Pe 12.2.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 55 945
  • 693

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tavallaan käy välillä vähän sääliksi tuo SaiPan tekeminen. Helvetisti yritystä, mutta kun ainoa peliälyinen kaveri on McIntyre ja hänen lisäkseen vain Rau osaa tehdä maaleja (silloin kun sattuu paikalle), niin vaikeaa on voittaa.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Aivan järkyttävää on tuo HPKn maillal hakkaaminen. Uskomatonta ettei tule jäähyjä nuista huitomisista/estämisistä
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Toivottavasti 4-0 soi heti. Ottaisivat luulot pois tolta Riston jengiltä. Ei pahalla Lukkoa tai Rinnettä kohtaan. Jotain pitää tapahtua, että toimistolla herätään ja heivataan Risto helvettiin.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Jumprahuiti. Ässät tekee Zaposta ihan reikäjuustoo, eikä Lukko saa kentällä yhtään mitään aikaiseksi. Ahoselle tulee tällä menolla vilu...
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Teemu Lämsä lentää sitten pihalle. Kampittaa Aki Kangasmäen, joka ilmeisesti lentää Tepsin maalia päin. Kangasmäellä jalassa ilmeisesti jotain häikkää.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä Pori! Tepsu ilmeisesti läpsyttelee taas Kouvolassa väsyneenä kohti tappiota, mutta onneksi Ässät hoitelee tänään Lukon ja sarjataulukko pysyy kutakuinkin mallillaan.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Millä vitulla voi tuosta lentää ulos?!
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitä vittua tuomarit? Vastustaja menettää tasapainonsa ja Lämsälle ulosajo. HAISTAKAA PASKA!
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ruohomaa lyo kyynarpaalla paahan ja Koivisto hiukan tuuppaisee sen jalkeen. Molemmat kakkoselle. Just just. Ei mitaan kyynarpaalla vaan paahan, nyt lahtee halvalla.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Siis mitä vittua siellä Kouvolassa arvotaan? Kampituksesta ulosajo, kun lentää epäonnisesti maalia päin? HALOO TUOMARIT?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös