mun mielestäni tällä hetkellä jollain Jere Pullin lämärillä b-pisteiden välistä on suurempi mahdollisuus onnistua kuin Dan Sextonin veiveillä.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jokerien ensimmäiisen erän paidat toivat mieleen kultaiset 90-luvun muistot, mutta asukokonaisuus oli järkyttävä
Järkyttävähän se asukokoinaisuus oli 90-luvullakin. Pelipaidoissa on kyllä tapahtunut ihan yleisestikin kehitystä niistä ajoista. Jokerit on kyllä siitä jännä joukkue, että on nyt tälläkin kaudella pelannut kolmessa ottelussaan Tepsiä vastaan jo neljissä erivärisissä paidoissa! Muutenkin tuntuvat vaihtavan pelipaitojensa värejä vähän väliä. 90-luvulla olivat ne oksennuksenvihreät lilasävyiset paidat ja sitten on nähty sinistä ja vihreää ja keltapunaista ja mitä kaikkea. Yleensä kun ajatellaan, että "väriä ei vaihdeta" niin Jokerit voisivat ottaa iskulausekseen "väriä vaihdetaan" tai "ei kahta peliä samoissa väreissä" tmv.

Miten tuo sääntö nyt menee kiekon vippaamisesta katsomoon pelikatkolla? Jokereilta Rekonen sai pelin lopussa käytöskympin ja syynä kuulemma tuo kiekon vippaaminen katkolla katsomoon. Tepsille näistä on ollut tapana viheltää pikkukakkonen, ainakin silloin jos joukkue on ollut jo valmiiksi vajaalla.
 

peekay

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal Canadiens & #11
Jokerit - TPS

Voi vitun vittu, TPS:n kannattaminen ja vitutus on taattua.

Variksen seremonia alussa oli ihan mukava vaikkakin vähän pitkä, toi muistoja 90-luvulta kun kaikki oli vielä hyvin. Hauskinta oli kuin Hjallis sanoi katossa on neljää paitaa, joku huusi että yksi niistä alas ja Hjallis alkoi itsekin nauraa.

Itse pelistä tps oli altavastaaja, Lucenius ja Sexton pystyi vähän pelaamaankin. Norrena pelasi erittäin hyvän pelin. Poimi rankkarinkin peliajalla.

Kohokohta oli kuin Famulare tinttasi Ruutua. (Videosta näkyy kun Ruutu sanoo "you wanna go?" - tai uskon niin)

Big Fuck You Suikkaselta kannattajille tuli kuin PULLI ja PALMROTH(!!!) luistelivat vetämään rankkareita. Istuin Sextonin takana ja hän pudisteli päätään kun Pulli ja Palmroth luistelivat kentälle. Mahtaa Sextoniakin hiukan vituttaa tässä paskajoukkueessa pelata.
 

rudi#25

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit(Toistaiseksi) sekä kentän duunarit
Sen verran lohtua TPS-kannattajille, että samaa paskaa on meidänkin joukkueemme eli Jokerit.

Vituttaa illasta toiseen katsoa tätä Jokereiden tehotonta pelaamista, vaikkakin Norrena pelasi tänään melko hyvin.

Ainoat "tunteita" herättäneet kohdat ottelussa olivat: Variksen seremonia
Ruutu "vs" Famulare
Rekosen kymppi

Älkää menkö enää areenalle kukaan ikinä! Täyttä paskaa illasta toiseen.
Ottelun jälkeen tuli juteltua kahden eri "vanhan liiton" Jokeri fanin kanssa. He osasivat kertoa, että heitä ei todellakaan kiinnosta katsoa tylsää Jokeri laumaa kaukalossa tällä kaudella kuin ensi kaudellakaan. Morjes!
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
- Illan koomikkopalkinto menee taas dumareille. Ensin Tyrväisen hylätty maali, syynä "korkea maila". Ei ollut nähnytkään korkeaa mailaa...

Maalia ei voi tehdä, jos kiekkoa pelataan mailalla yläriman yläpuolella. Kyllä tuo hylätty maali hieman sellaiselta haiskahtaa.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Maalia ei voi tehdä, jos kiekkoa pelataan mailalla yläriman yläpuolella. Kyllä tuo hylätty maali hieman sellaiselta haiskahtaa.
Hidastusta kelailtiin hallilla sattuneesta syystä melko pitkään ja olen sillä perusteella melko varma, että Tyrväisen mailan liike kyllä alkaa yläriman yläpuolelta, mutta kiekkoo se osuu vasta sallitulla korkeudella. On ihan paskaa ettei näitä voi tarkistaa videolta.

Illasta muuten voisi sanoa sen, että alkuseremoniat olivat oikeasti tyylikkäät ja Jokereiden ensimmäisen erän peliasu nauratti spontaanisti. Hienoja aikoja olivat ne, kun noilla pelattiin säännöllisesti. Itse matsissa Tepsi oli sitten ihan paska ja Jokerit vaan vähän paska. Norrena oli kovassa tikissä, mutta olishan noista paikoista taas herranen aika pitänyt tehdä vähintään viisi. Tepsillä oli matsissa yhteensä noin kaksi kunnollista maalipaikkaa, joista kumpikaan ei johtanut tuohon tasoitusmaaliin, mutta joskus se on tälläistä.
 

jake64

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja ROKI
Iltalehti kirjoittaa : Jarkko Ruutua lyötiin verisesti. Voi vittu mitä paskaa. Jakke on neiti ja kantaa käsilaukkua. Soittakaa poliisille.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Illan ottelusta voi todeta ainakin sen että 90-luvulla sai pelata maila korkeammalla kuin nykyään. Ihan selvä maali Ruudulta katsottuna, mutta ei ole tällä kaudella kovin iso yllätys että Jokereilla on paskaa tsägää. Bonarina vielä se kenttämestarin erikoinen, jolla Variksen juhlailta meinattiin kusta ihan kokonaan.

Kahden kriisijoukkueen nyhjäys, jossa ihan oikeasti parempi (mutta silti hyökkäyspäässä ihan sysipaska) Jokerit sai yhden bojon enemmän. Ehkä tämä sopi 90-luvun teemaan.

Ruudulle propsit. Teki juuri sitä mistä miehelle maksetaan. Sääli että Jokereiden paljon treenattu YV on sysiskeidaa.
 

SilkySmooth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Arsenal FC
Älkää menkö enää areenalle kukaan ikinä! Täyttä paskaa illasta toiseen.
Ottelun jälkeen tuli juteltua kahden eri "vanhan liiton" Jokeri fanin kanssa. He osasivat kertoa, että heitä ei todellakaan kiinnosta katsoa tylsää Jokeri laumaa kaukalossa tällä kaudella kuin ensi kaudellakaan. Morjes!
Tiedätkö mitä kaveri? Tällasia kannattajia ei kyllä tule kellään ikävä, että morjesta vaan sullekin.

Peli oli jo selvästi parempaa, enää vastustajan alueelle ei tultu pelkillä päätykiekoilla... Niitä käytettiin itseasiassa jopa aika vähän. Jokerit tuli tänään pääasiassa jalalla alueelle ja onnistui siinä jopa kohtuullisen hyvin. Kyllähän toi peli oli täysin meidän hallussa ja Jack Daniel'sinkin puheet ansaitsemattomasta vl-pisteestä voi ohittaa täysin. Vaikka olisitkin masentunut nykytilanteesta (jota olen kyllä itsekin..) niin joku raja tuohon nyt, ei näitä pilkahduksia paremmasta ole liikaa viime aikoina ollut ja meikäläinen ainakin ottaa kaikki valon pisarat avosylin vastaan. Nopeita syöttökuvioita ja parempaa avauspelaamista kaipailisin kyllä.

Nagy oli tänään(kin) hyvä, mutta kaverin pitäis alkaa laittaa myös paikoistaan limppua reppuun. Pointsit Kousalle, alkaa pikkuhiljaa löytämään peliään. Hardtilta, Lahdelta ja Hahlilta myös hyvää tekemistä, sekä Irving totutusti mies paikallaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Ja Ruudulle toi oli niin oikein kuin olla ja voi. Hyvä Famu!

Voisi nämä kaikenmaailman kovanaamat "kouluttaa" Jarkkoa minun puolesta vaikka kerran erässä. Alkaa se ylivoimakin pikkuhiljaa näyttämään paremmalta, mutta lisätreeniä kaipaisi.

Itse pelistä taas jäi kyllä vähän huono fiilis. Kovalla työllä tultiin rinnalle ja lopulta ohi ja sitten, no, näin tällä(kin) kertaa. Lopussa vielä hyvää yritystä, mutta kun ei, niin ei. Sentään tuplapotista saatiin voitto.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Voisi nämä kaikenmaailman kovanaamat "kouluttaa" Jarkkoa minun puolesta vaikka kerran erässä.

Kuvottavaa katseltavaa tämän rotan touhut. Kuinka alas voi joukkue vajota jos edgeä pelissä haetaan tällaisilla neiteilyllä. Millainen mahtaa olla itsekunnioituksen taso akselilla Ruutu-Lämsä-fanit.
Illasta toiseen samaa itsensänöyryyttämistä parin hikisen pisteen vuoksi säälipleijaripaikkaa hakiessa.
Homma voi mennä vihkoon mutta sen pettymyksen voisi ottaa kuin mies.
 
Viimeksi muokattu:

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Peli oli mielestäni ihan hyvää kiekkoviihdettä. Ei loisteliasta, mutta ei missään nimessä nysväystäkään. Kyllä yritystä oli. Norrena oli hyvässä vireessä ja joukkue taisteli pisteistä. Suikkanen päätti sitten kouluttaa joukkuetta jättämällä samassa pelissä läpiajosta maalin tehneen Sextonin ulos rankkuvetäjistä. Kertoo tietysti jotain asennoitumisesta kuluvaan kauteen kun pelissä onnistunut kaveri sivuutetaan. No ehkäpä se poikii jotain muuta jatkossa. Famulare meni Ruudun halpaan ja se tuli kalliiksi. Ruutu on hyvä omassa duunissa, mutta en silti mielelläni näkisi omassa joukkueessa moista kaveria.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Peli oli mielestäni ihan hyvää kiekkoviihdettä. Ei loisteliasta, mutta ei missään nimessä nysväystäkään. Kyllä yritystä oli. Norrena oli hyvässä vireessä ja joukkue taisteli pisteistä. Suikkanen päätti sitten kouluttaa joukkuetta jättämällä samassa pelissä läpiajosta maalin tehneen Sextonin ulos rankkuvetäjistä. Kertoo tietysti jotain asennoitumisesta kuluvaan kauteen kun pelissä onnistunut kaveri sivuutetaan. No ehkäpä se poikii jotain muuta jatkossa. Famulare meni Ruudun halpaan ja se tuli kalliiksi. Ruutu on hyvä omassa duunissa, mutta en silti mielelläni näkisi omassa joukkueessa moista kaveria.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Kuvottavaa katseltavaa tämän rotan touhut. Kuinka alas voi joukkue vajota jos edgeä pelissä haetaan tällaisilla neiteilyllä. Millainen mahtaa olla itsekunnioituksen taso akselilla Ruutu-Lämsä-fanit.
Illasta toiseen samaa itsensänöyryyttämistä parin hikisen pisteen vuoksi säälipleijaripaikkaa hakiessa.
Homma voi mennä vihkoon mutta sen pettymyksen voisi ottaa kuin mies.

Kaikenlaistahan Ruutu on tehnyt, mutta tuosta Famulare saa syyttää täysin itseään. Kaveri mussuttaa ja päätät vetää mailan tupilla naamaan!? Olkoonkin kuinka ihmiskyrpä tahansa, niin mielestäni Ruutu hoiti tämän tilanteen ihan oikein, huomasi että kaverilla alkoi keittämään, niin heitti vettä myllyyn ja otti iskut vastaan.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Iskut vastaan?
Ei tilanne kehittynyt missään vaiheessa iskujen asteelle. Rotta päätti nukahtaa heti kun kaveri tuuppasi kevyesti kysyäkseen onko sulla jaloissa housut vai hame.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jarkko ”the kettu” , kuulostaa Iltapaskan sivulla mukavalta, mutta mitä tekemistä sillä on todellisen jääkiekon kanssa?

Ulf Samuelsson oli aikoinaan niin suuri ”kettu”, että jopa saman joukkueen pelaajat halveksivat häntä. Tienasi joukkuelleen ylivoimia, mutta oli inhottu kautta linjan. Uffe sai harjoitusotteluissa poikittaista niskaan jopa omilta miehiltä.

Jarkko ”the kettu” muuttaa nolostuttavan, mutta onneksi äärimmäisen häpeällisen uransa jälkeen Skotlantiin. Siellä saa pitää kilttiä päällään kellon ympäri. Ehkä jonain päivänä hän pääsee osaksi dokumenttia: Virtsainen Kiltti – ruutukankainen mekko epäurheilijan yllä, osa 1/254.

Jos joku pyytä tanssimaan, niin silloin tanssitaan. Tanssilavoilla, diskoissa tai yökerhoissa voisi olla jatkuva kammottava mätänevän sonnan löyhkä, jos pelkästään pyydetään, käännytään ja uhraudutaan joukkueen puolesta vetämällä paniikkiset riemupaskat pitkin parkettia.

Miten ihmeessä edes joukkueen johto sallii tuollaisen?
Todellista mainosta ”taistelevalle joukkueelle?”
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös