Pe 12.2.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 55 832
  • 693

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
FRANCIS PARÉEEEEE!!!!!!!! Läpiajosta maaaaliiiii 2-3 Tepsille!!!!
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pare laittaa läpiajosta ja taululla 2-3!
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kallio tasoittaa oikeusmurja-AVlla!! vielä joku universumin oikeus olemassa! Toivottavasti tämä sytyttää Tepsin

E: ja 2-3 PAREEE!!!
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tulee kyllä 2014 finaalisarja elävästi mieleen kun katsoo tuota mailapeliä tuolla Vaasassa, ainoa hyvä puoli on se, että linja on tasapuolinen. Ihan hirveännäköstä painia
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lauri Taipalus on niin surkuhupaisan paska että ei mitään rajaa. Järvinen kun tulee kokoonpanoon, niin Late on pakko ottaa pois tuolta. Koko kauden ollut aivan käsittämättömän surkea.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Melkein aina kun yrittää katsoa Liigapelin kokonaan alusta loppuun, niin matsissa on juttuja jotka pistää vaan lähinnä vituttamaan viihteen sijaan. Pelin taso on tietty usein vähän niin ja näin, mutta sille ei voi mitään vallitsevassa taloustilanteessa. Mutta eikö Suomesta löydy tarpeeksi tuomareita tähän 2 päätuomarin järjestelmään mammuttisarjalla? Näitä täysin älyttömiä tuomioita näkee usein siihen nähden etten katso matsia joka kierrokselta. Tuon Kouvolan suorituksen jälkeen pitäisi antaa tuomarikieltoa peli jos toinenkin!



Tepsi sentään johtoon 2-3, jotain positiivista tähänkin sohlaukseen!
 

alias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vahalahti kaventaa 4-1
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Voi voi Taipalus. Ei se taida nyt vain seisoa tällä kaudella, ei.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuomarit hei, oisko ollut mitään ajaa pari pelaajaa Tepsiltä pihalle tuossa Paren 2-3 maalissa. Sielä oli kuitenkin kaksi pelaajaa Kouvolalaisilta maissa. Nyt herätys tuomarit vittu, pihalle noista.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taipalus kruunaa pelinsä hukkaamalla kiekon, mies nurin ja 2min. Vittu sää lähet Lauri katsomoon jos meillä käy niin hyvin että saadaan täysi pakisto ensi viikolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös