Pe 12.2.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 55 827
  • 693

alias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No niin nyt hyvitellään... Ässill boxia
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Nyt linja sitten kääntyi. Lukolle kolmannen alkuun kahden miehen yv.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Toinen erä tasaisempi. Sportin taso näkyy noissa ylivoimissa, ei vaan riitä. Ei siitä voi pultata, kun ei taitoo niin soon siinä. Jjännä viimenen erä. Loppuko kärpiltä erän edetessä jalat?

Jännä kun mun mielestä taas toisessa erässä Kärpät sai homman paremmin hallintaan. Ei ollu Sportilla enää kuin yksi huippupaikka koko erässä. Katotaan miten viimesessä käy.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
JYP meni sekasin hifkin ekasta maalista ja sama jatkui toisessa erässä. Ekan erän kymppihän oli JYPiltä helvetin hyvä. Onneksi onnekas maali toisen erän loppuun niin ollaan vielä pelissä mukana.

Parempi ois parantaa peliä kolmanteen tai tulee noutaja! JYP pelaa ihmeen huolettomasti, siis pahalla tavalla.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Ilvekselle tarjolla tänään säästöliekitettyä SaiPaa. Ei tuossa pelissä mitään suuren suurta huonoa SaiPan osalta ole, mutta ei paljon mitään hyvääkään. SaiPan mestaruus on se, että päästään kiekko hallussa hyökkäyssinisen yli, mitä ei ole ihan hirveän montaa kertaa tapahtunut. Järveläisellä ja Kurosella on selvästi eniten yritystä, mutta se ei vaan riitä. Ilves pelaa todella halvasti, ei rakenna itse mitään hyökkäyksiään ja ainoastaan sumputtaa ja kyttäilee. Tämähän tunnetusti on toiminut SaiPaa vastaan viime vuodet, joten mikäs siinä. Paska saatana.

Pelin hallinta kuitenkin aika täysin SaiPalla, joten kyllä tästä on edelleen pisteet otettavissa.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ompas ahistavaa katsoa taas SaiPan räpellystä. Yrityksestä ei ole kiinni, mutta McIntyreä lukuunottamatta kentällä kurvailee lauma ämmiä. Peliä ei osaa tehdä kuin McIntyre ja aina kun on vähänkin paikkaa niin ammutaan logoon. Itsensä likoon panemisesta ei ole tietoakaan ja Lofquistikin olkoot sillä sitten mikä tahansa niin kuka tahansa a-junnukin pystyisi tällä hetkellä korvaamaan kaverin! Mihin on hävinnyt se periksiantamaton Lofquist joka taistelee ja pelaa helvetinmoisella tunteella.

Paskaaaa!
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vähän vaikea uskoa näin peliä näkemättä ja laukaisukarttaa tuijottaen että Ilveksellä olisi tässä pelissä ollut paremmat mahdollisuudet pisteille kuin Tuokkolan aikana. Mutta voihan se olla että tilastot valehtelee liikaa.

Oman pään peli Tuokkolan aikana oli 1 vs 1 -perässäjuoksemista, jossa esim. nyt kokoonpanossa olevat Vainio, Näppilä, Mäkinen ja Fagerudd olivat lapasia. Yksinkertaistaminen ja maalinedustan tiivistäminen on toiminut.

Kaunistahan tämä ei ole, mutta tuolla materiaalilla järkevämpää.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jälkimmäinen, mailan paiskomisen jälkeen katsoi Pudeen. Olishan siinä voinu syöttää pikkulätyn Ramulle, vaikkakin siitä tulikin hyvä maalintekotilanne.

Saa Da Vinci katsoa peiliin tänäänkin, YV:llä Ramulta paskoja ja ennalta arvattavissa olevia syöttöjä. 5vs5 syötöt ei mene perille ja päästi keskialueen töppäilyssä Pullin yksinläpi.

Kaikki 4 maalia tänään olleet enemmän tai vähemmän maalivahtien maaleja. Viimeinen pomppu Taipaluksen tai Boycen jalasta sisään joten en oikein saa Lankisen piikkiin sitä. Toivottavasti voittomaali on tekemällä tehty maali.
 

SjV

Jäsen
Miten ihmeessä tuo studioraati sai tosta Boyce/Lankinen törmäyksestä tahallisen. Boyce yrittää virveli kainalossa tavoitella kiekkoa ja maalipaikkaa, niin kai silloin nyt mennään maalia kohti.
 

castorpollux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spårt, VPS, Wasa Royals, Suomen maajoukkueet
Oltiin kakkoseras aika mankelis ja Oulunsuunnasta tulevan junan alla. Onneks pysyttiin Jarvisen johdolla tasois. Kolmoseen sitten odotusarvona osien vaihto ja mankeli toiseen paahan.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Riston pitää nyt kyllä tosi hyvin imeä kokeneita pelimiehiä ja tarjota hyvät porkkanat, jotta Lukko nousisi vielä voittoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös