Pe 12.12.2008 TuTo - Sport

  • 2 899
  • 16
Suosikkijoukkue
TuTo
Syyskausi Kupittaalla päättyy todelliseen namupalaan, kun Juhani Tammisen Sport saapuu kylään. Näiden kahden joukkueen välillä on aina erikoinen jännite, ja nytkin on odotettavissa mielenkiintoinen kiekkoilta. Perjantai on muutenkin otteluilloista paras, työviikko takana ja koko viikonloppu edessä.

TuTo on saanut juonesta taas kiinni Tero "Maestro" Forsellin paluun myötä. Joukkueen hyökkäys ja maalivahtipeli kestävät vertailun lähes kaikkien kanssa, sen sijaan puolustus on jättänyt toivomisen varaa.

Tuukka Pulliainen partioi itärintamalla, joten Forsellille, Koposelle ja Peltosuolle on tiedossa runsaasti minuutteja, jos TuTo pelaa neljällä ketjulla. Hyökkäyksen materiaalin pitäisi kuitenkin riittää, ja olisi mukava nähdä Iiro Junnilakin taas jäällä.

Sport on pelannut ailahtelevan syksyn, mutta haluaa varmasti voittaa Kupittaalla. Joukkueet kamppailevat samoista sijoituksista, joten panoksia ottelussa on riittämiin.

LT 5-2, viimeinen tyhjiin.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
5-2 on oikea numero, paitsi tietenkin 2-5 muodossa!

Pelko perseessä, että jos Sport häviää, häviää se erittäin paskalla pelillä 9-1. Jos Sport voittaa, niin se voittaa kauden parhaalla pelillä 2-5. Mene ja tiedä, mutta itse olen tulossa Kupittaalle Southernin kanssa katsomaan tätä jääkiekkoviihdettä.

NYT TAISTELLAAN!
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Juhani Tammisen Sport saapuu kylään.

Miten niin kylään? Kotiin viettämään joulua Juhani tulee. No joo, leikki sikseen, sitä kun ei tulla näkemään huomenna jäällä.

E´hollen puheilla mennään, eli ilmaa ollaan puhdistettu ja tulosta alkaa tulla. Huomenna tulee kivat kolme pistettä ja vähän hajurakoa rakkaaseen Turkkulaiseen.

Kiitos syksystä Sport. Ei se nyt niin perseelleen vielä ole kuitenkaan mennyt, loppupeleissä. Mitään ei olla hävitty ja kevät tuo tulosta tekijälleen.

Tauko tulee hyvään saumaan ja vuosi on mukava päättää voittoon.
 

Necco

Jäsen
Kuten sanottua, syksy on mennyt jopa muutaman pisteen paremmin mitä edellisvuosina. Mitään ei todellakaan ole vielä hävitty.

Itse ottelu taas voi mennä ihan mitenkäpäin vaan. Sport on toki voittanut sarjan kärkijoukkueita, mutta taas hävinnyt heikommille. Veikkaan paskalla pelillä häviötä 6-1, hyvällä pelillä taas 2-3 voittoa.

Turkuun lähtee myös hän. ->
 

Oadie

Jäsen
Tärkeä peli molemmille. Sportin voittaessa TuTon matka kotietuun venyy turhan pitkäksi. TuTon voittaessa noustaisiin Sportin ohi(+1peli) ja etäisyys kärkikahinoihin ainakin jotenkin säilyisi. Vaasalaisilla voitto alla muutaman heikon esityksen jälkeen, kun TuTo taas taipui henkilökohtaisiin virheisiin ja heikkoon 3.erään Kouvolassa. Ilmassa voisi olla jääkiekkospektaakkelin ainekset ja toivottavasti sellainen myös saadaan. Joulutauko olisi mukava aloittaa vaikka 3-2 kotivoittoon.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Edellinen Kupittaan Sport-matsi ei odotuksista huolimatta mitään erikoista kiekkoviihdettä tarjonnut. Tänään olisi kuitenkin taas paikka viihdyttävälle kiekkoillalle, mutta aamun lehdessä ei ollut minkäänlaista ennakkohehkutusta ja ottelumainoskin oli ainakin Devonin lehdessä jonkin painoteknisen(?) virheen takia vailla mitään järkevää tekstiä. Ainakaan sen perusteella ei siis satunnainen kiekkojännäri osaa tänään Kupittaalle suunnistaa.

TuTolla tuntuu yhä olevan suuria vaikeuksia pitää johtoasemaa näitä ns. kärkijoukkueita (ainakin paperilla) vastaan. Eli hiukan taas jännittää, pysyykö paketti kasassa jos johdetaan kolmanteen erään tultaessa. Pulliaisen poissaolo avasi Junnilalle paikan pelaavaan kokoonpanoon, ellei sitten Nisse käytännössä kuormita vakiosenttereitä monessa ketjussa ja istuta Iiroa yhä penkin päässä. Junnilan räväkälle ja ennakkoluulottomalle tyylille olisi kyllä tänään tilausta. Enkä yhtään panisi pahakseni vaikka Arttukin saisi toteuttaa itseään yv:n maskimiehenä.

Toivotaan parasta ja pelätään Tamin aikalisää.
 

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
Junnilan räväkälle ja ennakkoluulottomalle tyylille olisi kyllä tänään tilausta. Enkä yhtään panisi pahakseni vaikka Arttukin saisi toteuttaa itseään yv:n maskimiehenä.

Nimenomaan. Ihmeellistä onkin, että Junnilakin on muutamaan otteeseen päässyt ensimmäisessä erässä pelaamaan kelpo minuutteja, ihan siististi ja hyvin, mutta silti viimeistään kolmannessa erässä kaveri on päätynyt penkin päähän. Luulisi Nissen nyt tajuavan, että vain pelaamalla kehittyy. Junnilan ja Virtasen lisäksi Sportia vastaan pitää muidenkin pelata huomattavasti äijämäisemmin kuin viimeksi. Kyllähän Vaasan "miljoonamiehetkin" maalin aikaiseksi saavat jos sitä heille tarjoamalla tarjotaan.

Toivotaan TuTolta myrskyaloitusta ja Tamin pasmojen sekoamista sekä aikalisää ennen ensimmäistä kymmenminuuttista.

Veikkausosiossa heitetään lopputulokseksi 4-2. Yleisöä paikalla huimat 1213 ja TuTon ääntä pitäviä kannattajia 6.
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
En muistanutkaan, että Niukkasella on sana noin hyvin hallussa! Osuvia one-linereita kerrassaan.

En lähde veikkaamaan illan lopputulosta, mutta toivon TuTolle revanssia ja Sport-faneille hauskaa lauluiltaa. Viimeksikin teki upean vaikutuksen, kun yleensä niin hiljaisella Kupittaalla kaikui äkkiarvaamatta takaani: "Mulla on vain yksi rakkaus..." jne. Eivät edes kovin pontevasti haukkuneet Turkua "persereiäksi" toisin kuin 1997, alkaakohan Vaasakin muuttua modernisaation tahdissa edes rahtusen lempeämmäksi??
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Sportin omista kasvateista Nabb, Jämsä tai Kivimäki tekee joku ison voittomaalin. Muutenkin Tamin pohjalaisista Pernaa, Takala, Pahkala, Hietaharju ja Hallbäck näyttävät eteen, miten taistellaan lakeuksien puolesta. Veri ei vapise edes Forssellin eikä Santasen edessä. Kanukit ja koko muu joukkue lukkonaan Jaakko Ilkka alias Suomalainen näyttävät tänään koko Pohjanmaan joukkueen uhon ja tehon.

Katsojia on tänään yli Sportin vieraspelien keskiarvon 1424. Tamin aikalisän paikka on viisi minuuttia ennen ottelun loppua, kun Sport turvaa Markus Jämsän tekemää 2-3 voittomaalin johtoasemaa.
 

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
Tiukka ja jännittävä matsi, silti maistuu pahasti paskalle. Tänään kaaduttiin tehottomuuteen. Kolmannessa erässä TuTolla oli monta paikkaa lyödä peli tasoihin ja mennä ohikin, mutta ei. Kaiken huippuna rankkari, johon Nisse iski laukojaksi Peltosuon! Kaikella kunnioituksella Niukkasta ja erityisesti Peltosuota kohtaan, mutta joukkueessa on ihan maalintekijöiksi hankittujakin pelaajia, esim. Jokila ja Vuorisalo. Eikä Koponenkaan taida rankuissa se joukkueen heikoin lenkki olla. No, rankkarin jälkeen saatiin yv, josta peli olisi viimeistään pitänyt tasoittaa, mutta ei niin ei. Lopun painostus oli totutusti hermoja raastavaa, jossa vielä muutama sekunti ennen loppua tarjoutui paikka itse super-Terolle, mutta tänään näin.

Ennen ottelua soimasin Niukkasta Junnilan pelaamattomuudesta. Tänään Moottorisaha sai pelata ja hyvin pelasikin, tekipä poika vielä maalinkin. Peukku Iirolle. Toisen käden peukku nousee maalivahti Santaselle. Hienoja koppeja ja pari kauden top-10 torjuntaa. Tänään ei ainakaan Juhoon hävitty.

Päätuomari Pinomaalle tuli jo lasten korville sopimattomat häijyt terveiset huudeltua pelin aikana, joten raitapaidan esityksestä ei varmaan tarvitse enää kirosanoja kirjoitella. Huutelun seurauksena Pukki tuo meikäläiselle luultavasti kasan risuja, mutta ne kelpaavat kyllä jos Pinomaa saa lahjaksi linjan ja silmälasit.

Nyt kiekosta joululomille. Sunnuntaina 28.12 jatketaan. Kaikesta huolimatta, hyvää joulunaikaa itse kullekin säädylle, oli päällä sitten valkoinen, punainen tai raidallinen paita.
 

Oadie

Jäsen
Ei ole tapana haukkua tuomareita, mutta tämän päivän esitys oli aivan nolla. Tamin puhuttelu tuomarille ja tämän jälkeen ei meinannut millään nousta käsi sportin rikkoessa. Sitten saatiin rankkari kuitenkin selvästä tilanteesta ja mitä tekee valmennusjohto? Peltosuo vetämään! Siis mitä vittua? Peltosuon ketju pelasi tänään loistavasti etenkin Junnila, mutta joukkue on täynnä yksilösuorittajia maalintekijöiksi läpiajotilanteista niin miksi vetämään kaveri jonka jokainen aavisti että laukaus vailla päämäärää sieltä tulee. Tästä piiiiitkä miinus valmennukselle. No joulutauko alkaa ja kotietu meni jo. Nyt taistellaan paikasta pleijareihin ja katsotaan ketä tulee vastaan. Toivottavasti ei Sport, koska joukkue tuntuu syttyvän TuToa vastaan hienosti.

Santasen toisen erän torjunta lukeutuu kaikkien aikojen väh. top 20. Uskomaton pelastus. Jouluja vaan kaikille ja 28. päivä taas hallille.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ei pomppinut, ei sitten yhtään, ja kun jälleen kerran vastustajalle tarjoiltiin omilla virheillä pari maalia, niin naru jäi vetävän käteen. Sinänsä TuTon pelaamisessa oli ihan hyvä meininki, jolla voitto olisi otettu monia muita joukkueita vastaan.

Parasta antia olivat Santanen sekä taitoketju Junnila-Peltosuo-Vilppu. Tämä oli Iirolta ensimmäinen kunnon peli kotikaukalossa, ja nätisti tehty maali kruunasi illan. Harmi, ettei se maali auttanut joukkuetta voittoon. Vaikka Peltosuo pelasi hyvin, ja antoi Vilpulle sen rankkariin johtaneen avaussyötönkin, niin ei häntä herran jestas sentään pitäisi laittaa rankkaria ampumaan tilanteessa 2-3. Voihan toki olla, että Peltosuo on treeneissä esitellyt huikeita kikkoja rankkareissa, mutta loogisemmalta olisi tuntunut vaikkapa Jokilan laittaminen ampumaan. No, Nisse valitsi näin ja turpaan tuli.

On se kyllä kumma, kun näihin Sportin vierailuihin ja joihinkin muihin matseihin saadaan vähän enemmän kuin ne 1100-1200 ihmistä katsomoon, niin siellä istutaan kuin kirkossa. Viime viikon Jukurit-matsissa oli huomattavasti parempi tunnelma. Sitten kun sinne tulee ne 300 kotianalyytikkoa, Tamin kaveria tai vastajännäriä seuraamaan peliä, niin tunnelma putoaa kuin lehmän häntä.

Että sellainen oli syyskausi. Nyt sitten vaan taputellaan itseämme selkään, että hemmetin hyvin meni vai. Toivotaan, että Keinänen jatkaa, ja vihdoinkin ketjut pääsevät treenaamaan yhteistyötä muutenkin kuin alkulämmittelyssä. Joulupukki voisi tuoda sen yhden kädellisen pakin vaikkapa Tervakoskelta. Palataan askiin 28. päivä.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihmetystä herätti myös täällä suunnassa Nissen valinta rankkaria suorittamaan. Vaikka Peltosuo ihan kiitettävästi niitä aloituksia hoiti kotiin, niin maalintekijää hänestä ei saa kirveelläkään. Tai ehkä juuri sillä saa, koska joukkueen yksi puukäsistä on kysymyksessä. Rankkariyritys oli tuhoon tuomittu jo heti alkumetreillä. No, samapa tuo loppujen lopuksi, sillä Sport oli parempi joukkue jälleen kerran.

TuTon peli ei ole enää yhtä lennokasta, ja ennen kaikkea laadukasta kuin alkukaudesta. Vaikea uskoa että ennen kautta TuTo teki peräti seitsemän häkkiä Sportia vastaan. Tänään annettiin älyttömästi harhasyöttöjä varsinkin ensimmäisessä erässä, ja TuTon täytyykin painottaa huolellisuutta oikeastaan kaikessa tekemisessään.

Forssellista huomaa, että liike ei ole vielä parhaalla mahdollisella tasolla. Ihan kunnioitettavat tehot han on kuitenkin saanut kasaan pelaamissaan otteluissaan. Ai niin, ja Keinäsen olemassaolon huomasin vasta joskus toisen erän paikkeilla. Santanen otti yhden aivan huikean kopin, ja olihan se vähän tuuristakin kiinni, että tuollainen osuu juuri räpylään. Mutta hyvänä päivänä ne kiekot tarttuu. Valitettavasti pari minuuttia tuosta seivistä Nabb näytti kuinka vedetään napakka ranne yläpesään.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Peltosuo veti ilmeisesti rankkarin siitä syystä, että vetäjänä täytyy olla pelaaja, joka on ollut kentällä, kun rangaistus tuomitaan. Tälläinen sääntökäsitys minulla ainakin on.
Itse pelistä: Paska maku jäi, puolustus on hirveää katsottavaa, vastuu on aivan liikaa Santasella, jostain pitäisi saada pakkeja, mutta mistäpä niitä enää saisi. Koposen kenttä oli aika onneton, ykkönen väläytteli hetkittäin, mutta ei parasta mahdollista sieltäkään. Ehkä puhtaimman arvosanan saa Peltosuon kenttä, kovaa peliä ja kiekollinenkin puoli melko hyvin hanskassa. Paikkoja olisi ollut, mutta niitä ei hyödynnetty, paremmin paikkansa käyttänyt joukkue voitti.
Tuomaria en jaksa edes alkaa kommentoida, mutta älä Pinomaa ikinä tule Turkuun
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Semmonen matsi. Tällä kertaa onnistunut reissu!

Vaikka Jämsä surffaili miten sattui, Prudden oli PASKA, YV oli PASKAA (Ei vetoja, ei maskia), Pinomaa oli mitä oli, TuTon toinen maali (Kiekko oli menossa Jaskan hanskaan, mutta Salmun maila tuli väliin ja kiekko pomppasi häkkiin) ja Immonen oli paska, mutta onneksi muu joukkue onnistui saamaan kolme maalia, jotka tällä(kin) kertaa riittivät voittoon. Hyvä näin!

Loppujen lopuksi ihan kohtalaisen hyvin meni syyskausi. Keväällä Sport jyrää!
 

Spectre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Luistelevat ja taistelevat
Loppujen lopuksi ihan kohtalaisen hyvin meni syyskausi. Keväällä Sport jyrää!

Paljonko tarviitte rahhaa lissää. jotta kiekko mennee pussiin, edes keväällä?

Haloo, herää jo. Paljonko taas olikaan Sportin budjetti?

Aika uskomatonta tuo Sportin pelailu mehupurkissa. Vuodesta toiseen ja jopa kolmanteen ja vieläpä useampaan vuoteen saavutukset naurettavia panostuksiin nähden.

Voisin jopa sanoa että häh häää ja nuolkaa sitä pastaanne.
 

Jarte

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey,VG-62,Liverpool, Inter Tku
Tamin puhuttelu tuomarille ja tämän jälkeen ei meinannut millään nousta käsi sportin rikkoessa.


Juuri näin. On täällä huonoja päätuomareita ennekin nähty ihan liiaksi asti mutta harvoin on tuomari näin paljon kumartanut vierasjoukkueelle ja näyttänyt persettä kotijoukkueelle ! Ne toiset on sentään yleensä tasapuolisesti huonoja molemmille. Perkele !

Kiitos. Kyllä helpotti !
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös